Парламентът отхвърли референдума, предложен от Марешки

Парламентът отхвърли предложението за произвеждане на национален референдум, инициирано от Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът отхвърли референдума, предложен от Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Се разиграва театъра "Съдии и депутати срещу народа си". Да видим до къде ще я докараме?

Част от въпросите "не били от национално значение"??!! Кои по-точно не са: 1.Въпрос , свързан с горивата ли не е? 2.Въпрос,свързан със здравеопазването (аптеките) ли не е? А колкото до това, че част от тях са свързани с частни интереси, така е: 1.Въпроса за 120 депутати е тясно свързан със частния интерес на самите депутати! 2.Въпроса за субсидиите пък е още по-тясно свързан с джоба им...

имунитета им няма какво да коментираме, чий частен интерес е...

Народът избира депутатите ,но не може пряко да изкаже мнения.Нещо няма логика. Само в Великобритания и Швейцария явно това е възможно.

Този път разбирам. спестили са пари на данъкоплатеца. Ако бяха одобрили референдума, военолюбецът плевенлиев, със своята неприкрита народна любов щеще да задейства конституционния съд, а там нещата са, както добре знаем, предрешени. искам да кажа, масони предрешени като съдии. от министър председателя фил в конст. съд какво може да се очаква?

апропоз, къде е плевенлиев? още ли е в окопите на Крим?

Емо, пазара никога не е свободен!Пазар се създава от най-заинтересования, и той много трудно отстъпва някаво поле за друг!Всичко друго са политологически клишета за цаците!

и слави кво се пени снощи -хем тъп хем упорит -това че той мисли по тоя начин не значи че болшинството хора мислят таканито че е прав и преди да обижда съда дза помисли малко че може да е сбъркал преди да се пеняви защото според мен и много др хора съдът в случая е прав!

Най-добрата регулация е свободния пазар и конкуренцията! Тъпата мутрагарешки обаче иска регулация по негов тертип...

Верно управници могат да вбесят хората. Няма ли да заработи КЗК?????????? Само тази псевдоинституция не знае и не може да докаже ама НИЩООООООО! За какво си взимате залатите????

Парламентът е велик и железен, защото го обитават велики хора.

И както се оказа депутатите са твърдо против всякакви референдуми. Само избори организирани от тях. Да изберем пак ТЯХ!

След като си продаде аптеките, тогава иска 1 лице да няма повече от 4! А неговите колко бяха?! Я бягай бе примат!

Кои аптеки си е продал бе макак,веригата аптеки Парешки си функционира нормално и си е негова собственост!Разбира се и цените са по тънки от другите аптеки!Ти си примат мухльо!

Не е примат,герберска близалка на повикване е

Това че не са сменили името не значи че не ги е продал ма овцо заспала! Ти за него ли работиш? Под масата на колена... боклук мръсен, да ти го туря!

Има и по-евтини аптеки ;)

в главичката ти всичко се е обърнало точно наопаки! Марешки иска да прокара ДА НЯМА ограничение един собственик да има повече от 4 аптеки!

Ще ви дам аз, едни референдуми! Ще правите каквото ви кажем, че ще ви майката е-а!

Всички тези истории с референдумите имат една хубава страна - за пореден път се вижда тези лица и институции, които не желаят никаква промяна и които твърдо защитават практиката народа да бъде унищожен.

Дрън, дрън, а цената на петрола пада и никой не протестира за цените на бензините и дизела!

Цените на горивата не са от национално значение според депутатите, както пише в статията. Това са въпроси отнасящи се към частни стопански интереси.

Има търсене, купува се - цената расте! Ти да не чакаш още апартамент с лихвоточки?

Има пазарна икономика. Като протестираме какво става с бензина нищо. Къде е правителството да попита производителите и вносителите как си опровдават високите цени? Ми драги има овшорни фирми къдети и заминават част от парите. На бойко му е добре дошло високата цена щото нали знаеш за акциза колко е над 50 % от цената!

Първо-учиндолският славей,сега ярешки-край нямат!...

Само втори въпрос е за частни стопански цели. Ама и сега има вериги с много повече от 4 аптеки. Останалите въпроси са от национално значение. Проблема е, че питат депутатите дали са съгласни да им отнемат правата и хляба. А дали те ще се съгласят?

Ако Марешки се кандидатира за президент, ще го подкрепя. И не само аз!

Много ми е интересно кави въпроси ще позволят п.тките в парламента да участват в референдум?

Въпроси, които депутатите веднага ще подкрепят и ще се проведе референдум: 1. Броят на депутатите дали да стане 480 или 960 2. Заплатата им да бъде 10 000 или 20 000 евро. 3. Да получават заплата а/докато не са в залата или б/докато не са на работа

НАРОДЕ, защо не постъпим, както е във Вазовата "Грамада". Всеки, който мине оттам, да изрази отношението си, като захвърли по един камък.

Кво е грамада,кой е Вазов ?

Да-а, аналните продукти на "образователната" ни система след 1989 г. наистина не знаят кой е Вазов и какво е "грамада".

НАВИ ДЕМОКРАЦИЯ ХАХАХА ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО НА БЪЛГАРИНА Е ДА УМРЕ ТОВА ПОНЕ ГОСПОД МУ ГО Е ДАЛ. ВЪПРЕКИ ЧЕ В ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ И ТАМ ЗАПОЧНА ДА ИМА ОГРАНИЧЕНИЯ ХАХАХ! НА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ СЕГА!

Да ,демокрацията е хубаво нещо! Да! Искахме демокрация/и още я искаме/! Но .... не отидохме до край Разчитахме някой друг да изправи кривите тояги на гърба си,и...получихме ... от трите най-дългото. :-((( На 6,11 идете за гъби ,за риба...

С отхвърляне на предложението едно лице да има повече от 4 аптеки, за да паднат цените на лекарствата, парламента показа че е против болния народ, и държи да бъде жестоко ограбван. Там където Марешки има аптека, цената на лекарствата са с 15 % по ниски. Парламента гласува против народа.

Марешки колко аптеки има общо, че го оплакваш?

САМО С КРЪВ ЩЕ СТАНЕ , НЯМА ДРУГ НАЧИН............ НО ЩЕ СТАНЕ

И АЗ СЪМ , ЗА Това го говоря от много години, че друг вариант няма,ако искаме да променим нещо разбира се

Умориха се от работа. Това да ходиш 2 дена седмично в 10ч да пиеш кафе и да си тръгваш най-късно в 12ч, и да си уреждаш далаверите е тежка, изморителна работа. Айде сега отпус...пардон, ВАКАНЦИЯ повече от месец.

Слушай сеа хомосексулен плъхок! "Колегата им от блока Радан Кънев заяви, че картелите трябва да бъдат предотвратявани от конкретни институции като КЗК, Агенция "Митници" и Министерството на финансите." Ми как ще стане това на практика? Невъзможно е! Та там са само кретени!

е пълна противоположност на истинската Швейцария. Там е възможен референдум практически за всичко, а тук е невъзможен който и да е референдум. Някой може ли да отговори що за демокрация е българската?

Марешки, давай напред. Да погледнем гласувалите: 88 + 11 + 6 = 105. Очевидно, депутатите вече са решили, че броят им трябва да е 105. Какъв е проблемът да ни попитат и ние да го кажем официялно. Аз ако отсъствам от работа, както те отсъстват, отдавна да са ме уволнили.

не РАЗБИРАТЕ ЛИ, ЧЕ МАРЕШКИ ГОНИ САМО СВОЯ (на този, който му дава парите) интерес. хич не го е еня за болните българи, а гледа всички да минат през неговите аптеки, за да прибере парите от здравната каса. Марешки е проект за прибиране парите за лекарства от здравната каса, така като някои болници прибират пари по здравни пътеки.

Марешки е бизнесмен и е нормално да се очаква да печели от своята дейност. Но все пак при него бензинът е много по-евтин от надруги места. Иначе като гледам как "отговорните" политици ни вдигат цените на билетчето, при минимална цена на петрола, предоставят договор за превоз (в София) за 140 милиона на фирма без лиценз, то си мисля: по-добре един реален бизнесмен да дойде, а пиявица от някоя фирма, която въобще не познаваме, но е Партията.

Българинът още не е разбрал, че мафията в парламента си прави каквото си иска. Приказките, че народът е суверена са за глупаци. Надменност, циничност и наглост струят от народното събрание. Живеят като царе, а народът само си плюе, без да излезе на улицата, както правят гърците например.

Ще има ли пуч ? остават три месеца до изборите а що не ги направим три е едно.?

Сбора от гласовете на Марешки и Слави е повече от един милион.Ако се кандидатират двамата за президентска двойка ще бият всички партийни кандидати от раз.Защото на изборите гласовете за тях ще бъдат в пъти повече.Да видим тогава ония дванадесетте съдии от КС къде ще се дянат.

И какво ще правят като президенти - ще мънкат като онова недоразумение да ни излагат пред цял свят.

А ДРУГОТО НЕДОРУЗУМЕНИЕ БОЙКО НЕГО КЪДЕ ГО ЗАБРАВЯШ ТАМЪН ДЕ 2 НА 2 ЩЕ Е!

Кой от двамата МЪНКА?Май ти ллаща някой?

да бе, прав си, кой от жълтите павита го интересува??? Гледат само лапачката и те това е

Не, такива като тебе ! Ярък представител си отвсякъде !

Само за това ще гласувам за Марешки или за Слави!

За КОЙ ли ПЪТ депутатите ПЛЮЯТ в лицето на РАЯТА, ама и тя си го заслужава !!

Марешки, гледай си бизнеса и се кефи на живота ! Никой не е прокопсал от ограмотяване на тъпото и просто стадо, което приема своето ежедневно ограбване за нещо тъй НОРМАЛНО и "ПАЗАРНО" !!

Марешки може да е всякакъв, но от въпрос 4 депутатите бягат като дявол от тамян.

ГЛАС НАРОДЕН-ГЛАС БОЖИ????????? Не ти боже на лъжците,на бежчестните тирани, Не ти идол на глупците,на човешките душмани...!!!