Коментари - Партията на Путин печели вота в украинските области, обявени от Русия за анексирани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Избори по руски - двама носят урната, отзад двама с автомати. 95 годишна баба чеква неправилното поле. Бюлетината се скъсва и се попълва втора, вече с правилния вот.

Жалко че Партията на Путин не печели със 100 % вота в украинските области, обявени от Русия за анексирани

Българинът все от чуждите проблеми се вълнува, но само се вълнува. Амед (Дог.) и Асан (Ом.)му правят изборите и те са най-фалшифицираните, но него това не го вълнува. Вместо това шляпа по цял ден из форумите.

Путин печели! Путин е прав! Путин е най! И какво от това?!?!? Дали народът ни ще се усмихне някога, дали ще имаме работеща държавна администрация, дали нещо ще е наред?!?!?!? Така че ме боли фара че мумията Путин е някакъв!!! А вие които се радвате на Путин, огледайте се малко ……. потънали сте в…

Глас народен - глас божи!!!

Партията на Путин печели който не гласува за неа губи

Какава сензация, не е за вярване!

И копейките на местните избори в България ще гласуват за Путин.

При турското рубство и турските валии така са провеждали "избори" и "референдуми" в България! Или "гласуваш" (приемаш) за исляма, или "гласуваш" против и слагаш главата на дръвника!

Не бате, точно за това е робство, а не както ни натискате от разни НПО-та да го наричаме съжителство. Българите не са има ли право на самоуправление, всичко се е назначавало от високата порта и са били само турци с ислямска вяра, българите са нямали право да са на ръководни постове. Избори не е имало.

Откъс от "Време разделно" "Дошло е време разделно - един отляво, друг отдясно. Няма никой да остане по средата или никъде. Отляво или отдясно... Отляво или отдясно... От дясната страна турските фесове (исляма), от лявата страна дръвника" „И момъкът беше първият, който тръгна от лявата страна, към дръвника.“

Бате по турско избори не е имало. Иначе си интерпретирай, както искаш, представените цитати не се отнасят за избор на административни управители. А иначе то избора на нас западните другари ясно ни го обясниха: или сте с нас или с Русия, никой няма да остане по средата.

късокракия монголоиден педофил педераст Владимир Путин е пътник към сифилистичната мумия

Ми дай да те видим теб колко си красиво, ма, хюмне софийско! Кой знае ква си жалка и грозна карикатура с разпран от ебан гъз, ама лаеш по сайтовете! Ти ЕПМ кирлива!

Всяка победа zа Русия и za руския народ е бомба в колективния капиталистически кенеф, наречен Колективен Запад! Za победу! Za Россию!

бомба във външния кенеф на кочината Просия

То и партията на Хитлер така е печелила изборите...

А КАК СА ИЗБОРИТЕ В ОДЕСА, ХАРКОВ И КИЕВ?...........ТАМ ПЕЧЕЛЯТ ЛИ? мАЙ ПАК ПУТИН ПЕЧЕЛИ?:))))))))))

които са против путин са избити или по затворите .. А ДИР.ру само блокира.

и си мисля: Каква блъсканица, какъв ентусиазъм...

Кои са комунистите? - Тези, които са чели Маркс и Ленин!!!! Кои са Антикомунистите? - Тези, които са ги разбрали!!!!!!

Кои са комунистите? - Тизи, които са мели Маркс и Ленин!!!! Кои са Антикомунистите? - Тези, които са ги разбрали!!!!!!

Има различни видове демокрация. Си Дзинпин казва, че Западът не може да претендира за монопол над демокрацията. КНДР също има претенции за демокрация, даже така се нарича самата република - народна и демократична. Великобритания и другите западни монархии също са демокрации... Кой гласува, кой брои, няма значение... Демокрацията процъфтява...

Путин гласувал за себе си.

Олигофрени.

Някой да е очаквал нещо друго?

Избори под дулата на автомати. РуZкий мир....

За Украйна и западните ѝ съюзници тези избори са незаконни. Разликата с Тайван каква е ? Ама тях ги признавате а?

Тайван не са ли се отцепили сами? Не знам да са ходили американци или японци да ги освобждават. И след отцепването стават една от най-развитите държави, а руските освободени региони кучетата ги яли. То не бе Южна Осетия, Преднестровие, Абхазия, Крим, Судан, Мали, България.. все черни овце.

Има свободен свят и такъв ,който е със силно ограничени права с цел запазване властта на определени хора. От единия бягат интелигентните хора и затова и държавите където отиват са много по-развити и живеят значително по-добре. Единствения минус е ,че всякакви малоумници като теб могат да пишат каквото си искато, но пък е поносима цена..

А то други нямало, та с кого са се състезавали? Само хабят парите и времето на хората за избори.

И още пишеше, че по погрешка обявили резултатите 23 минути преди да се закрие гласуването :) Голяма пародия.

кой спечели изборите? хихихихихи

Препоръчвам ви да изгледате (изслушате) това видео на Цанов. Да чуете, как Асан Омеров го заплашва задето на Станчо му дошла идея да тиства машинките за демокрация. Да чуете и ТъпКиро, как се хвали, че направил ала-бала с партията на Слави. https://youtu.be/IsKP6iIU9qc?si=wZ99oZw8HowAipTL

то нямаше ли ако загуби да е новина? :)

Много демократични избори в Русия. Идват едни лелки с една кутия от обувки, дават ти едно листче и двама с автомати те карат да го пуснеш вътре. Сега Путин може да се обяви и за кмет на Крим.

Така ли се плашите взаимно?

Тъпанар....

Соросоидния Тролетариат се е разсмърдял от безсилие.

Така ли ти каза траверса мутропрофанова? Не му вярвай

Интересно, а каква е била изборната активност при спечелването на изборите; дали както в България по време на соца 99,9% или като днес с 33% активност

99% при социализма.Бях ученичка и майка ми не ходеше да гласува.Към 18ч.идваше една нейна съученичка,която беше в Избирателната комисия и я молеше да ходи да гласува,защото "ще ни накажат нас".

И каква стана нейната съученичка след 1989 година!? Един мой съученик от доносник на ДС стана говорителна министерство вътрешни работи

Абе изобщо не ги молеха. Направо пускаха бюлетините от тяхно име и ги почистваха в списъка.

Нищо де. Сега у нас гласуват 40% демократично,ама пък Петковото си им врътка гласовете, като на лотария с машинки и накрая печели с "кодовете". Ако е нейде по канадата ще спечели банкянското, щото той пък е на принципа "кьорав карти не играе" и "писар гладен нема"

А дали са вдигнали и умрелите да гласуват? Същите дето направиха БайДън първия спъващ се карикатур-президент на люлката демократична.

Ей това е демокрация... ама така става като няма манипулирани машинки и ала бала с президента

Така е. Калашников няма проблеми със софтуер и т. Н. Нещата стават от раз.

Избори е ако има какво да избираш. А тук идват с калашници и ти дават попълнена бюлетина да я пуснаш и да се подпишеш, че си я пуснал.

Че кой се е съмнявал. Немците така се печелили избори в Белгия, Холандия, Франция, Чехословакия, Швеция. Така и Сталин е спечелил изборите в Крим преди да изсели татарите

Би трябвало, сред като конфликта приключи и освободените руските земи признати, Русия да поеме глътка въздухи да се подготви за ново нахлуване в Одеса, след време. Не може такъв хубав руски град да бъде оставен на западните маймуни и хохълите…

Хахаха, дебил. Когато конфликтът приключи пред Русия ще стоят други въпроси: дали да и се позволи да съществува, дали ще успее през следващия век да изплати репарациите и такива подобни.

Много си тъп, чичо, много си тъп...Русия ще я има винаги с или без Путин, за Осрайна се съмнявам...

То и СССР щеше да го има навеки, ама и век не можа да изкара. Та и наследилата го кочина това я чака - разпад и превръщане във все по-незначителна държавица.

Егати вица. Хахахахаха, не е истина колко са зле тея. Хахахахахаха, а кой е другият кандидат? Хахахахаха, паднал е от терасата? Хахахахаха,нема такива тъпаци!

Всички гласували против путин вече са картотекирани и включени в опозиционната партия - единен сибир. Така работи руския мир.

все едно Ердоган да организира избори в Родопите .

Не само Крим, но и Одеса е руска.

Хахаха много добра комунистическа комедия цял свят се смее

Най-тъжното е, че за тях това е нормално и си вярват на простотията която са сътворили. Хахахахахах, тъпаци!

Вярвам, че в Украйна все пак има и читави, нормални хора ! Когато Владимир Путин денацифицира страната, въпреки че населението ще остане по-малко, вярвам че живота им ще се подобри, ако не позволят на избягалата сган от мафията на бандерите да се върне и отново да продължи корупцията и кражбите. Някой ден, с помощ от Китай и Русия, биха могли да се отърват от хомота който западните сатанисти им нахлузиха с финансирането на войната, защото тези пари трябва да им бъдат върнати с много високи лихви…

Разбира се че ще гласуват за него той ги защитава от 2014 година той им даде свобода.

Независим или неграмотен?Къде са ти препинателните знаци?

Печели зелю от врагове на народа

да знайте повярвах .

е и? на кой му пука дали си повярвал или не? изборите са в Русия не в България, никой не го интересува какво вярва бай Ганьо

Путиновата партия спечели! Хахаха! То остана и да не спечели изборите. През куманизма беше същото, за парлама имаше една друга партия - БЗНС Никола Петков и тогава (вече забранената) БКП убедително печелеше с 80-90%. А не си гласувал Партията, а си замръкнал в следствието. Тези нямат никакъв прогрес след Великият Октомврийски Преврат…

Ето това е истинска, а не лицемерна демокрация. От демос - народ.

Калъв да е вота?

Вече не са украински, а руски области. укрите сами си набиха чепатия...

За целия свят са украински, само за шепа посерковци - руски. Ма спокойно, войната не е свършила и ще върнат всичко, че и отгоре.

Зеленски е втори, Байдан трети.

"За Украйна и западните ѝ съюзници тези избори са незаконни." Ако са незаконни що има толкова много гласуващи хора на тях бре...? У наш абсурдистан изборите като са законни що над половината от имащи право да гласуват НЕ ГЛАСУВАТ бре, боклуци еврогейско Хамериканизирани?

Колко много гласуващи има бе дебил? Над 70% от населението го няма, избягали са, ама пък са гласували. Даже бюлетините са им били попълнени предварително и партията на путя печели със 120%.

Там се проведоха свободни, нормални избори, защото нямат посолство на САЩ.

Путин си има партия?! Да го видя, не мога да го повярвам...

То друга партия не и имало в АНЕКСИРАНАТА ЧАСТ с войниците около параваните