От ГЕРБ: ДСБ, БСП, Зелените и Кадиев отговорни за Иванчева

Изнесените факти от Специализираната прокуратура за тежка форма на корупция и административен произвол на кмета на район "Младост" будят основателно възмущение.

Обратно в новината

Коментари - От ГЕРБ: ДСБ, БСП, Зелените и Кадиев отговорни за Иванчева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ В ЛЮЛИН НЕ ИЗБРАХА ЗЕЛЕНА БРЪСНАРКА ЗА КМЕТИЦА,КАТО МАНГАЛИТЕ НА МЛАДОСТ?

Всяко идиотско деяние си има философско оправдание. Коментарът е за това, което се вижда. Очевидно става въпрос за спретнато активно мероприятие спрямо човек станал неудобен на властта. Трима добре охранени представители слагат белезници демонстративно на нежна жена, която нито може да се съпротивлява нито да бяга и то на оживено място. Интересно от къде е дошла тази властова неприязъм. Може би от нерегламентираното нощно посещение на заградилата се турска фирма, за което малко управници могат да развалят спокойствието си в интерес на гражданите. Какво пък щом като имат много пари и големи амбиции да дадат на общината за погасяване на немалкото строителните претенции, които правят живота в квартала непоносим. Не изключвайте исканите пари да са за тази цел.

А ма те другите са синовни. Предишните са виновни.

Герб е права дори тогава,когато краде и греши...... P.S.Основната вина е в партйната Изборната система,но на статуквото му е добре , а избирателят е късоламетен,политизиран и лесно се манипулира.

Ало, герберите, я вместо да се пените за да отвличате вниманието обяснете какво намерихте при претърсването на вашия шеф в данъчното, когото застреляха в БМВ-то му в центъра на София! Колко десетки хиляди евро и лева и какво оръжие и други неща? И с какво се е занимавал този ваш юнак и неговата ОПГ, кой му е осигурявал чадъра, на кого се е отчитал и за какво го отстреляха? Същите въпроси важат и за друг ваш спонсор и бизнесмен, когото застреляха наскоро...

И какво стана с Гинка от Пазарджик, готови ли сте вече да съобщите кой ще я финансира с около половин Милърд евро, защото е велика бизнесменка и голям специалист в енергетиката, или ще мъдрувате по въпроса? И кой лъже - чехите ли, които казват че са ви канили - държавата ни - много пъти да учавства в сделката, или вождът ви Борисов, дето отрича като партизанин на разпит пред Гешев, преди да пропее! И когато чешкият премиер опроверга думите на Борисов, че НД са му изпращали никакви документи и информация, пак ли и той лъже, а сал нашия е цял в бяло? Като корупцията, дето хем сме я нямали, хем ще я борихме...

Корена на злото е отново в материала.Докато разпасания Младост е рекламно лице на помачора,разлигавените майни ,бургаските мутри ,стигнал дъното и е фрашкан с мангали джендъри,лезбийци феминистки,толерасти и всякаква сган, гласуваща за костов,зелените и лъжкинята, в Люлин живеят потомци на древните български родове от Стара България - работещи,семейни ,благопристойни миряни към светата Църква , безмилостни гробокопачи на южната педерастия и гласуващи само за Бойко Победноносец! Люлинци никога няма да изберат проста зелена пача бръснарка за кметица ,защото са генетично по висши от цървулите в циганския младост!

За сетен път се убеждавам, че гербаджиите са невероятно нахални! Това показва и доказва и генезиса и родствената им връзка с червените категорично! ПО НАГЛОСТТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ! ГЕРБ с Цацаров (или БСП) да обвиняват някого за корупция е все едно убиец - рецидивист да обвинява някой, че е пресякъл на червено

Каква отговорност от БКП/БСП , ако бяха отговорни не трябваше да са в българския парламент!

Обоснованите престъпници от ГРОБ.

Боклук Борисов е Мафията в България. Тоя взима Подкупи да слага Съдии, данъчни, митничари, полицаи. Ако Боклук Борисов , заедно с Фандъкова и Захариева съберат в няколко чувала парите , които са откраднали и скочат от някой висок блок, след като пльокнат долу, хем ще се отървем от тия боклуци, хем и хората ще събират дъжд от пари.

Отрепко червена, крадлива ,скоро ще светнеш като коледна елха при гешев на прангаря и ще си изпееш и майчиното мляко,как грабихте България !

От тук коментиращите я има 20-тина, които са от София! А ОТ СОФИЯ МЛАДОСТ ДА ИМА 2-3-МА! Голяяямо цвъркане, гоолеми приказки - постановки и дрън-дрън!!! АБЕ ХОРА, АМА ВИЕ НЕ ЗНАЕТЕ ТАЗИ КАКВА КУЧКА Е! КАК МОЖЕ ДА ПИШЕТЕ НЯКАКВИ ОБЩИ ПРИКАЗКИ БЕЗ ДА ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ДУМА? ТАЯ ПАЧА ВЕЧЕ ВТОРА ГОДИНА СЕ ВЖИВЯВА КАТО БОРЕЦ ПРОТИВ ПРЕЗАСТРОЯВАНИЯ И БЛЯ-БЛЯ, НООО - ДАВА РАЗРЕШЕНИЯ СЛЕД КАТО Я ЗАПЛАШИШ (С ГЛАДНА СТАЧКА ИЛИ СЪС ЗАПИСИ КАКВО Е ПРИКАЗВАЛА)! ИНАЧЕ - ПЛАЩАШ И СТРОИШ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВЪРХУ ПРОСЛОВУТАТА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА ДО НЕЙНИЯ БЛОК Сега - праскайте минуси, защото, ако знаете - аз съм върл антигербераст, а БСП не ги долюбвам много...

нали , има ценц и е независима .

кои партии са отговорни? Или трябваше да бъдат отговорни?А за Джуки коя партия отказа да бъде отговорна?

ГЕРБ никога за нищо не отговарят, те само ползват и обират каймака. Проблемите са за другите, виновните са някъде извън тях. Това, че управляват десета година няма значение. За всичко е виновен някой друг.

ако някой от техните се окъка, те "снемат доверието си от него"....Или набързо го "убеждават" да подаде оставка!И никий никога не е поел отговорност за това, че издънилия се някой все пак го е "вкарал" в ГЕРБ!

Статия от 28 Март 2018 ..... А случаят има дълга предистория. Макар в официалното съобщение от община Младост да не се съобщава за кой инвеститор става дума, OFFNews установи, че на разследващите органи са дадени Димитър Логофетов и Христо Джампалски. Имената на двамата нашумяха след техни оплаквания от действията на Иванчева, която не им издава разрешение за строеж, заедно с други инвеститори. Една от тях - Изабела Сярова дори обяви гладна стачка срещу системен тормоз от страна на Иванчева. Кметът на столичния район "Младост" Десислава Иванчева трябва да преразгледа решенията си да спре строежите до блок 64 и блок 70, препоръча комисията по градоустройство и архитектура на "Московска" 33 още през февруари миналата година. Строежът до бл. 64 е законен, а заповедта за блокирането до блок 70 е нищожна и е обжалвана от инвеститорите в съда. В заповедта има много грешки, в това число и юридически, обяви на заседанието главният архитект Здравко Здравков по повод жалбите на Сярова, Логофетов, Джампалски и фирма БУЛИНВ ЕООД.

Чудя й се на тая жена къде тръгна с главата си стена да разбива. Още като е приела да става кмет не е ли знаела, че стъпва върху тънък лед и всеки момент може да попадне на пукнатина, която да я завлече до дъното? Млада е, не разбира, че на кметския пост съблазните са много и трябва да имаш много стабилен гръб, за да се задържиш.

на 45 още млада ? кой те наема на постоянна работа над 40 ? Нямам предвид че си работотяга с дълъг опит и трудов стаж.

най-после , голяма радост за цялото общество , ТВ звезда Слави Трофонов от БиТиВи Шоуто си намерил годеницата ! Къде ще прекарват медният месец , аудитория се пита ? Правилно , правилен отговор , българският зрител разбира , знаещ , информирано общество ! Меден Рудник , Бургас !

няма как да е С.Т. от Б-ТВ ! Друг въпрос : наистина ли е кметицата или дюблюрка ?

Противодействие на корупцията може да се случи само ако ГЕРБ се затрият от хоризонта.

защо не казахте че и бсп гласували за тази жена а аз гласувах за другия кандидат на бсп - ама тези гербажии големи лъжци все бсп са им виновни не беше ли по добре да кажат направо че те скроиха номера на тази кметица ами този Гешев два часа говори и нищо не каза не се разбра нищо освен че кметицата водила бурен нощен живот е така ли се говори бе господине като не си видял или някой ти е казал..........

Активно Мероприятие !

Посредникът, бивш кмет на Младост, който е взел всъщност парите, е от ГЕРБ :-D И с кои кметове от други партии работят, като единствената не от ГЕРБ в София беше Иванчева?!

Дано не плащаме пак Страсбургски присъди заради малоумията на някой като физкултурника!

било постановка, кой е поръчителя? Ми ето кой е, той се обади сам.

да питам къде е независимото разследване за ктб, което по времето на борисов-2 трябваше да бъде направено?

В учиндол да не са отворили печатница ? За бюлетини .

Всички се разграничиха от дамата. И как иначе, ми тя много корумпирана бре. Ми то в "Нормална държава" няма такива кадри, нали др. Кадиев! Явно Деси прекали и не даде дял на който трябва и затова сега да види какво ще и се случи. За назидания на ония които не "отчисляват" както се "полага"

Добре, че само Герб останаха неподкупни. Все пак да си спомним, че в Младост избрахме Иванчева само и само да не е някой от великата партия. Усещането за корупция обаче се засилва след тази показна акция. Управляващите вече си имат бухалка, която да удря непослушните.

крадливо племе- ама ЕС- сигурно не го знае

материята изобщо не е урегулирана , почти на никъде , ако изключим Китай относно Ай-Пи-Оо . Така че , каква била причина Деси Ванчето от интелектуално лидеерският квартал на София , Младост , си е поискала онова в творба в колата и ? Нямала ли пари за плащане на гориво за служебната й кола ? Гладна , да хапнем един сан-вич преди да отидем на заседанието ? Гоприрана , ах колко ми болят тези седялки в тази служебна кола , да си купя по собствен разход една такава въздушна възглавница за шофъорски седялки в център на София ? Ние не знаем !

не е платила месечната си такса за комбутъра . Поради които вариант с превод по биткойн отпаднал . Освен това , биткойн не ухаее, докато пресни отпечатки имат мирис на масло .

Милк Цукърцвърг по подод излиза с следното съобщение : Нито Инстаграм, нито Месенджър , нито фейслук били активни използвани за европейското мероприятие в Младост . При това Милк Цукърбърг подчертава , сумичките същото нито били получени , нито преведени , нито даже упоменати или обсъждани по горните канали. Парламентарната Асемблея на Европейският Съюз изразява пълната удовлетвореност от отговорите дадени по случката Младост . Всичките абонаменти ще се възобновяват , общата позиция на всичките партийни групи . Броблем решен , сета да четем какво е писал днес Ай-Ем-Еф , следващата строителна площадка в полугодишен доклад относно ...

А от коя партия е постредникът? Жокер: "Петър Дюлгеров беше кмет на "Младост" от 2007 г. до 2011 г. от листата на ГЕРБ"

от ГЕРБ през 2011 от ГЕРБ само заради СЪМНЕНИЯ с проблеми по обществени поръчки. Изхвърлен преди 7 години. И ние можем да проверяваме разни работи.

подкрепата е оттеглена отдавна, ама ти проверил ли со го?

Е, тя и Иванчева е изхвърлена от всички, ама Боко казва, че все пак те (БСП, Зелените, Кадиев) са отговорни. Значи и Боко/ГЕРБ е отговорен за тоз дюлгерин.

изхвърлен поради съмнения. Колко са принципни там в ГРАБ. А за на Цв. апартаментите няма съмнения нали?

Мутрите и крадците викат дръжте крадците. Това е политика по путински. Хубавото е че такива политици вкарват накрая държавата в блатото, както стана 1989 г. и тогава започват да ги издирват и съдят. Няма къде да се скрият.

Страшно взе да смърди цялата история. Май целта е да се изокат: Внимавайте, бухалката е у нас. Само дето спец. прокуратурата изпусна питомното (арест по време на самия подкуп) за да гони дивото. Осветени им били ръцете (май и това ще излезе лъжа). Мили дами с бурките (независимо от пола ви), които дефекирате от страх при среща със затворник: това е косвено доказателство. Без снимка или запис на разговор, то няма сила. М/у впрочем, районът е осеян с камери. Достатъчно беше да покажете как онези женици излизат от кафенето с кашона... Не ни правете на глупаци. Никаква не ми е Иванчева, но зорлем ще я направите мъченица и лидер от национален мащаб. Имайте мяра в арогантната си глупост.

Никога тия крадливи комунисти на власт !!!

Случаите с КТБ, ЧЕЗ, с тая пошла инсценировка с тая кметица доказва едно:че по-нагли от комунистите са мутрокомунистите!

доган,тиквата и пеевски,се осират ежедневно,смрад се носи,но герб стискат здраво властта.

Е па, разбира се, ГЕРБ веднага ще посочат кой носи отговорност! Всички, само не те! Всеки, който им пречи да крадат, трябва да бъде виновен и заклеймен!

Колата е била служебна,до нея достъп са имали много хора,в съвета от разни партии,някои и недоброжелатели.Колата била паркирана на ул .Московска,не е била заключена На задната седалка кашони.Иванчева е засегнала много интереси.Искала е от инвеститорите в проектите на нови сгради да се постигнат параметри 30%-40 % за озеленяване.Архитектите са приемали сгради без озелянаване.Между впрочем в Англия ,когато се строи примерно жилищен район с къщи,изготвя се план в цветно с инфраструктура и озелянаване.Този план се представя за одобрение от правителството и чак тогава се пристъпва към строителство.Хората не строят хаотично,както е тука.Това при тях е другото мислене.В Младост на хората им е писнало от плътният строеж и за това са избрали Иванчева.После защо въздуха в София бил мръсен.Няма никакво озеленяване ,а за миене на улици изобщо не може и да се говори.Районната администрация няма право да издава разрешителни за големи проекти.Документите за тях минават през централната администрация ,това изключва районен кмет да взема подкуп за голяма сграда.Всичко води до скалъпена постановка .

Отговорност за какво? Онази май се води независима. Тя не е от никоя от посочените партии. Виж за общинари на ГЕРБ има множество реални случки. Само по памет, имаше кмет на ГЕРБ пренасял над 24кг. амфетамини през граница! Имаше такъв блъснал дете, който прикриваше престъплението. Имаше друг блъснал служебен Мерцедес (съответно и бензина), каран за лично ползване през ноща след запой. Имаше онова за спирките в София, което бе потулено. И така нататък. Без да броим другите случаи, като организирана престъпна групи издигнати от ГЕРБ - за шофьорските курсове, за лечение в чужбина. Разни личности, като шефа на здравната комисия в парламента, ограбил ВМА с десетки милона лева. Само по един договор с 60 милиона лева. Дето като взима столчета за по 400лв, които в магазините струват 50лв. То по договора се плаща за обучение за ползване! На стол! Но някой ги измъкват, като депутата блъснал жена на пешеходна пътека, се измъкна с 0.48 промила алкохол - при 0.5 се съди. Едва наскоро махнаха онзи съдения, дето бе утрепал и човек на пътя. Само отлюспените от ГЕРБ са вече над 30 сигурно. И после си мислят, че са чисти. Ами как ги издигате? Къде ви е кадровата политика?

Няма да свърши добре тази история. За гербавите имам предвид. Мислех, че ще проявят малко здрав разум. Не се е произнесъл съд. Поеха по стария тертип на Цецо Ухото. За което вече сме осъждани в Страсбург. Пак по негова вина. Все за същото. Предполага се вина без присъда. Баси тъпотията. А масрафа все ние, данъкоплатците, го плащаме.

и да е виновна и да не е никой не вярва на медии.... така че като докажете нещо чак тогава ще повярвам за сега е само прстоват цирк...

хърбел на щърбел

....българските правораздавателни институции сами се дискредитират , и това това "няма да изчисти гузната им съвест"...Фашисти !

Значи все пак е политическа поръчка.

Kalin

Като човек следи реакцията на хората за случая нещата изглеждат трагични.Никой не вярва на държавата и на органите и.Докъде я докарахме.Ужким избираме кой да ни управлява а после.......не им вярваме и то с право.

От ГЕРБ: ДСБ, БСП, Зелените и Кадиев отговорни за Иванчева А за Пеевски и КТБ кой е отговорен?

Маи гербепите забравиха - пенсионерите, инвалидите, болните и международните ни врагове. Незнам, но с тях става нещо.Трябва да им се помогне да напеснат зоната на здрача.

От всички районни кметове в София, само този не е от герб...

Защо така бе, тролчета платени? НИЕ, НОРМАЛНИТЕ БЕЗПАРТИЙНИ, ВИНАГИ СМЕ ОТВРАТЕНИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНДЕТА, ЗАЩОТО ЗАЩИТАВАТ ИСТЕРИЧНО КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ КАТО ТАЗИ... КАКВИ ОЩЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧАКАТЕ? ЗНАЕТЕ ПРЕКРАСНО, ЧЕ ТАЗИ Е КРАДЛА, НО Я ПОДКРЕПЯТЕ, ЗАЩОТО СТЕ КАТО НЕЯ. ЕЙ ЗАТОВА ВИ ПРЕЗИРАМЕ НИЕ, НОРМАЛНИТЕ БЪЛГАРИ. А вие наливате вода в мелницата на ГЕРБ със защитата на престъпници.

Откъде точно знаем, че е крадла? Да няма 6 апартамента. Доволно нахиления Гешев след подобна изцепка, а на там отива работата ще си даде ли оставката, или само ако ЦвЦв му я поиска? :)