Коментари - Парламентът разглежда казуса с председателя на КЕВР /видео/ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Иванов е за затвора. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Той беше главния противник на АЕЦ Белене, заедно с онова недоножче М. Димитров. Сега се чудим как да се справяме с кризата.

Това е последното предложение на Ива Митева и ИТН, продажниците си отиват безвъзвратно и никой няма да му е тъжно за мутрата Слави.

Какъв казус бе, тая комисия не съществува и не работи по никакви икономически критерии, не е НЕзависима, а изцяло зависима! Гледат тавана, казват и нагоре и те подписват с готовност.... Сега са им казали високо, високо и те готово 51%, ще го увеличат с 35% и раята щастлива.... Това не е държава, не е!

Предлагам така и така вече нямаме премиер, дайте по същата логика да назначим и Бойко Борисов, нали и той е бивш.

Славчо май май .. трябва нещо на шева си Бочко тъпото да пусне.. е, другият парламент ще говори навъсено от телевизията, ама няма да има шанс за простотии. Жалко все пак, трябва малко баланс на "силно отговорните" евроатлантици

Всички смешки кирова, митева, чолаков, йорданов пеят фалшиво и чисто пропагандно. Ама никой не представи заявления или друг документ, от който да е видно,че г-н Иванов е съгласен. Как решавате без неговото съгласие. Оправяме грешка с ново конституционно нарушение!

Конституционния съд да бъде овластен да препоръчва депутати допуснали нарушение на Конституцията да бъдат отстранени от всички постове и служби за пет години. Което и правителство да дойде на власт след този погром на ПП ДБ БСП и ИТН Ще му трябват поне пет години, за да изчисти авгиевите обори но това правителство. Оня малоумник дето искаше арести по данни от публикации , без съд и присъда да бъде въдворен в Канадска лудница-нашата психиатрична наука не може да се справи с толкова тежък случай. Потърсете сметка и на министъра на правосъдието, допуснала този гаф да се случи.