Парламентарното управление тук е неудачно и изборите ще го докажат

Политологът Слави Василев пред политическия подкаст "Директно в новините"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе. Неудачно било парламентарното управление. А президентско с президент клетвопрестъпник, нагло нарушил Конституцията за вкара във властта неграмотни идиоти, лъжци и престъпници, че даже пияндурници, наркомани и развратници ще да е много удачно. За унищожението на България!

Ми тогава направо да въдворяваме фашизъм или комунизъм (едно и също са)! Тия отрочета на сталинско-лукановски кагебисти, окрали народните пари 1989г. като Васил Василев кой им каза да ни давах акъл?! Марш в Сибир!

Таман го харесах момчето докато радев играеше от отбора против шайката и и хоп оказа се обикновен слуга изпълняващ задачки.. Толкова млад и вече прогнил. Жалко. Още една загубена душа.

Ами да върнем царство България тогава , може да се окаже най-удачно!?

Кой беше ти бе Мишок???? Къде беше досега Г-н Светило??? Нали се сещаш , че си платен парцал,Късопола Дама от околовръстното!!! Парите ти слагат думичките в устата, след като …..го извадят!

Този боклук Слави Василев е същия цървул като баща си Василев бивш кореспондент на БТА в Париж при диктатора Тодор Живков и след това виден контарабандист на петрол по време на Югоембаргото. Крушата не пада по-далеч от дървото. Генетично увредени по наследство. Ще горят в Ада!

В Сърбия - Скупщина. В България - СБИРЩИНА.

Защо не се учудвам някакъв съветник на Радев ни учи ме трябва да станем президентска република.??? Е кой ще е президент този фатмак Радев ри??? Абе господине това не ти е офицер от преди 1944г. Имаме в рода ни няколко говорещи два езика свирещи на цигулка завършили преди това елитни университети в Европа. Такъв искам за президент!!!

Тоя боклук иска да направи фатмака българския путин! Маминката им и на двамцата!

Какво стана с оня къде фъфли и ръкомаха Андрей Райчев да не умря

По идиотско изказване не бяхте чували, нали?

И това комунистическо мекере да го духа. АМАН от лайноблизци. А тоя е най-големият лайноблизец.

Що за тъпотия? Ние сме ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА. РАДЕВ ДА ГО ДУХА!

Да го духа . Но в деиствителност министър председатея си прави каквото иска, без да се съобразява с парламента.Така, че досега сме председаталска държава, а депотатите фигуранти на висока ЗАПЛАТА И В ПОСЛЕДСТВИЕ ПЕНСИЯ, БЕЗ ПРИНОСТ КЪМ ОБЩЕСТВОТО.

Този е "по-независим" и "обективен" от червен Кънчо и цялата червена комунистическа социология!

Колко ти плати Славчо с парите на Доган?

Откъде изпълзя този? Можи би е доста добре платен????

Тоя дебил още ли пропагандира поредната диктатура?

Слави ,много си недодялан! Сега има мобилизация ,защо не отидеш доброволец,дори може да си останеш там ,има президентска диктатура и сигурно ще си доволен!!!!Тук няма да липсваш на слушателите!

Много прибързани и преднамерени изводи

Момчето говори, но не споменава няколко много големи разлики. Говори за САЩ, които са федерация. Говори за Русия, която е федерация под диктатура, говори за Франция, където има Президент, който обаче работи с парламента, иначе нищо не става. Глупости, глупости и още повече глупости.

Момче, Василев ли си, к'ъв си, елементарен говорител си на президента, не се закачай за тема, от която тъпата ти руско-ближеща главица не отбира! Направо иди в руското посолство и върни 4000-те лв, напразно са ти ги платили. Малък си, да се буташ в Парламентаризма на България, който е на 144 г.

Защо децата на комунистите учат в западни държави, а не в източни?

С която да ги издържат и изучат.А на другите редови граждани за незаконна валута ги пращаха по затвторите.Едните бяха комунистисти с валута и забогатяха при прехода,а другите бяха комунисти по идея и не забогатяха нито при Соца нито при Прехода към Капитализъм.

Щяла да провежда избори?

От тоя измекяр московски ми се драйфа.

скриий се бе нещастно същество !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А ти си глупак и това го доказва.

Като чуя "удачно", става ми ясно откъде му шепнат в ухото.

Единствената държава у народ в човешката цивилизация гласували Закон за ликвидация в Парламент ще провеждат избори. Какви избори бе американски измекяри. Овце овчар не избират. Еднополюсния диктатор Сащ назначава овчаря

КО КАЗА, КО? Можеш ли да го повториш.

не ни е виновен - ние сме лайната дето ги избираме. Ни русия ни европа ни сащ. Ние сами си го навираме отзад.

Вие сте гълтачите на руските лайна.И не представлявате България

Трябваше да лежи в дранголника я не некянен да нахлува в телевизията Тъп Цереушник Сър Джон

Президентска или парламентарна - все на власт БКП и Сие. Никой от пишещите тук не се сеща, не споменава какво е било Управлението в Царство България от 1934 до почти 1944г. НЯМА ПАРТИИ, НЯМА ПАРЛАМЕНТ И УПРАВЛЯВА КАБИНЕТ ОТ СПЕЦИАЛИСТИ НАЗНАЧЕН ОТ Н.В ЦАРЯ. И РЕЗУЛТАТЪТ - В ПЪРВАТА ДЕСЯТКА НА ЕВРОПА, МАЙ БЕШЕ НА 6 то място по Икономическо развитите, над 10% растеж, Златен Лев, високи пенсии и заплати, Образование и Здравеопазване на Високо ниво, на 1 во място по Земеделие на Балканите и на 6 то в Европа, учим ги на Земеделие в Централна Европа, ако желаете още има достатъчно информация за потвърждение. Оставям да помислите.

Лъжеш, левът никога не е бил "златен". Едноличния царски режим е долна диктатура, която се предава от ръце в ръце и до днес. Недодялкото от статията иска същото, долна диктатура.

са еднополярна диктатура

Този боклук Слави Василев е същия цървул като баща си Василев бивш кореспондент на БТА в Париж при диктатора Тодор Живков и след това виден контарабандист на петрол по време на Югоембаргото. Крушата не пада по-далеч от дървото. Генетично увредени по наследство. Ще горят в Ада!

Защо не ги осъдиш бе тъпак

Тъпак си ти. Колмунистическо отроче, баща му приватизира хладилния завод, сега се дава под неам за офиси. Бместо да учи в Москва, видяхме къде е отишъл - в САЩ - при лошите капиталисти. Сега си кара Поршето и си получава хонорарите, за да плюе всичко коет е против ВАТЕНКИТЕ.

Тоз кога стана калайджия, кога му почерня задника. Много е малечък да дава акъли. Да ги дава на баща си.

А ти ще си останеш тъп трол

На Румбата вярното куче пак се разлая.

Радев е тъп Натовец и слуга на американците както всички партии начело с БСП

пъпеш

Защо Великият Вожд може да се върне на колесница теглена от 6 коня и с лавров венец на челото и за дълго време? Защото в очите на много модернизирани от европата туземци той е новото нормално! 1. Вождът имал чекмедже с пари! и кво? на една пенция ли ще живее? "Живей на една пенция!" звучи като смъртна присъда като се има предвид политиката на НОИ! 2. Вождът имал кюлчета със злато! И кво? В кво да инвестира при тая инфлация? В кофите за боклук ли ще търси храна на стари години, а? На една пенция ли ще живее? 3. Вождът таковал топ модели! И кво? бабичките от квартака ли да такова, а? 4. Вождът имал голяма къща. И кво? Другите кво имат, а? В колиба ли, в палатка ли ще живее Вождът на стари години? Другите да не би да са клошари? 5. Вождът раздавал пари на свои хора? И кво? Другите като са на власт кво правят, а? И за себе си прибират, и на родата дават, и на своите фирми дават...! 6. Вождът би прост? И кво? тодор Живков сложен ли беше? Царят Сложен ли е? Вождовете в европата сложни ли са, а? ....... Изобщо при сегашните обстоятелства Вождът е новото еропейско и западно нормално и най-вероятно ще се върне нато Пръв сред Вожбовете на територията!

Личи си че си от северозападнала България. Там сте всите бедни и злобни. А сте бедни щото сте злобни. Вместо да мислиш какво да направиш, че да си по добри, злобееш. Докато злобееш ще си беден

Не си прав - бедни са, защото са прости и мързеливи!

От северозапада са бедни, защото са прости! Така е в цял свят, така и ще бъде! Колкото си по умен толкова си по-богат и обратно!

От северозапада съм. Така е. Но Слави е пудела на Радев

Този ми прилича на маймуна.

Мола,мола ! Не обиждайте маймуните ! Виждал съм много красиви в Африка ! Дори някои са на два крака !

Радев е за президентска република. Не е само Слави, сина на Паскал и Бобев от ДС. Щенията на Румен Радев през назначенията му в КС -Атанас Семов: „Има три ясни констатации – от Виденов насам всяко следващо правителство е по-лошо от предишното. Проблемите се задълбочават. Има една полза от последния ден на това правителство – с него свършиха илюзиите, че парламентарната демокрация не е пригодна на нашия манталитет. Пред България има две перспективи – или ще станем президентска република или ислямска.” – https://faktor.bg/bg/articles/novini/balgariya/atanas-semov-konstitutsiyata-ni-e-neprigodna-za-nashiya-mantalitet-24996 „Скандал – ЕС не иска Атанас Семов за генерален адвокат, нямал опит, ниско ниво“ „Радев избра за конституционен съдия юрист, отхвърлен от ЕС за генерален адвокат заради липса на опит и ниско ниво“ п.с. Заглавията са от „Фактор“.

Промяната на цвета на uзпpажненuяmа е тревожен факт.

Сме в президентска република. Мунчо е и президент и премиер едновременно.Такава диктатура няма дори в Русия.

Няма спасение от тоя глупавоват рубладжия. ДИР, айде малко по-сериозно, поне преди изборите!

Тия са яко на хранилката, как да е по-сериозно. Този сайт е мъртъв.

Огледай се за собствениците на ДИР.БГ АД и тогава искай... "Журналистиката" в частните медии е подчинена на вкусовете на собствениците. Другият знаков пример е Икономедия.

ДИР,бг, до кога ще пускате платените статии на тази руска мурзилка. В рубли ли ви плаща?

Състояние на Славчо е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер или иначе казано как глупавите са твърде глупави ,за да осъзнаят, че са глупави.

парите са си пари.

Крушата не пада по-далеч от дървото. Кой е баща му: Васил Василев:" През 2009 г. Васил Василев беше разкрит от Комисията по досиетата като агент на ДС при проверката на лицата, заемали ръководни постове в БНТ в качеството му на завеждащ кореспондентски пункт на телевизията в Париж от 1986 г. до 1991 г. Според изнесената информация той е вербуван като агент от Второ главно управление на ДС (контраразузнаването), отдел „Чуждестранни журналисти” през 1976 г. под псевдонима „ПАСКАЛ”. Тогава той е млад – 27-годишен и е привлечен като журналист. Три години по-късно, през 1979 г., Василев е превербуван от Първо главно управление на ДС (ПГУ, разузнаването), отдел 09 „Арабски страни” като секретен сътрудник под псевдонима „БОБЕВ”. Онова, което липсва в официалната биография на бизнесмена Василев, върл поклонник на Русия, и премълчано незнайно защо от повечето медии, е фактът, че той дълги години е свързан с Държавна сигурност.

води предаване по Скат и кани Иво Христов през седмица.

„Васил Василев – агент, секретен сътрудник, псевдоними „Паскал”, „Бобев”, ДС, ВГУ, отделение „ЧЖ”; ПГУ, отдел IХ; оперативен работник на обществени начала (ОРОН) ДС, ПГУ, отдел 09, отдел 03; 1990 г. - член на предизборния щаб на БСП; 1991-1992 г. - открива безмитни бензиностанции на изходните пътни коридори от България към Турция, Сърбия и Румъния с разрешение на Ив. Костов – финансов министър на СДС в правителството на Ф. Димитров; 1992 г. - официален вносител на „Пежо”; 1996 г. - приватизатор на хладилния завод „Мраз”; 1996 г. - финансира кампанията на П. Стоянов за президентските избори; 1998 г. -представител на марките Cariter, Bvlgari, Chaumet, IWC и Montblanc; 1999-2003 г. - участва в програмата „Петрол срещу храни” със съдружник Асен Агов, когато са изтъргувани над 7 млн. барела петрол; 2000-2005 г. - основател и първи председател на Съюза на работодателите“ Васил Панайотов Василев - Завеждащ кореспондентски пункт на БНТ в Париж от 08.09.1986 г. до 15.04.1991. Сега председател на Патриотично общество „3 март“ и председател на Общобългарски комитет „Васил Левски”, водещ на „НЕ СЕ СТРАХУВАЙ“ в БСТВ – телевизията на БСП.

„Васил Василев – агент, секретен сътрудник, псевдоними „Паскал”, „Бобев”, ДС, ВГУ, отделение „ЧЖ”; ПГУ, отдел IХ; оперативен работник на обществени начала (ОРОН) ДС, ПГУ, отдел 09, отдел 03; 1990 г. - член на предизборния щаб на БСП; 1991-1992 г. - открива безмитни бензиностанции на изходните пътни коридори от България към Турция, Сърбия и Румъния с разрешение на Ив. Костов – финансов министър на СДС в правителството на Ф. Димитров; 1992 г. - официален вносител на „Пежо”; 1996 г. - приватизатор на хладилния завод „Мраз”; 1996 г. - финансира кампанията на П. Стоянов за президентските избори; 1998 г. -представител на марките Cariter, Bvlgari, Chaumet, IWC и Montblanc; 1999-2003 г. - участва в програмата „Петрол срещу храни” със съдружник Асен Агов, когато са изтъргувани над 7 млн. барела петрол; 2000-2005 г. - основател и първи председател на Съюза на работодателите“ Васил Панайотов Василев - Завеждащ кореспондентски пункт на БНТ в Париж от 08.09.1986 г. до 15.04.1991. Сега председател на Патриотично общество „3 март“ и председател на Общобългарски комитет „Васил Левски”, водещ на „НЕ СЕ СТРАХУВАЙ“ в БСТВ – телевизията на БСП.

Още един платен идиот.

“Нашето изкуство има таланти, но няма личности” - това и за страната като цяло се отнася. Затова нерекъснато си търсим я “здрава ръка”, я цар, я президент, я някакъв друг бащица. Но диктаторът не е личност, той е псевдо-личност. Няма да ни реши проблема

Радев и Русоробите -РУБЛАДЖИИ на съд и в пандиза ..

Де.ба мръсния руски мишок ,де.ба ..Ей Рублите още вървят и съсипват България !!!

Този анал Лиза тор мирише на зелен чорап

Славито да си гледа чалгата там. Две години сме като пате в кълчища заради него. Малко се надявах за мажоритарното гласуване, ама даже и това не направи, въпреки че имаше възможност! Що му давате глас изобщо. Само поразии прави!