Парламентът избра Емил Димитров за министър на околната среда

За кандидатурата на Ревизоро гласуваха 111 депутати, а 96 бяха против

Обратно в новината

Коментари - Парламентът избра Емил Димитров за министър на околната среда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А кога ще го тикнат в ареста?

Патриотите са върха,а сега удариха дъното! Андрей Слабаков - режисьор с всичките си провалени филми и участник в разни халтураджийски и панаирджийски ТV простотии е евродУпетат,сега пък тоя мухльо и клефурник с танцьорски способности ще е министър.Да плачеш ли,да се смееш ли? НУЛАТА ПО КОЛКОТО И ДА Я УМНОЖАВАШ СИ ОСТАВА НУЛА! Този избор оконччателно ще затвърди решенията на младите хора да напуснат България.Тук очевАдно липсата на експертиза,практика и опит,честото нагаждачество и политическото джендърство,смяната на убеждененията си,блюдолизството, лактите и измекярството са лостовете,чрез които можеш да растеш в развитието си,а не знанията,честта и достойнството. Никого не съм си представял,че ще го кажа,но ще го кажа: „Млади хора, бягайте и се спасявайте”!

ГЕРБави вие сте повече от 10г на власт.Зашо не заложихте пари за ВиК мрежата в бюджета а залагахте пари за саниране?

а коя е мацката на ревиЗоро?

Ревизоро каза,че е готов за ЗАТВОРО. Щял да си прехвнърли имотите,банковите сметки и само с хиляда лева щял да влезе в Министерството,та като го арестуват после да неможе да му вземат нищо. Ето това се казва -готов с екшън план за справяне с кризата, а и иска 11 мрд.,колко му е-имаме ги. Май беше хореограф по образование. Поне Перничани могат да го ползват в Кукерските мероприятия. Ха , да им е честито.

ico_all

Патреотете яко нагазват в поредното блато, явно резила с продажбите на българско гражданство им е бил малък. Съвсем се зачеркват за следващия Парламент.

нищо ново под крушата - замазвай очите на хората докъто им пъхаш кола по-дълбоко и по-рязко!!!

Разбирам мотивите на патриоти и брат им ДПС, но не разбирам ВОЛЯ, която напусна? Най са вредни без-характерните и лигави политици... Или си за Да или Не!

Няма да има,н о ще друсаме хорце.Закривай!

Чистачът влиза в длъжност.

онези мишленца от които е зависило да се случат ещата в момента протриват доволно ръчички че някой друг ще отнесе поредната глоба - демек не само те!!!

Какви хора ражда българската майка юнашка. Титанът преди разбираше от митници, сега разбира от вода, язовири, тръби и кранове. Ако приложи това, което е научил в митниците, ще останем без капка вода.

Воля, нямат воля, елементарни плазмодии и ибрикчии.

Напротив, каза, че не разбира, но на патриотите не им пука нито за Перник, нито за България.

ДС вече нямат кадри, а и децата им са в чужбина натурализирани бегълци. Време е за забрана на двойното гражданство.

Стига си измъчвал себе си и народа.Нямаш необходимите дори и минимални качества да управляваш.Настъпил е пълен хаос в тази държаваблагодарение на БСП и особено на ГЕРБ.Ако наистина мислите за бъдещето на България, оттеглете се и дайте път на знаещите и можещи хора-има такива,но вие не ги допускате в управлението.Ако някой случайно попадне при вас,веднага го гоните и унищожавате.

Поредния негодник на да цоца от наррода!!!

Ревизоро-в затворо..Като разбира от митници защо внасяме боклуци от една мафия за друга?

Канализацията така е оправихте на водният цикъл така ,че моля не пипайте водоснабдяването !

Честито на Язовиро министерски пост.Очаквам осиране до ушите.

Вече нямало да е РЕвизоро, а щял да бъде Язовиро :)

Тоя защо играе нашите номера

Половин България оставена без питейна вода. Сега Перник сполетян и от друго нещастие.Въздухът на Перник е отровен със серен диоксид,Според РИОСВ Перник, перничани не трябва да излизат на улицата, да седят по домовете си със затворени прозорци, а училищата са инструктирани да преустановят часовете по физическо възпитание на открито.Високите концентрации на серен диоксид са от ТЕЦ на Ковачки.Там нали горят евробоклуци и никой не взима мерки.Боклука ,безводието ,това си е терориъм.

''Браво'' , ..................... и язовира се напълни !

И сега хореографът щял да прави ревизия в министерството и да търси виновните. Ами дасове-мансове, компета-момпета, спецове-мецове за какво са? Да си чоплят дълбоко в носовете и джиткат с новите автомобили, дето беге данъкоплатецът им купува?

"Воля" защо участват въобще в избори, като се измъкват при всяко гласуване от страх.

Парламентът голяма работа свърши след едномосечната си почивка, евала. То не че като ходят на работа вършат нещо, освен да утвърждават нормативи, текстовете на които и те не могат да разберат, ама нейсе. За да не ме обвият, че ги "плюя", ето резултат от законотворчеството им, станал част от ЗДДС, докато те си карат ваканцийката: "Нова - ДВ, бр. 96 от 2019 г., в сила от 01.01.2020 г.) При последователното извършване на еднородна дейност в един и същи търговски обект от две или повече свързани лица или лица, действащи съгласувано, в облагаемия оборот на всяко следващо лице се включва оборотът, реализиран в обекта от всички лица, извършвали последователно дейността в съответния обект преди него, за период, не по-дълъг от последните 12 последователни месеца, включително текущия месец, и се счита за оборот, реализиран от съответното лице през първия ден на започване на еднородната дейност в обекта от това лице. Дейността се приема, че е еднородна, когато е налице значителна идентичност по отношение на две или повече от следните характеристики: предлаганите стоки или услуги, ползваните активи, персонала, търговската марка/наименованието на обекта, доставчиците/клиентите." Нормален човек това не може да го разбере. Съмнявам се, че и ненормален може, но явно не му пречи да го напише.

Честит ни нов министър на МОСВ. Какво ли не е завършил. Не е завършил екология, хидростроителство, хидросъоръжения, водоснабдяване и канализация.

Крум Зарков -Емил Димитров нямал нужната експертиза- а бе,Круме ,я се виж в огледалото на какво приличаш ? И ти нямаш нужната експертиза,като те гледам,ама си народен представител !

Айде на хорото!

Не знаех, че е патриот, това обяснява всичко.

Този е експерт по всичко! Горката България!

Зарков е завършил Сорбоната.

В митниците нищо не направи и сега ще е така. Този е като Тиквун - много дрънка и нищо не прави.

Eй, т'ва опозицията сте много късогледи, бе;)) Вожда договаря инвестиции от Египет - пясък на корем ще влиза - вие го занимавате с битовизми - тук-там нямало вода!;)

Две думи за МИН. ПРедседателя. Ако може

Боже , пази България!

Тъй, ами. Кусури ще му дири. Че този е експерт-пенкелер. И в кенефа да го заключиш, гладен няма да остане.

От ревиЗОРО става язоВИРО. До утре ще напълни язовира с пресна водица!

Голем праз !

Не парламентът, а гейберите и огладнелите "патриотЕ". Слушах речта му, след като се закле - оказа се, че е по-нагъл и от Гешев! И, естествено, се закле във вярност на Еднокнижния!

Пипита, то май единствено от Египет има зрял боб на пазара, а и картофите внос от там...А вилският костур все добро качество на сносни цени; стафиди, шанфъстък, черен пипер, грозде. Зеленчуците по -качествени от турските

Ха ха ха!! Този е като дялан камък - където и да го сложат -той е точно за там!! P.S. Съчувствам им в МОСВ !!

И сега ...Ревизоро ще поиска.....100дни...

Това не е "бушон" , а новия милионер от партията на "Патриотите".

Айде на хорото!Айде иху-у-у-у-............................

Какво не му харесвате на Ревизоро. Винаги оставя бакшиш. Ще сложи водоноски и всичко ще е наред. Язе 2 години в армията съм бил на водоноска и оцелях.

Закривай тая държава ! Пълни иидоти , псевдопатриоти, агенти на дс, комунисти.Това е шайката на тиквата.

Карбоната, карбоната -ама ако не баша дядо Кацамун -нъ тате сиренце! Друго си е отистоция от шеф на ДС, пък и писъмце до франски колега върши работа и за три дипломи

Няма да се оттегли! Защото падне ли му имунитета, моментално ще стане редовен клиент на ГешеФ! Причини - бол!