Коментари - Плътни заграждения и жива верига от полицаи пазят парламента | dnes.dir.bg
назад

Плътни заграждения и жива верига от полицаи пазят парламента

Нови плътно наредени железни заграждения бяха сложени около сградата на Народното събрание в сряда сутринта след вчерашния ден на сблъсъци между полиция и протестиращи. Жива верига от десетки полицаи охраняваше сградата.

Обратно в новината

Коментари - Плътни заграждения и жива верига от полицаи пазят парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Червените лайнари и турците има договорка да си поделят България - северна за червените и бащицат а им пусин, а Южна е вече почти ислямизирана... Дошло е време да падат главите на предателите... За да я има България !

Идет милиционер по улице. Видит в песочнеце играет маленький мальчик. По привычке подходит и грубо спрашивает: Че делаешь? Мальчик поворачиваеться и отвечает: Гавно с песком мешаю. А зечем? Милиционера лепить буду. Тот хватает пацана за ухо и с матюгами тащит к отцу. На следующий день милиционер опять идет и видит в песочнице того же пацана. Тут уже с осознанием долга гаркает: Че делаешь? Гавно с песком мешаю. ЗАЧЕМ Пожарника лепить баду. Милицинер(помягче с улыбкой) А ты говна побольше клади. Нельзя!!! Почему? МИЛИЦИОНЕР ПОЛУЧИТСЯ!!!!!

От кого ще ги пазят бе? От "народната любов"? Долни, омерзени и безсрамни политици- всички сте за разстрел- това заслужавате! Наистина трябва една националистическа партия....

тези самодейци - еничари - полицаи са само острието на ятагана, а дртъжката на ятагана се върти с дистанционно, като през Февруари кой върти дръжката на ятагана ? ДС ЦК БКП и отрочетата им ?

Дерзайте! BIG BRATHAR е сВас

От Юни насам само хаос и гафове на управляващите, като че ли искат да ни докажат че това за тях е ЗАПАЗЕНА МАРКА

ти си срам

МНОГО ЖАЛКО, АКО ЗАВИСИ ОТ МЕН БИХ ЗАКРИЛ ТОВА ДЪРЖАВНО УЧРЕЖДЕНИЕ! ИМА И ДРУГИ ПО УДАЧНИ ФОРМИ ЗА УПРАВЛЕНИЕ!

какви са бе откривателю тези форми със или без силикон

Какви са тези избраници щом така ги охраняват!

Картечниците къде са?

Докъде я докарахме, шепа лумпени да превземат парламента и да рушат демокрацията, за такива арест и съд!!!!

най-добре е да се издигне 5 метрова стена около паламента за да могат изродите в парламента да се чувстват защитени от народната любов!!!!!!!!!!!!! Ха-ХА

Борисов беше диктатор нали? За разлика от тези червей той не се укопаваше а си даде оставката и САМО той е единствения демократичен избор!!!

силовите органи са затова за да може правителството да си изпълнява задълженията искаме нов изборен кодекс приемане на бюджет за 2014 как ще стане това според вас

Контрапротеста с мангалите беше много як! Само кларинет и кючеци липсваха...

властъ се пази от народната любоф, а Обещарски не вижда причини за остафка.

Mже и една "Берлинска стена" да идигнат около парламента. Хем ще пазят комуниси , фесове и фашисти от народната любов.

народната любов се изрази на изборите от милиони българи а не от една шепа сополанковци обвързани и дерижирани от боко тиквата

точно вие майсте фашистите

ЗАЩО не изкопайте ЕДИН ДЪЛБОК РОВ напълнете го с вода ,така ДЕПУТАТИТЕ не ще усещат НАРОДНАТА ЛЮБОВ!

БЪЛГАРСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОТ 110 ДУШИ . МИНИСТРИ И ПРАВИТЕЛСТВО ДА СИ ПОКАНИМ ОТ ГЕРМАНИЯ . В БЪЛГАРИЯ НЯМА ЧИСТИ ЛИЧНОСТИ. НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО БЪЛГАРИ , ТОВА Е ИСТИНАТА!! ДЕРЗАЙТЕ

А Станишев все така мълчи за ХОХЕГЕР.

Почти всички коментари показват една много лошо качество на българина - да нагажда нещата според собствените си разбирания и интерс и да отрича правото на себеподобните да го правят! Затова и разбирането ни за демокрация и особено нейната реализация има толкова уродливи форми! А това което става от началото на годината до момента не е нищо друго, освен много брутални балканско-първични опити за реанимиране на провалили се играчи на политическата сцена. И двете "водещи" партии се самомобилизират и мобилизират електоратите си единствено чрез омразата и противоборството си една с друга. Без да разбират, че по този начин постепенно се саморазлагат. И май наистина е по-добре да се направят нови избори, за да се легитимира окончателно разрушението на страната, след което след време да се започне на чисто, от нулата!

Нека, DJ. Може пък това да е шанса на студентите- когато двама се карат. .

Донесете тухли и хоросан или цимент и започнете да изграждате стена около този парламент. Той е построен върхо гробище и затова не му върви, на лошо място е!

Донесете тухли и хоросан или цимент и започнете да изграждате стена около този парламент. Той е построен върхо гробище и затова не му върви, на лошо място е!

Как се сваля правителство - с протести! Може ли правителството да спре протестите - вече 14. дни не може! А, познайте кой си отива!

Не са 14, 150 дни надуват вувузелите а правителството си стои. С такива "протести" може и да векува!

14. - точката не видя ли? А, за протестите - ще видим, дали ще са само вувузели. И Жанчо постоя, постоя, па си тръгна. Луканчо два пъти!

Никои не се и опитва да спира протестите. Защо е нужно да се хабят усилия за нещо, което не пречи? Ако някоя груба проява попречи, ще бъде смазана и толкова. Всичко е простичко. Нека някой шуми по принцип да отвлеча вниманието с общото "оставка". Така конкретните текущи теми остават извън фокуса.

Уха ...! Питай полицайчетата, които висяха там 14 часа, дали не им пречи! И, на Жан не му "пукаше", ама започнаха да го канят само в Китай и Виетнам, за последно. Ако някой си мисли, че ЕС спи, и не вижда кръвта по улиците, и това няма да се отрази политически и ФИНАНСОВО на България, то трябва да е пълен празноглавец!

кого пазят? от кого го пазят? Тази ограда ще помогне ли?

народното събрание - държавно имущество и документация от лумпените, които искат да палят и трошат да, ще помогне

iq oosh

стига сте се вързвали на комунистите - те исзползват всичко срещу хората за да се задърят на власт. тъкмо се надигнат и комунистите подхвърлят спорна тема. протеста се спира и почва да се дискутира и накрая свършва като буридановот магаре - ни на ляво ни на дясно а те си правят каквото искат - недоволството на хората е ясно - трябва да има лустрация, тези които властваха 70 години (комунистите) имаха техния шанс - не успяха, но напротив тежко се дискредитираха. не можем да им вярваме вече. трябва да си отидат. даже и нещо хубаво да направят съмнението остава. не им се хващаите на думите - посоката е една вън комунистите от управлението и политиката (дали са стъденти белокосите, дали са организирани от партия, дали са грамотни или лумпени няма значение - матрицата рестарт

Смятане се учи в 1-2 клас,от 1944 до 1989 са 45г.От 1989 до 2013 са 24г.май в помощното не си се научи да смяташ????????

Браво, научил си се да използваш калкулатор! Защо не сметна и месеците за по-голяма "убедителност"?

А оня ден мръсните милиционери застреляха някаква жена пред Белия дом, защото доближила забранената зона! Оставка, Обама, ОСТАВКА!!!

Май, ти се убива, стреля ти се, нещо. Искаш да вземеш "длъжноста" на Шахо - циганина в лагера Ловеч,а! Не се чуди, че хората МРАЗЯТ комунистите!

Не знам точно коя е правилната дума за положението в държавата.Дали хунта,дали диктатура,дали военно положение.Нека специалистите се произнесат,дали това е демокрация.

И не мога да разбера как една шепа малоумници ще говорят от името на целия народ.

Herko ( нерегистриран ) 13.11.2013 15:08 . А моето конституционно право на свободно придвижване,правото ми на образование.Права които са потъпкани от протестиращите и заради тях не мога да се възползвам от тях.Това са само гамени които само конфронтация търсят.За това трябва полицията да пипа по грубо както в Турция,Франция,Германия.

iq oosh

ами като се оправят нещата ще ти се оправят и правата освен ако не си комунист

Студеният маркуч от психиатриата ли го знаеш, Наполеон?

пак това объркване : Мафията си има държава наречена България

Лица /членове на ГЕРБ/, вчера бяха на първа линия срещу полицията. Лора Филева /дъщеря на Румяна Бъчварова, началник на кабинета на Борисов/ като "репортер" отразява метежите, а като служител на Иво Прокопиев ги провокира. Партийни членове на ДСБ и платени приятели на Ивет Добромирова отново са окупирали сутрешните блокове. Браво на полицията! Отново не разреши сценариите на Борисов да се осъществят. Днес Борисов на практика потвърждава, че е организатор на метежите. Борисов допуска груба грешка -за първи път обижда полицията за снощните й действия.

Пак Борисив, а ? Голяма реклама му правите с опълчването му срещу червената мафия ! Ще ме накарате и аз да гласувам за ГЕРБ, щом така са Ви наплашили !

Ти да видиш...А иначе за кой щеше да гласуваш:)

Е, че зам.председателя на парламентарната им група каза пред журналистите че децата му са пред парламента.

Властта струпа тумба цигани зад парламента. Да разчистят желязото ПРЕД парламента :)

А моето конституционно право на свободно придвижване,правото ми на образование.Права които са потъпкани от протестиращите и заради тях не мога да се възползвам от тях.Това са само гамени които само конфронтация търсят.За това трябва полицията да пипа по грубо както в Турция,Франция,Германия.

И като в ссср и кндр и нацистка германия.

Разбира се, че не истина не е истина! ( нерегистриран ) 13.11.2013 14:32 . ...не мога да се начудя на разбирането на протестиращите за "демокрация". Демокрацията не е това, което устройва само една група хора, Демокрацията значи РЕД! Защо непрекъснато се повтаря, и то от всички Медии, че полицията употребила насилие??? Ролята на полицията е да упражнява правоохранителни функции! Ако някой нарушава реда, хвърля, троши, пречи и най-важното - НЕ СЕ ПОДЧИНЯВА на устни предупреждения, нормално е полицаите да действат с принуда. Държавата е изградена върху два принципа - на убеждението - чрез обнародване на Закони, Правилници и Наредби и на принудата, когато те не се спазват!Чрез закона , на всички се подава "моркова", ако някои не го искат и не разбират, се пристъпва към "тоягата"! Не може да лягаш пред кола или автобус, и като дойдат момчетата с каски да те вдигнат - да крещиш, псуваш , риташ и да се съпротивляваш.Е и какво?? - с китки и менчета със светена вода ли да ви поливат, а??? аз гледах репортажи от сблъсъците, не ме интересуват изказвания, нито на "ранобудни", нито на "заспали" студенти....виждам, че агитката от дрогирани, качулати идиоти си е все същата, още от нощите на февруарските протести....ама парите свършиха за пиячка и дрога и дайте пак с мантрата - "Оставка"...."обичайните заподозрени", нищо ново....поне едно време, революционерите имаха устав, точни и ясни искания, виждане за бъдещето, какво искат, как го искат.И какво ще направят като свалят правителството? Ама да не казват - нови избори, нали вече имаше едни. Били незаконни ли ??? ами и следващите избори пак ще са незаконни, зависи от гледната точка!!!Апостолът на Българката Свобода да не би някога да крещеше "долу Султана" и толкоз?!? Хората имаха представа и ПЛАН как ще строят нова България. Ама какво ли да очакваме от едни полу-грамотни полу-купени и употребени полу-студенти???

5000 полицая с/у 400 протестиращи... това не е насилие, а безсилие...

Е , поне уточнихме бройката ... на протестиращите. Поздравявам те за откровенноста ... явно си честен човек ;-)

В сутрешния болк и на Нова , и на БТВ дадоха думата на едни и същи трима брадати , нересани и сигурно некъпани цветя на нацията. Тия брадати гамени ли са олицетворение на студентите ??? Досега в подписката на СУ има 600 подписа на студенти и преподаватели подкрепящи окупацията ... какво праим с другите над 20 000 човека там ? Гледайте в Тубата как американската полиция се разправи с "Окупирай Уолстрихт " и нека после си говорим за полицейски произвол и демокрация ...

Връщай се на Мелмак по-добре.

Ако полицаите бяха пуснали тези кретени до Парламента, и тези кретени започнат да палят и да рушат, тогава полицията да ги притrсне яко , да ги изпозакопчае, да ги понабие. Да видим дали някой щеше да реве.

Щеше ли да се изкефиш на гледката?

Ей, Мурджо! Ако беше гледал репортажа снощи, щеше да видиш, че протестиращите разкъсаха загражденията, минаха през тях, но НИКОЙ не посегна на сградата на парламента!

Ето истината : youtube. com /watch?v=Wqxy0gULa3U

И Аз също не видях вчера НИТО ЕДИН протестиращ, ударен от полицай! Само един имаше подобие на кръв, но НИТО ЕДИН от предубедените журналисти не показаха полицейското действие, довело до това. Същите тия "принципни" журналисти тиражираха интервюта на "очевидци" на нечувано полицейско насилие, но не ПОКАЗАХА НИТО ЕДИН СЛУЧАЙ на такова, или последствия от него. Напротив, това което много ясно се видя е, че полицаите бяха ПРОВОКИРАНИ по всякакъв начин да упражнят насилие. Което е гавра и със служителите на реда, и с по-голямата част от протестиращите! Явно на някой много му се иска да използва студентите и техните идеалистични подбуди (поне на повечето от тях) за мръсничките си задкулисни игрички! А кои са тези политици, може да се съди по зле прикритите им опити за присламчване към протестите, като че ли те не са част от схемата на задкулисето на прехода! Удобно! И подличко! Смятам че няма да се получи! А защ о нищо не се гоовори за Пардю, който подстрекава студентите. Кой му позволява в една суверенна страна да жсе разпорежда като в собствен двор. той трябва да бъде арестуван и екстрадиран. Браво на полицаите, че устояха на тази пасмина. Явно в България няма водни струи, та да им охладят адреналина. Ще бият полицаи ли? Къде се намират. Бой, бной за лумпените!!! хайде, стига вече, дим да ви няма, никой не ви подкрепя.

Погледни в сайта на Ройтерс.Там ще видиш това, което не си видял, като "очевидец"! Само целувки имаше снощи, да те ... в демагога, и в лъжеца да те ...!

Довечера си носете яйца и домати,да им направи салата на боклуците... Аз ще донеса и лайна в пликове....

Снощи в емисията на Канал 1 злобен съскащ пенсионер наричаше едно слабичко момиче от юридическия факултет - "боклук" , "парцал" , защото искаше да има възможост да посещава занятията си. Ако съм и татко , и тоя " умен ,млад , красив" около 65 годишен протестиращ ми падне му чупя главата и окото ми не мигва.

Бии и за мен брато! Че в момента не съм в БГ!

Полицаи ходят по домовете на протестиращите, какво да очакваме ? Концлагери от фашисткото ни управление ?

аз мисля че ви отговорих достатъчно ясно и аргументирано.Ако тръгнем да се ровим в глъбините на миналото може да се извадят всякакви доказателства, които всеки тълкува според идеологията си: ).....а този патетизъм за дъщери и синове го оставете....всичко е идеология - просто е модерно днес да се протестира срещу комунисти, а не срещу системата!ако не беше така, тези ранобудни студенти щяха да протестират нон-стоп през всичките тези 24 години...

Към идиотите в парламента и министерския съвет. Защо не иззидате стена с голям периметър да вИ пази от народната Любов.

Що не си завреш един вибратор нейде баби? Ей тъй, да ти стане Убаво.

Ще ти го завра на теб, коментаторе ! Измисли нещо по-свястно, де !

3-4 хиляди на цар Освободител не прави "народа"

Лицемерие и наглост - с това са пълни всички изказвания на управляващите. На тях може да им се иска всичко да е така, както те го представят, може да се опитват да го внушат и на други, но глупаците в България все повече нямаляват. Ако след 1989 се постигна нещо, то това е, че светът се отвори за българите и вече я няма "желязната" информационна и пропагандна завеса, зад която можеш да представяш за истина свякакви лъжи.

Какъвто им беше комунизЪма,такъв и капитализъма-дивашки и варварски.

300? тоя има нужда от очен лекар! дано 300 спратанци да ги нае*ат!

ТИ ИМАШ НУЖДА ОТ ОЧЕН ЛЕКАР! НАЛИ ГИ ВИДЯХ ЕДНИ И СЪЩИ И ЕДВА 300 ДУШИ БЯХА, ИМАШЕ ДЕЧУРЛИГА И ВЪЗРАСТНИ, КОИТО ВЕЧЕ СА ВИНАГИ ПРЕД КАМЕРАТА ЕДНИ И СЪЩИ.

Като толкова малко са протестиращите, що не идем на избори? Нали БСП ще спечели що ги е страх от избори? Има евро избори Май месец и пари допълните няма нужда, що ги е страх от избори???

Хайде да видим реалностите. Вчера бе най-масовото мероприятие. Събраха се хора от цяла България. Разпознаха активисти на ГЕРБ от Благоевград, какавани от Пазарджик и от къде ли не. И всичко това само и единствено в София, и но само пред НС. Прави ли ви впечатление, че България е спокойна, че животът си върви? Ако не- погледнете. И да ми се говори, че този, или онзи трябва да си ходи, щото така искали 300-400, хайде 500 човека, е меко казано несериозно. С поведението си България показа,че не подкрепя това мероприятие. Факт е, че студентите не срещат и масова подкрепа сред колегите си. Вижте МА София- решиха да правят референдум на 01.11. Надяваха се, че повечето няма да участват поради наличието на няколко неучебни дни. Е да, но изненада- участваха, и казаха: Не! И това не е само там. От 58 ВУЗ-а в Бг, в колко има окупации? А в колко от тези "окупираните" се провеждат учебни занятия? Ей, не сте герои, България не ви подкрепя, обречени сте на неуспех. Правителството ще подаде оставка ако реши, и когато то реши!

:) Хилядите в неделя баха излязли на групова разходка, нали :)

И колко хиляди бяха? Данните започнаха от 15000, спряха на 4000. И това от агенциите, а не по сведение на МВР. Ако бяха по-обективни сигурно щяха да намалят още. Но хайде да се спрем на 4000. Че те за едно социологическо проучване не стигат. И къде беше всичко? Ами пак пред НС. А в останалата част на България? Не ми се правете на народа, не мислете, че сте голямата работа, големите революционери.