Ново проучване: ГЕРБ, БСП, ДПС и патриоти със сигурност в НС

Четири политически формации със сигурност влизат 44-тото Народно събрание, "Воля" и РБ са на ръба, показва социологическо проучване на "Барометър България".

Обратно в новината

Коментари - Ново проучване: ГЕРБ, БСП, ДПС и патриоти със сигурност в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе тука много агенти на държавна сигурност има доносници. И ги има във всички партии. И не пускат кокъла-толкова сладък ли е ?

Че не са ли много тия 2% бе? Явно разпореждането от Козяк за Галъп е съвсем скромно. Засега!

Айде кажете най-после истинските резултати,стига сте ни лъгали

Бъдете сигурни, че изборджийте на ГЕРБ, ще вкарат Реформаторският блок в Парламента! Трябват им за коалиране! Пресен им е спомена от съвместното им много успешно управление! Бойко Борисов бе много доволен и ще го повтори!

На нас ни стига и само една партия! И работата ще върви!!

Проучване:Четири партии са си платили за статистиката

Да ви е честита новата стара коалиция БСП-ДПС. Който си го търси го намира. Това желаят болшинството българи, ДПС във властта , това и ще получат.

В държава в която бабите изхвърлят през балконите по 20 000 евра,социолозите да мълчат.

Ма ,верно ли?

"Да България " ! Защо никой не говори за тях? Ще изненадат всички.

Да, Българияще събере много повече гласове.Младите хора не са никак малко.

За всички или ... за тях? Изненадата е винаги -отзад!?

Марешки-24%, ГЕРБ -18%, Патриоти- 16%, БСП-14%, ДПС-8%, останалите + негласувалите - 20%. Това значи, че статуквото в парламента ще е мнозинство. За да се измете статуквото Марешки трябва да вземе над 40%.Така че, който е против статуквото трябва или да гласува за Марешки или въобще да не си губи времето да ходи да гласува.

Под мъдрото и вещо ръководство на БКП За 45 години в България беше изградена мощна ядрена енергетика, мощна гражданска и военна промишленост, модерно и високопродуктивно селско стопанство! Само за 8 години, под мъдрото ръководство на ренегатите от БСП и ДПС всичко това беше унищожено и по времето на Жан Виденов България беше докарана До просешка тояга! Гласувайте пак за БСП, ама после да няма хън-мън!

Така наречените социолози в България са платени измислени подлоги на партиите, които се правят на независими и професионалисти и с изследванията си се опитват да манипулират вота, представяйки желаното от съответната партия или клан, който им плаща, за желано. И се доказаха многократно като такива! Мисля, че това вече е пределно ясно на всеки, който не е от тези шайки... Както и да е, ако допуснем, че има нещо верно в тези числа, то това означава, че пак ще се ходи скоро на избори, защото новият парламент ще възпроизведе стария и от там нататък филмът е до болка познат! Да, вярно е че е добре България да има правителство, да, вярно е, че изборите струват пари и по принцип е добре в България нещата да вървят спокойно и нормално, но от всички варианти най-лошо е на власт да са разбойници, крадци, корумпирани и зависими типове, а тези вече са се доказали, че са такива, защото бяха на власт през изминалите години и са пределно ясни - ГЕРБ, БСП, ДПС и пишман-патриотите, и то с рецидивиста-хулиган Болен отгоре на всичко!

колко ли са платили тия "обединени патриоти" за тия 14.4 % ?? българско национално движение вмро!? национален фронт за спасение на българия нфсб. и ...атака!! бе тия до преди месец не бяха ли върли врази бре?!!

Прав си, и тези са толкова измислени герои, че няма накъде повече. Каракачанов - от ДС, Болен Сидеров, златният пръст - всеизвестен хулиган-рецидивист и с няколко съдебни споразумения просто защото нямаме прокуратура, иначе мнооого отдавна щеше да търка наровете в затвора, и накрая онзи мухъл, Валери Симеоно, дето до вчера се мразеха до смърт с Болен, а сега пак надушиха гювеч и се обединиха, дето 2.5 милиона българи емигранти му се били мотали в краката и на този самозабравил се простак. (За БСП, ГЕРБ и ДПС няма смисъл дори и да споменавам, тях когато и да ги напсува човек, винаги има защо)

"Голяма робота" са тези проучвания!:) "Убав народ, но все най - калпавите избира"!:(

АЕЦ са на печалба и евтин ток, "зелената" енергия е на загуба и скъп ток. Кое избираш?

Тоя ти коментар го чета за трети път в трета различна тема. Колко ти платиха?! По колко на коментар? И първото което е Каракачанов е от партия Обединени патриоти и по точно МВРО. А зелените са отделна партия на име само ,,ПП Зелените". Те не са патриоти. И не влизат в коалицията на патриотите.

По скоро да идва Жан Виденов, та да въведе най-сетне ред в този кенеф на Европа!

"социологическо проучване"- чиста лъжлива пропаганда !Вижте първо кой ги финансира такива проучвания!?!?!

До kalin.vt. Тая така наречена "зелена енергия такива вреди нанесе в България. Ще трябват десетки, а може би стотици години да се възстанови земята под тях и около тях.

Какъв номер правят някои злонамереници, в така наречените си "социологически проучвания"!?Тъй като, много от решилите да гласуват за някой нов политически обект, подал валидни документи в ЦИК и допуснат до участие в изборите, не правят разлика между РБ на Кунева-Лукарски, наричан още РБ2 и "Нова Република", да речем!? Непрекъснато се натяква в тези проучвания, че РБ безусловно влиза в бъдещия нов парламент!?Надеждата е дано, не твърде добре осведомените избиратели, да сбъркат с избраната от тях бюлетина и да гласуват за РБ2!? А всъщност, дали и един, на хиляда други избиратели, би гласувал за абсолютно провалените като политици и нежелани, дори с нотка на презрение, образуващите тандем Кунева -Лукарски, определящи лицето на РБ2!? Единия изрично, лично изискан за министър от бившия министър-председател, подал преди не много време оставка! И веднага потънал в ред далавери, през министерстването си! Другия, след предателското и възможно най-продажно съдействие за закриването на блок 4 на АЕЦ-а в Козлодуй, оказал се изключително удобен елемент, в различни тъмни правителствени схеми! Това избирателите прекрасно помнят и не искат и да чуят за тези двамата, да ги представляват в парламента! Но явно ня#КОЙ си, действа с всички възможни "методики", за да си осигури две или три парламентарни "патерици" в бъдещия парламент!? И така, да компенсира очерталия се твърде недостатъчен брой от бъдещи негови депутати!? За да има след това първата парламентарна възможност, да състави правителство и да вземе отново властта!?

ударя един кръст на номер 11.

резултати 1. патриоти -42% 2.БСП -20% 3.герб 18% 4 дпс -8% останалите под чертата :) това е към днес

викаш патриотите да изкарат 42 ли? Те нека 14 изкарат пак ще е много добре.

логиката е в полза на патриотите до сега не са участвали пряко в правителство глобала яде бой в световен мащаб/бсп и герб са глобъл/ бг няма догонващ растеж миграция и отрицателен прираст а и реална алтернатива на двойкат властващи до сега са само те тъй че към днес 42 %

Моето проучване показа: 1. идиоти - 90% 2. глупаци - 10%

току що сами туа даде на първите аванс с поне 70%:)

как се мъчат поръчкови агенции да закрепят ГЕРБ в челото, когато на всички е ясно, че губи катастрофално! После агенциите ще бъдат неприятно изненадани...

Марешки е вътре без всякакво съмнение. Бензина е кат санирането- от БСП могат да ти разправят и до среднощ колко е лошо санирането и колко е убаво да плащаш скъп бензин на Златев ма накрая хората гласуват друго

Скоро едни други сложиха Марешки на трето място. Платил си е човека, сложили го. Сега тия го махат. Ами като не си е платил, ще го махнат. Най-точен резултат на 27.03. А преди това ще ги гледаме посраните социолози как обясняват в нощта на изборите, че виждате ли последната седмица нагласите са се променили.

Най-верни са прогнозите на Кънчовците и тяхната агенция"КАЛЪП".Те са най постоянни във прогнозите си- БСП-то винаги са начело.

От 50 нюанса БКП остават четири. А това означава, че ще има пръст. Най- често среден, но се среща и фекален поради комплиментарно уважителната традиция.

"Барометър България" и о чудо - такава агенция просто не съществува - няма данни да нея, няма адрес, няма телефон , ................

03.11.2016 Каракачанов фаворит за президент!!!!!!!!!!!!

DO SWOBODATA

Това е агенция Му се сака. Истината е друга: Герб 28%, БСП 18%, Марешки 12%, Патриоти 7%, ДОСТ 4%, РБ 4%, ДПС 3%, останалите под 2%.

ТОЗИ Е БОЛЕН

Може и иначе - БСП - 30%. Патриоти 20%, Марешки 15%, Герб - 10%, ДПС - 5%. Всички други аут! За последното съм 100% сигурен, останалите могат да ходят нагоре-надолу, зависи кой колко гласа ще си напазарува.

Тогава кое му е задължителното на гласуването? Очертава се най-калпавия парламент в новата ни история.

Задължителното на всяко гласуване е народа да загуби изборите! Не го ли разбра това за 27 години "демокрация"!

Това са партиите на статуквото. Не чакайте промяна и скорошен край на "прехода". Явно българите това искат.....

С коя от водените до сега политики и успехи, които са направили живота на хората по-добър социалистите печелят толкова гласове? Аз все се сещам за Луканов, Жан Виденов, Станишев. Тук не говоря въобще за ГЕРБ, защото те не ме интересуват като партия. Въпреки всичко ми е трудо да разбера какво реално привлича толкова гласоподаватели към БСП.

Е аз същото се питам за привържениците на наследниците на драгалевското цигане. На тях не им ли е ясно че реституцията свърши. Кой взел парцел от Южния парк-взел, за другите нема повече.

Нищо реално не ги привлича, по-скоро ги тика, бута, а то е ПРОСТОТИЯТА ! Която в България е в изобилие.

На верващите на герберастията препоръчвам да си искат обещаното веднага а не в рамките на 4 години, щото той Тиквоча тактично никога не ги добутва мандатите до 4 години. А на прехранващите се покрай герберастката трапеза няма какво да им казвам, те си знаят.

Какво ти даде БСП които си изкараха "целия" мандат 1997?

Превилно сте отговорили на горното ми мнение. Само минуси даде БСП-то!

Кое БСП? БСП-червени капиталисти или БСП-ГЕРБ-бивши шофьори на червени капиталисти? Уточни се, че нещо не схващам разликата! Липсва ми сензитивност на детектора в случая.

Вчера петролните КОЙовци се наежиха и днес хоп Марешки е аут. Има ли връзка или не това. Не бива да се казва колко влизат така явно. Не е редно. Така се принуждават хора гласуващи за малките партии да си прехвърлят гласа за мастодонтите, а за мен това е нередно. Аз не гласувам за герб и съм свикнал да избират не този, за когото гласувам, но не се притеснявам от това. Малоумните са винаги мнозинство. Така е казал господ. А точно герб бая от тях е приютил. Не бива да се притискат така хората да си прехвърлят гласа. Аз го считам за манипулация.

А мен защо не могат да ме принудят да си прехвърля гласа? Защото масата са малодушни и малоумни и не гласуват по съвест. Затова и ще изберат същите да ни яздят отново.

Ама сериозно ли само най-големите скапаняци, най-корумпираните и некомпетентните, точно тия които съсипват държава и народ вече 70 години, ще бъдат пратени в парламента?!?!?! От народ мазохист или просто от безмерна простотия, или корупцията е станала основата на националната житейска философия, може би!

има ли връзка между вчерашната акция на петролните босове по въпроса за цените на горивата и картела и днешното ПОРЯЗВАНЕ на Воля. Не , че съм фен на Марешки ама това си е манипулация - бягайте от малките партии, че ще ви се обезсмисли гласа. Не е редно май.

Ще гласувам за Нинова, защото като и се оплача , че пенцията ми е ниска, тя веднага ще ми я преизчисли и ще ми я вдигне двойно.

ама първо трябва да излови половин милион фалшиви инвалиди. Там е резерва за вас господине.

Публикуването на каквито и да е социологически данни за резултата от избори преди приключването им трябва да е напълно забранено!

Избори по Булгаристански в собствен сос: Значи, имаме 18 % няма да гласуват и 5 -6% ще са "не подкрепям никого", та ето ти фира още в началото от 23 до към 25 %. И после имаме поне още 25 % -30% дето ще подкрепят такива с под 4% дето няма да влезат. Става фира между 50-60%. От отстаналите 40 %, за да управляваш ти требват 20 %. От тях ако прилъжеш 10 % глупаци да гласуват за тебе и направиш купен и манипулиран вот от още 10 %, ето ти Баце пак Цар! Е така се прави!

а после ни били виновни гласуващите в Турция, че у нас си седим на оная работа вместо да гласуваме. Само 55% щели да гласуват..

Който гласува за ГЕРБ получава Дебела ръчица за целуване. А може и друго дебело нещо. Говора за ПОДОПАШИЕТО де.

Абе всеки път се чудя дали журналята сте неграмотни или се мъчите по някакви подбуди да изкривявате общественото мнение??? Защо в заглавието сте подредили ГЕРБ, БСП, ДПС и ПАТРИОТИ, след като според проучването са: БСП, ГЕРБ, ПАТРИОТИ и ДПС???????????????????????????????

Патриотите, ще са първи. Няма значение, как ще са подредени ГЕРБ И БСП

На тази агенция и плаща Сидеров , Каракачанов и Смеонов Следващия път ще изкара измислените патриоти на първо място...

Каракачанов - ченгето Иван Патриот е душа дава... Но не свойта, а душата на народа!

Шилo

Прост народ - слаба държава!

..ама оцелява дълго време, щото никой не иска да се занимава с НЕЯ!!?

прост трол,слаб господар

Много ми се иска изборите да зарадват избирателите по някакъв начин,но не виждам какъв е той.Честно казано,ако остане служебното Правителство,страстите ще се успокоят,а ние,избирателите ще имаме възможност да погледаме още малко време политически сеир,големи обещания,грозни диспути по телевизиите в сутрешните блокове и още и още българска простотия.Но,какво да се прави,по света не е по-различно,времена...

Ма ,ние винаги се радваме наа...назначена админисрация, бе!?

Отсега мога да ви кажа коалицията - БСП, Патриоти и ДПС!

СТАРАТА ТРОЙНА,НО АКО ГО ОБЯВЯТ СЕГА МАЙ ДРУГА КОАЛИЦИЯ ЩЕ УПРАВЛЯВА ;)

..през куро!.......

Коалицията - БСП, Патриоти и ДПС ще направят кабинет...а на есен/зима ще паднат и отново ще има избори ! Така са решили клановете... за да изиграят народа още...още и още. Реформаторите +Глас Изроден не трябва да се допускат въобще на тези избори или пък да се гласува за тях. Те са поставени от горните 3 партии за комуфлаж за да има с кой да си ги мерят... НИКОГА Реформатори + Глас Изроден - цирк български

Ние ке се тепаме сами!?

ха ха ах....ще ви пратим от " Боярышника" ,..пийте го , щото вани и бани нямате !?..ха ха..

Че,КОИ други ,ако не "партии" водени от АГЕНТИ на ДС?! "Кучетата си лаят,а керванът си ВЪРВИ ли ,ВЪРВИ!? НАРОДЕ????