"Брекзит" на Фараж има по-голяма подкрепа от торите и лейбъристите взети заедно

Поне 2/3 от избирателите консерватори смятат да подкрепят друга партия на изборите на 23 май

Обратно в новината

Коментари - "Брекзит" на Фараж има по-голяма подкрепа от торите и лейбъристите взети заедно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хиляди се включиха в марш за независим Уелс: https://dnes.dir.bg/svyat/hilyadi-se-vklyuchiha-v-marsh-za-nezavisim-uels

Поредното доказателство, че на тези им тропа не дъската, а цялото дюшеме! Кви-кви, кви-кви, и до 10 дни преди 31.10.2019! След това сменят фалцета и ще започнат пак да се оплакват от "лошия" ЕС, който не им давал еднорога ... но този път ще има шут в задника и глад имизерия ... мдам.

Този стана по-популярен и от кралското бебе! Май медиите му придават някъв потенциал на база отблъснати гласоподаватели от Торите. Реално най-голямото нарастване е за Либерал-Демократите. Като се окъкат и те, тогава може да излезат други на сцената.

Имаше една кака 8ца, която разправяше ден и нощ как Англия щяла да потъне в забвение, заради вноса, или по скоро липсата на такъв, на марули от Испания:) Имаше едно юпи, тип Милен Велчев, според който всички банки се изнесли от Ситито:) Имаше един "ерудиран " индивид, който предвиждаше паритет паунд-лев. :) Същата личност с многото имоти из Европа, където обслужващ персонал му плащали наемите:) Изпокриха се по-горните персони, но защо ли се учудвам:)

А ти как стигна до гениалното заключение, че не са прави. Към днешна дата ЮК е член на ЕС и причината за това е, че общо взето ще стане и хова което са казали и англичаните го осъзнаха и си седнаха мълчаливо но на...ания задник

От къде знам ли...ми ходих да пазарувам в Tesco и Waitrose. Марули бол. Паунда около 2.25-2.30 Офисите на банките в Ситито са си на мястото.

Ама вие излязохте ли, та се дуеш като английски неграмотник на мегданЯ в Уиндзор? Пиши пак какво е положението на 01.11.2019. Ако имаш изобщо интернет тогава ...

Дядо, изобщо не се дуя за каквото и да било. Само констатирам:) 31.10 ще бъде като 29.03...демек- нищо:) В магазините пак ще има марули:) Банките пак ще си бъдат в Ситито:) Интернет ще има навсякъде. Даже Sky ми инсталираха sky q :) Очаква се централната банка да вдига лихвите, заради силната икономика, нека че губели по не знам си колко милиарда на месец...или беше на седмица:)

Ще видим на 01.11.2019 какви ше ги плещиш, споко. П.С. Я сега раздуй как питекантропа фарадж ще си взема заплатата от ЕП (ако случайно ви пуснат терор ... ааа, представителите там) - с отвращение ли?

И втори въпрос - тая ли "силна" икономика, на която обявите за работа в трите най-големи сайта са се редуцирали ТРИ ПЪТИ?

фараж е един нагъл и безскрупулен търговец на илюзии !!! Освен това е абсолютно наясно, че лъже брекзитарите реднеци !!! Всички популисти са много загрижени за хората, докато не се наложи да ппретворят лъжите си в реалност !!! Този човек е достоен за отвращение !!! Той е изгоден на някакви неясни икономически интереси, които изобщо не са интересите на реднеците !!!!

"реднеци" е новата думичка която си научил ? в казармата ли ? ама не си го чул правилно, брат..

Реднеци са хората, върху чиито гръб в целия свят си играят популисти като фараж !!! Всъщност американските реднеци са роднини на английските , вратовете им са червени от постоянно пошляпване , а не от слънцето !!!:(((

Фейк нюз!

къде са "мрачните прогнозници" които вещаят втория референдум? на който британците щели масово да се откажат и да се завърнат в ЕС ? хихихих очевидно никой в британия не желае да е роб на ЕСССР, и напук ЕС ще вкарат брекзит фанатици в църцето на европа :) збавление

Не разбирате ли, че Великобритания губи при всяко положение !!! Политиците знаят, че Брекзит без споразумение ще е катастрофа точно за реднеците брекзитари и се опитват да избегнат тази катастрофа !!! На фараж му пука на жилетката за реднеците !!! Той си печели на чужд гръб , както всеки популист , пък другите да му мислят !!! Ето , този отвратителен популизъм ще унищожи Европа !!! Защото хората са склонни да вярват на всякакви красиви лъжи :(((( Кремълският диктатор и приятелят му във Вашингтон са изключително доволни от идиотиите на британските политици :((((

европа да се оправя! ЮК е на остров, от столетия правото, законите, закуската ако щеш, се дели на : островна и континентална. ЮК е различна държава, не трябва и не иска да е в този .. хм.. .съветски съюз!

Ами да излиза ЮК, защо не излиза ??? Някакви окупационни части от зелени човечета да е пратил Европейският съюз ???

Не им дават еднорога, и чипс няма, мъкааааа!

а колко по-лесно би било ако партията на фараж бе определена като дясно-популистка. така направо щяхме да си направим извода, че мнозинството от британците са нацита. :-)))

Де го дядо Йоцо да ни обясни как никой нямало да допусне Англия до евроизбори? :)

Ама вие излязохте ли, та се дуеш като английски неграмотник на мегданЯ в Уиндзор? Пиши пак какво е положението на 01.11.2019. Ако имаш изобщо интернет тогава ...

Каква стана тя - този каза ясно на "елита" да не се прави на луд, а да изпълнява казаното от избирателите? Че и подкрепа има, представете си! Нищо, все ще измислят нещо от "елита" - ей примера със Северна Макидония и членството и в НАТО е пресен. Демокрация, ама друг път.

Молете се тоз да не дойде на власт. Ще ни забрани изобщо да ходим там. Брексит е заради миграцията и нищо повече! Англичаните нямат проблем с французи и испанци имат преоблем с нас. Форумните експерти, които се правят че не ги засяга първи ще изпищят.

Браво, Викторе! Браво, Стефанов! Започваш статията с една отявлена лъжа. Пишеш "Новата антиевропейска партия на Найджъл Фараж..." Фараж НИКОГА не е бил против Европа. Що не го цитираш кога е казал нещо от сорта на "Аз съм против Европа!", "Аз съм против Франция, Германия, Белгия...."?! Фараж ВИНАГИ е бил против ЕС и членството на Великобритания в ЕС. Но, Викторе, от една страна, ЕС НЕ Е Европа. На стария континент има и други страни. От друга страна, от около десетина гдини ЕС НЕ Е дори и страните - членки на този наш Съюз. ЕС са институциите, чиновниците и елитаристите, които се изживяват като малки царчета и презират европейските граждани. А като срещнат някакав съпротива и прилагат насилие за да наложат волята си. За това и Орбан казва, че ЕС НЕ Е Брюксел, а ЕС е Унгария, Полша... Ако щеш - дори и София е ЕС. Нали тоно за това е цялата борба - да върнем ЕС на европейските граждани и да възстановим демокрацията, която сегашните му институции и партиен елит ни отнемат.

Поздрави за коментара! ЕС се превърна в точно това което казвате. Банди или по точно орда от чиновници и институции. Само ако се заинтересувате в енергетиката колко много институции има, които се дублират и служат само за да се взимат пари за заплатки на едни чиновници и хетерите им!

Браво за коментара :((( Хайде сега фараж да не участва в избори за Европейски парламент, да извади той Великобритания от Европейския съюз , да увеличи стандарта на реднекс с още една бира месечно и да си получава изработеното в рубли !!! И как точно виждаш Европа без Европейски съюз ??? Като Украйна и Русия ??? Или като Сърбия и Косово ??? Или като Беларус ??? Или като Турция ??? ГАДНИ ТРОЛОВЕ, защо стоите в загнилата Европа ??? Или пишете от Магадан ???:(((

Ти природно ли ли си тъп или просто се правиш на тъпанар? И как разбра, че съм против ЕС, като е точно обратното?! Айде стига и с тези простотии - малко нещо да не ви изнася и веднага - рубли, Путин, Русия?! Че нали точно от такива като тебе трябва спешно да спасяваме ЕС - ако не ви изхвърлим в канализацията, където ви е мястото, ЕС просто няма да оцелее!

Не зная как решаваш че някой троли тук? Това че не проявяваш креативност за развитието на ЕС, не значи че ние сме против него. Друг е въпроса, че осъществяването на такава реформа е почти невъзможна поради окупацията на Брюксел именно от тези корумпирани чиновници и поверените им институции. Темата е много обширна, и не вярвам да разполагаш с капацитета да я осмислиш.

Ако смяташ себе си за политически гений, можеш съвсем спокойно да предявиш претенции на избори !!! Даже можеш и да спечелиш , щом фараж може !!! Гадният популизъм, който е яхнал всеки мръсник в политиката носи ползи , но само лични !!! Щял да спасява Европа ???? Ясно е , че пишеш тенденциозно, за да изпълняваш тролски задачи !!! Или псувате гнусно Европейския съюз , или говорите за някаква реформа, която никой не знае каква е !!!! Благодарение на този Европейски съюз , тази част от Европа е най-доброто място за живеене на Планетата !!! Русия не е това място !!! Турция също не е !!! Сърбия беше по-богата от България, а вече ни диша праха !!! орбан е един диктатор , който иска да владее Унгария до живот !!! Ако не беше Европейския съюз, този диктатор щеше да поиска да си взима Войводина от Сърбия, а Банат от Румъния !!! Това ли искат бетонните ви кратуни !!! Хаос и безумни конфликти, разрушавали два пъти Европа до основи ???? ГАДНИ ТРОЛОВЕ !!!!!!!

Не виждам аргументация на тезата ти, а само страхове от тролове, путинисти, орбанисти и всевъзможни ужасни креатури. Усмихвам ти се тъжно. Леко със страховете, този живот е за смелите. А иначе ако си доволен от това което се случва с Европа, нямам какво да кажа. Калинки и пак Калинки сте си Вие! Какъв ти е житейския статус между другото?

Живея в Европейска България !!! Отглеждам децата си тук, работя това, което обичам , получавам достатъчно, за да издържам семейството си , образован съм достатъчно, за да работя за много повече пари в друга европейска страна, но искам да живея в България, защото я обичам !!! А, вие, какъв социален статус имате и защо искате да го променяте ??? Ако сте беден , защо не се трудите повече, ако сте богат, защо смятате , че сте онеправдан ???

Това е последното, което бих искал - да споря с такива като теб. Безсмислено е. Този плам, търсене и намиране на "врага" навсякъде, това абсолютно доверие в управляващите, заклеймяването на инакомислещите... Ми, виждал съм ги вече. Отдавна. И се надявах, да са останали в историята. За съжаление, не са. Просто за тези, които ще прочетат тук: - Приказките за реформата " която никой не знае каква е" са просто обикновена и откровена лъжа. Разбира се, че има предлжения - на Вишеградската четворка, на Австрия, на Италия, на други страни. Това, че в България информацията за тях е табу и не се пуска е друга тема. Който иска - винаги може да я намери. - Смешна е и прословутата мантра за "популизма" - В Конституцият ни пише, че цялата власт произтича от народа и принадлежи на народа. Той е Суверенът. Същото се отнася за ЕС и за изборите за ЕП. Европейските граждани са Суверенът в ЕС - не Юнкер, не Туск, не дори и Европейският съвет. Да не говорим за еврочиновниците. Има над 200 определения за "популизъм". Но, от кога волята на народа, волята на европейските граждани е "популизъм"? Нали политиците, които избираме са ДЛЪЖНИ да изпълняват нашите искания, желания - НАШАТА ВОЛЯ. Какво е демокрацията - управление на народа или неговото подчиняване на някакви измислени елити, съставени от политици и неизбрани от никого чиновници? Защото ТЕ - мислели, че еди как си било най-добре за нас?! Защото ТЕ са богоизбарните, знаещите, можещите, вечните... Като "гениалният баща на народите другарят Сталин", като "Лидера на Европейската цивилизация - нашият любим и гениалин Фюрер" ли? Нали и те са били "вечни", всичко знаещи, и можещи, ясно виждащи, кое е най-доброто за нас?! Обявявате за популизъм, неонацизъм, фашизъм всичко, което не ви изнася. Всеки, който изразява друго мнение е трол, хейтър и какво ли не още. Жалки сте.

Слушай, политически гений !!! Ако беше икономически изгодно за Великобритания да излезе от Европейския съюз, тази брекзит идиотия нямаше да се точи години !!! Просто политиците във Великобритания направиха една ужасна грешка, като подцениха популизма и стратегическите интереси на САЩ и Русия !!! Никой не е длъжен да стои в Европейския съюз !!!! Никой не задължава и умници като теб да стоят в Европейска страна !!! Добър или лош, Европейският съюз е най-доброто място за живеене на планетата !!! Даже и политически гении като теб живеят тук, за съжаление !!! Цял Свят иска да живее в Европа, само умниците на путлер искат Европа да стане отвратителна за живеене !!!

Нямате представа каква надежда ми вдъхна коментарът ви. Оставям с впечатлението, че всеки, който желае промяна в ЕС, бива заклеймяван като фашист, крайнодесен, популист и какво ли още не. Може твърденията, че напускането на ЕС не е изгодно за Великобритания, да са верни, но тъжното е, че напускането е резултат от пълното нежелание да се направят промени в съюза. Пълното нежелание за реформи. За целия ЕС щеше да е по-добре, ако имаше хора, които назоваваха проблемите. Уви, след дългогодишно игнориране на гласовете на тези хора, те най-накрая напускат съюза, въпреки че това може да донесе икономически негативи на страната им. За жалките опити да се потъпка демокрацията и да се игнорира референдума, мога само да кажа, че най-накрая на изборите всичко ще им се върне тъпкано, защото не успяха да промият мозъците на хората.

Предлагам ти да станеш съветник на путлер, за да може Русия да стане по-добро място за живеене поне от България , тази толкова западнала страна с по-добър стандарт на живот от Русия:))))

Точно това погнозирах в началото на март. "Ако ПМ реши да хиттирува и да замете Брекзит под килима, това ще доведе до много по-голям трус в политиката, отколкото ако изпълни волята на избирателя". И по-конкретно прогнозирах разбиване на двупартийния модел в жвитанския парламент. Точно това и ще стане ако британския естаблишмънт не финализира излизането си от ЕС в най-скоро време. Все още могат да се надяват брекзит-партията да се окаже един протестен вот в рамките на тези ненужни за Британия евроизбори. Фарадж обаче вече не си играе на клоун, а само от дребни дарения (по 10-20 п) е събрал вече милиони паунди за кампанията си, ако се вярва на британската преса. Но може би това е неизбежно. В Америка т. нар. РИНО "десни" губят влияние, в Европа пишман (гербоподобни) десни също клонят към маргинализация. Защо това да не се случи и в Британия? Ясдно е едно с "брекзит е брекзит - вервайте ми, пък белким сте забравили за референдума в рамките на 2-3 годинки" - няма да мине номера.

щом има вече и партия брекзит значи скоро нема да има брекзит

Я драги сънародници, вместо да жалите англичаните, да погледнем собственото си дередже! Каква ни е икономиката, какво ни е селското стопанство и как се оказахме на първо място в света по смъртност!

Е, много искате :) Професията на Кьоравия е да учи Окатия :)

А така, кажи им го. Пак да гласуват за комунистите и техните производни партии на сл парламентарни избори. Лудост е да правиш едно и също нещо отново и отново, и да очакваш различни резултати. (Алберт Айнщаин)

КАКВИ КОМУНИСТИ ТЕ ТРЕСАТ, МА???

До Весела: На този хал сме защото търпим комунистите на власт, няма значние цвета на паритята.

Няма какво да ги жалим. Хората са в много по-добро състояние от нас и се борят да запазят обществото си - такова, каквото е било - мирно и благоденстващо. А ние още дори не сме го постигнали, че да го защитаваме. Не да ги жалим - да се учим от тях трябва.

Фараж е турски агент, след като Турция официално не е в ЕС се търсят всякакви форми за влияние, чрез вкарване на свои хора по всевъзможен начин - български евроизбори и ........ . Действа се на принципа ако нещо хубаво не е мое дайте да го счупим.

Имали сме съдебна система. След убийството на Алеко Константинов.... .....Съдебният процес срещу престъпниците трае само пет дни - от 3 до 7 ноември 1897 г. Физическите убийци, радиловчаните Милош Топалов и Петър Салепов, заедно с кмета Петър Минков, са осъдени на смърт. Тъй като Салепов е непълнолетен, заменят смъртната му присъда с 15 години затвор. На 13 април 1898 г. Минков и Топалов са обесени в Пазарджик.

Фараж е пример за английската наглост. С шутове и вън

Англичаните са високомерна нация.Смятат източноевропейците за втора ръка а българите и румънците за трета ръка хора.Това е и причината да излязат от ЕС защото навсякъде срещат поляци българи румънци и това ги дразни.

Това което си писал отнася ли се и за ирландците и шотландците ?

А за пакита и индийци... Когато пишеш първо мисли. Обаче чукча е писател.

Очевидно Джуджето намери начин да руши европейските демокрации, започвайки от най-старата. Heil Putler!

скоро светът горчиво ще съжалява защо спря германците през Втората световна война.

..светът,, ги насъсkа!?

ли не четете книги, други световни източници, за да разберете, че има друга логика. Има интереси, и интересите са преди всичко на САЩ за премахване на силната европейска конкуренция. С просто неманипулирано око се вижда. Кой държи да махне дизела от Европа и така съсипва европейската автомобилна индустрия - преди всичко германската...

само аз би съзирам шизофренията на положението, антиевропейска партия да се бори за място в европейския парламент?? тия на фараж са почти като ония на курнелия!!

При положение, че ЕС открито изнудва и бави Великобритания при преговорите за напускане на съюза, за да сплаши и другите членки от евентуално напускане, не виждам нищо изненадващо и ненормално в това, че най-накрая антиевропейските настроения в страната са още по-големи от тези, които бяха на референдума. Още по-зле за ЕС. Сега в ЕП ще има основно депутати с антиевропейски виждания, в което няма нищо лошо, де. Въпросът е, че тези от Великобритания няма да имат за цел да променят ЕС, а ще могат и те от своя страна да изнудват и бавят ЕС, както ЕС правеше с тях досега. Като цяло планът за сплашване може да излезе през носа на съюза, който и без това е пропит с корупция и заринат от всякакви проблеми.

срещу ЕС е скрила и изопачила толкова факти и както винаги хвърля вината за всики провали на националните правителства върху чиновниците в Брюксел, че като кажеш на средния англичанин какво в действителност ще изгуби той лично след излизането от ЕС, той те гледа е еееей такива очи и вика - ма на нас никой не ни е казвал тия неща. Такива ми ти работи Икономисте, ти който знаеш за ЕС сигурно по-малко и от средния английски бачкатор.

И какво действително загуби средният англичанин, което ти да му обясниш? А пропагандната машина изопачава всякакви факти, а не само такива, които на теб ти харесват (или ако предпочиташ на теб са внушили)!

Премиерът Медведев е подписал постановление с указания как РФ ще измести Германия от топ 5 на световните икономики до 2023 г., което граничи с безумието и шокира здравомислещите хора в страната. "Плановете на и правителството му очевидно никога няма да се сбъднат", коментират от там и допускат , че по-скоро Украйна ще дръпне икономически. Сериозна работа....

Пропагандната машина на ЕС непрекъснато ни внушава колко много съжаляват англичаните за Брекзит. Това обаче изобщо не отговаря на истината. Нещво повече - дори е точно обратното. Англичаните първи казаха, че царят е гол. Те не желаят да плащат вноски към ЕС и те да се крадат от шепа хитреци. Те не желаят армия от европейски чиновници които всички ние да храним. Те не желаят цигани и други източни хитреци да източват социалната им система. Те отдавна са проумяли това което ние виждаме в България - всички ние плащаме чрез данъците си вноската към ЕС а парите които получаваме от Европа се разпределят от съответните министерства по програми само за няколко процента наши хора. ЕС стана една паразитна структура която изрражда капиталистическия строй. Нали при капитализма по-работливият, по-умният рано или късно успяват? Какво стана - успява този който се добере до подарени евросредства независимо, че е тъп и мързелив, но е свой човек. Останалите умни и работливи които не могат да се доберат до европейските пари да теглят кредити и скоро да бъдат фалирани от тези които са получили даром европейските пари. В този сви вид ЕС рано или късно ще се разпадне по естествен път. Англичаните първи проумяха това.

Абе пърделник, англия не е в ЕС ли? Те не крадат, не, само от индия, америка, австралия, африка и т.н. Все едно англия е извън ЕС и плаща вноски. Те искат еднолично да управляват ЕС, но само в мечтите си са толкова големи

Ами Индийците ,Пакистанците и прочие наводнили Англия , какви са ?

И това при положение, че на власт са ЕНП. Дойде ли Станишев и ПЕС горко му на ЕС. Само САЩ са истината!

Принципно си прав, но ЕС по-скоро ще се реформира отколкото да се разпадне. Голяма част от държавите от ЕС, ако останат сами на себе си ще бъдат по-зле икономически отколкото са сега. Германия, Франция, Ок, Швеция, може би Италия и Испания ще успеят да се справят добре и извън ЕС, но останалите...особено пък държавите от бившия соц. лагер и най-вече България, Румъния и 3-те прибалтийски републики ще назаднат икономически веднага след евентуален разпад на ЕС.

Ко ни дреме? ...особено за прибалтийските протекторати? Колко народ са там?

Големите държави имат по-голяма полза от ЕС. Било то за работна ръка или за безмитна търговия на нови пазари, където убиват всякаква конкуренция. България особено не ни бърка дали сме в ЕС или не сме. И без това износът ни не е нещо особено.

Ти представяш ли си колко са тъпи тия англичани щом са с този олигофрен

Недей да повтаряш това, което се мъчат да внушават продажните политици и медии! Англичаните никога не са проявявали глупост за разлика от нас!

Ако англичаните не крадяха толкова много от целия свят отдавна да не бяха.То какво въобще има на този остров освен ....футбол разбира се

Дреме му на Фараж за Брекзит! Той ще се намърда отново в ЕП, ще си получава хубава заплата и нищо няма да работи.

Партия "Брекзит" - 34%; Лейбъристката партия - 21%; Консервативна партия - 11%; Най-популярната партия, призовала публично за втори референдум за отмяна на Брекзит - 12%. Очеизвадни са нагласите на британците :)

Очевадно е, че не случиха на политици в началото на 21 век и ще страдат, е не колкото нас, но на тях ще им се струва, че е много зле като се сравняват с времената преди Брекзит.

Какво значи антиевропейска? ЕС не е ЕВропа! Това е поредната тиражирана по медиите манипулация. Над 38% от територията на Европа е към Русия. Дори парченце от Казахстан е в Европа. Нищо че изглежда в средата на Азия. Европа е до Урал. И какво значат "европейски ценности"? Тези на Путин ли? ;) Приватизират си неправомерно името Европа.

Айде зацепи латерната!

Лора Крумова му нарита задника на тоя цървул преди 10 години

май май тая статия се коментира главно от забегнали на острова "българи". абе, мигрантчета, защо четете български вестници, а не гардиан, английския либерален парцал?

А ти, видно от ника ти, що не четеш турските вестници ами се навираш из бг интернет сайтове, майкопродавец ниеден?

Отлагайте, отлагайте Брексти - и сега ще се развихрят крайните ПАРТИИ...

Да излизат бе. Майната им. И по-бързичко. Хайде чоп, чоп. Кретени.

честно, ако ингилизите ми дадат право да гласувам на техните избори, как ние сме дали такова право на резняците от Измир и Бурса да ни казват кой ще ни е кмет и депутат, ще гласувам и аз за Фараж, та накрая да може да ги разкара, че ми омръзнаха вече с тяхните комедии

За ЮК в ролята на "резаците" са българи и румънци! Вие рубладжийската паплач верно не сте българи!

нещо се обърка тотално бате, може и да съм паплач ама ребли не съм земал нито па съм рязан може да ти го покажа по от близо да го барнеш и се убедиш лично

по-леко баце, скоро мисля че ще пускаш сиви за работа при някой от "рубладжийската паплач" учи се на сдържаност и дипломатичност.

Повечето млади и образовани англичани, с хубави професииса против Брекзит! Електората на тоя папагал са разни склерози и мързели на сошъл! Гледайте филма Гримзби брадърс! ХАХАХАХАХА

хаха, някой май ще бъде изритан като мръсен мангал и го е страх. спокойно, и в бг можеш да миеш чинии, като бонус нямаме толкова негри колкото имате там

всъщност, това с 80-те процента дебили важи за всяка страна, независимо коя е тя. фараж е типичният завъшен политически боклук-креслив, популист, страхливец, който бяга при първия по-сериозен проблем, нарцистичен, полу-грамотен и несвършил нищо важно в живота си, с "чудесна" визия на зъбеща се карикатура от филма "семейство симпсън". абе….фараж-идеален за гласуване от 80-те процента!!! п.п. и когато се подигравате на нашите политици, макар и с право, сетете се и за нафуканите ингилизи. да имаш политици от типа на Чърчил(макар и завършена гад, но гад, полезна за страната си) и Татчър и да стигнеш до фараж и борис джонсън....страхотен "прогрес", няма що!

Според анкетата Партия "Брекзит" ще получи 34 на сто от гласовете на изборите на 23 май, ----------------- 34 процента брекзитаджии ли са останали само! БУХАХАХАХА Стопиха се като пролетен сняг последната година!

А случайно да се сещаш, че проевропейските партии получават по-малко проценти?

Явно хората в ОК по нищо не се различават от хората в останалите държави. Гласуват масово за един отявлен популист, който няма никакви други качества освен една голяма уста. Да се беше хванал той да реализира Брекзит, ама не, такива като Фараж са само по големите приказки и гръмките лозунги. Хитрата лисица излиза на показ, когато са изборите за евро-депутати, а когато има парламентарни избори изчезва. Щото от евродепутатите на ОК, особено в настоящата ситуация, не се очаква нищо, а при спечелени парламентарни избори трябва да направиш правителство, да работиш и да показваш реални резултати.

Тия са разни изкукали склерози и злобни ксенофоби! Такива навсякъде ги има!

все по-тежко става да си либераст на тоя свят

Тия явно не си българин, щото тия от сбирщината на фараж мразят българите!

ако бях англичанин и аз щях да ги мразя, поне тия дето напират да се бутат в англия. всяка жаба трябва да си знае гьола

А как е положението с българките?

И за ингилизите ли да съ кахърим....?

Нее, бе! Берем им гайлето само на Слънчака.

цената във всички случаи. Когато партийните в боричкания по време на Камеран се замеси този важен въпрос чрез референум.... никой от консерваторите не си даде сметка до къде може да стигне това.... Лейбъристите си мълчаха и им гледаха сеира.... Найдъл Фараж си водеше пропагандата и никой не го опровергаваше.... След победата на референдума Фараж се скри и напусна ЮКИП като остави консерваторите да сърбат попарата... Какъв да е резултата от това проучване на общественото мнение като гласовете против Брекзит са разпилени ?