Окончателно: Цената на парното се вдига с 9-12% от 1 април

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) прие окончателните цени на топлинната енергия на закрито свое заседание.

Обратно в новината

Коментари - Окончателно: Цената на парното се вдига с 9-12% от 1 април | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм страна по договорът! Спирайте го това парно, няма само да плащам на разни крадливи тататутници- частни и държавни, все повече и повече и да стоя на студено, защото "съседите ме крадели"

Пенсиите с колко ще се вдигнат? От 3 години не са мърдали. Инфлацията от поемането на властта от ГЕРБ е 5.9%. Само лъжи и кражби.

Ето, тук е мястото премиера да покаже грижа и воля за подобряване на живота на българите, не да ходи с по три камери по протести и телевизии за да си вдига рейтинга.

грижа и воля за подобряване на живота на българите... Аз не знам, някой в някое правителство да си е помислял, обещавал или правил нещо такова. Всички те водят страната към демокрация, либерализация, диверсификация, европейски и транс атлантически ценности, свободен пазар, устойчиво развитие... Ноо, животът на българите никога не е представлявал интерес за народните "избранници".

Така ще е докъто търпим тази власт.

Честито, Роби! Плащайте! То не бяха студове, температури под средното за месец ноември, декември, януари и февруари и съответно повишаване на сметките с 15%, след това с 17%, после с 19%, после с 20%. А сега ново увеличаване на цената на топлинната енергия с 9-12% от 1 Април! Е, то бива наглост и грабеж, но всяко нещо си има граници! Просто трябва да им покажем, че имаме гражданско общество и не сме овце, не сме РОБИ на Топлофикация! Стига са ни манипулирали и принуждавали да плащаме надписани и стъкмени сметки! БАСТА!!!

свободните хора защитават правата си, щом трябва и с оръжие.

ТРябва да се съберем пред парламента и да запалим за.ниците на тия депутати. Също като при Жан Виденов. При него ги имаше същите пирамиди като Топлофикация, които ограбваха народа.Така че е нормално и Б. Борисов да падне като него.

да призовем всички - младо и старо, роби и свободни хора, работещи и безработни. Всички срещу монополистите, срещу тръбите и топлофикация, срещу олигархията и дупедатите. На бунт!

До автора: Тези цени с ДДС ли са?

цената на парното при герберастите за 3 години поскъпна със 100%. Данъците, акцизите, както и цените, трябва да им заврем чрез една гооооляма сопа в з.дн.ците. Фалит за Топлофакиця, Газпром, и монополистите, долу герберастите!

"За клинетите "Топлофикация София" увеличението на цената ще бъде 9,14%, като цената на топлинната енергия става 87,39 лв. на мегаватчас. " ТАЗИ ЦЕНА ВКЛЮЧВА ЛИ Д.Д.С.,ИЛИ ЗА НАС РЕАЛНО ТЯ ЩЕ БЬДЕ 105 лв/мегаватчас. ЧЕСТИТО!!

Това "окончателно" до кога е?

До отоплителния сезон.

Откакто е Ангер Семерджиев председатер на ДКЕВР, парното се повише 60%, и все има някакъв картел между Топлофикация и Булгаргаз. ОСВОБОДЕТЕ ХОРАТА ОТ ВАШАТА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА УСЛУГА. НИКЪДЕ ГО НЯМА ТОВА ВАРВАРСТВО НА НОРМАТИВНИ ДОКУМЕНТИ ОСВЕН В БЪЛГАРИЯ.

Стига с това студено време, де! Цените на горивата ще растат, докато не останат доволни чуждите инвеститори, които ще строят, добиват и продават. Никой частник не планира да продава евтино, а да печели. Нашият нищожен пазар се компенсира с висока цена. Въпросът за диверсификацията опира до това, кой точно да ни продава. Някои да не си помислиха, че американски и руски фирми ще се конкурират като свалят цените?!:)))

Топлофикация ме съди. Е не ме осъди осъдих ги аз. Сметките им нямат никаква стойност.Така че спокойно. Борете се и ще спечелите .

Топлофикация - най-новата религия...

В България няма евтино парно. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

а преди -----3 та коалиция, а още по-преди....за бога братя не купувайте и т.н.---рекет безкрай докато има овце ще има и вълци

Още днес трябва да спрат парното на абонатите. Празни приказки приказват - за средните температури с нощната ги изчисляват - глупости!!! Това е така за да си раздават премиални от гърба на народа!!!!!!!!!!! не е вярно , че скоро сме писали! Пуснете ми съобщението!!!!!!!

Е уж ОКОНЧАТЕЛНО, а пак е неясно с колко 9-12% ??? Колко точно 9? 10? 11? 12?

Още днес трябва да спрат парното на абонатите. Празни приказки приказват - за средните температури с нощната ги изчисляват - глупости!!! Това е така за да си раздават премиални от гърба на народа!!!!!!!!!!!

Добре де, докога българинът ще търпи това издевателство?! Най-ниските доходи в Европа и най-високите цени!

тая територия се населява от бай ганьовци.Дотогава. Доказали сме че можем много повече Числото 500.

Вярно е, че Бай Ганьовците не ги бива за подлостите на "повече можещите"? Въпрос на национална култура! Затова последният бай Ганьо ще си отиде от тази земя по-достоен от вас!

Пък да не забравите да си преизчислите ДМС-то.

Вдигайте още и ако може въздуха дето го дишаме да го плтим също

"за бога хора не купуваите " :) нали сме пазарна икономика ???

Не се търпи повече това издевателство над хората на България! Не може при най-ниските доходи в Европа да се искат буквално всичките пари от пенсиите на 2 милиона стари хора! Това е издевателство, хладнокръвен обир и провокация към търпението на нацията. Стойността на услуга с ниско качество надвиши размера на наема за цял апартамент за един месец. Още по-отвратителна е позицията на несъществуващата държава към отказа от топло за гражданите, които не могат да поемат повече увеличенията, достигнали десетки пъти в сравнение с цените в началото на пропадането ни към демокрация от мутренски тип. Вроденото у българина качество да предава ближните си спасяват Топлофикация от масови протести и размирици по улиците на страната, но и на това идва края. Няма какво да се краде, за да се печелят пари за парно. Всичко вече е опоцкано. Катастрофата е пълна.

Боби

- Ало, ВиК лие? - Не тук е Топлофикация - И на вас да во е.а майката!!!!