Първан Симеонов: Цветанов е силен като хардуер, но не и като софтуер

Няма възможности да направи пробив, но има сериозни шансове да навреди на ГЕРБ, казва социологът

Обратно в новината

Коментари - Първан Симеонов: Цветанов е силен като хардуер, но не и като софтуер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цветанов не е за подценяване изобщо! Победите на ГЕРБ при него бяха разгромителни. Та сега ще направи силен пробив.

Американците, редовно тестват хардуера, на Цвъко!

първанчо, шансовете на цветанов да навреди на герб са по малки от шансовете на мая манолова да навреди на бсп!

Цецо ХардуерО и Боко ШутО...

Върнете Бай Тошо ...

Е ИЗЦЯЛО ЧЕРВЕНА И НАЛАГА "ПОЗИЦИЯ" ...

Гайдарите, потурите са с него, а те са мнозинство в България. На тях разчита чичко цвети. Лоши хора няма, безпаричието ги озлобява. И ако някой очаква на депутати. Просто забравете. На никой не му пука за народа, дори и брат и сестра да са ти, леля, вуйна, калеко също те мъжете измряха, но жени им живи. Много, ама много са алчни милионерските им майки, вуйни и барабар и децата им. Купуват в гърция хотели, продават на турски граждани за милиони земи, а един сладолед не черпи милионерката крадла и още има земи, бкп, кой можеше през живково земя да купи, бкп, днес пак номенклатурата бкп вече в герб купува, а турчина осман остана без земя, нищо, че осман негодува, обичам честността, но нерде честност в тоя див соц и демокрация и заглавието на симеонов, не съм чели, но си е жив тоталитаризъм от 1944 до днес, дори 30 г много по-зле, защото частника си наема свои приятели

Цветанов. Като политолог трябва да знае повече за висшите кадри в Герб. Подчертавам че не съм от Герб,но имам познати в тази партия. Силно впечатление ми направи това което чувах за отношението на Цветанов към кадрите на Герб. Човешко е точната дума. Например,познат имаше проблеми с майка си на 80 години.Човекът живееше сам, нямаше кай да я гледа...Нае една след друга няколко жени да гледат възрастната жена,но те се оказаха само за парите грижа "през куп за грош" Казал ня свои съпартийци ,а те на Цветанов...той не забравил за този случай,и след известно време му се обадили че старата жена може да постъпи в добър старчески дом. Това е привилегия разбира се,но колко такива партийни величия биха си мръднали пръста за такова нещо. Оказва се че Цветанов ,освен че е добър бегач на дълги растояния...не забравя.

FFF

Цветанов е като карикатура на ченгетата. Тъп, подмолен, упорит, мръсен. Дори на ГЕРБ не е верен, играе с американците срещу Бойко (от вътрешни хора зная, че Цветанов е човекът на Щатите в ГЕРБ). Че е тъп като гьон е ясно за всеки, който е слушал изакзванията му, лъкатушещи думи без смисъл. Не случайно Доктора го майтапеше, че е Цецерон. Че може да гради структури е вярно, неговата партия има добри позиции в няколко големи града. Та може да се грижи за неговите, ама мен като гражданин това не ме грее. Акълът му е колкото на едно пиле. Защитават го само фанатичните гербаджии, които мислят че ГЕРБ е антикомунистическа партия, и ченгетата, които го броят за един от своите.

Ако всичко,което е написал този социолог го и мисли, за мен е гола вода.Кой ли му плаща,освен тези които споменава в писанието си като им прави скрита реклама.Пилците се броят на есен.

Единственото което Цецо може да направи е просто да се скрие, да потъне вдън земя и повече въобще да не си показва кривата физиономия. Такова предателство от негова страна, при това не от нужда, а от лакомия. Не е ли чувал, че лакомо дупе кръв сере? Дори и да откраднеш малко електорат от Бойко и това ще ти приседне. Само чакаме кога ще започнат да ти продават крадените апартаменти. Че направи доста за ГЕРБ, така е, но че се изсра на метеното, с извинение, също спор няма. Хората така са притиснати от криза, корона, безработица и каквото се сетиш, че само като те видят и ще те псуват.

Не е ли чувал, че лакомо дупе кръв сере? Още не е почнал да дефекира. А и няма да е само той. Цирка предстои. Мъжът на Екатерина Захариева е проектант на хотела на Алепу Архитектурното бюро “А и А Архитекти” на арх. Ангел Захариев, съпруг на външния министър Екатерина Захариева, е главен проектант на скандалния строеж в Алепу, за който властите упорито твърдят, че е подпорна стена за свлачище, а всички други виждат хотел.

А Шерлок Холмс казва за инспектор Лестрейд - той е като фокстериер - много енергия малко ум.

Параване, параване-е-ееее да та ... кой дет та хване! Един хардуер, когато се опитваш да го съчетаваш със софтуер трябва преди всичко да има ПОТЕНЦИАЛНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ. Това е важно в този случай. А ако говорим за "хардуер" по принцип, например РК-01, така добре познатата ни Ръчна Количка, то тогава тя може и да е СИЛНА, в смисъл на дуракоустойчива... Бездарни нищоправци, без грам обща култура. Абе не говорете за работи за които не че не чумате петела, вие петел не сте виждали!

да та .... ПРЕГРЪЩА имам предвид! Уточнението за новопостъпилия дежурен редактор в офиса.

Само тъпотии от тия социолози. Веднъж не са познати за някакъв процес или краен изход. Закопават Борисов от 2001-ва насам, а той изкара 10 години като министър председател. БСП щяла не знам какво а от 25 години само за малко бе във властта с коалиция и направиха империята на Пеевски. Всеки път измислят някакви псевдо десни пък такива реално не съществуват. Сега измислят някакви проекти на чалгаря и резидента......само тъпотии..... Барем да беше обсъдим и сестра Галева......

явно му е тествал "хардуера" на цвъко :))) а иначе червените социолози просто са се объркали с главната им професия на социалисти...

Закопават Борисов от 2001-ва насам, а той изкара 10 години като министър председател. бою тогава не беше симитлийски, а само тиквата, по това време го знаеха само цеца, малкия и големия маргин, телето и пашата.

Какви са тези социолози, икономости и тем подобни. От къде ги намират, от къде ги хвашат? Все ги ръсят едни... нито казват нещо съществено, нито смислено.

ХЕХХЕХЕХЕХХЕ Цецо Тъпото Мая Костинбродска Курнелата Баце Слави Чалгаря Бе то май не е смешно трагично е.

Като софтуер Цветан Цветанов няма големи шансове, но като хардуер е неуморен aaa xa xa xa xa xaaaaaaaaaaa xa xa

Кой къде гледа и кой на кое килимче седи изобщо не е важно. Ако се споразумеят големите никой няма да питат - ни ДСБ, ни БСП, ни Цветанов, ни Валерката. За двайст и четири часа България ще бъде записана в Евразийския, Марсианския или Лунния съюз. И генерал Атанасов и Цветанов и Разбойко само ще козуруват и набият строева крачка на изток до команда "свободно". За тия килимчето на никой не му дреме. А ГЕРБ и ДПС ще си напазаруват толкова колкото им трябва за поредната не знам си коя победа.

Първан Симеонов е изпаднал в дълбоко заблуждение. Политическото дълголетие се базира на стабилни структури, не на обаяние.

Първанчо, слаба ти е социологията. Всички знаят, че Цветанов печелеше изборите на Герб. Без него са доста зле. Това че Цветанов не гледа на Изток, му е голямо предимство, за разлика от Борисов. Май че и софтуерът му е силен.

тоз софтуер? Да разцепи ГРОБ.. И кой пИчели? А сега си прочети за Видин и за Плевен..

Флориан Флорианов си е класически фърмуер от тип EPROM, който се запрограмира на закуска и след това се включва в България и почва да работи. След това пак отива на закуска , препограмира се и хайде в България отново.

„Нали разбирате, че това, което не е, това не е същото. В това всичко, което се случва, тези работи са, които са важни и не са това, което се твърди. Трябва да ви кажа, че в тази посока тези неща, които се казват, съвсем не са като тези, които съм казал. Така че мога да ви кажа, че това е същото, което съм казвал и досега…“ (11 март 2014 г.)

Сетих се, другарят Първан иска да каже, че Цецо пипоня е проЗД като доскорошния си шеф.

Това му е проблема на българина. Късата памет. Станал за резил няколко пъти с апартаменти. Друг с тъмно минало и бизнеси направени с договорки с всички партии през годините. И накрая всеки ще прави партия и отгоре на това ще има хора да гласуват за тези партии. Егати и паметта в този народ. Българино ти си заслужаваш положението.

"Като софтуер Цветан Цветанов няма големи шансове, но като хардуер е неуморен." Казано по народному: ЛУД УМОРА НЯМА.

Тю, Тю, Тю!! Само като прочетох сравнението се отказах да чета. И без туй невероятно сравнение доста българи мислим че партията му ще е 1 файтон хора, а че ще навреди също е ясно.

Алабализми ! Този само такива ги разправя ! Не е лошо някой да му обясни какво е хардуер и какво е софтуер и после да ръси тъпизми !

Първане, според тебе, Цвъко рапоня дали различава софт- от хардуер. Ти още малко ще го питаш какво е ЕсКюЕл. Приятен ден.

ще го подкрепя за нов апартамент само и само ра отхапе част от Тиквата.

Сенките не изоставят собственика си колкото и напъни да прави той????? Единствено два метра надолу може да се отърве от сенките ама написаното, показаното, знаещото се няма как да влезне с него два метра надолу....

Г-н Симеонов , умно говорите но не сте почтен с клиента си. Не го залъгвайте ,че има бъдеще в политиката. И му го кажете в прав текст, а не толкова завоалирано.

Бате, това, че нямаш шанс не означава, че е забранено да опиташ. Особено когато друг плаща сметката.

Демек - тъп и неуморен.

Аз ще гласувам за Васил Божков и Цветан Василев - те казаха че ще вкарат Мафията в Затвора и ще върнат парите Ограбени от Народа .

Няма ли да спрвете да замазвате гербавите зад...???? То все някой ''иска да навреди'' на гербавите дето така и не проумяха че кой каквото сам си направи друг неможе да му направи.. Тоя ''знаещия'' ако имаше малко повече знания по хардуер и софтуер а не че е научил думичките нямаше да бълва непрестанно като бъгнат софтуер

Това ми звучи като,здраво тяло слаб дух на евнух с душа на муха и в главата кух(само перифразирам без да обиждам)

То идиалицма си е убаво нящо, ама като пада и по некой лев е йощ по-убаво.. А Цвъцковите дупетати нещо изгладняха.. Та да ви ги припомня от 2013 и 2014-та година: „Не се съмнявайте в нас. Читави хора сме, не сме някакви хора, които да се продадем за малко пари.” Това е заявил депутатът от Парламентарната група на ГЕРБ Георги Андонов на срещата на Парламентарната група на партията в четвъртък с лидера й Бойко Борисов. П.П. - за забравилите - тогава дупетатите на ПП ГРОБ дигнаха бунт, че са оставени на минимална дажба. Досущ кат матряла..

А според мен ГЕРБ просто се опитва да откъсне опашката на гущера. С някаква партийка на Цветанов, те ще се пробват да излъжат хората, че са нещо различно от Цецо Апартамента, и че не са толкова лоши като него. Който се излъже - излъже. Все е от полза за ГЕРБ. А в крайна сметка, ако Цв. Цв. събере някакви прилични гласове, те пак ще подкрепят ГЕРБ. Вълкът козината си мени, но нрава НИКОГА.

???

Разбирай порастнал на ръст, ама не и на акъл. Все пак прякорът му е Цецо Тъпото.

Сиреч тъп но упорит? Или какво?