Денков с еврокомисар Иванова: За Шенген обсъждаме само декември 2023 г.

В първата визита у нас на Илиана Иванова като еврокомисар тя се срещна с премиера Денков и вицепремиера Габриел, предстоят разговори и с президента и министри от кабинета

Обратно в новината

Коментари - Денков с еврокомисар Иванова: За Шенген обсъждаме само декември 2023 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая шантонерка закъде е тръгнала с тази дрешка с голо рамо? Дето го прикрила с шанел-сетре. Сигурно след официалния Денков отива на секси оргия съсспонсора, дето я набута в тези среди, за да си заплати избирането за комисар.

Какво значи ,, обсъждаме само декември....,, . Да не са ни предложили избор от 10 дати, та да сме си избрали и да обсъждаме само декември. Тъпанар Денков.

Добре но първо повишете жизнения стандарт и тогава ако не можете проведе те референдум да видите дали хората искат шенген

Големи напъни, на никъде не ни искат. Нашата територия е стратегическа, но нещо за бълг народ мисли ли се?....

На Евро зоната не и трябват бедняци корупция и безотговорност

ㅤ

Хайде първо да се разберем за Референдума, пък после да мислим за шенгени и еврозони!!!

Абе то Шенген хубаво, ама защо не можем да си опазим границата от бежанците? как да ни приемат в Шенген? Вината е само наша. Явно нагоре получават пари от трафика на хора и никой не иска да го спира?

Седя си и се се чудя, от кое бунище я измъкнаха тая противна леля?

Комисар, значи е от червената армия и болшевичка!

Тая кака не знае за какво отговаря, та затова ще има много свободно време, за да подработи малко Шенген, бате. Иначе така ни връзваше ушите на фльонга и Батко Бибитко преди 15 години. А досега - нито Шенген, нито американски безвиз, нищо, че вече сме практически американски щат.

Ми работи, кой те спира?!

Няма никаква информация за родителите на комисарката.

Колко е сочна булка илианка, с удоволствие да я намачкаш изстискаш

Че тя има ли право да работи за Шенген? Като каква - като еврокомисар-,не. Да не говорим за компетентност. Явно овцата НЕ ЗНАЕ ЗАЩО Е ТАМ

единствено могат да работят за себе си .

С гащеризон ли е еврокомисарката? Горе с едно рамо.

Модния дизайнер, това е фиешън, нищо не разбираш. Едно време дънките, работническо облекло, стана мода и до днес. Сега идва маската, от фармацевтиката, като мода. Утре противогаза, след още някой век и скафандъра. Те, видиш ли, прогрес, напред и нагоре.

Не е гащеризон, а неопренов костюм!

Да вземе някой да и обясни на тази простата, че колко по рядко си отваря лайняната уста ще изглежда по интелегентна и по малко ще вони на сперма!

За какъв шенген ще работиш ма овцо, нали отговаряш за иновациите?