Николай Колев-Босия пак задържан за хвърлени домати по НС

Полицията отново задържа поета дисидент Николай Колев - Босия. Днес сутринта той е хвърлял домати в района на Народното събрание, съобщиха от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Николай Колев-Босия пак задържан за хвърлени домати по НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мизерен грозник

ПРИСМЯЛ СЕ ХЪРБЕЛ, НА ЩЪРБЕЛ! Виж драги, гредата е окото си, защото тя ти изкривява "зрението".

Някои другари ми написаха минуси, за репликатаче миналата година по това време на другаря Колев му е харасвал парламента. Ами това си е самата истина ,прочетете и си припомнете фактите. Кога другаря Колев е хвърлял домати? 2012 г. и сега. През лятото на 2013 и 2014 за него парламента е бил бижу!

Само хаби доматите!

Този за толкова години КАК не научи нещо НОВО!?!? С тези домати стана безинтересен!!!

стара и грешна информация

Този човек,може и да има леко нарушение на психиката,но е на много по високо ниво,от много други българи в България!!! Все пак това е неговият начин,за протест. Никога не съдете вашите сънароници, все пак той се опитва да ни загатне нещо !? Ще мине време и народа няма да издържи , тогава ще си проличи солидарноста на цял един народ.......(той не издържа,а вие?)

---> V !!! Ние. Всички. Заедно.

Другаря, миналото лято беше мнооого доволен от парламента?!?!

този много е изперкал бе с домати не става с коктейли молотов ще е по добре.

Ако позволите лееекичка мммодификация, Колега : - излизат 'наште' от 'работен' ден в парла-ментата... И ! - ги 'чака' Уставно Препитване от Неутралните медии с Директни въпроси Пряко в ефир --> то Кой Си ? --> Откъде Идеш ? --> Какво Свърши от Работата за която плащаме Ние-Всички Данъкоплатците ? ...и Така - Всеки ден !, до Откат !!!

Знаем се кои сме българите и каква ни е историята (Ботев, Левски, Константинов и т.н.). Та в тази насока... Бързо да го скриете и убиете този, че недай си боже да си намери последователи... Не всеки отива и плюе борисов на пъпа на центъра... Аз лично при по-голяма тълпа от негови съмишленици бих се присъединил, а вие? )))

Ние. Всички. Заедно. (, че Инак - я кат на Къкрина ил Вола, я 'наш' Ггганьо вземе Ни такова со пистолъ )

за наказание трябва да го подстрижат и изкъпят. Бас държа, че повече няма да припари до Парламента.

Да им пацулирам на парла-ментата на 'наште' !

Добър е този, добър е!

У нас свестните наричат луди...

Мигар Е Само транспорта, г-н Колев-Босия ?! Мигар Не виждате, че на Московски му играят Врътки Именно от парла-ментата ?! А Сградата на Народното-Ни Събрание - Тепърва ще Ни Трябва !

не е строшил сградата на НС, нали ? а ти като знаеш че не е само транспорта, какво направи ?? даваш акъл на Босия ли ??!! оправданията на министъра нямат общо със спирането на талибаните по пътищата ....

Хора Сме Всички, Никой Не е перфектен (, аз-Лично - също) т.е. - Естествено че Босия Не е перфектен тоже. ... Колкото до Московски - просто Вижте Защо предложените от него Неща Не тръгват !

поздрави на Босия! традиция и последователност:) Гуд!!!

Ниото пък предишните и по-предишните управляващи полагат някакви усилия за да се справят с хулиганите на пътя!!! Прав е Босия да протестира и да ги замеря с домати - всеки ден по пътищата ЗАГИВАТ млади българи а отговорното министерство си пипа ушите .... Въпросът е защо и други българи не отиват да искат министъра да свърши някаква работа?!

В Киев на протестиращите майданци беше разрешено (от САЩ и ЕС) да хвърлят запалителни коктейли по полицията. Имаше убити и изгорели много полицаи, но това е демократично и свободно. Босия хвърлил един домат (!!!???) и го арестуват (!!!). Тук да не е Северна Корея. Да отиде Босия в посолството на САЩ и да се жалва. И да иска разрешение следващия път да хвърля коктейли молотов.

Вие - от дансъ ли 'оповестявате' ?! , какво СА Си 'наумили'. ..ил - Директно из Лубянки !

Ба ! - ама Синхронное ли го давате ?!

Абе говори се, че домата е хвърчал в посока блиндираната лимузина на губернаторката на България Мърси Райс дошла да нагледа говедарника в парламента, затова го арестували човека.

летяла е червена граната с химически боеприпас ..... чиста проба биологично оръжие!

Мъ гомаму мммълвенье мммълвилътьи...

ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА ОРЕШАРСКИ ТОЛКОВА МНОГО ДОМАТИ СЕ ХВЪРЛИХА ОТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕД НС, КОИТО КАКТО КАЗВАТ БЯХА ОТ РБ И ГЕРБ - КОЛКО ЧОВЕКА БЯХА ЗАДЪРЖАНИ???????????

Мдаа. Някои си правят кефа и мятат домати, с парите на другите после ще се плаща почистването.

какво предлагаш ?? да мятаме банкноти от 100лева ли !!?

Тоя трябва да бъде заловен и изкъпан.

А ти трябва да бъдеш образован, но може би вече е късно :0

И защо трябва да бъда образован?

Ех, да имахме и ние един закон против тунеядството...

Интересно, какво наказание ще получи той, и какво двамата крадци от магазина.

Защо пак?

Много ми е интересно от къде това човече има пари за домати. Какво работи, как се издържа. На мене обикновено не ми стигат парите за да имам за домати да мятам, въпреки че работя нещо. И съм малко по-добре облечена и с по-прилична прическа.

Тоя е професионален "дисидент". На него му се плаща, за да хвърля домати по НС, когато му кажат. Доматите се плащат отделно. Представя касова бележка. И обикновено послъгва с кило, две.

защото си остава прост милиционер

С тоя заедно лежахме в затвора преди ДеСе ти.

Този определено не е в ред, но всичко, което е казал в случая, е чистата истина...

Това е така, защото в България нищо не е в ред.

Николай Колев-Босия пак задържан за хвърлени домати по НС От снимката разбирам, че Николай Колев-Босия е заприличал на библейски герой.

Точно на юдейски пророк прилича.

И сега какво,ще пада ли това правителство,или Не??Щом и Партията на Винкела Паричният Фонт,вече не го подкрепя Тиквата значи,Правителството ще падне,вижте че вчера нямаше Кворум без Паричният Фонт,нещо Тиквун ги е прецакал със парите от Заема от 16-те милиарда,Мутрата не обича много да дава пари,той обича само да взима.

На снимка номер 2 Босия е с охрана. Иначе Босия е прав за ИА "Автомобилна Администрация". Там корупцията е от най-ниските до най-високите нива. Колко пъти ги залавяха на групи. ДАИ е под шапката на "Автомобилна Администрация", както всичко свързано с транспорт, транспортни фирми, прегледи и множество други документи.

НИКОЛАЙ КОЛЕВ - БОСИЯ Е ИСТИНСКИЯ ДИСДЕНТ .. КАТО БОГ ДА ГО ПРОСТИ ПЕЦАТА СЛАБАКОВ ... .... ДОКАТО ЕДВИН СУГАРЕВ Е САМО ПЛАТЕНА НАЛОЖНИЦА:)))

Бе, ти как ги познаваш кой истински, кой не!? Аз ги познавам, по плодовете. На тоя доматите му турски, купени със сороски пари. "Поезията" му не очаквам да е по-добра. Протестите му, очевидно, менте, за балами.

Това, че някой си е платил за книжката не означава, че е лош шофьор. Аз си платих, за да мина практическия изпит и от 10 години нямам нито едно ПТП по моя вина. И карам много внимателно.

това че нямаш ПТП не значи че можеш да караш

Не мога да "карам" като Шумахер, но не ми е и цел. Аз се чувствам като мъж, така че нямам нужда да се доказвам с колата си. Според твоята логика, значи можеш да предизвикваш ПТП-та и да си супер шофьор. Примерно, Максим Ставийски е страхотен, нали.

Поет-дисидент. Звучи величествено. Някой ще ни разтълкува ли тази грандиозна титла? И само на мен ли повече ми прилича на западнал бездомник?

Мен повече ми прилича на сороски менте демократ, когото използват за отклоняване на вниманието. Например, от ареста на водача на протеста в Гърмен. Ми, кво му плащаш - 1000 евро на месец и когаато му кажеш, отива, хвърля няколко домата и пълни медиите с "протеста" си.

В такова време живеем! На бездарници! Този хвърля само домати, а какво ще кажеш за Боко тиквата? Кой вреди повече?

Това Правителство нищо не работи,разбрахте ли какво стана във Гърмен,всеки предава топката на другият,и със Циганите нищо не се случва,вместо да ги изселят тези незаконните пришълци,те взели та арестували от протестиращите хора срещу мангалите които хора си търсят правата,тази Държава защитава и лансира само Циганите които живеят на Гърба на Българите,само заради това трябва да има оставки.

То да беше само "това правителство" с мед да го намажеш... Целият ни т.нар "елит" е гад до гада, идиот до идиота.

Ко стаа тук бейй?! Ще бутнете кабинета Босия и Гагнам заради катастрофите. Предлагам ви поо смислена кауза - да го бутате заради ланшния сняг.

Кога ще хвърли двата ореха на Орешарски по парламента?

Или скъсания менискус на Боко тиквата? Той хвърля само развалени неща! Не си ли забелязал?

Ами ако почне да хвърля тестиси на Генералския съвет в БСП, ще се стресна! Хората които ръководят лъжливият преход!

браво 4е има и такива! стадото е готово да се самоизбива но не да се бори.а тiя от нc са парвите yбиици, както оня от бcп с 2-ра CZ-книжка след веднаж бг-иззета.

не им гледай "разума" , а банковите сметки !!!

Босия прилича на Гого Лозанов, но с едната разлика, че Босия е значително по-интелигентен от онзи простак дето виси на хранилката и 15г не е свършил работа за 5ст.

"Обесиха го на касапницата. Тоя луд беше единственият човек, който се осмели да протестира." Цитирам последните изречения на "Под игото", защото са и най-правдивата част от романа. Казват какво предствлява българският народ.

Босия е Голям човек,защото миналият път когато мята домати по Народното събрание,беше подкрепен от стотици хора,и падна Правителството на Борисов1,сега да не се повтори сценария а Гербери:)

Не знам, освен ако Путя се мисли за силен и е пратил разпореждане от коминтерна до лизачите му в България, всичко е възможно от бандитите от 1944та до 2015та....Героите са същите! Разликата е че сме част от НАТО и Е.С!!!! Слава на бога!

Не е луд Колев - той си яде зелник редовно. Само дето, като му дадат сигнал, трябва да отиде да хвърли няколко домата по народното събрание

Ти обаче не си в ред. Това е очевидно.

Свестните у нас, отдавна считат за луди. ШЪ СЪ УПРАЙМ!

Сладур, на малкото пръстче не можеш да му стъпиш. Този човек преди 10-ти е лежал няколко пъти в затворите за антокомунистическа дейност, докато ти си драпаш макарите пред клавиатурата.

С Доган ли са лежали?

Май си пациент, а не психиатър.

На теб ти е мътно, не ти е меродавна преценката.

що не иде да ги хвърля по централата на бсп и дпс, че един километър път не са построили.

Хвърля ги точно където трябва, колкото и да ти е гадно. А за построените пътища - на сайта на АПИ има през коя година колко са строили, ще се изненадаш тройната колко повече от барабойко е посторила.....

МОЛЯ НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ОТ КОГА БОСИЯ Е ДИСИДСЕНТ?!ПРЕДИ 9 СЕПТЕМВРИ Е ИМАЛО ЕДИН ФАЙТОН БОРЦИ.СЛЕД 9-ТИ СТАНАХА СТОТИЦЗИ ХИЛЯДИ АКТИВНИ БОРЦИ.ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ ДИСИДЕНТИТЕ ГИ ЗНАЕХА И КУЧЕТАТА.СЕГА ДСИСИДЕНТИ И РЕПРЕСИРАНИ-ДАЛ БОГ ПОВНЕЧЕ ,ОТКОЛКОТО БЯХА АКТИВНИТЕ БОРЦИ.МОЛЯ,И БОСИЯ, И ОБУТИЯ ДА МИ ПРОСТЯТ,НО НЕ ГО ПОМНЯ КАТО ДИСИДСЕНТ.

Не съм сигурен обаче дали не е ДеСеДент...

Какво сте скочили на човека? Нямал пари за ракия и за да не стават доматите зян им намерил приложение! Хем ще дремне малко на топло, а и ще помогне на МВР при отчета "в борба с дребното хулиганство"

Босия е Голям човек,интересно дали някой ще го подкрепи,например Умните и Красивите платени ОТ Реформаторите и Герб,да спретнат един ФлафМоб безплатно разбира се!!! Аз подкрепям Кольо Босия,а вие???Натискайте зелената ръчичка за подкрепа към Босия,и Червената за'' НЕ''!!!

Аз не съм "от" Реформаторския блок, нито съм от "умните и красивите" и няма да подкрепя Босия. Не знам какво голямо намираш в човек, за който не е ясно какво точно работи /ако работи/ и винаги намира за какво да хвърля домати. Не съм чула дотук една смислена идея да даде. Като сменят министъра на транспорта и същият ден цялото улично движение ще се промени! Що за дивотия?

Наиш как ще те натисна....подкрепял?? Ай ходи да мятате домати с Босия и да скандираш неговите лудости!

Клатещия,явно си приличате по фейса с тоя необутия и твоя и неговия акъл колкото на кокошка и това не е новина......за талибани като теб всеки който е против ББ е хубавец и велик......селски идиоти неподбиращи нищо за да храчат и цапат

Това как някой изглежда и как е облечен няма нищо общо с това колко акъл има. Най-вероятно е точно интелигентните хора да изглеждат като "клошари". Ти докато се бръснеш, слагаш си гел на главата и си лъскаш обувките те са прочели поредната книга и са измилили поредна теория.. за нещо си там. 'щот виждаш ли нито Айнщайн нито Стивън Хоукинг изглеждат като модели на Калвин Клайн обаче акъл имат и са имали къде в повече. Крайно време е в България този стереотип за добре облечени хора да са интелигентни да отпадне. На Запад го няма от десетилетия.

ХА ХА ХА "селското тарикатче" добре казано!

Босият е обут и много прав,свидетелства за правоуправление се продават на килограм.Не съм виждал масленозелени в учебен автомобил но ги виждам само в луксозни такива.Сигурно не могат и да четат.

Този "поет" ще стане известен след чак...400години! Така се случва с неразбраните днешни "гении"! Въпроса е, че едва ли ще има кой да го преведе, на тогавашния български език .... Същия уникум на болната мисъл Сугарев - откачалката....

Какво стана със борбата с корупцията в България?

Това е бг народа, вместо да подкрепи човека, всички масово да протестират, те му се присмиват и го оплюват.....А после всеки се оплаква! Не чакайте управия в тая държава и в тоя живот!!!

за съжаление , прав(а) си !!!++++++++

На Босия пак ще му развяват вълната! Сега е ред на Бъчварова Полицайката.