РБ, ГЕРБ, БСП, ПФ и БДЦ обещаха да не плащат на ”тролове”

РБ, ГЕРБ, БСП, ПФ и ПГ на БДЦ подписаха декларация да не използват умишлено платени коментатори (тролове). АБВ и ДПС се възмутиха, че не са ги поканили.

Обратно в новината

Коментари - РБ, ГЕРБ, БСП, ПФ и БДЦ обещаха да не плащат на ”тролове” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега да не се обърне палачинката, както с платените журналя, т.е. докато им плащат "целуват" ръката, която ги храни, а като спрат да им плащат почват да "хапят" същата ръка...

Българската политика е жалка работа и дори не си заслужава цялата тази патардия. Всеки, който е гласувал за "законово ограничаване на троловете" да се готви за безпрецедентна цензура в интернет. Защото дефиниция на "трол" няма. Партиите, които плащат на тролове, сами гласуват за това да бъдат ограничени. Какво безоиче само. Вместо да бъде наказан поръчителя, т.е. те самите. Интернет е единствената алтернатива на ТВ мас медиите, където зомбирането е тотално и повсеместно. Целта не са троловете. Целта е да се цензурира нета, така че хората да не могат да изразяват свободно мнението си. Ако интернет троловете диктуват общественото мнение, значи доверието в политиците е НУЛА. Те да се замислят къде е проблема. Не искам заради хора, които спускат по хиляда коментара на ден, по норматив, да бъдат трити и моите коментари или да бъда следен. Вие сами си помислете. Ако някой се чувства толкова глупав, че интернет троловете да го застрашават и да им вярва, значи сам си е заслужил съдбата. Значи не заслужава да чете по интернет. Заслужава да гледа ТВ и да го зомбират! Заслужава да му обясняват по ТВ как държава се разграбва, но това е хубаво нещо. Такива ми ти работи.

Значи пак се връща ме на 100-200 смислени коментара под статия. Не като сега...по 1500 - 2000 коментара, един от друг по-идиотски и лишни от смисъл. И то най-вече под новини за ГЕРБ и БСП. А...и щях да забравя... а под статии за Русия и САЩ, българите направо изчезваме!.. Можеш да четеш само руснаци и американци, пишещи на нашия език.

ДПС: Електората им не ползва интернет, или дори да го ползва - ограничава се с "вибокса" и "фейсбука".. От тролове няма смисъл, тъй като трудно четат на какъвто и да е език. АБВ: Те завалийте... не виждам за какво са им тролове, няма кой да ги чете и гласува за тях, а и някой може да ги обърка с Кутевите.. Атака: техните тролове си личат от 100 километра - болни мозъци, надъхани от парчето пица или просто за идеята. Бялата Златка няма защо да се отказва от тях - излизат страшно евтино, така че нямат сметка от тая декларация.

други работи говори днес на сутрешната оперативка. Ще видим какво ще каже на утрешната оперативка.

Като не става на масата,става под масата!

срещу свободата на словото и медиите. Да ама не, тия дето уж протестираха сега се окопават във власт и не желаят някой да ги критикува, но не са познали...

Интересно Воленчо и атакистката му помия ги няма в споразумението!!! А е публична тайна финансирането на атака от руски фондации тобно с тази цел-тролене и защита на руските ??? интереси във България!!!!

да обещаеш не значи да изпълниш. това е основен принцип в политиката. така че, обещанието да не плащат на "тролове" значи, че ще използват безплатни такива. още повече, че няма определение за "трол". опасността от тролове е в пъти по-незначителна отколкото опасността от гласуването за кебапчета и бира, защото тези така и така нито могат, нито четат какво им пишат троловете, а опасността за Свободата на Словото става все по-осезаема с въвеждането на допълнителни "правила" за писане в нета. ето и тука е така. някой си напълно неграмотен определя какво е "спам" и филтрира мнения, които са неудобни за политическата каста, на която аз лично не вярвам и буква, камо ли за дума.

Най-добре беше да забранят и раздаването на кебапчета и бира. Пица може.

Затова мразя политиците. Толкова хора намериха своето препитание в интернет троленето и те им го отнеха. Ужасни просто ужасни....

И какво ще ядат пъстрата,щерева,аа итн?Съвест нямате ли?!

И тук ОТНОВО липсват Атака и Цензуристите на Барека, както и през 2014 при друга подобна инициатива: ДПС, "Атака" и ББЦ не подписаха антикорупционен договор 13 май 2014 16 партии, коалиции и независими депутати подписаха антикорупционен договор за евроизборите на 25 май. ДПС, "Атака" и "България без цензура" не се присъединиха.

А на нас ни вдигнаха заплатите! По рано ни даваха по един кубик рубли и камион с водка и хайвер на месец! А от утре е двойно!

За Вас един котнейтер за боклук за прехрана и няколко циганета за конкуренция

си изплaщa ченето ?

А къде са ранобудните, красивите и добронамерени платени протестерчета сега, защото това си е чиста форма на цензура и отнемане на демократични граждански права за свободно изразяване на мнение.

КАТО НИКОЙ НЕ ИМ ПЛАЩА ЩО ДА ПИШАТ. ТЕ СА ПРАТЕНИ ТРОЛОВЕ

Гери зле са ти нещата. Сега дори няма да имаш възможност да тролиш и да припечелваш допълнително. Добре направи колежката ти че бега

Е сега какво? Деформаторите търсят индулгенция?

А аз като обичам да се изказвам и мразя червените безплатно?

ИСМАИЛЕ ЩЕ СПРЕШ ЛИ ДА ПИШЕШ КОМЕНТРИ В ЗАШИТА НА ДПС.

Тези са всеядни! Искат сега да лапат и от това, че ще си съкратят троловете. "От името на ГЕРБ Георг Георгиев предложи да се подпише подобно споразумение и с международна организация, която да бъде арбитър и да следи как политиците спазват поетите в документа ангажименти. Той вижда такава роля в "Трансперънси интернешънъл". Което естествено няма да е за без пари

защо не подпишат декларация че няма да купуват избори ова веднага ги хващат

БСП в коалиция ли са ????,така ги обявяват заедно когато са коалиция пак излагация социалисти стига вече вашите избиратели са пенсионери и повечете едвам си плащат тока ,гледат БНТ и чакат да се появите и да ги залъжете с някое обещание

този определено не се подстригва въобще а законите му са не за народа а за самите дупутати нямам думи

Човек ще си помисли, че НС е сериозна институция, където сериозни хора обсъждат сериозни проблеми, а не за "тролове, хобити, гномове, феи и леприкони", не как да запушат устите на хората.

как ще подписвате договори ,каква е тази подлост ,всеки народен представител се заклева в Библията ,какви са тези пародии на неверниците ,макар и от ДПС на вярват в друг Бог си проличава ,кои са вярващи и кои думата им не значи нищо

турците гласуват за третия пол който си смени пола на момента се отказва от вярата

А на КЛОАКА им обещаха още замразени кокали и пудричка/бебешка/от север!

Не е достатъчно да се подписват декларации! Трябва да се въведе съдебна отговорност и тежки наказания за всички тролове, които пишат против президента и правителството на Република България!

a trolowete 4ifutizatori

Аз се чудя защо толкова обоначени коментари и против всичко и всички имаше...

Личен и обществен морал не се възпитава чрез празнодумни декларации, закони или организации! Нямат ли депутатите по-смислени ангажименти?

Ей за пореден път се уверявам че в тази държава всичко е възможно, да плащат на тролове ?... до къде сме я докарали боже пази България !!!...

Като е да орежат разходи централите намират консенсус, но виж да си орежат приходите от субсидии ... няма да се разберат! Иначе със същия патос могат да се разберат да не крадат, да не убиват, да не пожелават жената на доведения си син, да не назначават родата на държавна служба и т.н. Звучи жалко 21 век уж присъединени към цивилизована Европа да е необходимо разбирателство за честност, достоинство и благоприличие.

Ха ха - РБ, ГЕРБ, БСП, ПФ и ПГ на БДЦ подписаха декларация да не използват умишлено платени коментатори (тролове) - значи досега сме плащали. Ми сега кво ще прави Бегееца, Калидко, Хана и други.

Ще цъкат минуси. :-)

На нашта чета плаща Цеко Ушето, даже и бако Боци незнае...

Не ще го кастрират Варадерестия директно от Москву с чартарен полет

Ти на кофа ли ще си дежурен или Фандъкова ти даде доходно място за просия

Путин не е подписал, и досега ми плащат от руското посолство

a дали не си идиот провокатор ?

Самообявяващите се за най-демократично мислещи направиха поредната мракобесническа стъпка, и то пак за благото на обществото-)

ДИРОВЕ!!! ЕДИН "ЛОЯЛЕН" който не е лоялен на никоя партия поне спрямо сегашните на власт !!! Това бих го признал...

,,..РБ, ГЕРБ, БСП, ПФ и ПГ на БДЦ подписаха декларация да не използват умишлено платени коментатори (тролове)..,,??? тези не ,,плащат,, други които прокарват ,,интересите,, си чрез ,,гореспоменатите,, плащат!!! ,,тролът ,,крещи,, хванете ,,тролът,, ,,!!!

Поредната декларация за която самите декларатори след три дни въобще няма да си спомнят . Освен това става въпрос за умишлено използване на подобни услуги , което далеч не означава че няма да има несъзнателно изпуснали се индивиди .

Ами Атака?? Моля ви се уморете им безмозъчните тролове от глад, че не се диша от тяхната смрад тук.

Тези, които получават най-много рубли не ги влече да се включат.

добре че е геят да осветли ,че БСП много го играят в управлението ,идат избори този път без кмет ще бъдат на Видин

А говняно-червените помияри от КЛОАКА,гладни ли,ще останат?!

както винаги сарайският и перхидроленият боклук са неразделни във взаимната си подкрепа

Е , ГЕРБ определено са излъгали !Те на това се крепят бре , на НПО-та с американско финансиране , на АРМИЯ от тролове, протестъри и други , като политолози и социолози на американска хранилка!

От солидарност към уволнените починах половин час, влизам тук и какво да видя, и без пари пак трол до трол.