Парламентът няма да покани нито Митрофанова, нито посланика на Беларус

Това е позиция по инструкции на ЕС и на Външно министерство, казаха след срещата в НС политиците

Обратно в новината

Коментари - Парламентът няма да покани нито Митрофанова, нито посланика на Беларус | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все едно и също. А новини няма ли? Искам пак да прочета нещо за братската македонска обич, която питаят към нас, но нищо няма по въпроса днес, пълно затъмнение. А в това време колко нови талантливи наши певици и бъдещи студентки по право, дето ще се грижат за мира по света, са си сложили силикон и го показват бапрабар с перфектното си тяло от някой топъл полуостров, остров или просто хотелска спалня с яко намачкани чаршафи? Няма бе, нищо няма. Тия хора не знам за какво си получават надника, една важна вест не съобщиха, дай им само кюфтета, проценти, обгрижвания.......

Мутрофанова е пуснала орките в дир-а. Чувства се унижена :) Така и трябва !

Който лизал задници, пак ближе и му е вкусно. Та не очаквайте грозните и гнусни мутри в НС да проявят различни качества, само революция ще ни спаси!

Народът иска мир от самото начало ви казваме че сме против участие ,като страна в тази война.И Русия и Украйна са наши братски народи.Не искаме намеса ,а само мирно посредничество.Кое от това не разбирате гда политици.За какво сме ви избрали ние народът ваш суверен.Еие трябва да изпълняват ролята на българският народ, а не вашата .Ако някой ви заплаща заплата от друга държава вървете там идиоти,но там нямат нужда от такива като вас.Срам.

Ти дебил ли си , или да ?! Кой започна войната бе мушморок ??? На кого войските влязоха в чужда държава ?! Е щом си против войната , бегом при Путкин и му го кажи - Украйна война нито е искала, нито иска. Украйна се отбранява от мръсните руски свине !

какво правеха укрите 2014г

Нещо не си в час със случващото се между 2014-2017 година в Украйна. Какво се случи на българи и руснаци, кой ги нападаше, гонеше, унижаваше и убиваше! УКРАЙНА БЕШЕ, ШИБАНАТА УКРАЙНА

Вашата омраза към Русия е патологична и очевидно няма нищо общо с войната. И да я нямаше войната, щяхте да съскате пак обиди и примитивизъм. Просто емате на себе си и си върнете, ако можете, нормалността. Ако ли не - отивайте на фронта, това е свободно.

Нямаме нужда от институции, и политици лакеи ,които да повтарят като бездарни папагали командите на алчни и зли манипулатори от Америка и ЕС,които целят едно и това е унищожаване на България и народът и.Махайте се продажници ,вън от родината ни, за която вие не милеете.Ще я превърнете в следваща Украйна предатели жалки.Не заслужавате да се наричате българи.

SirBob

Добре казано. Да припомним също така, че цялата тази продажна сган начело с ПП, ДБ и ГЕРБ нямаха нищо против да продадат българската история през лятото в полза на измислената държава РСМ. Само този факт показва какви жалки курви са.

всички по долу писания са на един и същ човек ,ако мога така да го нарека и той е от руската ,даже и не е ,а от путинската партия ,израждане. митрофанова си получи заслуженото ,заради "заслугите " и към България и българския народ, за което много се радвам

После се чудиме защо сме най бедни, защо е скъпа газта,петрола, защо е висока инфлацията, защо нямаме туристи и т.н. На депутатите да се плаща само по една средна заплата.

Ние пък няма да гласуваме на следващите избори и си ебава..е майката некадърници,които само и само да лапат ближат задника на ЕС.Пиги свинята/Надежда Йорданова/е толкова тъпа соросоидна патка ,че ако може да се усети ще се хвърли под бързия влак.

Правилно решение! Българският народ показа многократно, че не е путинофилски. Което не означава, че мрази руснаците. Ама тоя сайт ……

SirBob

Полтическите курви в България доказаха за пореден път тежките си зависимости от САЩ и ЕС. Срамното в случая е най-вече признанието, че това решение идва по инструкции на ЕС. Абе идиоти, вие депутати от Брюксел ли сте, или сте избирани от БЪЛГАРСКИЯ народ?!? Въпросът е реторичен, разбира се. Курвата си е курва.

Само Херо Мустакат, заместника й и цялата Козяшка дружина. А, да не забравите Америка за България, ... И почетни места, за най-верните слуги на САЩ - Куку и Пипи от харварТ! Разбирате от дипломация, колкото баба ми от квантова физика.

НЯМА НУЖДА ОТ ИНСТИТУЦИИ, КОИТО ИЗПЪЛНЯВАТ КОМАНДИ ОТВЪН! НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ВАС, МАХАЙТЕ СЕ, САМО ПАРИТЕ НИ ХАРЧИТЕ!

SirBob

Точно така.

Няма нужда да се открива тоя мъртво роден парламент...Тия безполезни кърлежи не са необходими на България. Те служат на новите ес-есовци, давоските мърши, жалкобрити и сащ-исани. Протоколът е пределно ясен канят се всички посланнници без изключение, в момента курвите на повикване умишлено ескалират напрежение и вкарва България във война. Задължително се кани и българският атриарх, киро еврейската курва не го покани и нямахма благодатен огън на Великден. А лудостта еврейски, фашистки наркоман да открива българско народно събрание е обида...Жалкарски мърши, вие сте там да вършите волята на Българския народ, а не на частни фашистки еврейски фирми...

Няма лошо. И без това този парламент няма да продължи дълго!

А Шмръкленски ще го канят ли? За един прЕятел питам...

Грозни хора, правят грозни неща.

А този на северо македонските мърши, ще поканите ли ?

По големи гъзолизци от тия не бях виждал.

Това показва ,че сме колония отново.Ясно фашизма се завръща. Когато не познаваш историята си и не се учиш нея нямаш бъдеще. Пак избрахме грешната страна. Но прост народ слаба държава.

То и тези депотати не са за пускане в парламента трябва много бърже до ги изгоним от там за да не продадът България

Едно голямо Браво за евроатлантическата общност на България ! "посланици" на фашистки държави, нямат място в парламента на една демократична и европейска България !

Че баш тях са поканили...

Точно еврейски фашист ще го открие, всички европейски и сащ-исани са фашистки отпадъци...Така , че отново България е на страната на фашистката коалиция....

Ето такива смели решения ме карат да се чувствам горд !

Не я ли изгониха вече?

Хайде сега всичките руски тролчета педерастчета на абразурата и почвайте да виете на умряло ..

Хайде сега вие всички еврейски отпадъци почвайте европейски, гейски паради...Зелеската мърша ще ви осигури и белото....Отпадъци от всички страни обединявайте се...

ми кат е тъй, парламента да запчва спешно подготовка за една много гладна и много студена зима

a?

Да очакваме лидерите на горните партии да се обявят и за ЛГТБ - активисти, с цел да се харесат още повече на Байдън.

Какво била казала почти неизвестната Надежда Йорданова, не е важно. Важното е, че парламентът още не е свикан, но вече ясно се откроиха партиите, които ще вкарат България в украинския конфликт. Колкото повече нашият народ иска неутралитет, толкова повече дебилните тъпанари-депутати тласкат страната към катастрофа. Те видите ли – “баш юнаците” (по-точно тъпаците), щели да позволят на Зеленски да говори пред тях, да им даде “мъдри” указания. Искаме да им кажем – а бе ей, идиоти безпросветни, не сме ви изпратили в парламента да политиканствате, а да отстоявате интересите на България. Кой е Зеленски, че да му давате думата – една марионетка, избивала хората в Украйна защото говорели на майчиния си език, един отявлен фашист от по-ново време, главният виновник за настоящия военен конфликт. Това, че някой го подкрепя, за да прокара нечистоплътните си интереси, не го прави по-свестен. Срам за българския парламент ако допуснете нещо подобно. Не ни принуждавайте да дойдем и да ви изхвърлим от там. Грижете се за народните дела, а не за собственото си благоденствие. И престанете с това ибрикчийство, освен ако не сте родени роби – срам за народа ни.

Правилно..ние сме в ЕС а Путин прави безумия, трябва да изберем

Ако изборът ти е да си пратиш децата в гроба - нашият не е!

Човечеството трябва да живеем в МИР !

но само ако това облагодетелства америка и всички държави им станат васали

Най- накрая да покажем, че не сме чуждопоклонници. Руските свине да стоят настрана. Ние сме с европейците и американците. Руската култура е много далечна и непонятна за нас. Ние не харесваме Кобзон, Маяковски, Островски и други тъпаци, не миришем кисели краставички, не пием на екс, като диваци. Не приготвяме чай в самовари, не харесваме одеколон "Трайной". Въобще, не харесваме, почти нищо руско

Но за сметка на това ходим на гей паради,ядем ГМО и шмъркаме бело!

Украйна

Вън грозният съветски бухал!

Малцинството истерясва,но ще трябва да свикват полека- лека. Примитивният свят не е нашето бъдеще.

усраинците още си живечт в 19ти век

Руски крепостници от 16 век още не са излезнали

Срам за парламента да кани украинския нацист, изглежда депутатите са бременни с американски и фашистки спести това българският народ няма да ви прости. Отиваме на избори всички сегашни депутати вън

Решението е взето "по ИНСТРУКЦИИ НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ "!! Идиот да си,ще разбереш истината!

това е Български парламент за българси избрани депутати а руските ибелоруските да си ходят във техните парламенти няма нужда ор външни мекерета

Пращай деца и внуци на фронта, щом си такъв отворко.

А американския посланик ще дойде и без покана, както Урсула дойде в деня за размисъл, за да каже кой да спечели изборите. И ще състави и правителството.

срамного е, че Путкин използва последните ракети за да бомби цивилни обекти в Украйна, за отмъщение, виждайки, че губи войната. Това е срамногто. Щото най-големия враг на Русия е Путин.

Много копейкаджии в тоя форем, бе. Само Сирия, Беларус и С. Корея крепи оная работа на Путин и Митрофанова. Гнъсни руски слуги.

Бе идиот

Поредният срам за нашите политици и депутати! СРАМ СРАМ СРАМ!!!

От цялото говорене, не разбрах кой пуска поканата???

... 300 кандидата за урановите рудници.... ех та го няма бай Тошо

Отвратителна гъзоблизица, за да ви харесат. Но не ви харесвам, другият път ще гласувам за Възраждане!

ти и сега си гласувал за копейкин :) нищо ново от рашките тролчета

Не Ви ли габардясаха езиците да лижете американски задници, след като спряхте да лижете руски ?

Така е когато педали ялави са на власт... народа да го духа

Ахааа, Зеленски щял да открива НС, разбрах. А ще летят ли ракети покрай главата му?

си?!

Правилно не са поканени! Те са ни обявили за вражеска държава. Трябва да последва: Преименуването на Ал. Невски и булевардите Дондуков и Руски

ако можеш да съживиш умрелите за България Руски войници и да ги върнеш обратно при майките и децата им ,то аз нямам нищо против да сменим имената на булевардите. Невежеството е избор!!!!

Нещо сопейки, рубли, форинти юани много сте се наежили. Колко от вас те живели съзнателен живот преди 90-та година? Крепостните селяни в рашистан никога няма да станат като стария свят - ЕВРОПА!! Не Гейропа

Абе, льольо, големи маси евреи и германци някога са се спасили в Русия и затова имат роднински връзки као държави. А с откриването какво стана, баби? Зеленски открива, а Митрофанова закрива другия месец или обратно?

Нека не канят никого ако са мислещи политици,но те са подлога на чужди интереси

Айде бе, българските орки, заронили едри сълзи за мис Орка. За какво ни е това плашило в парламента?!?

Срамувам се, че съм Българин и то защото има такива плазмодии измежду така наречените депутати-чужди подлоги! А дори един тлъст дебил с файтонджийски речник иска да покани дебила-наркоман да присъства на тържественото откриване на 48-ото Народно събрание! Просто нямам думи!

Срамувай се, аз не се срамувам. Българин да се наричам първа радост е за мене! А за теб първа радост е да си орка - безполово изчадие, зомби, грешка на природата.

Друг път е първа радост да се наричаш българин. Явно си американска подлога.