Лицата на протеста избраха партия, целят се в 160 депутатски места

Лицата на протестите Ангел Славчев, Дончо Дудев и Янко Петров създават Движение "Граждански контрол“, което ще участва в предсрочните избори в партньорство с партия "Демократична гражданска инициатива" (ДГИ). Определена е целта - 160 депутати.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мили ми програмирани и по скоро вече манипулирани сънародници. Не разбрахте ли че всичко е предварително уредено между великите сили.Още 1947 година Дълес е казал, че е необходимо да се впрегне цялата мощ на щатите всичките им средства и сили за да могат да ликвидират у това население (славянското) чувството им за род, нрави и обичаи, да се всее омраза и глупост така че да забравим своята идентичност, да подражаваме, да нямаме чувство за морал, да се насажда омраза сексуална разюзданост и така да се ликвидира чувството за принадлежност към нация и народ.Е това правят и Европчаните, като ни нацепиха на държавички, ликвидираха ни производството и най вече земеделието, позволиха да изкупят земите ни турците и най накрая ще ни дадат на тях.Не виждате ли че това е международен план за ликвидация на това население. Още на кръглата маса нашите продажници заявиха пред целия свят че имаме малцинства.Ние сме единствените признали това.Е какво ще кажете. Като ликвидираха производството, няма потребление на ток. Естествено че ще дигнат цените и още ще го правят.Затова и затвориха Белене затова разпродадоха все що има на старо желязо и сега нашите заводи и трактори и целият ни земеделски инвентар работи в Турция, Гърция а ние им ядем нитратите и викаме ура. Идеята на всички и САЩ и Европа е да станем аморфна зона и до 2024г да наброяваме само 3,2 милиона колкото им трябват за заведенията за проститутки и друг обслужващ персонал.

:) Прочетох коментарите до втората страница. Като ви ги чета, мили коментиращи и плюещи, се сещам за вица - защо в ада, при казана на българите нямало дявол... Бъдете здрави ... другите пожелания са малко по-сложни и явно не са за вас... Досега не знаех колко голямо зло е да работиш в автосервиз и да печелиш с труд парите си...

Че Гевара,Дудата,Янко= на тримата глупака+монтьорката!

NE BIX SE PODPISVAL.NO BIX GLASUVAL ZA TQH.

Всички тези съобщения, колко пагубно би било да се гласува за тези нови хора, как нямали опит и т.н., как не знам си какво. Я си вижте държавата, бе! Да не би със сегашните да е толкова прекрасно? Премиер изрод, който е посмешище в цяла Европа - пържолите, Танов, дюнерите, частни полети с държавен самолет за мачлета! Дюнери, за бога, дюнери контра-тероризъм. И това с държавния самолет - ПОДИГРАВКА НА НАЦИОНАЛНО НИВО! А пък предишните, преди герб? Цяла Европа пък изпищя от тях и директно замразиха ключови взаимоотношения, масовото ограбване, зверската корупция............ Тъпи ли сте или се правите на такива? Много ясно, че ще гласувам за тая овца, ако избора ще е само между нея (йоанна), герб, сините, соца. Но най-вече бих гласувал и за абсолютен циганин, вчера изваден от катуна - неговата цигания няма как да е по-голяма от циганията на всички "образовани", житейски опитни, стажови "държавници", които изчадията на дупката българия са гласували досега. Йоанна не ставала за депутат... факт е, не става. Но в сравнение с всички останали, дори и вие - тъпаците критикари, сте за предпочитане пред всекиго друг. На изборите гласувам за ДПС, пък дано да грабнат властта, което за жалост няма да се случи. Ще гласувам за тях, защото тоя МРЪСЕН народ, трябва да страда, малко му е това, трябва още. Само защото така безочливо си позволявате да я осмивате, заради убежденията й и заради това, че си упражнява човешкото право да иска да служи на държавата и народа й. Отвратителни сте. И никога повече няма да празнувам съединението, нито освобождението, а светият Берлински договор и Османската инвазия!

ТИ ПА КАКВО И КОЙ ПРЕДСТАВЛЯВАШ?

А бе какво може да се очаква от тези сополанковци??????

И какво от това ако вземат 160 места в парламента. Ще решат ли наболелите въпроси на българите. Имат ли увствения капацитет за това или само добро желание? Дали всъщност е добро желание или някой стой зад тях? Вярно и баб Вуна трябва да влезе в парламента за да има и тя и такива като нея представителство . Трабва умни и познаващи законите хора да са в парламента. Има такива, но умните българи не ги виждат и те няма да се класират в следващия парламент. Ще продължават да експериментират с нови и неможещи. Няма време. Стига с експерименти!!!

И какво от това ако вземат 160 места в парламента? Ще решат ли наболелите въпроси на българите?! Имат ли умствения капацитет за това или само добро желание? Дали всъщност е добро желание или някой стой зад тях? Вярно, и баба Вуна трябва да влезе в парламента за да има и тя, и такива като нея, представителство . Трябва умни и познаващи законите хора да са в парламента. Има такива, но "умните" българи не ги виждат и те няма да се класират в следващия парламент. Ще продължават да експериментират с нови и неможещи. Няма време. Стига с експерименти!!!

Ами то Бойко беше очевидно че нямаше умствения капацитет да управлява, и логично - стигнахме до това положение. АЗ ще гласувам за тези млади хора, поне са усетили цялата тази мизерия от последните 23 години на гърба си.

Много си прост, ама честно! То българина 24 години гласува на сигурно! Ама както каза колегата по-горе - ще гласувам за ДПС, че на тъпия народ май му е малко! А ти си гласувай за крадеца Бойко с над 2 милиарда лични средства (от къде, кой ти пита), за Станишев, за очилаткото, дето сега батко и братко не го искат, за фидосова, за НАЙ-КОРУМПИРАНИЯ политик за всички времена - Костов, за царя и за който още искаш! Тиквеник безподобен 24 години робство са ти малко ! трябва поне още 240, че да му дойде акъла на тъпото племе, че дъртите комунисти трябва да се махнат оттам и да дойдат нови хора! Които от своя страна да приемат ПЪРВО закона за лустрацията за да не могат комунисти да заемат държавни длъжности, да променят и изборния закон така, че да удовлетворява изборите - циганите без право на глас, да нямаш право и да гласуваш без 3 години трудов стаж, както и ако нямаш СРЕДНО образование. СПИРАНЕ на всички майчински, като вместо това се приспадат определено количество данъци на работещите в семейството. НЕЗАБАВНО РАЗТРОГВАНЕ на криминалните договори в енергетиката и търсене на КОЛЕКТИВНА И ПЕРСОНАЛНА отговорност на хората, които са ги сключили! Па ти си гласувай за старите комуняги!

кви са тия бря? не са ми орали на нивата. нито съм ги виждал , нито съм ги чувал. бачкат в автосервиз? пък кой ги нарочи за лица на протестиращите?че баба Вуна от село - доячката май по знае от тях. акъл се иска чада мои АКЪЛ

Това са хора на БСП,които искат да привлекат част от избирателите на своя страна и по този начин ще има разделение,което директно дава власт на БСП! Циганите и лудите не са малко в България,те са електората на БСП! Останалите хора,като се разделят да гласуват за 20 партии и ето ти циганската партия БСП отново захапала кокала!!!

Какво миличко девойче, а?! Калинка си тръгна идва Данчето...Имената нямат значение простите, алчни и готови на всичко за пари и парцали К-ВИ са толкова много в наща мила родина, че винаги ще извират и ще изпълзяват от всички дупки...!

Говорите за неграмотност в хората, на улицата а какво ще кажете за грамотността на хорада довели ги до улицата на тези в бившия парламент , да не би да са по-грамотни от тях. И едните и другите могат да се подписват значи са еднакво грамотни. Само, че едните са родолюбци а другите родоползвачи.

Хубаво си е момичето.

А колко ли взема на час/протест искам да кажа/?!

За половин час 30 лв. за час 50лв. френска и стандартен с презерватив

тук на запад се говори за политическа криза която ще продалжи още 10 години наи-малко, а не икономическа. а вие политици не сте ли малко множко на гарба на бедния бьлгарски народ, не е ли време да ви намалят броиката,т.е. да имате ограничение на брои партии, например 5 и депутати от партия например 10 и стоп, защото сте множко

Успех младежи. Всички досегашни са за затвора. Не слушайте писъците на феновете на БСП известни с чугунените си глави и на чалгарското стадо ГЕРБ. Това, че те не ви харесват означава, че сте прави.

хванали в една партийна компания успех няма да имат. Сори!

Какви младежи са това. Мръсен старец и неграмотна работничка по настоящем в автосервиз. Ниско квалифициран персонал му се вика на това. Хора, ако сте Българи и милеете за себе си и рода си, напрегнете малкото си умствен багаж и разберете, че ако сега поверим страната си на неграмотни хора, ще се затрием като нация. Положението е сериозно и не можем да допуснем експерименти. Това, че някой иска власт и слава в толкова труден момент за страната ни, без да има дори добри умствени способности е престъпление срещу нацията.

Нима "Винету" и компания бяха грамотни?

и такива хора требе да има. да има кой да сменя маслата и да им долива че някои доста ги бутат напоследък. но е несериозно неграмотни хора да говорят за власт и политика. лица на протеста трябва да бъдат само хора доказали се в някоя област известни на обществото

тия са протежета на БСП не се лъжете хора ...............

Кой, бе! За кого говориш? Фалшиви!!! Много са си истински те. Истински неграмотни и нечистоплътни простаци, ламтящи да докопат кокала. Безделници, които не са положили и грам усилие за себе си, та ще положат за някой друг. Истинска напаст. Бог да ни пази от такива. Дето е казал Вазов - "Пази боже, сляпо да прогледне".

Тръгнаха младежите да променят системата? Интересно! Но системата много бързо ги промени:)

Слабички сте тази вечер и с много уморени личица:-)))) Ай....утре пак :-))))))))

Не бих заложил пари ,че ще влязат в парламента .

Те никога няма да влязат на друго място...освен в месарниците, автосервизите и автомивките:-)))) Това са учили, това ще работят ако някой се смили да ги вземе за да не мрат от глад:-))))

Браво момчета, поздравявам ви са смелостта и стоицизма! Моля се да имате силите да довършите успешно започнатото. Защото много от нас ни мързеше да изоставим домашния си уют и да отидем на протеста; защото много от нас нямаме доблестта да признаем, че сме зле и все по-зле; или че ни е страх какво ще се случи; или че не смеем да се опълчим на тези, които се подиграват с нас и кротко свеждаме главица ... И бдете зорко не са малко тези, които са впрегнати да обезсилят, да опорочат или и подменят протеста. Аз съм с вас!

На кое точно казваш - браво. На това, че омаскариха протестите на хората и от социални и икономически, ги превърнаха в борба за власт. Браво не това, че нямат реална самооценка за себе си и най-безотговорно са решили, че могат с недоразвитите си мозъци и некъпани тела да управляват държавата, когато тя е в толкова тежко положение. ТИ ЛУДА ЛИ СИ, МА? Какво съм седнал да ти обяснявам. Прибери си изтормозената щерка от улицата и я прати да учи.

само като прочетох това:...ТИ ЛУДА ЛИ СИ, МА? ... и веднага разбрах колко ти е умствения капацитет и защо у нас нещата са такива !!??

Марче....с тези плиткоумни писания ме разсмя от сърце, я дай още малко:-))))

Марийке силно се надявам да си луда или поне много глупава

Нека да опитат да разберат колко ще гласуват за тях???? Няма да влезнат в парламента !! Прост народ слаба държава !!

Какъв Парламент. Те не могат да съберат още 7 000 гласа, за да се кандидатират на изборите. Кой знае какво ще лъжат хората, за да им вземат подписите. ХОРА, НЕ СЕ ПОДПИСВАЙТЕ НА НИКОГО И В НИКАКВИ СПИСЪЦИ ПО УЛИЦИТЕ! КАКВОТО И ДА ВИ ГОВОРЯТ. ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ ПОСЛЕ, ЧЕ СТЕ ПОДКРЕПИЛИ ЗА ИЗБОРИТЕ, НЯКОГО, КОГОТО НЕ ИСКАТЕ.

Виж...с парите е по лесно-чакат ги пачките на Позитано...

АМА ЗА КАКВА ДЕМОКРАЦИЯ- ЗА КАКВИ 5 ЛЕВА ГОВОРИШ... , ЧЕ НЕЩО НЕ РАЗБРАХ ... ТИ ИЗОБЩО ЖИВЯЛ ЛИ СИ НЯКОГА В ДЕМОКРАТИЧНО ОБЩЕСТВО ....????????

Деца, днес какво малоумие сътворихте???:-))))) Я кажете сега да се позабавлявам и да ви подръпна ушите, че да спинкате като къпани:-))))

ТИ ДЕДО- ЗЕМИ СИ ПРИБЕРИ ЛАПТОПА И СИ ЛЕГНИ- ТЕ ДЕЦАТА СЕГА СЯДАТ .... ДА НЕ ПОЛУЧИШ НЯКОЙ УДАР -- , ЧЕ ЩЕ ДАДЕ ФИРА ЕДИН ЧЕСТЕН ГРАЖДАНИН , ФЕН НА ПОЛИТИЧЕСКАТА НИ МАФИЯ ....

Виж дядовото .....бягай ти казах да кандидатсваш в някоя автомивка, сега идва сезона, може някой да се излъже в теб:-)))) После ще почерпиш за идеята от първите 300 лв заплата и ще ти кажа как да стигнеш от четките до прахосмукачката:-)))))

Кажи в коя държава си се преселил, да не стъпваме там, че явно зле се отразява.

Виж какво не ни разправяй колко си щастлив някъде си. Тайната на оцеляването е в трудни времена да се превиеш, не да се прекършиш. За това българският народ е оцелял от времена, когато немци и англичани са били само племена. Може да сме се превили като тръстика под напора на вятъра, но сме тук и сме живи. А ти си се прекършил. Не си издържал. Няма те. За това не ти искаме съветите.

Ти пак ли изпълзя? Няма ли психиатрични клиники за теб ГражданинУУУ?

Забрави капса, адаш:-))))

Много достойни хора в тази малка страна, все първенци. Браво. Иде ми да се преклоня пред тях. Но вместо това се обърнах в гроба.

Любопитно ми е утре кой ще се обяви за кандидат за власт. По лесно ще е, ще отнеме по-малко време, а и по-малко ще се затормози медийното и народното внимание, ако се обявят имената на тези български граждани, които се отказват от депутатско място.

ЧЕТА АЗ ТУКА ОТЗИВИТЕ- И СИ МИСЛЯ- ИЛИ НА БЪЛГАРИНА СЪЗНАНИЕТО МУ Е ДОСТА ЗАМЪГЛЕНО ОТ ГЛАДА И НИЩЕТАТА - ИЛИ ТУКА ДРАСКАТ ЕДНА ЧЕПА ДРАСКАЧИ - ВЪРЛИ ПОЛИТИЧЕСКИ ФЕНОВЕ НА СТАРАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА ...- НЯКОИ ОТ ТЯХ МОЖЕ БИ СА И В САМАТА СИСТЕМА ... НЕ СЕ УЧУДВАМ НА ЗЛОБАТА В НЯКОИ ОТ КОМЕНТАРИТЕ- НАИСТИНА НЯКОИ ГИ ТРЕСЕ ЗДРАВО ШУБЕТО- НЕ ИСКАТ СЛУЧАЙНИ ХОРА В ПОЛИТИКАТА - ЧЕ НЕ СЕ ЗНАЕ- УТРЕ - ДАЛИ ЗАРАДИ ТЯХ НЯМА ДА СТАНЕ ТРУДНО ПРАВЕНЕТО НА ДАЛАВЕРКИ... ДОСЕГА В ПАРЛАМЕНТА- ВСИЧКИ БЯХА -ОТ ЕДНАТА СТРАНА - А НАРОДА -ОТ ДРУГАТА ... И СЕГА -АКО НЯКОЙ ОТ НАРОДА ВЛЕЗЕ В ТЯХНАТА ЗОНА- ЩЕ ИМА ДА БЕРАТ СТРАХ - И ДА "ГЛАДУВАТ" , МИЛИТЕ , БЕЗ ДОСЕГАШНИТЕ ДАЛАВЕРИ .... УЧУДВА МЕ МАЛКОТО ХОРА-КОИТО ПИШАТ В ПОДКРЕПА НА ТАКИВА НАЧИНАНИЯ НА МЛАДИ И АМБИЦИОЗНИ ХОРА - КОИТО СА СИ ЗАЛОЖИЛИ КАКТО СЕ КАЗВА -ГЛАВАТА - ЗА ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ЗА НАРОД И РОДИНА ... ЗНАМ , ЧЕ ПАК МИНУСИТЕ -ЩЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ ПЛСОВЕТЕ- НО ТОВА НЕ МЕ ТРЕВОЖИ ...- ТРЕВОЖИ МЕ ЗАВИСТТА И ЗЛЪЧТА- И НЯКОИ КОИТО НЯМАТ ИНТЕРЕС - ДОСЕГАШНАТА СИСТЕМА ДА СЕ ЗАПАЗИ- НО ПЛЮЯТ ЯРОСТНО ПО ВСИЧКИ НОВИ ЛИЦА - ЕЙ ТАКА - ЗА СПОРТ И УДОВОЛСТВИЕ... ХОРА-0 НЕ Е ВРЕМЕ СЕГА ДА СЕ ПЛЮЕМЕ -КАЖЕТЕ -КАКВО КОМПРОМЕТИРАЩО ИМА ОКОЛО ТЕЗИ МЛАДИ И АМБИЦИОЗНИ ХОРА- И ЗАЩО ГИ ПЛЮЕТЕ БЕЗПРИЧИННО ... ДОКОГА ???- НЯМА ЛИ ДА ПОРАСТНЕМ НАЙ-НАКРАЯ ??? ВСЕ КОМУНИСТИТЕ И МУТРИТЕ ЛИ ЩЕ ДИКТУВАТ ЖИВОТА И СЪДБАТА НИ ..???? ЗАПИТАЙТЕ СЕ -ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ КАКВИТО И ДА Е УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ .... НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ И ТЕХНИТЕ ИЗМЕКЯРИ ...- ТЕ НЯМА ДА НАПРАВЯТ ПОВЕЧЕ НИКОГА НИЩО ЗА ВАС- ВЕЧЕ ВИЖДАТ КРАЯ- И БЪРЗАТ ДА СЕ НАКРАДЪТ ....

Сякаш се изповядваш. За себе си разказваш. Жалък си наистина. Ако те потиска писането, ами спри. Явно след толкова писания без смисъл, вече се изчерпа.

balkanski.geroj@

фамилията ти да не е от Живковите бе Тодоре ... По стила на писане май познах а - Тодор Живков си нали ... И - да те светна -не се изповядвам ...- аз съм си оправил моя живот да ти призная под секрет...- дори и този на децата си- а като гледам по акъла ти- и на такива като теб - май скоро няма да се върна в България- дори и пенсията да си харча там няма да ида.... Защото акъла на всички вас тука драскачите - не се равнява дори , на един средностатистически западен гражданин ....

Малииии...ти наистина си точно, ярко петно от "лицата" на глупостта:-))) Вие не сте млади и амбициозни, а неграмоти самозванци...сеещи простотия и циркаджилък, който уви се изчерпа и тоталното ви малоумие ражда все по-налудничави твърдения:-)))) Няма лошо - вЕрвайте си:-)))) По отношение на "растежа" за който говориш, че няма да пораснеш е повече от видно:-))) И последно-никой не е длъжен да прави каквото и да е за теб, стягай се да бачкаш и да си изкарваш прехраната с труд за който си квалифициран. Търси автосервиз, автомивка, разнасяне на пици, вестници и пр. :-)))) Политиката не е за теб, не се занимавай с неща, които не разбираш:-)))

balkanski.geroj@

ПИЧ- ОТДАВНА НЕ ЗАВИСЯ ОТ БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ ... МЕНЕ НЕ МЕ МИСЛИ ...А СИ МИСЛИ - ДАЛИ ЩЕ ИМА МЯСТО В ПАРЛАМЕНТА И ЗА ВНУЦИТЕ ТИ- ЧЕ ИНАЧЕ - ОСТАВАТ БЕЗРАБОТНИ ....- ДЕЦАТА И ПЛЕМЕННИЦИТЕ ГИ УРЕДИ ..- НО НЕ СЕ ЗНАЕ ДОКОГА... ТОКУ ВИЖ- ПРЕВЪРТЯЛО МУ НЕЩО НА НАРОДА- И СА ВИ ИЗДУХАЛИ ЧАК ОТВЪД ОКЕАНА ... ЩЕ СЪНУВАТЕ ВЛАСТ ТОГАВА -ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ЩЕ Я ВИДИТЕ ...

Добре дошли но първото стъпало на стълбата към власта. А дявола лукаво се усмихва. Какво ли ще поиска ? За справка влез в гугъл и набери - Приказка за стълбата автор Христо Смирненски

АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ББ,ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯ ПРЕМИЕР КОЙТО Е СМЕНИЛ ТОЛКОВА МНОГО МИНИСТРИАВИ И СЕ ВИЖДА ВСЕ ПАК ЧЕ НЕЩО ПР ЗА КРАТКО ВРЕМЕ.ЩОМ Е ЧОВЕК ,ВСЕКИ ГРЕШИ.

Гласувай за когото си искаш- знаеш ли колко ми пука...- ако искаш земи си го и в леглото твоя Буда Банския !

успокой се бре! или звъни на 112!

Виж кой ни управлява - потърси си в чичко ГУГЪЛ: 50% мафия, 50% държавен служител

СВЕЩЕНО ПРАВО е правото на глупаците! Така по скоро светът ще се промени, защото е общоизвестно какво ще последва от това!

КАКВИ ГЛУПОСТИ ГОВОРЯТ ТИЯ? ОКОЛКО 35 ГОДИШНИ ДЕПУТАТИ ОЗНАЧАВА ЧЕ ДО ПЕНСИОННА ВЗЪРАСТ ЩЕ БЪДЕ ПОСТОЯННО КАКНДИДАТ ЗА ВЛАСТ И ХРАНТУТНИК НА НАРОДА. ТРЯБВАТ ХОРА УЧЕНИ И ПРОФЕСИОНАЛИСТИ ,ДОКАЗАНИ В ЖИТЕЙСКИЯ СИ ПЪТ. КАКВО ЩЕ МИ ПРЕДЛАГАТ 35 ГОДИШНИ МОЖЕ БИ БЕЗРАБОТНИ...

учени и доказани - колкото калинките и простаците-мутри на ГЕРБ-а ли бе .. я се поясни ,...

Нищо няма да излезе.Кучетата си лаят,керванът си върви. . . .

Абе другарко, нали другаря Сергейчо нареди 3 деца. Какъв парламент, ква гара, кви 5лева. Няма ли сред другарите оплодител? Я питай другарката Моника, кой свърши таз работа и направи дяца на Сергей Дмитриевич.

е, кой стои зад 160-те бр.бездарници, оставете, май е ясно, трябвада се говори с Буда за намаляване на 160-те бройки.....

Той поне Не е чел Винету!

Ангел Славчев, Дончо Дудев и Янко Петров създават Движение "Граждански контрол". Имах възможност да ги чуя (след като минаха през почти всички възможни телевизии) и по битиви в предаването "Лице в лице", където си показа НЕВЕРОЯТНАТА СУПЕРНЕКОМПЕТЕНТНОСТ и Йоана Иванова. Боже пази ако това е "матриалът", който има благородната амбиция да управлява, направлява и контролира "компетентно" омаломощеното от целенасочени простотии, безхаберие и корупция тотално обеднялото, обезумялото от глад и ОБЕЗВЕРЕНО българско общество!!

За теб е ясно,че си лоялен към герберастите.Защото си зависим.Ти си болен от остро-заразната болест-герберастия.Въпросът е от какъв точно вид герберастия си заразен? Щото те са две: 1)обикновената шлангова герберастия и 2)шестокъщният синдром на Туй

е - не може всички да са суперкомпетентни като тебе ..- ако бяха такива- отдавна България - да е заличена от картата на Европа- и да е останал термина само като географска местност ...

На времето имаше така наречения"Държавен и Народен контрол"/или нещо подобно/.В него участваха партийни и ОФ другари,които се правеха на много важни,но на практика не вършеха нищо.Сега се появиха техните наследници от "Уличен контрол"които,ще оправят нещата-т.е.себе си...

Ми то май е по-добре да е уличен контрол- отколкото МУТРЕНСКИ !!! видяхме ги мутрите сега е ред на нови -та ако ще да са пак лъжци...

Какво да работим бе"германец",след като ЕС,Брюксел и Германия ни пречат във всичко с техните малоумни и просташки изисквания?

Смешници - няма да минат и половин процент.

Те са на олимпийския принцип: "Важно е участието:)"

калинке Иванова, кажи кой ти е господарят?! И без илюзии - ти не си от истинските протестиращи и няма да получиш и 0, 05% !

не е грозна и със сигурност някой като Болен ще й направи просторен апартамент и ще я прати евродепутатка .Все в името на народа . Мяза на Корнелия Н.

Може и до Париж да прескочи,за да купи някой пуловер на любимия си,ако прескочи процентната бариера,нали?!

Първите паднаха в кърви-/разбирай,пренавиха си гайките/-и последните ще станем първи!Септември ще бъде май!!!

Тук може и да улучиш десетката, без да искаш де!

Вчера съм се смяла с глас на изявленията на тази другарка. На въпроса : Защо искате да влезете в парламента, отговора беше : Да направя нещо! И кво нещо ще направиш ма моме, като още не си наясно какво ще е това нещо , което искаш да правиш в парламента. Те всички преди тебе все нещо искат да направят. В тази връзка пък вчера сутринта даваха едни такива като тебе вече бивши депутати, дето и те влезли да направят нещо, ама нито сме им чули имената за 4 години нито пък сме чули какво нещо са направили. Единственото нещо което ще правиш в парламента е да гласуваш ПРАВИЛНО СПОРЕД ВОЛЯТА НА ГОСПОДАРЯ ТИ!

ТО Е ЗА РЕВАНЬЕ ТИ СИ СЕ СМЯЛА. КАЗВАТ, ЧЕ ИМАТ ПРОГРАМА, АМА НЕ ЗНАЯТ КАКВА, КАЗВА, ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯТ НЕЩО НО НЕЗНАЯТ КАКВО, ЩЕЛИ ДА КОНТРОЛИРАТ НО НЕЗНАЯТ КАКВО, ЩЕЛИ СЪС 160 ДЕПУТАТИ ДА НАПРАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО, НО НЕЗНАЯТ КАКВО, АБЕ ВЪОБЩЕ ВИСОООООООКО ОБРАЗОВАНИ . ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО. АААА ЗАБРАВИХ, СИГУРНО СТОИЧКОВ ГО ГЛАСЯТ ЗА ПРЕМИЕР

Що не модерния Ляв да е премиер! Той поне Не е чел Винету!

Колкото повече се изказват, толкова повече се излагат. Този път кукловодите май са отчаяни, щом прибягват до "услугите" на такива индивиди.

Предсказвам,че тази хубава госпожица, Йоанна Иванова, по вечерно време ще държи НЕЩО и това нещо,колкото повече го държи,по-голямо ще става . . . . .

АКО ЩЕ СЕ БОРЯТ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА МАРИХУАНАТА, ЗА КАКВО СА ИМ ДУПЕТАТИ, ШИШЕ С 2 ЛИТРА БИРА ДА ПУШНАТ ПО ЕДИН СВИТЪК , И НА УЛИЦАТА. Я ЩОСА КОЛИ И ПРОЗОРЦИ ЗА ТРОШЕНЬЕ.

тук непрекьснато се говори за глобална политическа криза

Не бе не си разбрал. Тук никой и понятие си няма от това. Говорим за нещата от живота - цветя, рози и нови пози. Това е.

Лично аз храня големи надежди за Янко Пуловеров-със обществено значимата професия домоуправител.В него виждам нещо като новия Бай Тошо.Само един каскет трябва да му се намери и може би един шлифер над пуловера.Още повече,че той произлиза също като големия лидер от простолюдието.Така че той шъ нъ упрай

Храня надежди за високообразования Д.Ду-левият джоб на Янко-човекът от народа!

Ама онзи е имал за съпруга Мара Малеева, образована и начетена жена, лекарка. А и не е дошъл направо от улицата, поотъркал се е тук там, бил е наясно с някои неща, извървял е един път, малко по-различен от този от вкъщи до улицата.

Моля не подценявайте домоуправителя-моят фаворит.Той може да не блести с перфектна визия и интелект,но съм сигурен,че може да застане на чело на държавата едно 30-40 години

КАТО КАЗА - ПРОСТОЛЮДИЕТО- ТА СЕ СЕТИХ - ДА ПОПИТАМ АКО МОЖЕ- ВСИЧКИТЕ ЛИ МУТРИ И КАЛИНКИ НА БУДА БАНСКИЯ СА БОГОИБРАНИ И С СИНЯ КРЪВ....- ТА НЕ СА И ТЕ ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО БЕ ...- ОСОБЕНО В БЪЛГАРИЯ- КАТО ЗНАМ КАКВО Е "НЕПРОСТОЛЮДИЕТО'- СВЯТ МИ СЕ ЗАВИВА....

Герб е силна партия и последното от, което има нужда е присъствието на улични лумпени. А, че не си от Герб, никой не оспорва. Може би наистина си германски поданик, защото, макар и да знаеш български, не разбираш какво ти казваме.

Вие двамата Тони и "германеца"Peytsch сте толкова вдъбени герберасти,че не можете да разберете,че сте от един отбор. Това е то-кажи му"гербераст"и не го обиждай повече.

Момичето прави добро впечатление. Изказва се умно, точно. Образована е, не е като "Калинките". Какво повече искате? Мисля, че тя би представлявала и защитавала интересите на обикновените българи в парламента.

Къде се е образовала-в сервиза,ли?!Или е завършила някой таен ПУЦ,на Позитано?!

Я спри да ни занасяш. Като е добро момичето - вземи си го в къщи. "Добро момиче", не е единственото изискване в депутат в Парламента. Тава все пак е висша законодателна власт, изискват се умения в тази посока.

Хах! Каква е тая кифла и за какви места бълнува?

Е как каква - ДЕПУТАТКА искала да я правим, депутатка. Ще ти споделя - започнах да уважавам Златка, момичето си има реална преценка къде е най-добра и си действа в тази насока, не ходи да става прокурор, или не дой си боже депутат.

На улицата викаха,че със стари к---и,нов Парламент не става.Прави са-сега ще има ново попълнение...

На околовръстното ли я намериха?!

Ох, и тези безумници искат повече места в парламента. Нали уж щяхме да намаляваме бройката на 120 депутати, а безделниците искат за себе си "само" 160 места. Ех, тъга, тъга, простотията завладява България...