Парламентът прекрати заседанието си поради липса на кворум

Депутатите не успяха да да гласуват на първо четене петте законопроекта за промени в НПК. "Милиони българи продължават да са заложници на триковете на няколко играчи и малодушието на подчинените им. Докога?", написа гневен пост във Фейсбук правосъдният министър Крум Зарков

Обратно в новината

Коментари - Парламентът прекрати заседанието си поради липса на кворум | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Същата тая втръснала нищоправеща пасмина ще се нареди пак начело на листите на 2април.....

Какви закони, бе Кацамунски? Твойте скапани закони! А горката котка, защо си я удрял, а сега лъжеш!

Слаби и бездушни хора в костюми! Панталонът на повечето често трябва да го изваждат с ръка отзад защото задниците им са лакоми за пари и са вечно отворени!

Герб крепят Гешев за да не ги разследват Уж искат реформа ПП и ДБ единствено настояват за промени в прокуратурата

Не е така, истинската промяна е смяната на системата а не нейното овладяване. Няма да правя реклама на партията която наистина иска това и инициира допитване до суверена, сещате се, за коя партия говоря. Ако Д.Б. бяха си изпълнили обещанито, за подкрепа на ИТН, когато свалиха ГЕРБ и не бяха я оттеглили в последният момент, нямаше да има серия от избори. Защо ПП спряха да споменават Гешев след излезлите няколко видео записа? Имало ли е и по-фрапиращи? Навярно да, затова.

Не ми хвали Киро Мачото и Асен Спецов, Егаси тьпотията!

Защо не се посочва, че Герб отново провалиха заседанието

Тия идиоти в НС изобщо не им пука за народа. За това няма повече да ходя на избори.

Няма да приемат закони срещу себе си, да се връщат на село.

Кратко а ясно обяснение на българската политика: Вече много пъти в моя живот и дългогодишна практика наблюдавам един порочен подход от определени овластени лица, а именно: “Овластени лица създават проблеми, а след това предлагат начини за решаването им. Този метод се нарича “проблем-реакция-решение (което създава друг, нерядко по-голям проблем, но не толкова актуален в момента, понеже е заглушен, обществаното внимание е насочено към другия проблем). Създава се проблем, един вид “ситуация”, разчетена така, че да предизвика реакция сред хората, така че те самите да поискат приемането на мерки, които са приети за необходими, а всъщност са били желани от управляващите (за техни други необявени и скрити цели, които иначе не могат да прокарат и оправдаят с легитимни аргументи).” Н. Чомски (Които създават или ескалират други, дори още по-сериозни проблеми в бъдеще!) Това е един много лош подход, много лоша практика! И така вече 33 години в България! Българите (освен шайката разграбващи страната и народа) оцеляват, докато пората в Европа живеят!!! А поядените ни и самозабравили се нагли политици отмитат успехи и грешки на всички други, но не и та тях - те са велики и безгрешни!

Българските политици преминаха от любимата си вече 3 десетилетия система “проба-“грешка” (лично обогатяване” - проба-нова грешка (ново лично обогатяване)…” на системата “бойкот - “грешка”(лично обогатяване” - бойкот - нова “грешка” (лично обогатяване” - нов бойкот …”

Оттук до края на тази мъка ще е все така.

този дърт манаф-мултак от снимката, устата му е омазана с лайна, а брадата със спермата на Боко Тиквата.

Мама ви да е*а шибани продажни копелета в парламента.

Тия трябва веднага да се разпускат, че да не могат да приемат искането на герб (естествено продиктувано от нагло-саксонските ни "партньори") за мобилизация на българите! Странно как новината за това тяхно искане не се е появила до момента тук. гаджев/герб/: "Хора, които са били на военна служба, и съответно се водят в резерв, могат да бъдат викани на мобилизационни сборове. Такива не са провеждани от години. Но е важно да се поддържа подготовката. Второто нещо е как ще се извършва военната подготовка на хора, които не са били в казарма или не са били военнослужещи след 2007 г. Комисията по отбрана чака Конституционния съд, това е конституционен въпрос, заяви народният представител от ГЕРБ-СДС и председател на парламентарната Комисия по отбрана Христо Гаджев, съобщава БГНЕС. Проектът на решение за определяне на военни формирования и структури за допълване на въоръжените сили във военно време и за определяне числеността на запаса за въоръжените сили по думите на Гаджев е свързан с искане на Министерския съвет, отправено до Конституционния съд. "Днес разбрахме, че то е било допуснато до разглеждане и предстои да видим решението на Конституционния съд", отбеляза той и подчерта, че няма как да влезе в повече детайли по темата, освен публичните, качени на сайта на Народното събрание."

Откъде накъде боклук като този педал и Ком отроче ще дава акъл на хората от НС. Хептен изкукуригахте, в България май само педали и курви с надути маймунски джуки останахте.

Киро-олигофрена, Асан-педала и Ристьо-нексото?

Неква тишина настана тука, като се разбра, че днес Кирчо, Кокорчо и Бойкикев изобщо не са се мернали в НС, и кворум няма щото половината депутати от ПП и половината от ДБ също не са били в зала, на неква комисия за Telus били. А Гешев е на театър. Сатиричният театър. :)

Кацамунски случайно да си обърнал внимание какво става по пътищата, пияни и дрогирани ежедневно,не живееш ли в тази държава?И защо когато и магистрати ви представят проблемите с остарели закони някои от 1956 г.и от 1968 г.не си мърдате пръста.Наказанията не са адекватни.Рашков отприщи мигрантския поток и наркото,забрани на полицаи да разговарят с прокурори е то случайно ли беше,вероятно не,не само заради атаките срещу гл.прокурор,а за да върви кримибизнеса и да дестабилизира държавата.Е сега се опитват да поправят щетите ,но кой го допусна?Бияча на котки е едно недодялано мекотело,правел съдебна реформа ,ами нищо не прави,лобистки закони защото го държат на синджир.

Разбрахме,че за има няма 3 месеца нашите 240 дупедати са получили..цели 3 200 000 лева заплати за НИЩОПРАВЕНЕ...Не приеха - нито нов БЮДЖЕТ - НИТО ЗАКОНИТЕ ЗА ПАРИТЕ ПО ПВУ - Нито законите свързани с Шенген и Еврото - нито за правосъдна реформа... Ми тогава защо НАГУШИХА 3200000 ЛЕВА? И отделно бумкат ката ден евтини пържоли и КЮФТАЦИ!?! ЗАТОВА ПРЕДЛАГАМ ОТ ДУБСИДИЯТА ( ОКОЛО 5 МИЛИОНА) след изборите на 2 април, партиите в Парламента да получат субсидия= 5 милиона- 3.2 милиона ( получени заплати за НИЩОПРАВЕНЕ) или = остатък 2.8 милиона !! Благодаря за аплодисментите!!

Ние чакане закони, а на тях не им пука. За тях е важно да влязат в парламента и до там. Всъщност вече подготвят репертоар с лъжи 2023 за да се докопат пак до парламента.

Закона на Зарков не е закон,не е реформа,а поредния антиконституционен брътвеж,уж написал нещо,а то за да блокират прокуратурата,за да спасят нашите свидни олигарси.Видяхме оня мошеник от НЕКСО как му се кланят медийни примадони,щото им се плаща,а щом парата и натиска са ръководещи а не справедливостта и обществения интерес какво да очакваме?Едно нагло фараонче с офис в БГ краде депозити на чужди граждани,но прокуратурата е виновна,ами да,докъде стигнахме.Значи привлича депозити и когато клиент реши да си ги изтегли ,му блокират акаунта без обяснение.Е щом на такива се дава трибуна,каква реформа,за никъде не сме.

Вредите хрантутници в парламента не желаят да си вършат раБотата за която им плащаме и то много , тогава НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НИКОГО - ДА СИ ТЪРСЯТ ДРУГА РАБОТА !!!!!!!!!!!!!

Боклуци много,времето е тяхно,обръчите стягат,народът се гърчи,а слънцето пак пече ли пече?!.Помощен текст за политическа песен на легендарните Ку-ку,бенд.Ще бръмчи в Ален маг.

Щом са отсъствали от работа, ще получат ли надник?!

Не тряя а работи.Взима 2 милиона от субсидията.По 200 000 на месец му се падат .Горе-долу.

Парламентът Капалъ

Не ни трябва президентска република. Има такъв пример в Русия. Путин на власт 22 години. Такъв като него ще ни управлява цял живот,освен някой не го убие .

Тони, кой ти говори, за Русия? Тази държава не е демократична. Запознай се какво е Президентска Република в САЩ, Франция, Полша. Все гледаме лошото, гледай доброто.

Е така "работи" Парламентарната Република в България с тази Конституция. Вече 33 г. дълбаем дъното, нещо трябва да променим очевидно. Изтеглете си бланката, от сайта на ИТН, за Свикване на Велико Народно Събрания и промяна на Държавното управление от Парламентарна в Президентска Република, ако желаете истинска Промяна!

Да им се прекратят веднага възнагражденията!

1 час говорене в Н.С. струва 30 000 лв.

Мяу, Мяу.....мяу...мяуу....

Плачи унуче Ксцамунско, деда ти е невинен!!!

Парите НЕ правят от нехора хора. Колкото и да са големи заплатите, не могат нищо и това е. Обикновено умствената увреда върви с мързел и желание да ядат и спят. Ей така с депутатите ни.

Брей лекето се загрижило за българските граждани,а неслучайно да е загрижен за поръчката на главните олигарси,щото един от тях сън не спи да се снабди с гл.прокурор фигурант, беглеца с 19 обвинения,охранен финансово и властово!

Да я закриват.Идва Възраждане

НАЙ-СЕТНЕ ЩЕ Я ЗАКРИЯТ ТАЗИ КОЧИНА?

народът да му мисли! Особено тея дето не са наркомани и бачкат!

Да си ходи Байдъна, аз от тук не мърдам! Ако иска с чувал на рамо да ме мъкне Гешевия...

Зарков-Кацамунски-Коткобияча и той за правова държава ще се бори.

Мяу, Мяу...

Космическите им доходи явно не ги стимулират да работят, дори да присъстват в залата. Самозабравили се плужеци!

мултака кога в зтвора?

Оти ричахме крипто-жабетата? ДейБъ и във нефелните шарлатани!

Има ли информация от кои партии са липсващите и по-колко човека?

Митюв, Кире и Кокора най умните в парламата. I SIKTIR!!!

Утре и аз прекратявам работа поради липса на кворум да си мисли шефа

показвате снимката на тази прокажена мутренска подлога и бияч на невинни хора Говежди Плашидов, това е един изверг и садист, срам за българския парламентаризъм.

Дигай юмручето и изшарлатани промяната яко дим!!!

ПРИ 250 лв. НАДНИЦА НА ЧАС ТИЯ ПАК СЕ ЧЕШАТ !! ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО !! МАЙ САМО КОЦЕТО МОЖЕ ДА ПООПРАВИ БУЛГАРИСТАН !! ТРЯБВА ДА ВНИМАВАМЕ НА ИЗБОРИТЕ !!

Да си ходят Кире и Кокорчо ний от тука няма да мърдаме!!!

Веднага взехме пример и утре се разбрахме с колегите да не ходим на работа до второ нареждане!

Имало един цар - български , който не търпял лъжи , кражби , политиканстване .... Царят забранил всяка политическа дейност , партиите се саморазпускат , парламента се почиства и затваря . За шест години 1933-1939 г България изпреварва всички свои съседи по производство на глава от населението ! цар Борис III Обединител Партиите разделят народа, създават корупцията , крадът от народа и го мъчат !

ма тоя не беше ли ония монархофашиста дето режеше партизански глави, и се прегръщаше с хитлер бе? дето беше в оная коалиция рим, берлин и токио?? дето докара поредната национална катастрофа??? ония дето тейко му намали територията ни наполовина, и дето синчето му "оправи" България за 800 дни??? или нещо се бъркам?

Абе, джендър, пак нищо не си разбрал.

как да не съм разбрал бе?? разбрах че крадат се пише с ъ!

малко е рязал мамицата му .

Гербаджийските циркове ще им изиграят лош номер!

Гарантирано от коалиция Герб-СДС-Дпс

Отврати! Ще изкарат народа пак на площада, само, че тоя път няма кой да ги спасява.......

крумчо, почти до вчера, 2 август вие бяхте на власт, крумчо! 232 дни! що не ги приехте тия тъй важни закони, бе крумчо??? а борисов го изчегъртахте още преди 720 дни, бе крумчо, що чак сега се сетихте за тия важни закони, бе крумчо????

Законите за първия транш от Плана за развитие и устойчивост и средствата бяха утвърдени. Сега са законите за втория транш.Но то откъде да знаеш.Важно е да тролиш,че надницата трябва да върви.

неее, тогава бяха взети ония 9 000 000 000 заем, дето ги похарчиха за 9 дни! после още едни, после още, и после апять! тогава продадоха евтино оная газ, дето после я купихме скъпо! тогава курнелия продаде де оръжието наукраина, а парите ги няма! тогава изчезнаха парите за магистралите, и сега ги няма ни магистралите, ни парите!