Първа област обяви грипна епидемия - днес в Бургаско, до 2 седмици - и в цяла България

Регистриран е и случай вирус тип В - B/Victoria, който създава риск за централната нервна система при усложнения

Обратно в новината

Коментари - Първа област обяви грипна епидемия - днес в Бургаско, до 2 седмици - и в цяла България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дай Боже локдаун. Едни припечелихме. И не ни пречеха навалици и трафик в София. Други губихте. И не правехте навалица в София. Мечти. Няма да стане. Хубаво време беше. Тези с минусите - просто сте лузъри. Сервитьори, бармани и друга паплач.

Връщайте КПП-тата Нарежете пейките по парковете Връщайте зелената измислица Връщайте злобния с голата глава

Чували?

ㅤ

Преди 2 години мистериозно изчезна грипът, за да бъде заменен от нов (стар и известен) вирус. Днес новият (стар и известен) вирус вече не се споменава никъде и явно също е изчезнал, но пък (отново) мистериозно грипът пак се появи.

КПП-та! Зелен сертификат! Достъп до молове и магазини - само срещу бустер на всяка втора седмица! Искаме си ковида! Искаме си дикаттурата! Искаме си каиша и намордника, щото сме доботък! Бе-е-е-е-е

Що? Сега каква точно ти е свободата?

Учениците ще ги видите в моловете да се лекуват

Преекспонира се Децата се учат на ваканции и мързел Не им се учи И на учителите най много им се иска ваканция и високи заплати

Айде, време е да затваряме държавата, че много широко ви стана около врата. Да връщаме пак бариерите, сертификатите, НОЩ и Годжи от екрана да брои чувалите с трупове...

Каква е тази истерия Грип е имало винаги в този сезон Или учителите искат отново да си почиват, а децата неграмотни

С тези мерки ковидни, грипни и теб подобни простотии израства едно простовато поколение.

Като наложиха ковид идиотизма постигнаха на обща статистика на смъртност 68.5-70 хиляди повече починали, при клатени иначе между години от максимум 3 хиляди починали. Като за целият период броят само починали констатирани, а не починали от ковида. Отделно че замества грипове със смъртност (хиляди според кантарджиев преди ковида) и разни щяха да умрат статистически за такъв период и дори починали от ковида не са част от пика. За да постигнат този резултат, починалите от ковида трябва да са примерно 75-77 хиляди, а преброените реално досега са 0. Отделно потъпкване на конституция, закони, права, демокрация, икономика и какво ли не. Отделно по статистика давана от тях над 2.5 пъти повече починали на констатирани от средното за света. Втори по смъртност на милион след Перу. И пъти по-зле от държави по Африка с преди 0.1-0.2% ваксинирани. Лятото като въведоха мерките, следващите седмици поне още 800 повече починали преди гледах - може да са повече, че новата статистика бе най-неточна и се увеличава. Правилният въпрос е, колко щяха да умрат при нормално третиране. Колко постигнаха се вижда. Аз вярвам, че умрелите щяха да са десетки хиляди по-малко. Затова и пуснах сигнал до прокуратурата, не че вярвах, че ще си преместят пръста. Плюс примери с доказателства за извършвани престъпления. Та от прокуратурата са престъпно бездействащи, за към 70 хиляди повече умрели, все някакво разследване си заслужава, дори да не съм уж прав. Само че сигурно ги е страх, дори да са на моето мнение, не смеят да се противопоставят.

mISHO

Аз сега само да попитам: 1. с маски или с каски ще се правим на маймуни? 2. Ще има ли сироп и бустерен сироп за стадото? 3. Колко време (пак) ще се правим на маймуни? 4. За укронавлеците в 5-звездните хотели правила и мерки ще има ли или те са в друго стадо?

Абе, а къде избега КоФида?!

власт на идиоти

От прочетеното до тук се разбира само, че всичките тия вируси доедин са хамерикански... Явно новите лаборатории, които пренесоха от украйна, вече функсионират на пълен капацитет!

Стягай ковчега. Ще мрете руските проститутко.

Преди да измислят ковид всяка година си имаше грипни епидемии , то зимни то пролетни та даже и летни . Никой не се впечатляваше особено. Пускаха ни за по седмица грипни ваканции .Карахме си ги редовно гриповете в домашна обстановка за по няколко дена .

В София, поне сред моите близки и познати, вече грипът си върлува. Повечето деца не са на училище, а сополиви са си вкъщи. От възрастните има малко луди, които си ходят на работа болни и още от преди Коледа се влачат грипозни. В София трябваше вече да е обявена грипна епидемия и да са онлайн или поне ваканция, че както е тръгнало няма да останат здрави и за онлайн обучение.

Аз буквално толкова много неща имам да казвам на толкова много нива, че не знам откъде да започна... 1. Това е супер фрустрейтинг! Какво е това грипна епидемия, някой може ли да ми каже?! Има ли ясен дефинишън за това? Или не? 2. И какво сега ще излезе, че ковид 19 не е толкова денджаръс колкото си мислеха всички пипъл по света така ли? 3. Е, ок ако ме хване тоя грип what to do? Никой не ти казва това, а то е много важен информейшън! 4. И нали не мислите, че с този грип ще ни накарате да забравим всичко, което се изсипа на главата на Лена?!!? Много тънък номер, не мислите ли или просто не можете да мислите, май??! 5. И също така, интересно ми е САЩ какво мисли по въпроса... Хайде, Русия се видя, че изобщо не признава ковид за реална болест. Но САЩ?!?!

Пиши на Български или на Английски. Нито единия, нито другия знаеш, но се правиш на интересен. Смешник!

"То е било хоспитализирано с леки симптоми." Докторите ли са лакоми и прости, родителите ли са идиоти, или е чиста лъжа! Кой влиза в болница с леки симптоми на грип !?

Думите на Кунчев са чиста лъжа. Никой не му се занимава да разбере дали това,което твърди е истина. Ковидарския период го доказа.

Да почваме ли да къртим пейки? Ще се мре ли яко? 3 години грипа беше на луната, но ето че се завърна.

О боже!!!!!!! Народе спасявай се....!!!! Беж към планини, долини и пещери за да избегнем този бич божи. Дано чувалите да стигнат! Амин.

маски, къде са маските :)

Народа съвсем оскотя, озверя. Всичко читаво се изнесе в чужбина, тук останаха само утайката на обществото.

Не сравнявай всички със себе си!

тия селтаци с това ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ще побъркат всички! Сакън даскалите да не ги пратят в неплатен, че така правят директорите. Да им .. .. .. ...

ай стига ни плашили, бе!

Писна ми от родители да си пращат децата на училище като са болни, или на колегите да ходят на работа като са болни. Голяма работа като си болен и си дошъл на работа - на никого не му пука, не се подмазваш на шефа по този начин

По времето на соц имах един колега, който 15 години не си беше взел отпуска - само и само да покаже колко е отдаден и колко бачка и беше много горд от този факт. Стана ни шеф, ама накрая почина на 60 години от целия стрес.

Готвят ни за нов локдаун под предтекст на грипа

Имаме новина - след три години грипът се завърна

Отново на старата изпитана формула - всяване на паника в населението преди изборите

Това си е така всяка година от около 50 години и повече. Не виждам никаква новина.

"До две седмици грипът ще обхване всички региони в страната" А така! Бравос! Стадото трябва да е подготвено за затваряне. (казано по модерен начин - ЛОКДАУН /прозорецът на Оберон/). ТЕ (господарите) знаят защо, как и кога... От овцете се иска да блеят само...

А бе няма страшно, скоро ще пръскат против грип и ще се оправим. Колко му е да врътне един самолет от единя до другия край на плоската земя.

Четири свински крачета и четири уши Прайщ Пача и село ден на закуска пача с много чесън и един буркан вино

Ко, Не! Грипът да се Завърна! Чакам Обяснение, как тоя Вирус 3 години като го нямаше се завърне, къде живя за да оцелее цели 3 години?!

Някакво дете хванало лек грип ("леки симптоми") и хайде, супер мерки и пак да постигнат 68-70 хиляди повече починали на обща смъртност, като при ковид идиотизмите. Нямаме ли прокуратура и съд за тези правещи ни се на "спасители"?

заради него КОВИД изчезна и Грипа се ЗаВърна!

Да ама ,,западните партньори,, не се дават, изместиха лабораториите от Украйна и за 1 година резултата е на лице :)))

е показателна за състоянието на света днес. Никаква връзка с реалността.

това е резултата от близо двегодишен карцер на всичко живо. Децата на страхливите родители са най-потърпевши от всичката ковид истерия.

Алоу, много смелия Бай ГанЮ , недей да квалифицираш кой е страхлив и кой смел !!!! Секи сам си преценя нали така искахте ??? Затова блико 40 К сухи съчки утекоха в канал .. И да , грипа се кара, доста по-тежко от Ковид и се моли да не те хване.

Не обяснявай на такива, от 80% е :)))

Меденруднишлите батко не ги хваща грип Жулят алжирка и сланина

аз пием ракия и мезим с чесън и чеснови разядки, гаранция нема грип!

Тия вируси, зарази не са нищо друго, освен тръмплин, който изстрелва стотици милиарди печалби към фармацевтичните фирми, а политиците - лобисти получават своите тлъсти комисионни.

Редуват се : ФармаМафията след това Оръжейната и т.н.

Всичко ще се оправи,когато такива,като кунчев,ангелов,дъртата бабичка и математика от Тв-то и скапаняка гологлав с униформата муфтаджийски и др.подобни индивиди им се поизбият зъбите.

9999

Не познавам ваксиниран, който сега да не е болен

не съм. Но не искам да се запознаваме. Наглееш нещо.

Е, то ясно, последните 30 години грипната е сред задължителните ваканци. Естествено, по идеологически причини. Две плюс две е пет. Точка

Глупости ,не е задължителна

Значи 240 човека тормозят 9760. Болните вкъщи,останалите в училище.

да изкъртим всички пейки по парковете

И полицията да ни валидира, по няколко пъти и в градския транспорт и къде ни хване!

Нали ковид елиминира грипа, настинките, инфарктите, инсултите и т. Н, как е възможно да има друга епидемия освен ковид, да не би да свършиха парите

Аз ползвам две ваксини комбинирано Гроздова ракия и Памид По Коледа кът заколим прасето съм горе на черешата Ни грип ни дявол

По Коледата помага греяна блага ракия. А през останалото време и ракия и памид! Ракия с кисело зело, пръжки и царска туршия, виното (ако и да не е памид, па става) с дебели сочни пържоли, бански старец и търкаляни суджуци. Ей Богу, напиване има, разболеване няма!

Забраих... и по една шкембе чорба с хран ели пача с чесън вместо кафе на закуска! За живее България!

Аз на зелето слагам малко олио и червен чипер

Всички по веригата, които пускат статии за измамните американски ковид, грипове, зарази, манипулирайки и системно тормозейки така народа, нека да им умрат децата и внуците, ако имат такива. Това ще им бъди наказанието. Амин.

Онлайн учене. Съвсем полудяха.

ПИПО

Абе по с тоя грип по добре така. Моята щерка е с 38 - 40 температура вече цяла седмица. С жената пишмани станахме. По добре да седят в къщи една седмица, да мине тая гадост.

Болните деца вкъщи както е моето,здравите в клас.

Дано бързо се оправи детето ти! Да знаеш най-добрия лек за високата температура и да я вкараш във вана или под душ с вода около 28-29С! Високата температура е опасно, но е и показател за силни съпротивителни сили на организма. Тя е вид имунен орган в борбата с нашественика.

Редовната противогрипна ваксинация решава този проблем. Аз се ваксинирам редовно (всяка година пия Бронховаксом) в последните 10 години. От как почнах да я пия тая ваксина, за последните 10 години съм боледувал не повече от 5 пъти, при това винаги олекотената версия - за 1-2 дни и толкова. Но за такова нещо си трябва здравна култура. А у българина тя (както и много други неща) липсва. Та затваряне му е мамата.

Никога не съм имал грипна ваксина, боледувал съм 1-2 пъти за последните 20 години.

ПИПО

Чукни на дърво :)

Верно ли? Аз пък за последните 10 години съм боледувал 2 пъти, много леко, за по 2 дни. Не съм се "ваксинирал". И ковида го пропуснах. 3 си правих тестове за анти тела ма нямам а жената го изкара бая тежко. Та май си е до организъм, кво ще кажеш?

И ако изчезнат ваксините ти, ще се окаже, че си овца без никаква собствена имунна система. Ама за това трябват и нормални мисловни процеси...

Да те затворят два метра под земята бе тъпак.... За последните десет години съм боледувал два пъти без да се вакдинирам кретен прост.

няма отърване - ако не е ковид , ще е грип. Не се спряхя тия говеда с глупостите си.

Айде стига бе. Грипни ваканции имаше и преди 30 години и много се кефехме.

Предполагам да затворим Морската градина и да наложим глоба от 5000 лева. А да и да изкъртим пейките за да не сядат бацилите там.