17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нашите управленци и политици спазват ли ЗАВЕТИТЕ НА ХАН КУБРАТ? ЗА НАРЪЧА ОТ ПРЪЧКИ ЗА ЕДИНЕНИЕТО

омръзнаха ни тези мошеници отг галъ

Резултати от проведените избори на 11.07. 1. Да България! - 27.8 % 2. ИТН - 17.4 % 3. ДПС - 11.2 % 4. ГЕРБ - 7.6 % 5. БСП + люспи 6.5 % 6. утайки - 4.2 %

Човече, хората имат мокри сънища, а твоите са направо удавени! В паралелна реалност ли живееш, та петата политическа сила я слагаш на първо място?

Това е трол на дъртите комуняги Бойкикев и Атанасов от ДС.

Стоян Тончев е придворен социолог на Недялко Недялков, т.е. на Тулупа. Този път Стоенчо ще се въздържи и няма да даде повече от 87 % за ГЕРБ. А на всички е ясно , че за тази групировка повече живот няма. Управителят на групировката ще се размине само с едни 25-30 години в денонощно охранявана сграда.

е доказано ,че не е крал България и българите , но те си падат по крадците и пак ще си изберат от най-големите крадци!

Хората умираха от глад по Виденово време! Ти или не помниш това време, или си на силни наркотици....

да доказваш,че си дебил , но за всеки случай може да покажеш членската си карта от ГЕРБ , за да увериш малкото съмняващи се.

25.04.2021 09:26 Моята прогноза за предстоящите след няколко месеца избори: •Герб -25-26% •бсп -16-17 % •дпс - 12-13 % •Слави - 10-12 % •дб - около 10% •патриоти + Марешки, отново обединени - около 6 % •манолова -под 4 % •други-Божков,Цветанов,възраждане- 2-3 % чАо

Шехерезада, ти ли си? ДТЕПМ!

НМУП

Идва лятото. Ще става горещо

Бай Ставри няма търпение Боце Мутрата да му стане булка

Борисов, Пеевски, Стъки, Цеките, Гешев, Златка и трафикант на органи олицетворяват още България

Българите да гласуват за Възраждане. Или България изчезва. Всички бягат навън,всеки бизнес е на колене. Цените скачат с десетки проценти. Искаме независима държава без чужда окупация.

Възраждане или смърт.

Христо Ботев ли, кой беше този?Ние се държим така, като че ли, Ботев никога не е съществувал

Изборите винаги ги печелят едни абревиатури. Знайни и незнайни съкращения. И те, дори и да изгубят, пак печелят, стига да са там. Но, къде сме ние, губем ли, или печелим. Ние сме точно там, където ни пращат три, или четири букви, пред сцената, но тя е със спуснати завеси. И ние можем да видим само това, което сме избрали, едни буквички, и думички, които не разбираме, но пък много ни харесват

ГЕРБ, БСП и ДПС трябва да бъдат завинаги изкоренени от българската политика. Тяхното място е там, където преди това изхвърлихме НДСВ - на бунището.

С големи съмнения и резерви съм към новите парти, които се очаква да участват в следващата власт. Лидерите на всички тях, освен на "Възраждане"и " Българско лято" дадоха да се разбере, че ЕС и НАТО ще продължи да бъде за тях приоритет, без да се съобразяват с това че нямаше референдум и никой не попита български народ, а го бутнаха тихомълком там през Задния двор. Единствено Божков и лидера на Възраждане заявиха твърдо, че няма да работят за интересите на чужди служби и държави, а само и единствено за интересите на България.

Ако не бяхме в ЕС сега щеше да лапаш руски пишоци, както прави шефа ти от Възраждане. Айде у лево руско говненце!

не бяхме в ЕС самата ни държава преставаше да съществува, драги, направо си го кажи! Руски пишоци нямаше пак да лапаш защото те от нас въобще не се интересуват, само в болните си мозъци си мислите че сте някакъв фактор за тях!

Заев "джвакна" в гнездото на осите днес. Не ме учуди реакцията на нито една политическа сила. Просто той отново стана причина да излязат наяве проруските интереси за стопиране на разширяването на ЕС и подмолното подържане на руските интереси. Участниците също не ме изненадаха - обичайните заподозрени, дето се казва. Корнелия е написала много сърдито писмо до Слави, само дето не му е ударила някоя бабинска клетва. ДрОгаре от БСП, трябваше да се разделите със старите мераци, ама не ви увират главите. Подгответе се за погром - дет каза Байдън, или нещо подобно беше..Но, няма да придиряме за буквализъм .Духът е важен!

Вече е ясно кой от големите ще влезе в Парламента, малките са пълнеж. Големият въпрос е кой с кого ще прави коалиция. Да не излезе, че подкрепяш един, а той се съюзява с друг, когото не понасяш.

ГЕРБ трета политическа сила, а БСП извън парламента.

Божков е единственият човек който твърдо заяви и обеща пред българския народ, че ще отреже главите на змиите и ламите от мафиите ГЕРБ и ДПС. Да му пожелаем успех на изборите и обещанията му да станат факт.

Викаш, той ги познава най-добре. До вчера пи с тях и всичко му е ясно... :) Не. благодаря. И той по канален ред като Доган, Борисов и останаталата паплач. Малко е късно да ми се прави на борез права (и свободи).

Който спечели дебилите, ще спечели и изборите.

Нинова, Манолова, Антон Кутев – ето кои от БСП гласуваха за Пеевски през 2013 г.

Не случайно и сега са лидери!

Победата ще е за този, който докаже не на думи, че може да работи за нас обикновените граждани на страната, който се интересува от отделния човек, а не от масите! Хаосът, който настана след изборите на четвърти април е пълен и трябват процедури, правила за създаване на ред в хаоса!

Въпросът 'Кой - кого ?' е интелектуален еверест за ДИР. Е, да подскажа малко - Дали ще е 'Баце - Бай Ставри' или ще е 'Бай Ставри - Баце'? Че то това не е въпрос. Направо си е отговор. Човекът е строг, но справедлив !

След пируетът на Борисов за РСМ, който настрои срещу него дори самата му партия, Корнелия смело атасува и реши житро да се възползва от негодуванието. Ей, тези комунета няма да се откажат от ченгесарските си номера.

Считам за редно да бъде припомено на хората това проучване на Центъра за анализи и управление на рисковете относно достоверността на българските социологическите агенции. Запознайте се, надявам се да ви е полезно. https://www.mediapool.bg/za-10-godini-alfa-risarch-e-nai-dostoverna-a-sova-haris-nai-nedostoverna-agentsiya-news295446.html

12 години като помагаха на гробарите не ревахте?

Прилагам го като информация, който иска може да се запознае с нея. Не заемам страна относно някоя определена партия с думите си.

ЕДИНСТВЕНОТО работещо за народа и България решение е ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ и забрана на всички партии, правителство от експерти!

В Исландия пробваха. Не стана. Корупцията и тях ги изяде. Трябва нов съд, честни съдии и върховенство на закона.

Няма да я бъде, ще писнат разни НПО-та за демокрация, права и т.н. България се управлява под натиск от години от разни мекерета, завоалиращи личната си изгода и чужди интереси с приказки за демокрация. Само пример - боко падна от власт и новите ни приятели веднага взеха да шушукат за корупция. Докато траеше сделката за самолетите всичко беше точно!

нощеска?

След “Медиана” на Кольо Червения, сега и “Сова Харис” на Юри Асланов роднина на Сергей Станишев ще ни лъжат колко голям е сривът на ГЕРБ и как ИТН е първа политическа сила! Цирка е пъле! Олигарсите си поръчват и плащат социологическите изследвания, а агенциите правят гуши.

Реално ГРОБ са или трети, или четвърти. Нали?

С тези машини може и да не се класират изобщо. Слави вече се изживява като спечелил вота, нищо че има един месец до тогава.

Понеже Бай Ставри е зает с Бою, аз идвам за теб.

Реално ГЕРБ са за затвора ПКП е за.......

от ГЕРБ са чао, на всички им стана ясно че схемата гръмна, няма папо от държавната софра, няма еднолични решения на вожда. Проумей го!