Партиите трябва да върнат близо 15 млн. лв., ако не - им орязват субсидиите

Тези, които не изплатят надплатеното доброволно, ще получат с 30% по-малко от следващия транш

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БАСИ НАГЛЕЦИТЕ - КОН ЗА КОКОШКА!!!!!!

върнат кога чумата върне децата на хората !

Как така ако не ги върнат ще им орежат субсидиите?!?!?!?! Аз може ли да открадна 10млн.лв. и ако не ги върна може да ми се разсърдите? Простотията е пълна!

А Боку кога ще върне 4 те милиарда ?

кой уши байрака, кой му тури знака, и кой плати на юнака

Аз не мога да разбера как така в парламентарна комисия, където всички са партийно представени, ще решават как да се накажат самите партии. След като има нарушение на закон, няма ли прокуратура и съд, който да каже кой, кога и колко пари трябва да върне?

Може и някои да върнат пари,но тези които дадоха повече от определеното от закона просто ги покриха с това активно мероприятие.Разчитаха на късата памет на хората и на "всяко чудо за три дни"!Забравихте ли,че до сега им се полагаха по 11 лв. а получаваха повече от 13 лева на глас!!!На бас,че след няколко седмици ще се прекрати тихомълком и проверката на прокуратурата!До тогава какви неща ще се случат-катастрофи,повишаване на цени,протести на този или онзи недоволен и т.н.!!!

Това е нещо,като вечен двигател! Народеца им дава пари за партиини нужди, те не могат да ги изхарчат и ги слагат в банка.Тя отпуска кредити на народеца при "изгодни" условия и "символична" лихва. Народеца се радва на кредита и плаща лихва на банката,защото кредита е от неговите пари.После пак и пак и пак,всяка година.Ба си и оплесканото государство!

И ся кво ? Руци ще разпродава ли по-голямата част от гардеробите на Деса та да връща спонсорските от бсп , получени най-вече от субсидиалните или ще си го премести в другият крачол ? Гледам роптаеше против идеята ама ....

Що? Ако не им ги орежзт какво? Не ги ли дъжат обратно пак? Надвзели са ги, значи трябва да ги върнат, с орязване или не!

И какво като ги върнат, като ще идат пак при Борисов и Горанов и те ще намерят начин да ги откраднат к тях или да ги поддкят с Пеевски и Доган! Тези още не са се сдобили с огромни апартаменти и тераси за пра-правнучетата си!

Е , това вече е брутално ;0000 Какви пършиви 15 милиона , като иде реч за три пъти по толкова ограбени от България . Юрофондовете отделно . Видовден не просто тропа на вратата , отнесе я с пантите .

ГЕРБ - за един час, ДПС - за ден, БСП - за седмица, да му мислят патриотите от къде.

Какво трябва да върнат патите и на кого???Те няма какво да връщат защото са добросъвестни ползватели.Ако някой нещо има да връща то това е някой на Бойко да връщат.Нали си замина Цещо,много преди това си замина неговият личен лекар-май Лъчо се казваше-а беше добър лекар,поне бати Бойко така се изказваше за него.Бати Бойко е пич-той никога няма да е Орбан нито Радев,но ще е селски тарикат

Казват прост съм бил, еднокнижник - така е, но го набих за пореден път на другарето, следваща стъпка - изчистване на президентството от подлогата на БСП.

Кръв повръщам , пари не връщам

А нещо за Свищовския счетоводител?! Глупостта му струва стотици милиони на държавата - то не бе мюфтийството; то не бе "Артекс", то не бе Гергов, то не бе Домусчиев... Добре че Счетоводителят не живее в собствено жилище, че ще вземе да обърка данъците си... ... Златна килия трябва да му подсигурят...

Цитат: "Сумите ще бъдат удържани от бъдещата субсидия" Само че ако я направят 1лв. или 0 както предлага ДПС, то трудно ще се удържат от бъдещите субсидии. Като това не отменя вината на решилите да се дадат тези субсидии от министерство на финансите.

Кръв повръщам, власт и пари не връщам!

Другарят Десислав е безпристрастен! И независим. Понеже от него нищо не зависи...

А наказани за кражбата на народни пари кога?

Когато паднат ГЕРБ ще се случи най-големият съд в историята ни. Хиляди ГЕРБеруги ще са по затворите за грабежа на дестки Милиарди от Останалите нас !

ГЕРБ са партия на Милиардерите . За 10 години през ръцете им минаха 40 Милиарда Евросубсидии +100 Милиарда Годишно Бюджет или 1 000 милиарда за 10 години !! Откраднатото от ГЕРБ са Десетки Милиарди...те нямат Нужда от партиини Субсидии. Подобно е положението при другите Не Желаещи Партиини субсидии .. ..ДПС си пазаруват България и са твърд Съучастник в ГЕРБ 2 и 3 ! ..ВМРО кашират 50-70 Милиона от Грабежа с Ф16 . ...Марешки си има 120 милиона . ..НФСБ ..също .. ..С.Трифонов има около150 Милиона !! … Проблема е за Опозицията която разчита Само на партиини субсидии !! БСП..Да България..Демократична България...Десни.. … Ако Държавата=Ние Не Плащаме за Демократичен Политически живот на Опозицията … ...идва 100% Диктатура ...не 90% както при ГЕРБ !! …. Пред очите ни Убиват и малкото Нормалност останала тук ...а ние само гледаме а някой дори и аплодират !!?? Народ Мазохист !

не забравяме и глобата от ЕС за къщите на комундетата - трябв да се пордадт на търг за да не се налага да с еплаща от бюджета... демек нас...

Освен БСП в Коалиция за България има и шест малки партии. Те също имат дял от парламентарната субсидия, която трябва да връщат. Цалата субсидия на коалицията е превеждана на БСП, КОЯТО БИ ТРЯБВАЛО ДА Я ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯ. пО КОЛКО ИМ Е ПРЕВЕЖДАЛА- ПО 11 ИЛИ 13.25 ЛВ. НА ГЛАС. В коалиция БСП за България има и шест малки партии, с право на субсидия. По колко лева БСП им е преразпределяла - по 11 или 13.25 лв. на глас. Те също трябва да върнат надвзетата сума. Добре е да се провери.

Да не обърка министъра пак нещо и вместо да върнат да вземат още отгоре?

Сега трябва БСП да подкрепи субсидията от1 лв на второ четене и правителството пада.

каквото и да си говорим Слави им гръмна един шамар зад врата... Бесни са :)

Сега няма да има пари за старите хрантутници от БСП, ГЕРБ ви възнагради стократно, честито!

Това е хубава новина. Още наесен ще си проличи кои партии си пазаруват избиратели.

Ако Слави не беше решил да прави партия тоя един лев щеше да е 13лева, това е охажване на избирателите преди избори...

Това може и да е ухажване, но преди всичко е честно.

"Рекламации само на касата" /надпис от миналото/ и поговорка "кьорав карти не играе". Добре - милионите ще ги върнат. Но КОЙ е спал толкова години? 15 милиона са си 15 милиона лева. А ние и децата да събираме пластмасови капачки за ковьози за детските отделения.

PEYTSCH

Да връщат пари все едно да върнеш изяденото кебапче...Ето откъде е злобата на тези които са против намалената субсидия. Радев ти яде ли кюфтета платени със субсидията на БСП ?

Добре де кой е отговорен за тази грешка от 15 милиона ... някой много много некадърен или някой който е изпълнявал нарочни заповеди?

Някой да въне някому пари?!? В България ?!? Това да го видя, няма да го повярвам!

на нас ако се наложи да връщаме пари на държавата ни налагат и лихви. да им наложат и на тях. който няма пари за връщане да бега до банката и да си вземе от там. може и от Бързи кредити да се възползва. :-)

Комунягите ко ша връщат като в партийната каса няма никой? Кинтите своевременно откраднати съгласно комунистическите традиции.

Я кажете за БНТ на които ще трябва да им покриваме 40млн.лева? До кога българина ще бъде обиран от номенклатурни сателити? БНТ и БДЖ до кога ще ви храниме бе измет?

Като изключим ГЕРБ другите партии няма да върнат нищо. Няма и какво да им вземат.

Смешна Сума на фона на колкото са откраднати. Хахайхаха Ще.ги върнат за да могат да ги откраднат отново. Серу им е устата

Абе президента си е един смешник, ние това го знаем. Защо трябва дир-а непрекъснато да ни го натяква?