Парламентът обсъжда извънредно искания от БСП вот на недоверие

БСП реално не иска да свали кабинета, не иска избори, а иска стабилност, докато реши вътрешните си проблеми, смята Каракачанов

Обратно в новината

Коментари - Парламентът обсъжда извънредно искания от БСП вот на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП го е страх

БКП - Власт през "крив макарон"!

Тия 240 ълг.зници само ни губят времето и пилеят парите ни! Надяваме се скоро да посетят централен софийски без опция за бягане!

Само погледнете лицата от снимката към материала - злобни и изкривени, посредствени физиономиии ..... не, не искам такива хора :)

Кои са красивите от шайката - тиквата, пъпеша, лъчо мозъка, биков, деси свирката, главчев, черната янчева, томислав пелтека, ангелкова, лили.....! Е, друго си беше - румяна желава, фидосова, антон тодоров, суджуков, плювналиев, цецка ..... !

Курнелия е сочна жена и все още става за секс, защо си губи времето с политически глупотевини, вместо да раздава щастие в кревата?

Едни крадливи милионери искат да бутат от власт други крадливи такива!В България няма политици, а само крадци и държавни разбойници!

Истината е,че това ,,управление" трябва да си ходи... Истината е ,че и БСП не са читави.. Истината е,че НЯМА АЛТЕРНАТИВА Истината е ,че България е запрашаване в ДЪНОТО ,след 30 години ,,демокрация" и еврои нтеграция. ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РЕСТАРТИРА СЪС СМЯНА НА СИСТЕМАТА ! ТОТАЛНО,РАДИКАЛНО! За да.я.БЪДЕ България,трябва да си ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА ! А такава има,когато ВСИЧКИ РЕСУРСИ И ПРИНАДЛЕЖАТ И СА ПОД НЕИН КОНТРОЛ !

Истината е,че това ,,управление" трябва да си ходи... Истината е ,че и БСП не са читави.. Истината е,че НЯМА АЛТЕРНАТИВА Истината е ,че България е заорала в ДЪНОТО ,след 30 години ,,демокрация" и еврои нтеграция. ИСТИНАТА Е ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РЕСТАРТИРА СЪС СМЯНА НА СИСТЕМАТА ! ТОТАЛНО,РАДИКАЛНО! За да.я.БЪДЕ България,трябва да си ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА ! А такава има,когато ВСИЧКИ РЕСУРСИ И ПРИНАДЛЕЖАТ И СА ПОД НЕИН КОНТРОЛ !

Първо червената измет трябва да изчезне.

герб. Така е.

Значи днес пак ник'ва работа няма да свършат, само ще се дракат един друг...

Червена из-ет са и герб, и бсп, и някои други - съгласен съм !!!

тия пак ще ядосват баце вместо да му се маанат от главата

Махнете снимката на Елена Йончева, че ме плаши.

А по-голямата истина е, че и читави хора няма откъде да се вземат!!! Първо народът трябва да се оправи, а оттам вече ще дойдат и читави политици !!!

В ЕДНА ДЪРЖАВА СЕ РАЗВИВА ТОВА, КОЕТО Е НА ПОЧИТ. МУТРИТЕ С ТЯХНОТО ГЕРБАДЖИЙСКО ПРАВЕТЕЛСТВО СА НА ПОЧИТ В БГ. И ТОВА СЕ РАЗВИВА !

Ех, че хубава муцка е направила другарката Йончева... Пак ще си чешат езиците, а истинските ни проблеми - липсата на правосъдна система, цигани, изпростяване, корупция са заметени някъде там...

по ТВ и...нищо не каза...

с комсомолски плам...

А как стигнахме до тук? Разтворихме двата пръста ... и хайде с главата в торбата! Късно е за рестартиране / а и няма на къде да рестартираме - сами си затворихме пътищата/. Единствения път е към по-малкото зло!

Ама не - след НДСВ (не че те не се осраха) са все БКП на власт.

Воля са видели сериозно доводи в банковите си сметки да подкрепят Борисов !

Шкембе войвода да не се изказва така компетентно, а да си прави сметка, че това му е първо и последно влизане във властта.

Бсп докато беше на власт беше стабилно, или може би най стабилно,, най сигурно, театър, сълза и смях, да се смееш ли да плачеш ли, всички партии искат стабилност, когато не са на власт, дойдат ли на власт, забравят за каквото и да е. Не им стигна, така ще си отидат ненаяли се от тоя свят, изядоха народа си тия престъпници.

"БСП реално не иска да свали кабинета, не иска избори, а иска стабилност, докато реши вътрешните си проблеми, смята Каракачанов" То, ясно е, че си прав са първото. Но защо да не искат да са по сигурни българските граждани, да са спокойни прибирайки се у дома, че няма да ги ограбят, пребият, убият, насилят. че децата им да могат да играят до блока, без да имат страх родителите, че дядо и баба на село спокойно могат да си преживяват старините, че няма банди озверели австаралопитеци да трепят по нощите полицаите, които ни пазят. Що не помислиш и по този начин.

Да,ама намалихме безработицата,като изгонихме читавите

Бг народа е мечта за всяка престъпна партия, трае си и си плаща, колкото му поискат толкова плаща и мълчи, не шуква.

че огромната част от тази измет е в ГЕРБ! Партийни членове с книжки на БКП, партийни секретарки като правосъдни министри, партизански внучки и сума ти такива.

елена йончева, весела лечева и курнелия нинова!? ба..си партията!!

Задължение на всеки отговорен българин е да държи клоаката БСП-ДПС далеч от властта.

Дуго си е един бивш бодигард и един физкултурник. Да се пръсне човек от радост и гордост.

И Весела Лечева, и Елена Йончева са се реализирали професионално, Весела Лечева е многократна световна и европейска шампионка, за да се захванат с политика, явно им е писнало.

При Орешарски битовата престъпност беше овладяна, имигрантите не можеха да преминат границата, нито един, а минаваха по 300 на ден при Борисов и на границата още им даваха бежански статут, защото участвахме в "Приятелите на Сирия" на Хилари Клинтън, а в Правец с благословията на българското бе планирана гражданската война в Сирия, страната разрушена, а животът на милиони разбит.

Препоръчвам ти да си плюнеш в пазвата и да се завъртиш три пъти......

Или си манипулаторка-"герберска баба", или... не си много Умна! Не схващаш ли , че "гербер-фотографът" не е "естет" и че нарочно е издебнал и снимал Е.Йончева в поза "муцка", за да е Грозна и Отблъскваща... Не е трудно за досещане! Най-важното обаче е: че този антирекламен трик на "гербер.фотографа" няма … и не може да Реши Управленските Проблеми на Герб!

Присмял се хърбел на щърбел в случаят!И едните и другите са същата история по всички въпроси,не само за сигурността. "БСП реално не иска да свали кабинета, не иска избори, а иска стабилност, докато реши вътрешните си проблеми, смята Каракачанов" Г-н. Каракачанов вие на коя планета живеете и по добре ли са условията там??? За БСП-то единственият шанс за стабилност е ако те са на власт защото само те "работят" за народа,а герб подронва всичко!Ако наистина искаха това което казвате нямаше да измислят поредният вот на недоверие и нямаше да маят гащи из България по време на сесиите в НС.С предтекста че работят за "алтернативна държава"?!

Поредното доказателство,че БСП не иска да свали ГЕРБ от власт осъзнавайки,че глупаците,които са на власт произвеждат закони за четене не за изпълнение.Как иначе да си обясним безсилието при посегателство на полицай или забраната на каруци в столицата?

А клоаката ГЕРБ? ...или те са вода ненапита...Слепи сте всички или се правите на такива. Държавата цъфнала и вързала от Бойко ! Само разсипия и нищо насреща, вие пак си батката БСП- ДПС... аман от кукувци!

"Премиерът Бойко Борисов пък свърза вота по сигурността с мигрантската криза и охраната на границите." Затова ли, докато на СРЕЩАТА НА ВЪРХА НА ЕС обсъждат мигрантската криза, Председателстващия ЕС ИЗБЯГАЛ и ОТИШЪЛ ДА ГЛЕДА МАЧ?!

"Нищо не каза", ама друг път! Явно си удобно Глух за Истината и не ти изнася! Елена каза много неща! И все Истини, които страдащият народ вижда и усеща, вкл. по джоба си ! Явно си ...от "оялите" се хитреци: бизнесмени, политици, властници, лъжци, убийци, крадци, бандюги и пр., за които Истината на Елена не ви изнася! "Нищо не можело да се направи"... Е, га си удобната "защитна позиция на Посредствени, Неможещи..., но Алчни и удобно "Слепи" за Истината! Затворници бягат навън, крадци, убийци... нарушили Правдата/Закона, се "разхождат на свобода, че и с тъмни очила..., вместо ДАНС и ТЕМИДА да установят Истината и да пратят виновните там, където им е мястото и където няма да са им необходими тъмни очила! Крайно време е да се казва открито Истината, за да се оправим и да заживеем според законите на Съществуванието: в Мир, в Любов, в Равноправие, в Хармония...както помежду си, така и с Природата!

Моля ви, дайте не пак властта! Този път - никакви заменки, Големи шлемове, банкови фалити, приватизации на ЦУМ, Панаир и т.н.! Само ще раздаваме пари - на всички! По много! Честна социалистическа! Ако ви излъжем - няма да гласувате 4 години за нас и после пак!

Това се случва за първи път в историята на АРД Шок в Германия! Обществена телевизия поиска оставката на Меркел: Нека дръзнем за ново начало! Канцлерът досега имаше зад себе си многобройната "европейска солидарност". Под натиска на Меркел ЕС мълчаливо се съгласяваше да приема бежанци. Но от есента на 2015 г., тя все по-малко може да разчита на "европейската солидарност" Кореспондент на немската обществено-правна телевизия АРД в Брюксел съобщи, че телевизията е поискала оставката на германския канцлер Ангела Меркел. Това се случва за първи път в историята на германска обществено-правна телевизия. Новината е публикувана и на официалния сайт на телевизията, съобщават vesti.bg. До това се стигна след коментар на недоволство и яростни нападки към германския канцлер. Ето и част от него: „ЕС се приближава към разпад: в една от най-важните области на политиката на нашето време – въпросите, свързани с имиграцията - нищо не работи. Освен отправяне на евтини изявления като "външните граници трябва наистина да бъдат защитени", държавните и правителствените ръководители не правят нищо. Със сигурност това се отнася и за германския канцлер.“ „От 2011 и 2012 г. броят на хората, които търсят убежище в Европа, бавно, но стабилно нараства. Канцлерът досега имаше зад себе си многобройната "европейска солидарност". Под натиска на Меркел ЕС мълчаливо се съгласяваше да приема бежанци. Но от есента на 2015 г., тя все по-малко може да разчита на "европейската солидарност". „След 13-годишното канцлерство на Ангела Меркел, сега е необходимо ново начало за ЕС. Общи, европейски решения, без които няма да се справим с миграционния проблем. Трябва да се спре неизбежната тенденция на европейското разделение! Управлението трябва да се поеме от наследник, чието име все още се чува в Европа. Който се осмелява да следва наистина интересите на всички! Нека дръзнем за ново начало!“

Разни недоволни гербаджийки провокаторки от провинцията подкрепят вота, но на герб така им се пада след като един път са ги предали те пак наивно ги поставят в листите и ги връщат във властта на местно ниво.Триковете на тизи тарикатки край нямат.

Много странен е аргументът "Ако дойде БСП на власт, всички фондове спират!" Нима ЕС дава фондовете не на държавите, а на определени партии? Този човек е по-добре да запазва мълчание, защото каже ли нещо, веднага лъсва колко е неподготвен за високия пост, който е заел по някаква странна сила на обстоятелствата. Стилистиката му изобщо не подлежи на обсъждане, но понякога и аргументите, които излага са толкова абсурдни, че да се чуди човек в какви времена живеем!

Звучи доста несериозно! При управлението на БСП доходите нараснаха реално, пенсиите се удвоиха, а след тях остана милиарден излишък, който герберите наследиха. Такава беше конюнктурата, от БСП са достатъчно образовани, за да го знаят и да не се хвалят. ГЕРБ също ползват добра конюнктура - европейски фондове, благодарение на които строят. За разлика от БСП ББ вдига шум до небето колко ни построил, какво ни дал /все той, сякаш другите нямат никакво значение/. Ето затова никога няма да гласувам за ГЕРБ! А вие си пишете, щом така мислите.

Пенсиите скочиха с 20%, но ги плащаха герберите. Станишев остави 3.8 милиарда и дългове за 2 милиарда. Сега има 12 милиарда излишък. Просто факти..