Основните партии ще защитават целостта на Испания

Испанският премиер Мариано Рахой обяви, че основните политически парти в Испания са постигнали принципно споразумение да защитават целостта на страната.

Обратно в новината

Коментари - Основните партии ще защитават целостта на Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за испанията не знам, но европата ще я разделим!!

Едно време сръбските партии бяха решили за целостта на Сърбия, ФАЩ взе парите от търговеца на човешки органи и каза:- Косово трябва да е държава...Испания пригласяше по подобие на почти цяла Европа....Сега какво ще правим с Каталуния?

Испания никога не е подкрепила Косово. Четете си уроците

"национален пакт срещу сепаратизма в Каталуния" намирисва на репресии.

Глупости...Репресиите са в Каталуня срещу тези, които не искат независимост. И гък не можеш да кажеш.

Не е важно какво са решили основните партии, важно е какво ще реши НАРОДЪТ! Нали това беше принципът при демокрацията??? Или вече сте го променили без да ни информирате?

Демокрацията няма нищо общо с това, което става в Каталуня. Сега се използват чувствата на хората, или по-скоро на 43 % от тях, за да прикрие една 25 годишна кражба на каталунската националистическа върхушка от касите на собственото й население...С 6 милиарда откраднати през тези години могат да се платят много телевизии, вестници и манифестации...И ако отидете в Барселона, ще видите, че търговията около всички основни туристически обекти е в ръцете на пакистанци, индийци, араби и т. н. Истинските каталунци питат защо, но не е лесно...В момента тука напомня Германия от 30 години. И вие ми говорите за демокрация !!!

Основните партии ще защитават целостта на лапачката........

Не е важно какво са решили основните партии, важно е какво е решил тролетариатът. Спомня те ли си, какво светло бъдеще начерта тролетариатът пред Гърция???

Спомняме,какво светло бъдеще беше начертано пред Украйна....:):)))))))))

ОХI, Венсеремос и се надупихте на банкстерите.

За брак трябва да има 100% консенсус, с 50% има само при ИД и в ЕС. Говора не за малцинства а за народ който не е успял да си извоюва своя държава, на практика е под робство и е подложен на асимилация. Каталунците са такъв народ, няма причина испанците да ги държат под робство. ЕС е насилствен строй цел геноцид над бялата раса, тези малки онеправдани народи в ЕС са един от методите на глобалистите да изнудват Испания, баските-Франция, шотландците-Англия. Доколко някой се опъне срещу мултикулуризъма и ислямизацията на ЕС кукловодите вдигат тези народи.

прав си. Това е все едно утре Българите да искат да излязат от ЕС, а Брюкселските политици да кажат: А не може, ние защитаваме целостта на Европа.

Въпросът е, че при избирателната система е направена така в Каталуня, че да дава повече власт на националистическите партии....В момента против независимостта е повече от 54 процента от населението, но нямат същата представителност в парламента....Така че, национализмът, или по-точно фашизмът с цел да скрие корупцията на Пужол и Мас, има много повече представителност и контролира всички местни медии...Ако и на това му казвате демокрация!!

Случаят е подобен на ситуацията- ако не обичате вече съпругата си.... в името на какво трябва да живеете заедно?! На децата- те ще страдат от разправиите, на парите.. може би, но щастие няма де има.. и там е така.. преди 500-600 г Каталунците са били в Арагон и никой не ги е питал дали искат да живеят в Испания под властта на Кастилия..

да се разпаднат и да влязат в състава на могучий путлеристан под командата на великите жужета.

абе турски подлоги що ми триете коментара... що не скриете неговя коментар... и ви е сте продажници като балгарските политици... не ви ли боли като наикои иска да продаде законна бг земя!!!!!! каква свобода за кардяли... BG land occupied by turkish terrorists!!!- дпс!!!!!!

а пак ти си малоумник.... вреден за човечеството!!

Успокой се копеле. Нема нужда да се хабиш. Ще стане това, което трябва, а не това което искаш ти!

Не е важно какво е намерението на Рахой.Той е длъжен да се съобрази с желанието на каталунците,а именно отделяне от Испания.Те хората са преценили,че когато са самостоятел- ни ще бъдат икономически независи- ми и ще живеят по-добре отколкото сега,когато са в лапите на ЕС.

Тц,няа а стани вашта....братушки.Многови е къс дългия.Колкото и да се мъчите да сложите прът в колелото на нашата Европа, пръта винаги се обръща по тъпите ви кагебейски кратуни!

То май Испания няма да кара още дълго. Каталуня сега, баските чакат, маврите идват да вземат своето и край. Италия и тя е готова, Англия брой та се отложи раздялата с Шотландия. Германия стана джамахирия. Белгия е готова. В Париж бял човек не видях. И всички мъже гейове. Унгария се загради. Това ли е Европа дето искаш и мечтаеш ?

То май и Русия няма много време да издържи.Чечня на врата на руският бюджет,Дагестан също.Крим тоже.,,отпускарската"война на руските войници и тя на бюджета.,,Благородната"мисия на Путин в подкрепа на, ,избрания от сирийския народ" касапин Асад и тя.Санкциите въобще ама въобще нямат никакво влияние на инфлацията и безработицата в Русия.Абе живота е песен ако си руски олигарх и си приятел на Путин.Иначе трябва да работиш ако имаш работа и да си плащаш ако имаш с какво

Нека се отделят.. щом искат. виж чехите и словаците как се разделиха.. цивилизовани хора.. нищо особено не се случи..

каталунците сепаратисти начи ми аз пък вигам че са борци за свобода и ся ко праим?

ония с мазните масури - те казват кво що)))))

Мислиш ли? Аз миля че са други.

ааа ни мой то тъй де са чувешките права? дей свубудатъ на вулеизлиянийту? де гиди пИдали еврогейски де...ощи дългу шъ въ клатят краврските чернилки...

Фашизмът се вихри не само в България. Забрана , съд за пред хората и направо на стълбовете пред портите на градовете. Днес на фашизма се казва демокрация . Боковщината шевства по света и у нас. Да обменят опит с боко как за часове се арестува опозиционен лидер , забранява се партия и опозиционна телевизия и остават вечно на власт.

Обратно, в Каталуня, фашизмът идва от управляващата националистическа партия, която не ще да пусне властта след 30 години и много, ама много крадене !!!

Много е тъп този Рахой. Сега нарича мнозинството каталунци сепаратисти,те ще го нарекат окупатор, ще се включат и баските, и се почва панаира.