Коментари - Парламентът не може да събере кворум за начало на заседанието | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Партамента да си ходи и така наречените политици - смешници, също да си ходят на където им видят очите …

обявете заседание за увеличаване на помощите за "бежанците" и доведат и родата си да гласуват! Предатели и кръвопиици!

ще гласувам само с "Не подкрепям никого".Вие знаете да вземате 225 лв.на ден без да работите,ама и аз зная!

Когато проЗтият народец разбере, че по време на т.нар. избори, където боклука вече е избран, а от простолюдието се иска да го узакони и въдвори на власт - тогава може да започне промяната. След това трябва това простолюдие просто да не ходи на избори, да не им гледа лай.....ната по ТВ и д аним ходи на садистичните сбирки. Въобще, даги отсвири до дупка. Да, за тези боклужи ще гласуват роднините и слугите им, ама няма да е достатъчно да бъдат легитимни пред външни официози. Следователно, няма д аима потоци с пари и от които да грабят и крадат! Тоагава!??

Като чух Киро тъпиро, Мравояда и Тиквата да реват в миг ми се оправи настроението. Дай, боже, да се разреве целата Коалиция на войната!

Тези пу.....тки ПП и ДБ затова ли взимат заплати, за да бойкотират парламента. Нещастници долни.

шепа кресльовци с посредн.ствен резултат от престижни световни университети се опитват с диктат и изнудване да налагат на всичик останали тяхното. като малко дете пред родител. време е за фабриката за шамари

Направо Белене!

Промяната дойде. Имаме си две, три руски партии в парламента. Имаме си зелен чорап за президент.

С кворум или без кворум, ДПС ще управлява, защото това иска народа! Тия сороски геи за година унищожиха построеното за 20 и оставиха дългове за следващите 100!

Аз, ако не отида на работа, трябва или да съм в платен или неплатен отпуск, или да съм в болнични. Всяко от тези неща е удостоверено със съответен документ.

Ако си излязал на синдикален протест, не.

Реално след надупването от Корни Нинова на Буда Борисов основната им цел е ,,Избирателния кодекс ” с подготовка за избори а не избор на правителство,бюджет 2023 г.проблемите на българите и България. Няма ли между депутатите на ГЕРБ и БСП нормални хора ,а всички които избрахме са дебили чантаджия и са там в НС за тлъстите заплати и лични интереси.Корни Нинова с грешните си политически ходове и простотии ще докара БСП до 4-5% присъствие в НС и увеличен % на ГЕРБ и ДПС от хартиените бюлетини за далавери и покупко продажби на гласоподаватели.Със закриването на избирателния район ,,Чужбина” се нанася удар срещу 2 милиона българи в ЕС и по света и това с подкрепата на колабористката лузър Корни Нинова.

Този парламент, освен че е негоден, е и несъстоятелен. Колкото по-бързо бъде разпуснат, толкова по добри са шансовете болестта да се изживее и да дойдат по-добри времена.

И кога ще дойдат тези по-добри времена, след като всеки следващ парламент е все по- несъстоятелен. Как ще се обърне тенденцията? А с хартиената бюлетина не ми се мисли какво ще стане!

Необходимо ли е въобще да има кворум от 121 депутати, когато нямаме нито редовен кабинет нито опозиция? Да не говорим че единственото нещо от както приключиха изборите беше да направят над 100 промени по изборният кодекс? Тъй че за какво въобще са нужни в НС?!

беееееее

Казва се в случая лойкотират..

Само така от пепе и д б само така тия мафиоти от нищо друго не разбират влязоха само да си нагласят изборния кодекс както тях ги устройва за да могат да фалшифицират изборите

Нищо бе, нали надника там 5 - 10 бона си върви....... Сега пък и кворум искате! Ах, че сте и вие-е, човек не може да ви угоди бе!

Провали кворума на НС.Изеика овцете от ГЕРБ на седенка.

Разпускайте парламента, нови избори и дано този път българският народ да прояви мъдрост и да даде мнозинство на партия, която представлява българските интереси.

Няма такава. Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги.

Тази партия?

Мога да кажа коя не е! Ама това се вижда и от дядо Йоцо!

Абе всички евроаталнтици пак ги няма на работа . ГЕРБ,ПП,ДБ . Евроатлантик е най-големият боклук който може да има .

Закривай! Безполезни паразити! Народът не ви иска!

Мога ли и аз да не ходя на работа и да върви заплатата?

Кучето скача според тоягата. В случая кучето са депутатите (още познати като народните избраници, ха ха) а тоягата е в ръцете на едни затъпяло, овчедушно народонаселение. Това което се случва е логично последствие от горенаписаното.

Как е реда в хаоса колеги? Добре ли е?

Щом не са отишли на работа, значи нямат нужда от заплати! Да им преградим пътя към НС и никакво влизане на тия фашаги, закрилници на САЩ и фашизма!

Пука ни на нас нали нашите неща ги гласуваха . Що кинти направихме от самолетите .Туземците ще плащате на нас евроаталнтическите ви господари . А и гласувахте за оръжията за усраина вместо да ги продавате ще им ги подарявате >БРАВО. Изпълнихте плана . Иначе туземците кучета ги яли

За Про100К, Асенчо левия амбриаж и Льо Генераль Жюже ли хортуваш чедо ?

Пълна безотговорност

и за какво им е кворум? в нарушение на конституцията фатмака вече 48 дни не връчва мандата на победилата в изборите партия! време е народното събрание да престане да съществува! или да обесят радев пред народното събрание!!

За Про100К, Асенчо левия амбриаж и Льо Генераль Жюже ли хортуваш чедо ?

Я ми напиши къде точно в конституцията пише на кой ден трябва да бъде връчен , щото такова нещо вътре няма :)

пише "разумен срок, червенотиквеничко! провери до сега колко е продължавал този разумен срок! виж също след колко време фатмака връчи мандата на кирчо КОГАТО КИРЧО СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ!

извънпарламентарния мафиот Боци Патоци не пуска депутатите си на паша в парламента..

За Про100К, Асенчо левия амбриаж и Льо Генераль Жюже ли хортуваш чедо ?

Всичките трябва да ги изкарат и разстерел защото никой от тях не го е грижа за народа.

Какво значи БОЙКОТИРАТ?! Има правила - предложенията, които са законосъобразни се гласуват в парламента. Мен, ако питате трябва да има само и единствено електронен и машинен вот. Цялата тая работа ми прилича на договорките насаме в колоарите и после фалшивото говорене в Парламентарна зала, за пред публиката...

За Про100К, Асенчо левия амбриаж и Льо Генераль Жюже ли хортуваш чедо ?

А аз ако не отида на работа, защото имаме семейно съвещание и са ме уволнили..

За Про100К, Асенчо левия амбриаж и Льо Генераль Жюже ли хортуваш чедо ?

Простото си е просто. Прос100К.

Сбирката с Борисов е по-важна от сесия на Парламента,разпускай!

Няма смисъл...

И да си върнат заплатите!

Евроатлантик и на снимка да видиш удари му шамар има закакво

Видиш ли русофилистик напсувай го и след тва го ритни...след тва пак го напсувай, абе говедото си разбира от бой само., особено руробската порода говеда. Айде иди да пасеш, тъпак.

Значи на ДБ и ПП трябва да им резнат депутатските заплати.

А на ГЕРБ?

Също!

Групата на Ташако решава за машините на Мадуро.

„Българи! Досегашната партийна политическа система окончателно се провали. Пълното разложение на партиите дълбоко засегна обществото, държавата и народното стопанство. Последвалата от това морално-политическа криза рискуваше да се обърне в държавна. Последен изход от това състояние на днешната гавра на партийните хора с народ и държава. Това състояние не позволява да се създаде една стабилна и творческа власт. Партийните и лични разпри не дадоха възможност не само да се разрешат, но и да се поставят държавните и стопански въпроси. Това е писано на 19 Май 1934 година

''Кирил Петков заяви в неформален разговор с журналисти в кулоарите на парламента, че от ПП няма да влязат в зала, дори ако Бойко Борисов даде крачка назад с подкрепата за законопроекта на БСП. ПП настояват за оттеглянето на законопроекта от БСП.'' ТОВА Е АБСОЛЮТНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО!!! БЕЗ ИЗМАМАТА ОТ МАШИНКИТЕ ,ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПАДЕНИЕТО ОТИВАТ ПРИ ИТН!

Политическия театър навлиза бързо към сцената с развръзката. Който избирател иска да има актуализация на бюджета за 2023 г., тоест на заплати и на пенсии, той вече иска да се състави ново правителство. Бойко Борисов ще остъпи 'благородно', без да се влиза в подробности, че това ще го спаси от затвора, и ще се състави редовно правителство на коалицията: ГЕРБ + ПП + ДБ Преди бяхме руски подлоги, днес сме американски подлоги. Това искат САЩ и това ще стане, защото всички партии в Парламента участват в политическия театър.

Разликата е обаче когато бяхме руски подлоги 1.Имахме осигурен пазар в СССР 2.Получавахме енергийни ресурси на префернциални цени които подпомагаха нашата икономика- дори препродавахме. 3.получавахме оръжие като баретер за домати САЩ само крадърт от нас

Имаше и други разлики: 1. Даваха 10 дни награда на всеки граничар застрелял човек, който се опитва да избяга от България; 2. Ако говориш против Русия и БКП отиваш в затвора, децата ти нямат право да учат висше, разселват семейството ти в друг град; 3. Редиш се на опашки по Нова Година за банани и портокали, а през останалото време не си и помисляш, че може да видиш нещо такова по магазините.

Пука им нали изпълниха нарежданията на Козяк за 1.Оръжия за украйна. 2.Приемането на еврото (това е задача от Урсула) 3.Копуването на още златни изстребители на хартия . За момента тези не са свършили за България работа за 5 стотинки . Цялата евроаталнтическа гмеж трябва да бъде изметена

като не отидеш 1 път на работа, без извинителна причина - да им взимат по половин заплата, на втория път цяла, а на третия път уволнение и да влиза следващия в листите. Къде другаде може да не ходиш на работа и да ти плащат, само в парламента го има това !

Отдавна трябваше да се саморазпусне ако имаха малко достойнство настанилите се в него.

Ако не можем да съберем кворум може ли да не ходим и ние на работа питам де а и да ни се плаща!!!!!!!!!!

праз!