Първа стъпка към импийчмънт: Демократите внесоха обвинението срещу Тръмп

В долната камара на Конгреса внесоха друга резолюция, с която искат от Майк Пенс да отстрани от длъжност президента чрез позоваване на 25-ата поправка на конституцията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завряха си го. "Демократите". Обвинението.

Мелания му го премести.

Толкова много ги е страх, че направо ще се насерат в гащите! Дори при условие, че си гласуваха това, което искаха. Смятайте, какви са ги надробили... Циркът сега започва.

Процедурата по импийчмънт се състои от две части: 1. Обявяване на импийчмънт от камарата на представителите, тук по всяка вероятност демократите ще успеят, т.к. я контролират. 2. Лишаване от правомощия сле гласуване в Сената, тук нищо няма се получи. Както и с първият опит за импийчмънт на Тръмп. След 3 часа Тръмп ще направи официално изявление! А дали няма да има изненади???

Искат да го смажат За да е като назидание и пример за всеки който се изпречи на глобалисти - педали !

Тръмп отвори в сърцето на тирана в САЩ - тъмната държва, която владее банки, "медии", политици, без значение "републиканци"/"демократи", съдии, прокурори, полицаи... такава люта рана, която никога няма да заздравей. А, Китай, нека заповяда.

Банерът е глобален, тотален, отначало и не е спирал. Ти сега се включваш.

Надпреварват се кой демократ ще е най-демократ ! Няма по голям лицемер от либерал ,-глобалист защитаващ " граждански права "

От един час процедурата е блокирана от републиканците в сената.

лелина.

Очаквам тия дни Тръмпа да докара армията и да приберат и дъртия педофайл и Камала циганката и Нанситу

с Тръмп е свършено

И на кого му пука за вътрешно краварските новини? Докато не нападнат някоя страна на хиляди километри не ни занимавайте!

А Гумен Гадев кога?

По- интересно ще стане когато до около година избраните започнат да им го навират и икономиката им зацикли тотално. Те китайците не са заинтересувани да върви американската икономика, а тяхната. От три страни ще бъдат наритани демократите и тогава ще си имат жълти жилетки и те. А турците вече преговарят за закупуване на второ С 400.

Демонократорите изляха тотални психопати, дупе да му е якона света какво да чака от ФАЩ

Сега се решава. Дали ще нападнат. Ако са демоНОкратите, няма да се бавят.

САЩ бавно но сигурно се превръщат в ЕДНОПАРТИЙНА ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА като СССР. Няма лошо! Но много моля, не ни я давайте вече за ПРИМЕР за СВОБОДА и ДЕМОКРАЦИЯ ...

САЩ ги чака гражданска война. Светът ще си отдъхне малко от терора им под прикритие на демократизация, борба за права на човека, евроатлантическа солидарност... и други гадории, служещи за прикритие на грабежите им.

Те идиотите им дори не са преценили бързината с която трябва да върви за четене. Очните лекари го знаят , но нали сайтовете са АЛЧНИ ЗА ПАРИ ТА НАВИРАТ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА КАКВОТО СИ ИСКАТ.

Хората имат традиции и принципи. Затова са велика нация. В момента провеждат открит урок по демокрация за по-изостаналия свят. Ех, след 500-600 години може и ние да сме като тях...

За Рижавия Клоун има само един път, пътят към Масква!

Последиците след всяка успешна цветна революция, довела до държавен преврат, а в САЩ бе осъществен именно държавен преврат чрез масова фалшификация на изборния резултат, са както вече добре знаем: 1. Стартиране на терор с цел укрепване на позициите на превратаджиите срещу политическите противници. 2. Обявяване на политическите противници за "терористи" и стартиране на т.н. антитерористична операция, която неминуемо води до гражданска война 3. Разпад на териториалната цялост на държавата, в която е осъществен държавен преврат. Дотук в САЩ вече са факт т.1 и т.2 /първата половина/ Предстоят интересни времена! Известни от миналото лица, заемащи високи постове, вече с половин уста намекват за разпад на САЩ.

Хамериканските толерасти съвсем са изтрещели! Само изкуфялото сенилно старче Байдън да стане президент и тогава дупе да им е яко. А това с импийчмънта е пълна селяния. Страната им и света са пламнали от епидемия, те се занимават с глупости само от злоба. Пълни кретени!

Предстои Тръмп да направи изявление!?!? Чудя се дали няма да се позове на обявеното преди време военно положение във връзка с "руската" намеса в изборите от 2016 г.? Ако го обяви и изкара 82 бригада спецназ във връзка с манипулираните от "демократите- сатанисти"избори в САЩ ще стане интересно! При развитие на нещата в тази посока Тпъмп има право да проведе нови избори в проблемните щати под охраната на военните. Именно заради тази възможност дъртата Н.Пелсон дава зоб за импийчънт с/у настоящият Президент! Тръмп НЕ е за подценяване! Той разклати устоите на "демократите-сатанисти"! Просто ги уплаши!!!!Дано той успее!?!?

по-скоро Масква ще дойде в САЩ

Направо не вярвах, че дир са толкова нахални че да пренебрегват сигналите на читателите си относно този просташки погребален банер.

В какъв филм живееш човече?

Дай, Боже, сила на Тръмп, да дигне тъмната империя на рогите.

САЩ..държава ръководена от психопати,без култура,масова наркомания и геноцид към индианците..

Ужасен е, не знам на кой му е хрумнала идеята, ама си е доста дебилна...

На 1/7 от света със сигурност.

Глобалистите са решили да стигнат до край. 1. Те вече извършиха държавен преврат и обсебиха властта в САЩ с тези фалшиви избори. 2. Отмениха на практика 1-вата поправка за свободата на словото. Тръмп беше блокиран в соц.мрежи. Това е невиждана цензура! На такава ще бъдат подложени после и всички несъгласни с новото управление в САЩ ... и дори по света. 3. Сега ще обвинят Тръмп в опит за "завземане на властта" (бунт), което ще послужи в бъдеще за дискриминиране на всеки, който поеме по негивия път и идеология. Говорим за следващите избори. 4. Реално ще разбият и Републиканската партия, като ще изолират всички подкрепяли Тръмп. Някой вече се отказаха от партията публично. Започват да се каят като на Сталинските процеси ...

Демократите искат да не се дойде до ситуация каквато е била при избирането на Линколн- с войска- затова правят тези театри с Капитола и сега с импича.

Ний тоя филм с тоталитаризма вече сме го гледали, не свършва с хепиенд...

някой "съветник" - "спец по пиар" - е взел пари за тази идея. То Дира и като въведоха новия дизайн преди 2-3 години се изложиха яко. Вървят по наклона към пропастта....

а за нашия подстрекател за метеж кога ще има импийчмънт

MoneyII

За бойко борисов ли говориш?

САЩ вървят към ЕДНОПАРТИЙНА ТОТАЛИТАРНА ДЪРЖАВА или ИМПЕРИЯ.

Аз започнах докато чета коментарите да слагам пръста на мишката върху банера за да го спра поне докато чета. Скоро ще се откажа от този сайт ако не сменят нещо. Имала била опит собственицата му- вероятно само да получава пари.

Ще ни я дават и още как, да свикваме (за съжаление)

Тук е диктатура на БКП/ДС те какво решат това става :)))

Да еа глухия петел да еа! Ша му скъсат дъртата пърдяга на Рижавия Клоун.

А добро утро, това го правят отдавна...

Банера е отврат! Чао!

Демократи и Републиканци в САЩ могат да си ги мерят, но каква ще е политиката определя ДОЛАРА. Парите държат на каишка политиците.

кой да е блокер за браузер, блок на банера ... спокойствие...

Бойко ли е президент.. Че кога е станал..ха.ха на следващите избори може.

"Урок" за дебили. Като в помощното училище. Във Вършец.

На тебе, вместо сливиците, са ти извадили мозъка, като малък.