Двама спорни прокурори влязоха в съдебния съвет

Депутатите избраха членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) от квотата на Народното събрание. Единствените двама кандидати бяха двама спорни магистрати - Нестор Несторов и Кирил Гогев.

Обратно в новината

Коментари - Двама спорни прокурори влязоха в съдебния съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То и единия и другия все са пенсии. Не стига, че почти всички са на пенсионна възраст, а има и доста прехвълили възрастта за пенсия. Май ще правят пенсионен клуб. Толкова млади и кадърни хора има - огледайте се господа.

После искали да се реформира съдебната власт, е, с тия ли? Герб не иска да реформира съда, просто иска съда да работи по негова проъчка.

не ми се иска да цитирам мнения на следователи за колегата им гогев..но ако са верни..

Срам и позор!Безработицата расте, а по върховете компроментирани, старци. На Нестор жена му не си плащаше данъците. Няма ли млади и кадърни хора в тази държава? До кога ще ни управляват комунисти?

Както винаги се търси сензация! Двама спорни прокурори... От текста става ясно, че Несторов е със спорна репутация от времето, когато беше градски прокурор. Но какво е скандалното на К.Гогев - че не било успешно делото за загиналите войничета /Бог да ги прости/, но тогава той беше Военен окръжен прокурор, а не следовател или пряко наблюдаващ делото. Гогев е достоен български офицер, честен човек и добър прокурор. Считам, че ще бъде полезен с принципното си мнение в това гнездо на оси.

Никой не ни е виновен , виновни сме ние народа , че ги търпим нащите управници. Ако беше друга държава отдавна да ги беше прогонила наглите ДУПЕтати. До един сегашните парламентаристи трябва да напуснат народното сабрание а ние трябва да им помогнем. Колкото по рано толкова по добре. Трябва час по скоро да се вдигне целия народ и да бъдат прогонени , като мастии от парламента. Ако трябва и кръв да се пролее за бъдещето на нашата държава и по добър живот за нашите деца. ДА ГИ ПРОГОНИМ БРАТЯ БЪЛГАРИ.

Пак същите хора ,на челата им е петолъчката ,просто няма ли кой да махне тези пенсий от всякъде,срам за България.

Кога ще разберат малоумниците гласували за ГЕРБ,че са дали гласа си за най мафиотизираната прослойка на българското общество.Ръководят ни хора ,които отдавна трябваше да са в затвора.

Несторов- рядко корумпиран тип- алчен и нагъл..И той , и жена му ..:))) Гогев-следвал в СУ- без изпити , като военен и изкарал , като партиен член -леко следване :))) Мекушав и знае- на кого да е благодарен ::))

За Нестор съм съгласен, но какво престъпление е извършил Гогев? Бил мекушав - това са глупости. Принципен и честен е затова плюет "по принцип" без аргументии . И не държал изпити в СУ - ти ли му продаде дипломата? Човека има юридически стаж над 30 години - това е повече от диплома.

Някой е написал - "Утре като се осерат тези двама магистрати, ГЕРБ ще кажат, че предложението не е тяхно". Те в цялата си далаверска кариера серат, после американския посланик бил казал..... не бил прав, не е адекватен, не познавал ситуацията ?

Но и американският посланик говори срещу съда, а не вижда, че управляващите вече държат висшите съдии в ръцете си. Знаят им всичките далавери, меко казано. Сега назначенията стават с предлаганите от герб и одобрявани от ВСС. Хайде, чакаме г.н Уорлик да вземе думата по предлаганите от герб назначения на председатели в СГС, САС, Пенгезов. сегашните вече на пенсионна възраст.

Стига вече с този цирк ! Няма ли да го махнат най - накрая ТОВА ПОЛИТБЮРО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! После ЕС им виновен ! Ето за ТОВА емигриралите българи няма да се завърнат в България !!!!!!!!!!!!!!!! Измет !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

съвсем в реда на нещата са ги назначили, все пак на мафията пипалата трябва да се размножават... както се вижда тия двамата са заслужили да са там

Е, нищо де! Какво толкова е станало?!? Довечера пак Бойко ще ни приспива по всички канали с магистралите ;-)

Стари К...И и новият бардак.Как може едни и същи ЕЕеее и после доклада бил ШИБАН?

Смях! Цирка наречен БГ парламент е пълен. Утре като се осерат тези двама магистрати, ГЕРБ ще кажат, че предложението не е тяхно, но ще подминат високомерно факта, че гласуването и избирането им е тяхно. Без управляващата партия нищо не може да се приеме в парламента и затова този избор е техен. Бягането от отговорност не може да продължава вечно и винаги да се търси вината в другите, затова чувството за хумор на ИФ звучи в този момент нелепо.

Попитали Радио Ереван: Какво е право? Узаконено криво!- отговирили от радиото :)

По целесъобразност...

Под благосклонния поглед на Несторов премина цялото управление на братлето Мафиянски, но само аз съм на топло...

Вилата на Несторов в Симеоново е бая голяма?

Висш съдебен съвет се занимава с висшите престъпления на висшата класа. Аз нямам държава. Аз съм гражданин на света.

Да са ни честити поредните...плашипутарници!!! И да не се чудим после защо сме...отходната яма на Европа!!!

Сега вече хептен да му светне на човек защо стават тези жеги днес ... по дебатите за валидиране на доклада за България !

това беше прякорът даден на Нестор он небезидвестният Славчо Кържев - районен прокурор. Само дето дон Несторини се оказа по-ловък, хитър и коварен от своя Кръстник и както виждаме го надживя и се издигно до небесни висини. Ето такива ще оправят съдебната ситема. Ще цъфне, та ща върже.

герб избират нарочно такива известни мутри от съдебната система, с цел да има с какво да се опрадават. Дъртият по същия начин назначаваше хора, които са по-прости от него. А този Нестор и Гогов макар и дълго време имената да не излизат в медиите, то хората не са ги забравили.

Брюксел зеле да яде... Ашколсун,машала...

Браво, следващата коалиция е ясна.

Тези назначения показват че мафията управлява,как може да се назначават тези бандити,позор г-да забравихте ли кой са тези,двамата.

Насе, припомни ми кой е Гогев, че ми се губи нещо ? С какво точно скандално е известен. Рушвети ли е взимал, уреждал е далавери ли? Светни ме моля, щото ако няма катика компетенти форумът ще пустей.

Просто цялата ни държава е Биг Брадър. Всичко е оплетено във лъжи.

Защо ли напоследък се явяват за такива назначения само толкова колкото са необходими?. Защо ли други не желаят да "играят" в такива "избори"?

АЙДЕ 6 БОНА ЗАПЛАТА И ГОЛЯМО МЕСЕЧНО ЛЕЖАНЕ, АКО ИМА 2 СБИРКИ В МЕСЕЦА ДОБРЕ...