Британски депутат със смъртни заплахи заради Брекзит

Разбунтувал се британски депутат консерватор е получил смъртни заплахи заради позицията си по Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Британски депутат със смъртни заплахи заради Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля си, че Северна Корея ще влезе значително по лесно и по бързо в ЕС, отколкото Великобритания да излезе.

Ама много ми е интересно от къде и как е получил "смъртните заплахи"? И дали тази "новина" не е един вид реклама на тоя или оня? А може би "новина-пушек" /отвличане на вниманието на овцете от нещо друго/?

Нека Британия отплава по пътя на Титаник.

Досега промивахте мозъците на хората че вижте всички в UK съжаляват и искат в ЕС, сега изведнъж този депутат, който спъва Брекзита вместо да получи похвали, получава заплахи.

Промиват Ви мозъците чрез медиите,притежание на еврейските глобалисти,че 'мнозинството' иска ЕС.Само в Лондон желаещите са повече,но в Лондон мнозинството са чужденци-навсякъде другаде преобладава про-брекзит мнозинство.

Ако отидеш в Лондостан и няма да повчрваш, че Зоологическата градина е отделена. Като минеш по улиците и ще видиш същества от гз на географията с вид и цвят на използвана тоалетна хартия. На хората в страната им е писнало от това колониално блато. И искат да са независими, само че нещата са вече твърде далеч и скоро Острова ще се казва Колонистан.

Кралицата им ги натресе,но те изобщо не го осъзнават.Кралското семейство говори едно,а задкулисно е част от гнусната програма за Нов световен ред и целува задните части на сатанинското еврейско квазимодо Тотшилд и обкръжението му-нали идеята за циганка да бъде жена на Хари е нейна,но и британците са с толкова рехави мозъци,че са буквално слепи кой им натресе цялата измет!!!