17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Палячовци

Големия умник

Ай стига вече, бе! Една година простотии!

След ваксиниране срещу СарсКовид( пълното наименование на Ковида), ваксинираните май пак се заразяват с Сарс Ковид( вече излязоха такива случаи, един пример: сенатор демократ в САЩ). Ами последната година всеки кашлящ, кихащ беше пращан под 12 дневна карантина и записван с Ковид, Всеки здрав се обявяваше за " безсимптомен заразоносител на Ковид). С тест или без тест болни се записваха с Ковид. Тоест хоспитализациите и смъртни случаи масово се записваха с Ковид. Създадоха и най- скъпите клинични пътеки за Ковид, и месечни бонуси за Ковид за докторите, за да държат записаните с Ковид висок. И сега, когато се разбира, че след ваксиниране, пак може да се заразиш- почват да се пускат кьорфишеци- намалявала риска, намалявала хоспитализациите. Как ще ги намали, ако след ваксинация пак се заразяват хората. По скоро намалиха записването на болни с Ковид и ги записват и настаняват в болниците с нормалните им болести. Така се намалява броя на хоспитализираните с Ковид и се хвали ваксината, след която може пак да се заразиш с Ковид. А истинския научно доказан колективен имунитет, който си изградихме съвсем естествено и безплатно, миналия октомври беше изтрит, като информация от сайта на СЗО, спонсорирано с по 3 млрд. $ годишно от фамилни корпоративни фондации с лице Бил Гейтс.( инфо американски институт за икономически изследвания, за СЗО финансирането- уикипедия) СЗО рекламира на сайта си в момента само генномодифицираните ваксини от Ковид, основно на западните компании, ваксини след, които май се оказва, че пак може да се заразиш с Ковид.

1000000000000000000000000++++++++++++++++

#КОЙ Защо журналистите и политиците в България не отговорят с факти на един много прост въпрос: "Защо България е на първо място в целия свят по обща смъртност за ...2019/2020/2021 г. и защо това е неоспорим факт." Населението в България е 6.9 млн. от тях над 366 човека умират на всеки 24 часа. България е на първо място в целият свят по обща смъртност - над 15,433 на всеки 1000 човека. Над 30% от мъжете или всеки трети мъж в България умира преди да навърши 65 г., и затова пенсионните им вноски и другите им задължителни "осигуровки" са отнети в полза на държавата (реално това не са "осигуровки", а скрит данък). Това е неоспорим факт, но защо ти мислиш, че няма да си третия, колко удобно, но за #КОЙ. За тези над 366 погребения на всеки 24 часа, над 60% процента от все още живите, те не могат да платят за погребението на близките си, защото за "най-евтиното" погребение цената е над 1500 лв., но това е само първото задължително плащане, защото има и второ (след 1 година) задължително плащане, а то е също над 1500 лв. България е държавата с най-високата смъртност и най-ниска раждаемост в света за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Това показват данните на Световната здравна организация, „Индекс на болниците“ в областта на Акушерството и гинекологията, и World Population Review, и НСИ. Комбинацията на ПОСЛЕДНО място по раждаемост и ПЪРВО място по смъртност извежда България като АБСОЛЮТЕН СВЕТОВЕН ШАМПИОН по съкращаване и заличаване на българските граждани в България за изминалата ...2019/2020 г. и досега - 2021 г. Но тези факти, никога няма да бъдат показани от "обективните" и ниско платени (над 3000 лв. заплата) журналисти в България. ФАКТИТЕ https://www.nsi.bg/bg/content/18121/basic-page/%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%B2-%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%B8%D1%86%D0%B8 https://worldpopulationreview.com/country-rankings/death-rate-by-country https://geograf.bg/bg/article/blgariya-zaema-prvoto-myasto-po-smrtnost-v-sveta https://clubz.bg/107158-nsiprognoziraobshtatasmyrtnostshteenad120000dushiza2020grasteot_yuni https://www.investor.bg/ikonomika-i-politika/332/a/naselenieto-v-bylgariia-prez-2019-g-prodyljava-da-namaliava-i-zastariava-315061/

Щото много хора бяха изоставяни в болниците, болници ограничаваха приема на пациенти в спешните отделения за хора с тежки хронични заболявания. Защото, масово хората се записваха с Ковид, за да се качва броят на заразените и да се цитира всеки ден по медиите да се създава страх и паника в населението, и да се качва броя на починалите с Ковид, без да им се правят аутопсии за доказване на смъртта им от Ковид. Заради тази заразна паника, болниците ограничиха приема на хронично болни. Докторите почнаха да прехвърлят тежко хронично болни от една линейка на друга. Ходил ли си в болница скоро- празни са, хората се страхуват да ходят в болници. За да може да се стигне до момента, когато пуснаха новите ваксини, които се оказва, че всъщност май няма да предпазват от заразяване с Ковид- почнаха да излизат случаи, след ваксинация хората пак да се заразяват две седмици след ваксинирането( има инфо за сенатор демократ в САЩ). Март- май сещаш ли се 2019, когато лични доктори, зъболекари бяха били кепенците и лекуваха само по телефона? Но и това ще мине, просто налагането на новите ваксини и създаването на новия им пазар е към края си.

Бай Генчо успя да убеди всички, че антитела се предават по полов път и така успя да ваксинира цялото село, някои дори по два пъти.

2600 заразени за денонощие,16%..... Напук на целия свят дебилите отвориха училищата, това е началото.След 2-3 седмици,като се прибавят и заразените от кръчмите и....пак ще сме начело! Колко трябва да си тъп,че след ноемврийския сценарии с училищата,пак да си играеш със съдбата????? Но този път няма да ни се размине лесно,това са новите в пъти по-заразни щамове! Начука си го Бойко предизборно!

Къде ги видя тези бройки?

Вярно е.

Ами не съм от тези, дето не спят за да видят и да се порадват на цифрите. Не търся усилено такава информация и не я ползвам, за да накланям посоката на живота си. Не преравям нет-а за да си направя душевна чекия с броя на заразените или починалите или влезлите в болница. Попитах, защото обикновенно по-късно сутринта ги пускат в употреба тези числа. Така, а сега за квалификациите ти относно недрогиран и тъпанарче. Слаб си, не само физически но и умствено. Дори бих казал че си илитерат. Опасно е да използваш език на обиди дори и на място, където се предполага че никой не те познава. Живота е пълен с изненади.

Що има простак и се юрна в Занзибар.Щото там правила не се спазват.Оказва се,че всеки трети се връща,заразен с южноафриканския щам.Кой ги пуска тия в Африка? По-точно кой ги пуска после в България да сеят зараза?

Най-добрата ваксина е Ковидобор - ракия с таратор.

Четох статия за Израел и там пишеше, че според техните заключения, ваксината, която използват предотвратява заразяването в над 80% от случаите, а следователно и разпространението!

Да тази година пребориха и грипа за пръв път от триста години насам няма грип

Първата вълна в Израел е била през юли - малък пик. Втората е била през октомври - по голямо нарастване. Третата през януари - най-голям пик. Разликата между първата втората и третата е приблизително 3,5 месеца. Най-големият пик е при поставянето на ваксините. В момента имат спад. Не виждам причинно следствена връзка между ваксините и спада на заразените, осевен че при поставянето на ваксините бележат най-голямо нарастване на заразените. Но се очертава тенденция за нарастващо повишение на заразените през всеки 3 месеца. Нека да изминат още 3 месеца и тогава ще видим истинският ефект на ваксините. Ако няма ново нарастване - значи работят, ако пак се покачи броят на заразените - значи не работят. Останалото, боравенето с % е хлъзгаво.Най-малкото защото след една година циркулация е нормално вирусът да намали силата си т.е да се е адаптирал към гостоприемника си и да не се опитва да го убие на всяка цена.

Неумението да се изказва мнение, при това аргументирано е присъщо на хора, които обикновено са прочели 1 книга в живота си. Употребата на обидни квалификации към непознати и признак на слабост и невъзможност за комуникация. Накратко - твоят коментар звучи като нечленоразделно мучене.

Какви са тези проучвания след пьрва доза?! Защо няма данни за ефекта след втората доза?

След втората още 15-16%.

Да драсна и аз мнението си, докато чакам 15тина минути да ми се насъберат енергийните точки за ново ниво на играта ми- ДА, ПО ПРИНЦИП ваксините спасяват човешки живот, НО когато е БЕЗСПОРНО ДОКАЗАН ефекта от конкретната ваксина за определената възрастова група. Нека не говорим само за хората на възраст над 70 години, защото МАСОВО коренното европейско население е във възрастовата група 45-58 години, с начални стадии на хронични заболявания и в човешката възраст, когато започва трайно възрастово изменение в човешкото тяло. Ако масово бяхме във възрастовата група 25-30 години, цялата пандемия на ковид щеше да премине по абсолютно различен начин. Та- време е да се намери ТОЧНАТА ваксина в ЕС специално за възрастовата група 45-58 години и да не ни се предлагат ваксини, несъобразени с промените в човешкото тяло за посочената възраст.

Къш бе трол

Овчето стадо се струпа на огромни опашки пред болниците за ваксини, а другото овче стадо се ступа в кръчмите и дупките да яде и пие. Двете крайности на едно овче племе :)

А най-големите овце ходят с парцал на устата и се крият в панелките си, в панелките им пълнят главите от телевизора и Нова ТВ и после тези същите се имат за интелигентни

Първата партида пристигна днес(02.03.2021), съобщи Ройтерс. Словашкият премиер Игор Матович посрещна пратката. Матович каза, че се очаква половината дози, 1 милион, да бъдат доставени в Словакия през този и другия месец. Поставянето на ваксините ще започне през следващите две седмици и ще бъде на доброволна основа, заявиха представители на словашкото правителство. Вчера чешкият премиер Андрей Бабиш каза, че страната му също може да започне да използва Спутник V и без одобрение от здравния регулатор на ЕС. Чехия е с най-голям брой новозаразени с коронавирус на глава от населението в света през последната седмица, отбелязва Ройтерс.

.....Докато лудите се налудуват.....

Австрия, Дания и Израел се договарят да започнат процес по производство на международна ваксина. Австрийският и датският лидер нанесоха пореден удар в стратегията на ЕС за ваксиниране, идвайки в същия ден, когато Полша поиска от Китай ваксини и Словакия поръча 2 милиона дози от руската ваксина "Спутник V" и едва един ден след като унгарският премиер Виктор Орбан получи първата си доза от китайската ваксина "Sinopharm", която не е одобрена от Европейската агенция по лекарствата. Курц каза пред германския новинарски сайт Bild, че Австрия и Дания вече не искат да "само" зависят от ЕС ,и провалената му обща стратегия за ваксиниране.

Е как няма да са намалели, като тези хора поизмряха масово през последната година. Нормално е да има по-малко болни в тази група!

Нормално, хората го казаха - И с Астра, и с Файзер, или Модерна - по-добре със, отколкото без. Когато си здрав и в кондиция, ваксината ти дава шанс да го "изкараш" по безопасен начон и да изградиш качествен имунитет. Другият вариант е да се надяваш да го изкараш по традиционния начин и да се молиш да няма усложнения. Елементарно е. А и е важно да стигнем 70% групов имунитет, който по естествен начин ще се проточи с години и много ще загинат, при положение, че може в еамките на тази година да стане с помощта на ваксинирането.

Ако си здрав и в кондиция имаш 90% шанс да не го усетиш като се заразиш и 99.98% да го преживееш

Те 80% от хората по принцип не се разболяват от този вирус.

направо си умират след ваксината, хоспитализация не им е нужна

С коя ваксина се ваксинират в Германия и с коя в България. Имали Европа на две скорости и при ваксините

Два стандарта!

десетки случаи на аборти след ваксиниране на бременни с пфайзер и модерна, а тук след първата стотици не се явяват за втората доза, защото са препатили с нея

На канадските здравни власти. Отговори ми на коментара.

Тези ваксини не се прилагат на бременни! В момента текат клинични проучвания с доброволки за Пфайзер - предполага се, че е подходяща и за бременни, но още не са започнали такива масови ваксинации.

Марш в дупката!

Който му е интересно по дискавъри ченъл от 24часа ще има филм за ваксините и как ги създадоха, интересно е, вчера го даваха, днес го повтарят филма

Това изглежда е по-успешно от Бабини зъби! Ковидобор.

Ха Ха Ха

...беше ясно като цяло. най добрата ваксина е поставената ваксина. всичко друго са глупости и чесане на езиците.

Analnoto ubojdane predpazva 100%

Запомнете какво сте писали и после да не триете и блокирате адреси.НАМАЛЯВА което означава че не предпазва .И ОВСЕТЕ за какво се редят като мислят че няма да се заразят ли .И за какъв чеп са тези имитации на ваксини

защо плещиш небивалици? Ваксината обучава тялото ти как да се пребори с тоя вирус. Ти пак ще го лепнеш, но ще ти мине за ден и половина с две покашляния макс; и най важното е, че НЯМА да го разпространяваш на други хора. докато ако го влачиш 2-3 седмици, поне половината време (а понякога и повече) си силно заразен за останалите хора. Които, може да нямат твоя здрав и силен дух... демек, можеш да убиеш някого. Ето за такъв чеп са ти тия ваксини.

Ти пишеш небивалици щом си го хванал значи може да го разпространяваш ,а колко ще ти мине за три дни не е ясно и на създателите на ваксините умнико.Това да не са ти изпитаните ваксини боц и забравяш за болестта .Това е експеримент с недоказана на практика ефективност

то кво та ти чета глупостите :))

логика брато не е бира хванал ли си го разпространяваш

Циркаджълъка е пълен!

Дреме ми какво намалява. Аз го минах вируса без особени проблеми.

За повечето хора не заразен даже. Аз пък имах антитела и реших, че съм го изкарал безсимптомно, хвана ме и симптомно два месеца след като се тествах, въпреки антителата, нещо работата смърди, та се не трае!

Пропускате много, ако все още не сте изпробвали CryptoTab Browser! Това е първият в света Chrome браузър с вградена функция за копаене /mining/. Всичко, което трябва да направите, е да инсталирате CryptoTab Browser и той ще започне да добива Bitcoin за вас. 1 Bitcoin се търгува вече над 45 000$. Без инвестиции, без рискове, без допълнителни усилия, без да променяте сърфирането си в интернет или навиците ви! Опитайте и вижте колко е просто и изгодно https://cryptotabbrowser.com/landing/55/18757804 Ако го използвате регулярно след наколко месеца ще сте благодарни за решението си, а скептиците нека продължават да гледат отстрани.

Значи платихме ваксините и пациентите спряха да умират и станаха безсмъртни...

Точно ти нищо не си платил. Цервените тролчета нямате 5 лева да се обършете ама иначе ви знае устата. Най-големите оплаквачки сте най-бедните. Все се асоциирате с народа, държавата.... глупости на търкалета. Комунист, който плаща нещо с негови пари - такова животно няма!

А у лево бе цървул

Днес Словакия Получа голяма част от договорените 2 милиона руските Спутник В ! ... Здравният им министър заяви Че ...ваксините не се интересуват от Геополитика !!! Словакия за дни издаде Извънредна разпоредба и Веднага получи руски ваксини !!! ... Боклуците ГЕРБ с готовност рискуват живота на българите, и За раниха руски ваксини???

Бегай в Словакия и си набоди 2-3 спутника. Червен боклук!

Баща ми се разболя от Ковид 19. Шест дена се грижих за него, след което се влоши и влезе в болница. През първите шест дена бях неотлъчно до него. Помагах му да се облече, да се измие, да се нахрани. Беше ми ясно че маската не може да ме предпази, а от ония космонавтските костюми просто няма от къде да си купиш. Аз баща си няма да го оставя безпомощен, а след това все някак ще го преболедувам този вирус. За това дори маска не сложих. Баща ми влезе в болница, а аз се изолирах в къщи, и зачаках симптомите. Днес е шестнайстия ден, а аз все още чакам. На практика ми няма нищо. Не съм се изследвал за антитела. Възможно е да съм го преболедувал някога без да усетя. Възможно е да съм късметлия, и да съм един от ония процент и половина представители на Хомо сапиенс които имат някаква генетична деформация, и вируса не ги лови. Не знам каква е причината но е факт. Живях почти седмица 24 часа в денонощието с болен човек без никакви предпазни средства, и не се заразих. Хайде сега специалистите ваксинатори да ми обяснят защо трябва да се ваксинирам за да пътувам спокойно.

явно генетично си от късметлиите и НЕ си предразположен към този вирус. Не мисля, че нкой може да ти го обясни без да ти се направят кръвни изследвания... аз имам подобен пример в семейството, още по странен - тъст ми (на 65г) се разболя, а той се грижи и за своята майка (86г) - живеят в един апартамент. Той го изкара отноително леко, като средно-силен грип (отпадналост, температура, липса на обоняние) за около две седмици. Бабата през цялото време е в съседната стая, като все пак е самостоятелна (не на легло). Но говорим за двустаен апартамент панелка, в който заедно живеят, дишат, ядат и всичко. Бабата и се размина, не се зарази. А кажи ми. Но фактите са такива, и това е положението. Чакат и двамата за ваксинация сега при GP

Къдметлия си ти. У дома детето успя да разболее всички , а то се разболя в училище. Като го гледах милото че му е лошо последното нещо което си мислех беше че а трябва да се предпазя или нося маска. Само че аз нямах твоя късмет и десет дена се чувствах ужасно, а след това близо месец нямах сили.

и здрав да си, с противогаз и скафандър да си, пак няма да те пуснат да пътуваш, защотоцелия този цирк е организиран на световно ниво първо да те маркира с квантова татуировка и нано-боти, и след това да те евтаназира и загроби в подходящия момент. и ако не сработи евтаназирането, амазон ще ти прати дрон да те де-материализира и да се освободиш от бречето на тленното си тяло. не се изолирай повече, ами ползвай предизборното отпускане на каишката и живей, защото не ни остава много така, както отиват нещата.

Какво става в Израел?Нещо много се умълчаха там, вместо да се радват на живота.

отчет ли да ти дават, що ли? е виж им статистиките в нета, не са засекретени. Намаляват болните и графиката върви бавно, но сигурно надолу.

Преди няколко дена пуснаха резултати от тяхното изследване подобно на това във Великобритания със подобни резултати - потърси и ще намериш.

Ми не, не е вярно. Статистиката от Англия и Израел показва абсолютно никаква промяна, въпреки имунизирани милиони граждани. Същата тенденция, същата заболяемост, същия процент смъртност. Кофти, ама това показват данните от декември насам.

лъжеш особено за Израел? Нали ти е ясно, че с 2 клика излизат данните, ето ги тук за по-удобно: https://www.worldometers.info/coronavirus/country/israel/ кое точно им е "същото", скапаняко? При очеивно вървяща надолу графика

Права линия на % смъртност при почти 1/2 имунизирано население. Експонента на заразените, експонента на имунизирани. От декември насам. Пълен локдаун от месеци. Ако на това му викаш действаща ваксина нищо не може да ти помогне.

а като знаем англичаните какви с а лъжци и мошеници....

" намалява необходимостта от хоспитализации с повече от 80% при хората над 80-годишна възраст." Що напрово ги копате ли?

значи, че го карат вкъщи, доста леко и без затруднения с дишането

Въпросът е дали медицински ги намалява или политически!?

Словакия купи 2 милиона дози от руската ваксина

Ние кога????

Ходи си купувай спутник бре. някой да те е вързал? Аман от тъпанари

Поглед.инфо/ Германският канцлер Ангела Меркел ясно показа степента на доверието си в европейската коронавирусна ваксина, която се произвежда от “Астра Зенека”. 66-годишната Фрау публично отказа да бъде ваксинирана, позовавайки се на препоръките на немските лекари, които вярват, че ваксината не е подходяща за хора над 65 години.

Между другото аз също забелязах как като мине микробус на ЛЕКИ и смъртните случай рязко намаляват!

Че да се страхуваш от болест, която преживя 113 годишна баба в Испания.

116 годишна във Франция 102 годишна в САЩ 120 годишна в Турция 106 годишна в Англия И като ги гледам тея на опашките направо се чудя дали да се смея или да плача.

3евзек

Смей се. Бабите са кръвна група АБ, а ти си нулева.

Ангела Меркел отказа да се ваксинира с ваксината на Астра Зенека!

Аман от реклачни статии....Това което пишеъе е супер. Според ваксинираните са защитени, тези които не са ваксинирани, не могат да им навредят, следователно ваксинационни паспорти никому не са нужни. Ахаххаахахха

Теб лично ще те чипирам, мишленце.

за тези "паспорти" ще има бой и то най-напред във Франция...

Майно льо! Може би, вероятно, май, ама в крайна сметка - едва ли.

Така че скоро ще има много ваксини на Астра Зенека, защото Франция не ги иска, Германия не ги иска, а Африка тотално ги отказа! Смятайте какви некадърници ни управляват след като и при това положение пак има недостиг на ваксини...

Това са предположения , хората над 80 може просто да нямат социални контакти и да са се изолирали добре - това също намалява госпитализациите в тази група

Изследване за ефикасността на ваксините при хора над 70 год. Възраст........ Моите уважения за тези изследвания, ама тия хора досега как доживяха без ваксини, за многото и други смъртоносно опасни болести, за които непрекъснато четем тук и там, и които ни дебнат откъде ли не!? Що са още живи бе, без да се ваксинират, една година след началото на тази страховита пандемия??

Ти верно ли сравни накуп многото смъртоносно опасни болести с цел да омаловажиш една единствена?

Не си ме разбрал. Над 70 год., и изведнъж - необходима е ваксинация, за да се спаси, може би ....... От какво - внуците, защото не са ваксинирани, от съседите, или например от сърдечен арест?

това може да е майка ти например. И за нея ли ти е все тая, дали ще си замине утре?

3евзек

Г-н Мисля си, Отказът от спасяване на хора над 70 години е жива дискриминация, но не като онази, от която можеш да се отървеш с едно боцване или бръкване в носа.

Съотношението не е 70 на 30 а 20 на 80. Като голямото число са д е б и л и те

половин доза ги намалява още повече хи хи хи

И въпреки това, нашите идиоти пак не могат да я доставят навреме, въпреки че Франция, Германия и други държави се чудят как да се оттарвът от тази ваксина и да я пробутат на глупаци като нас.

Преди малко приех втората доза за днес...гроздомицин...