Коментари - Щурмуваха парламента на Венецуела, има ранени | Днес.dir.bg

Щурмуваха парламента на Венецуела, има ранени

Група агресивно настроени поддръжници на венецуелското правителство проникнаха в контролирания от опозицията парламент.

Обратно в новината

Коментари - Щурмуваха парламента на Венецуела, има ранени | Днес.dir.bg

Коментари

Социологът Кънчо Стойчев на равна нога с най-богатите??? Вдигна поредна резиденция с къщи за гости с гурме в село Зорница, Сандански в съседство с Цветелина Бориславова, която закупи имот от вдовицата на Кюлев ???

едни от най-върлите туземни путинисти и сигурно са в оргкомитета за посрещането на путлер ???

А така, те какво си мислеха, че само с паричките на сорос може да се правят майдани, да видят и те бой по кабелите!

Батковци, преди малко в обща декларация Меркел и Украинското правителство поздравиха Чавистите за демократичния майдан!!:))))) Белият Дом застава зад тях и отпуска 5.000.000.000 за да са на равно с парите които дали на украинските нацистки изроди!!:)))) Нюлан тръгна с военен самолет пълен с бонбонки за да ги раздаде там на чавистите!! Всички са доволни, че най на края чавистите разбраха какво значи демокрация и как се действа за да се установи мир и просперитет от западен тип!!:))) Чичко Сорос покани Мадуро на вечеря, да обсъдят евентуални инвестиции!!:))))))

ехххх тия шумозаглушителни гранати... опасна работа тц тц тц

ми не ти е ясно бе! туй шумозаглушителната граната, като я хвърлиш, заглушава всеки шум в радиус на 300 метра, и настъпва Хапсолютна тишина. тъй де, чи кво?

Прав си, ама човекът не е разбрал, щото е написано погрешно!! Всъщност, са "ЩУРМОзаглушителни", щото като щурмуват парламента да не ги чуят и да ги изненадат......

сделката е проста. иска се да даде електората за експлоатация на америка. обявена е цена. ако не го направи той, ще го направи онзи, който го убие.

ако се окаже, че са някои умерени бунтовници, то може и маккейн да се срещне лично с тях, а сорос да задели някоя и друга пачка препрани.

как не те е срам да объркваш тука соросоидните едноклетъчни бе, а?? Те за едни центове си придобиха мазоли по върховете на пръстите а ти искаш да ги уволнят!!:)))) Безсъвестен руски мужик!! Комуняга!! Самогонец такъв!! Путинкистанец!! Мурзилка!! Пияница!! пс Ако не се вразумиш, имам още сразяващи аргументи!!

Цветна революцийка. CIA не прощава !

Нещо не си разбрало..

Другари, другари! Вече знаем какво е комунизъм- това е да няма нищо. Всичко свърши!

ЩО ДА НЯМА НИЩО БРЕ ???? ... ТА КОЙ Е ПОСТРОИЛ ПАНЕЛКАТА В КОЯТО ЖИВЕЕШ ??? - КОМУНИСТИТЕ ОЩЕ 1970-1980 ГОДИНА :))

то от детройта по-тъпо парче нема из форумите ...

Социалисти, сър!

КОМУНИЗМА ИДВА ... РОБОТИЗАЦИЯТА И АВТОМАТИЗАЦИЯТА ПРАВЯТ ОБИКНОВЕННИЯ РАБОТНИК ИЗЛИШЕН ... ИЛИ КАПИТАЛИСТИТЕ ТРЯБВА ДА МУ ПЛАЩАТ ЗА ДА НЕ РАБОТИ ... ИЛИ ЩЕ ИМА РЕВОЛЮЦИЯ И ЩЕ ЗАГУБЯТ ВСИЧКО :))) ... ТАКА ЧЕ ДО 10 ГОДИНИ ЩЕ ПОЧНАТ РАДИКАЛНИ КАТАКЛИЗМИ ПО СВЕТА :))

абе неграмотник нали това е комунизма - диктатура на пролетариата! роботите тотално премахнаха :))) в производството работят все по-малко хора повечето работят в сферата на услугите певци и т.н. няма да има комунизъм марк беше опроверган тотално айде почивай

*роботите тотално премахнаха пролетариата - работниците

НОМЕР 1 И НОМЕР 2 НАЙ-БЪРЗИТЕ КОМПЮТРИ В СВЕТА СА В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ :))

Тъй, тъй, другарю! И няма нищо във Венецуела. Значи комунизмът е дошъл щом няма нищо! На Бузлуджа ще има радостна новина! Другарите във Венесуела докараха комунизма и там вече няма пари, няма нищо! Обществото им достигна до края! Даже смело направи крачката над пропастта! И летят свободни от капитализъм и пари!

просто някои тъпаци решиха че при петрол от 150$ ще са царе вечно историята се повтаря както през 70те години енергийна криза скъп петрол но после 80те - евтин петрол ссср фалира! сега пак така земи тея шисти! мадуро пф путлер пф хлебарки

Недей бати, че и чавистите са твои колеги...:):)) нали правят майдан бе и ти се дереше тука, че така требе!!:):)) Ето, демократизирахте ги и тях и действат като соросоиди!! Кво ся, нали искаше Венецуела да стане "демократична"??:):))) Ръкопляскай им соросоидна сган, ръкопляскай им - от вас вземат пример...:):)))))

терорът е крайнолява практика, моля-моля

сащ не разчитат на кражби на полезни изкопаеми. сащ разчитат на научнотехнически прогрес. продават един диск уиндоус - ето ти 100 долара - два барела нефт. ракетите на елън мъск в момент с приземяването на първата степен спестяват 80 процента от разходите и елън мъск си ги прибира в джоба тези спестени разходи.

А АКО КИТАЙ КАЖЕ НЯМА ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ ГЕЙПЪЛ ИЛИ ЛАПТОПИ ???:))) ...

Ще ги правят в Индия.

Николас Мадурооооу! Един бакшиш "изхранва" цял народ. Както виждате народът иска още! Давай Мадуро, карай и нощна, изхрани ги всичките- ти можеш, те го знаят, а Масква те гледа с влажен разбиращ поглед.. а петролът ти не носи петродоларес. Нашрави справка в "Капиталът" ! Там пише всичко, даже и паре няма да има! Нищо няма да има! Ако във Венесуела няма нищо, значи комунизмът е достигнат като краен и завършващ етап от общественото развитие. Както виждате краят на всеки комунизъм е ясен! Няма нищо!

Това чака всички самозабравили се елити. Сега дават как тълпата бие тъпана на площада в Хамбург преди срещата на Г-20, страшно е. Венецуелският парламент няма да е единственият щурмуван тази седмица.

само комунист таксиджия може да докара страната с най-големи залежи на нефт до глад!

Или, примерно САЩ за да получи залезите...:):))))

много сте жалки бе дори и ссср което беше огромна империя и сега русия най-голямата империя на земята в момента и тях ги изкарахте жертви!!! жалка работа сащ никъде не грабят след 2СВ освободиха германия направиха си ФРГ хората а русия завзе всичко и забрави да си тръгне в ирак в момента почти всички кладенци се експоатират от китай и русия! не от сащ! само голата пропаганда ви остана но това е до време после пак ще сте смешниците

Или, примерно САЩ за да получи залезите...:):))))

Венецуелските комундели като всички крадливи и некадърни комундели са готови да убиват само и само да седят на власт, въпреки че народът им гладува. И това е най-богатата на петрол страна. А мизерията пълна! Индианци, индианци, що ви трябваше да изгоните испанците :)))))

Познато...

Срам и позор превземането на парламента, но за нормалните хора.... Иначе, соросоидите от форума да се радват и ликуват!! Още едни техни последователи следват "демократичните методи",стават част от "свободните" и правят майдан!!:):)))) Нали това искахте соросоиди?? И други да следват вашия пример в Украйна?? Ето, дори "Чавистите" разбраха колко сте прави и следват вашия пример!!!:):)))))) Успяхте!!:):)))))

ел детройте, объркал си се, бе. точно антисоросите атакуват парламента дивашки. и ся ко праим?

Тези са тъпи като галоши, дрогарето! Какво се опитваш да му обясниш. В много страни по-света комундета като тях, които обаче не са се докопали власт, влакове взривяват, с армията се бият.

Ко прайм ли?? Четем още един път коментара, да не би да го разберем - тва прайм!!:):)))) Не съм "детройт", не позна...:):)))))

Плешивеца от кремль що не е изпратил Аврора на буксир теглена от въглещния адмирал да гръмне един два пъти да подреят червените чугуни! м!

Упорит в идиотизма си.....

Cледващия шурмуван парламент ще е българския!!!, докато Баце е на някой помен, откриване на плочи, или с преклонената главичка чака някой "елитен" западняк да го погали!

Това накрая ще свърши с гражданска война, както са го подкарали. И още има някакви, които обясняват как причината не била в комунизма, а в неправилното му прилагане. Дори в пустинята Сахара, ако е на власт комунизмът ще се изхитри да предизвика дефицит на пясък. Чудя се кога най-после човечеството ще поумнее и ще престане да вярва на тази глупост. Която е не само глупава, но и кървава.

СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА ОБЕЩАВАМ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗА 2 ГОДИНИ ЩЕ УВЕЛИЧИ ЗЛАТНИЯ СИ РЕЗЕРВ СЪС 100 ТОНА ... .... КАК ??? ВСИЧКИТЕ МУТРИ , БЕЙОВЕ И КРИМИНАЛНОПРОЯВЕНИ РОМЛЯНИ ПО ЕДНА КИРКА И ЩЕ КОПАТ И ПРОМИВАТ ПО 16 ЧАСА НА ДЕН :)) ...

те и на 09.09.44 така са обещавали и после кво?- златният ни резерв изчезнал в братска чужбина. аре, нема нужда.

... А ЗАЩО КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ .. Е ВТОРАТА ИКОНОМИКА В СВЕТА ... С ТЕНДЕНЦИЯ ДО 2 ГОДИНИ ДА СТАНЕ ПЪРВАТА ????? :))

един милиард кирки са, брато :)

ДА СПОДЕЛИТЕ КАКВО Е ВРЕМЕТО В ЛЕНИНГРАД В МОМЕНТА?

Защото САЩ ги извадиха от съветската кочина! Освен това са най-населената страна. Имат 1.5 милиарда готови да бачкат по 25 часа в денонощието за купа ориз.

Ще има да чакаш да станат първа. Тръмп няма да си остави магарето в калта. Ще има още доста хляб да ядат докато стигнат Тръмп. А и след Сирия, ей сега идва война във Венецуела, където е фрашкано с петрол. Познай кой ще отиде да дава демокрация след няколко месеца.

Изобщо не става дума за подобни неща. Опозицията е окупирала половината сграда на парламента по незаконен начин. Привърженици на управляващите са влезли и са ги изхвърлили заедно с помощ от полицията.

парламентът е опозиционен-заседавали си хората и хоп- нахлуват привърженизците на мадуро със сопите. та, кой лъже?

Не тези им трябва един като Пиночет да озапти тази комунистическа палач и тези мъдуровци и тем подобни на стадиона....

ДРУГАРИТЕ ХРИСТИЯН ОМУНИСТИ СА ХВЪРЛИЛИ ЕДИН БОЙ НА ВЕНЕЦУЕЛСКИТЕ МУТРИ И БОЛЕН СИДЕРОВ :))

Шумозаглушателна граната ! ХАХАХА !Четете ли каво сте написали? Значи -Тишина, някой хвърля Шумозаглушителна граната, която гърми и заглушава Тишината хихихи. Тези гранати са брат'чедки на банкозаглушителните гранати като тази заглушила КТБ. Гръм едни 5 млд , пуска се една граната и тишина!

Т и там майдан....скоро и в Русия!

във Венецуела има зелени човечета.

ще има ли и този път "неизвестни снаиперисти" стрелящи и по двете страни ?

Хората ще си вземат държавата обратно (за разлика от вас).

Ще я вземат, а комунягите ще ги изтрепат!

червените качулки...

ЦРУ-то дали ще успее да изгони Мадуро по мирен начин, както направи това в Бразилия?

Коментари - Щурмуваха парламента на Венецуела, има ранени | Днес.dir.bg

Щурмуваха парламента на Венецуела, има ранени

Група агресивно настроени поддръжници на венецуелското правителство проникнаха в контролирания от опозицията парламент.

Обратно в новината

Коментари - Щурмуваха парламента на Венецуела, има ранени | Днес.dir.bg

Коментари

Социологът Кънчо Стойчев на равна нога с най-богатите??? Вдигна поредна резиденция с къщи за гости с гурме в село Зорница, Сандански в съседство с Цветелина Бориславова, която закупи имот от вдовицата на Кюлев ???

едни от най-върлите туземни путинисти и сигурно са в оргкомитета за посрещането на путлер ???

А така, те какво си мислеха, че само с паричките на сорос може да се правят майдани, да видят и те бой по кабелите!

Батковци, преди малко в обща декларация Меркел и Украинското правителство поздравиха Чавистите за демократичния майдан!!:))))) Белият Дом застава зад тях и отпуска 5.000.000.000 за да са на равно с парите които дали на украинските нацистки изроди!!:)))) Нюлан тръгна с военен самолет пълен с бонбонки за да ги раздаде там на чавистите!! Всички са доволни, че най на края чавистите разбраха какво значи демокрация и как се действа за да се установи мир и просперитет от западен тип!!:))) Чичко Сорос покани Мадуро на вечеря, да обсъдят евентуални инвестиции!!:))))))

ехххх тия шумозаглушителни гранати... опасна работа тц тц тц

ми не ти е ясно бе! туй шумозаглушителната граната, като я хвърлиш, заглушава всеки шум в радиус на 300 метра, и настъпва Хапсолютна тишина. тъй де, чи кво?

Прав си, ама човекът не е разбрал, щото е написано погрешно!! Всъщност, са "ЩУРМОзаглушителни", щото като щурмуват парламента да не ги чуят и да ги изненадат......

сделката е проста. иска се да даде електората за експлоатация на америка. обявена е цена. ако не го направи той, ще го направи онзи, който го убие.

ако се окаже, че са някои умерени бунтовници, то може и маккейн да се срещне лично с тях, а сорос да задели някоя и друга пачка препрани.

как не те е срам да объркваш тука соросоидните едноклетъчни бе, а?? Те за едни центове си придобиха мазоли по върховете на пръстите а ти искаш да ги уволнят!!:)))) Безсъвестен руски мужик!! Комуняга!! Самогонец такъв!! Путинкистанец!! Мурзилка!! Пияница!! пс Ако не се вразумиш, имам още сразяващи аргументи!!

Цветна революцийка. CIA не прощава !

Нещо не си разбрало..

Другари, другари! Вече знаем какво е комунизъм- това е да няма нищо. Всичко свърши!

ЩО ДА НЯМА НИЩО БРЕ ???? ... ТА КОЙ Е ПОСТРОИЛ ПАНЕЛКАТА В КОЯТО ЖИВЕЕШ ??? - КОМУНИСТИТЕ ОЩЕ 1970-1980 ГОДИНА :))

то от детройта по-тъпо парче нема из форумите ...

Социалисти, сър!

КОМУНИЗМА ИДВА ... РОБОТИЗАЦИЯТА И АВТОМАТИЗАЦИЯТА ПРАВЯТ ОБИКНОВЕННИЯ РАБОТНИК ИЗЛИШЕН ... ИЛИ КАПИТАЛИСТИТЕ ТРЯБВА ДА МУ ПЛАЩАТ ЗА ДА НЕ РАБОТИ ... ИЛИ ЩЕ ИМА РЕВОЛЮЦИЯ И ЩЕ ЗАГУБЯТ ВСИЧКО :))) ... ТАКА ЧЕ ДО 10 ГОДИНИ ЩЕ ПОЧНАТ РАДИКАЛНИ КАТАКЛИЗМИ ПО СВЕТА :))

абе неграмотник нали това е комунизма - диктатура на пролетариата! роботите тотално премахнаха :))) в производството работят все по-малко хора повечето работят в сферата на услугите певци и т.н. няма да има комунизъм марк беше опроверган тотално айде почивай

*роботите тотално премахнаха пролетариата - работниците

НОМЕР 1 И НОМЕР 2 НАЙ-БЪРЗИТЕ КОМПЮТРИ В СВЕТА СА В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ :))

Тъй, тъй, другарю! И няма нищо във Венецуела. Значи комунизмът е дошъл щом няма нищо! На Бузлуджа ще има радостна новина! Другарите във Венесуела докараха комунизма и там вече няма пари, няма нищо! Обществото им достигна до края! Даже смело направи крачката над пропастта! И летят свободни от капитализъм и пари!

просто някои тъпаци решиха че при петрол от 150$ ще са царе вечно историята се повтаря както през 70те години енергийна криза скъп петрол но после 80те - евтин петрол ссср фалира! сега пак така земи тея шисти! мадуро пф путлер пф хлебарки

Недей бати, че и чавистите са твои колеги...:):)) нали правят майдан бе и ти се дереше тука, че така требе!!:):)) Ето, демократизирахте ги и тях и действат като соросоиди!! Кво ся, нали искаше Венецуела да стане "демократична"??:):))) Ръкопляскай им соросоидна сган, ръкопляскай им - от вас вземат пример...:):)))))

терорът е крайнолява практика, моля-моля

сащ не разчитат на кражби на полезни изкопаеми. сащ разчитат на научнотехнически прогрес. продават един диск уиндоус - ето ти 100 долара - два барела нефт. ракетите на елън мъск в момент с приземяването на първата степен спестяват 80 процента от разходите и елън мъск си ги прибира в джоба тези спестени разходи.

А АКО КИТАЙ КАЖЕ НЯМА ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ ГЕЙПЪЛ ИЛИ ЛАПТОПИ ???:))) ...

Ще ги правят в Индия.

Николас Мадурооооу! Един бакшиш "изхранва" цял народ. Както виждате народът иска още! Давай Мадуро, карай и нощна, изхрани ги всичките- ти можеш, те го знаят, а Масква те гледа с влажен разбиращ поглед.. а петролът ти не носи петродоларес. Нашрави справка в "Капиталът" ! Там пише всичко, даже и паре няма да има! Нищо няма да има! Ако във Венесуела няма нищо, значи комунизмът е достигнат като краен и завършващ етап от общественото развитие. Както виждате краят на всеки комунизъм е ясен! Няма нищо!

Това чака всички самозабравили се елити. Сега дават как тълпата бие тъпана на площада в Хамбург преди срещата на Г-20, страшно е. Венецуелският парламент няма да е единственият щурмуван тази седмица.

само комунист таксиджия може да докара страната с най-големи залежи на нефт до глад!

Или, примерно САЩ за да получи залезите...:):))))

много сте жалки бе дори и ссср което беше огромна империя и сега русия най-голямата империя на земята в момента и тях ги изкарахте жертви!!! жалка работа сащ никъде не грабят след 2СВ освободиха германия направиха си ФРГ хората а русия завзе всичко и забрави да си тръгне в ирак в момента почти всички кладенци се експоатират от китай и русия! не от сащ! само голата пропаганда ви остана но това е до време после пак ще сте смешниците

Или, примерно САЩ за да получи залезите...:):))))

Венецуелските комундели като всички крадливи и некадърни комундели са готови да убиват само и само да седят на власт, въпреки че народът им гладува. И това е най-богатата на петрол страна. А мизерията пълна! Индианци, индианци, що ви трябваше да изгоните испанците :)))))

Познато...

Срам и позор превземането на парламента, но за нормалните хора.... Иначе, соросоидите от форума да се радват и ликуват!! Още едни техни последователи следват "демократичните методи",стават част от "свободните" и правят майдан!!:):)))) Нали това искахте соросоиди?? И други да следват вашия пример в Украйна?? Ето, дори "Чавистите" разбраха колко сте прави и следват вашия пример!!!:):)))))) Успяхте!!:):)))))

ел детройте, объркал си се, бе. точно антисоросите атакуват парламента дивашки. и ся ко праим?

Тези са тъпи като галоши, дрогарето! Какво се опитваш да му обясниш. В много страни по-света комундета като тях, които обаче не са се докопали власт, влакове взривяват, с армията се бият.

Ко прайм ли?? Четем още един път коментара, да не би да го разберем - тва прайм!!:):)))) Не съм "детройт", не позна...:):)))))

Плешивеца от кремль що не е изпратил Аврора на буксир теглена от въглещния адмирал да гръмне един два пъти да подреят червените чугуни! м!

Упорит в идиотизма си.....

Cледващия шурмуван парламент ще е българския!!!, докато Баце е на някой помен, откриване на плочи, или с преклонената главичка чака някой "елитен" западняк да го погали!

Това накрая ще свърши с гражданска война, както са го подкарали. И още има някакви, които обясняват как причината не била в комунизма, а в неправилното му прилагане. Дори в пустинята Сахара, ако е на власт комунизмът ще се изхитри да предизвика дефицит на пясък. Чудя се кога най-после човечеството ще поумнее и ще престане да вярва на тази глупост. Която е не само глупава, но и кървава.

СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА ОБЕЩАВАМ ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЗА 2 ГОДИНИ ЩЕ УВЕЛИЧИ ЗЛАТНИЯ СИ РЕЗЕРВ СЪС 100 ТОНА ... .... КАК ??? ВСИЧКИТЕ МУТРИ , БЕЙОВЕ И КРИМИНАЛНОПРОЯВЕНИ РОМЛЯНИ ПО ЕДНА КИРКА И ЩЕ КОПАТ И ПРОМИВАТ ПО 16 ЧАСА НА ДЕН :)) ...

те и на 09.09.44 така са обещавали и после кво?- златният ни резерв изчезнал в братска чужбина. аре, нема нужда.

... А ЗАЩО КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ .. Е ВТОРАТА ИКОНОМИКА В СВЕТА ... С ТЕНДЕНЦИЯ ДО 2 ГОДИНИ ДА СТАНЕ ПЪРВАТА ????? :))

един милиард кирки са, брато :)

ДА СПОДЕЛИТЕ КАКВО Е ВРЕМЕТО В ЛЕНИНГРАД В МОМЕНТА?

Защото САЩ ги извадиха от съветската кочина! Освен това са най-населената страна. Имат 1.5 милиарда готови да бачкат по 25 часа в денонощието за купа ориз.

Ще има да чакаш да станат първа. Тръмп няма да си остави магарето в калта. Ще има още доста хляб да ядат докато стигнат Тръмп. А и след Сирия, ей сега идва война във Венецуела, където е фрашкано с петрол. Познай кой ще отиде да дава демокрация след няколко месеца.

Изобщо не става дума за подобни неща. Опозицията е окупирала половината сграда на парламента по незаконен начин. Привърженици на управляващите са влезли и са ги изхвърлили заедно с помощ от полицията.

парламентът е опозиционен-заседавали си хората и хоп- нахлуват привърженизците на мадуро със сопите. та, кой лъже?

Не тези им трябва един като Пиночет да озапти тази комунистическа палач и тези мъдуровци и тем подобни на стадиона....

ДРУГАРИТЕ ХРИСТИЯН ОМУНИСТИ СА ХВЪРЛИЛИ ЕДИН БОЙ НА ВЕНЕЦУЕЛСКИТЕ МУТРИ И БОЛЕН СИДЕРОВ :))

Шумозаглушателна граната ! ХАХАХА !Четете ли каво сте написали? Значи -Тишина, някой хвърля Шумозаглушителна граната, която гърми и заглушава Тишината хихихи. Тези гранати са брат'чедки на банкозаглушителните гранати като тази заглушила КТБ. Гръм едни 5 млд , пуска се една граната и тишина!

Т и там майдан....скоро и в Русия!

във Венецуела има зелени човечета.

ще има ли и този път "неизвестни снаиперисти" стрелящи и по двете страни ?

Хората ще си вземат държавата обратно (за разлика от вас).

Ще я вземат, а комунягите ще ги изтрепат!

червените качулки...

ЦРУ-то дали ще успее да изгони Мадуро по мирен начин, както направи това в Бразилия?