Петков ще обяснява в НС за газовите доставки, викат Василев за орязания от ЕК милиард

По искане на ГЕРБ ще дойде и енергийният министър, ДПС настоя финансовият министър да информира депутатите за редуцирания План за възстановяване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че модан вокзал_харвард

Сега ще почне от трибуната една хвалба, че газовият конектор с Гърция и ще рукне евтин газ. А дано някой се сети да ги пита колко месеца трае сертифициране на трасето.

Тия вече са стегнали куфарите, губивреме са питанията.

Да искат регистър на корабите пристигнали у Турция тия два фантомаса трябва да си имат име ако не са ги отвлекли сомалийски пирати

Джунейт не разбрал, че пак Бойко е оказал чаршафа.

Управлението на Бацко доведе до това, че форума се напълни с всякакви троли, които нямат друга работа освен да му ближат мъндите. То бива такова извращение, но такова не се е виждало. Да ближеш на този, който ти краде от парите, дава ги на Доганчовци, Пеевчовци и Вълчовци... Що за индивиди са тези лизачи? Нека тролите да получат бърза полова немощ и импотентност. Заслужават я!

Точно заради него. Кой вдигаше юмрук на платените протести?

Петков ще обяснява за куролацията, а Василев за орязания х.

ко стаа са, газа от америка до дунавмост стигна ли? с кво го ращтоварват,с кофи или в буркани? ббаахаха

Не да им давате платформа,а да бъдат изгонени от България без право да се завръщат.

Петков и Василев да обясняват ...лъжи не ми се слуша вече ,тези трябва да се махат ,независимо ,че наистина е необходимо редовно правителство ...

"Днес Европейската комисия прие споразумение за партньорство с България на стойност 11 млрд. евро. В него се определя инвестиционната стратегия на страната в областта на политиката на сближаване за периода 2021—2027 г., съобщават от Европейската комисия." Новина от последните минути - от сайта на Нова Телевизия.

ИКОНОМИКАТА на България ИЗНЕНАДАЛА ПРИЯТНО ЕС и Я НАКАЗВАТ, РЕЖЕЙКИ й 1 МЛРД. лв.; ИКОНОМИКАТА на Германия ИЗНЕНАДАЛА НЕПРИЯТНО ЕС и Я ДАРЯВАТ... НАКАЗВАТ ОТЛИЧНИЦИТЕ; ТОЛЕРИРАТ ДВОЙКАДЖИИТЕ,! Ядрото на Европата си пише законите в тяхна угода... Периферията е за СМУЧЕНЕ... ПП:  "Икономиката на Германия нарасна с 2.7% през 2021 г.".

корабите са потънали а с тях и парите :)))

Струва си да се махат и без да обясняват - колкото по-малко седят във властта -- толкаво по-добре тези карикатури!

- Сър! Тук дори мухите се държат тъпо! - Дебилизмът на туземците е заразен, Джон! Дори мухите ги хваща! затова няма да се задържаме тук! вече виждам обезпокоителни симтоми у тебе!

Булгаргаз имаше търг за купуване на газ за юли месец Значи нищо не са договорили ни със азерите нито със краварите

Тези са вампири. Приличат си по идиотизма си. Дано Господ да ги накаже. Те от ДПС и ГЕРБ да знаят, че тези на които ще обясняват ще бъдем ние, хората. Нарочно им губят времето, за да нямат време за преговори за новия кабинет. ДОЛНА ИЗМЕТ!

ще ти обясняват като не можеш да вземеш бе хората :)))

Аман от американски марионетки - Кирчи, Асенчо и компания!

АМАН ОТ КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ некадърни и зли ватници!

дали ще имаме отношения с Русия! Руснаците още не са решили! Чакат давят какво ще е новото правителство. Май с тези няма да преговарят!

TheBeast

Нищо не е пристигнало и няма да пристигне поне в близките 3 месеца ! Дори да пристигне Гърция няма капацитет да го разтовари !