Караянчева: Солисти търсят в операта, ние сме оркестър

В деня на откриването на българското европредседателство трябва да разберем, че сме националният отбор на България, заяви председателят на НС Цвета Караянчева.

Обратно в новината

Коментари - Караянчева: Солисти търсят в операта, ние сме оркестър | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оркестър от професионални крадци,които управляват държавата хаотично.

А Борисов не е солист, айде бе, нали затова свалиха предишния председател, заради солиста.

Аз мислех, че сте хор, но и оркестър става. Нали заедно крадете!

Оркестър ''ОЛЕЛЕ МАЛЕ'' ! България , най-бедна и най-КОРУМПИРАНА държава ! По скоро , оркестър ''ВЕЛИКАТА КОРУПЦИЯ''!

село Мамарчево, Ямбол и опера, Кърджали къде ма како има опера, оперетка имаше, но опера. Тая като говори чували се. Наизустила, каквото са и написали и говори. Виж внучето ти Тотка може с парите на данъкоплатнице да я запишеш в столичани в повече да пее, а не като Цветанов, много фалшиво пее, а и фалшив човек, добре, че не е той, а ББ, 2:2 , или 2:1 , пеенето, имаш пари, дорде е на 3 годин, давай , води внучето си, че след 25 години прабаба , дорде си млада го води на спорт, поне в това си научена, всичко е до късмет, ако се бяха някои красиви женки родили сега и ние кяхме да сме в нс, ълно е с балъци мъжки там, то си върви тънката и слаба част винаги, нека се радва, кога щеше да види , това, което е сега, да беше поне завършила елитно школо, елитен университет редовен, но такива останаха в бг, ето ви картинката-физкултурник, пожарникар, тази баба, и след 25 години прабаба. това нямаше ли кой да ти каже, че утре не се знае, а тя милата предвижда след 25, хубаво , нищо лично, нищо лошо, само щастие, късмета го имаш, ти желаем, и не завиждаме, а само ви съчувстваме, че сте много , ама много нагли и прости

...цурка,абе провинциална беквокалке,абе каква е тази опера, с хор и оркестър без солисти?:))))))))))

,,боко,,...,,човекът оркестър...,,!!!

Фалшиво свирите, с диригент незнайно кой, първа и втора цигулка знайно кои /Б.Б. и Цв.Цв./, а партитурите са ви пълни с правописни грешки, но струват много скъпо, и билетите ви за концерта са безкрайно скъпи за публиката.

Крадлив и престъпен оркестър сте! Докарахте народа до изстъпление и ако някой надигне глас, жална му майка! Убийци! Докога ще ви търпим?

Боляровската селска принцеса много разбира от опери, да знаете. Абе как в гейрб няма поне един едноок нещо да разбира в групата на слепите. Освен да крадат, разбира се.

Простакела.

"рябва да разберем, че сме националният отбор на България," каза каката. Но обясни и че сме оркестър... Преди време един друг титан ма речта обясни, че прфемиерът ецентър нападател. Любопитна терминология...

В коя опера бе, Цеци - е пекинската ли?

ОРКЕСТЪР, ОРКЕСТЪР АМА СВИРИ ФАЛШИВО - ЗАТОВА СТЕ ИЗВЪТ ОПЕРАТА...... ФАЛШИВИ И КРАДЛИВИ И ЛЪЖЛИВИ

Права е! Марионетките си имат диригент, а те само изпълняват послушно, дори и най-голяма глупост. Така че, да, солисти няма как да бъдете никога.

Ами то и в операта има оркестър. Тя , обаче, няма от къде да знае, защото едва ли е ходила на опера. а може и да е ходила, ама във виетнамския Пекин. Иначе щеше да е наясно, че в един оркестър всички са важни. В нашето НС са важни само едната част от музикантите. Другата част изобщо няма възможност да свири. Дори и когато важните свирят фалшиво, пак не ги интересува мнението на останалите. Що за оркестър е това ?

its

Тая е същата селямка като кака Кури

Досега не сме имали чак толкова прости , крадливи и лъжливи управници.

СЛУЧАЙНА,ЖАЛКА И БЕЗЛИЧНА ЖЕНА ТРЯБВА И ОЩЕ ЕДНО ОБРАЗОВАНИЕ ЗАЩОТО ТОВА КОЕТО ИМА НЕ И ДОСТИГА - КОГАТО БЯХА ПРИ ПРЕЗИДЕНТА ИМАХ ЧУВСТВОТО ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ И ДАДЕ ПОДНОС С КАФЕТА ЗА ДА СЕРВИРА НА ВСИЧКИ МАКАР ЧЕ НЕ Е СИГУРНО ЧЕ И С ТОВА ЩЕ СЕ СПРАВИ ДОБРЕ - СЪЖАЛЯВАМ ТОВА ВИЖДАМ ТОВА ПИША

Посредствена провинциална история...

Ела коте, ела да ми посвириш на флейта.. После ще измислим и име на оркестъра ви. Това гербер вече се изтърка..

БЕКВОКАЛИСКАТА Цвета Караянчева, ЗАЩИТИ ОТНОВО "ГРОБ"-кауза пердута.

Абе, вие всички сте оркестър без име и всички сте за затвора. На тази обезкостена държава и трябват млади хора, които ще и вдъхнат живот. Вие всички там, в парламента сте за разстрел, без изобщо да ви се чете присъда, Да ви строят в редица и само да има достатъчно куршуми.. Изедници такива !!! Въшки !! Паразити !!

Куршуми има достатъчно за всички които са ги "ЗАСЛУЖИЛИ"' чрез погазване на ЗАПОВЕДТА: НЕ КРАДИ!

вие сте стадо с тъп пастир!!! иска ти се да сте интелектуални колкото един музикант, но сте си дървеняци.

И тази изпълзя в защита на "националния отбор по крадене"

Като признание за свирене е добро начало, само груповата му съставляваща е малко извратена.

ОТБОР КРАДЦИ!!!

Цветиту повече по малки нощни музики си пада не по солисти...

Драги ми педалисими и дебилисими, и по важното е че като спрат еврофондовете вие ще плащате тези милиарди заедно с лихвите. Те "лихварите" от хиляди години са разработвали този метод на заробване. А сега и с договор за някаква истанбулска конвенция.

О! След като ще правим аналогии с НС и "националния отбор на България", да питаме Цветиту и за коментар на резултатите и постиженията ?;)) Щото, ако съдим по постиженията на националния ни футболен отбор ( заради Баце ги сравнявам, че той нали ни е футболиер за пример;)) например и ги съпоставим с постиженията на националния отбор у НС, едва ли ще се намери българин, който да се изпълни с гордост и заплаче от радост...

Ти лично си една очеидно не интелигентна селянка, така че кой те бръсне за слива ! От по-рости от нас акъл не искаме ! А вашия отбор скоро ше бъде на правилното си място , сети се къде ?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Нормално е д ви крадем След 2018 та спират еврофондовете и тогава няма да имаме далавера и ще подадем оставка, след ,като сме си оправили живота.

Ние сме националният отбор на България" - отборът го знаем, излага ни навсякъде. Лошото е, че некадърните гербаджии се имат за отбора от САЩ '94.

ПО-ЛОШОТО Е , ЧЕ ЗНАМ И КОЙ ВИ Е ДИРИГЕНТА !!!! ЩОТО, САМИ НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СВИРИТЕ , САМО ЗА ДОМАКИНИ СТАВАТЕ !!! АМА ОТ ТЕЗЕ, НАХАЛНИТЕ ДОМАКИНИ, ДЕТО ОТ ПЛЯМПАНЕ ИМ ЗАГАРЯТ МАНДЖИТЕ !!!!

По-скоро цялата политическа класа сте мафия,банда,глутница лешояди,които опоскахте трупа на България.

На бедната и корумпирана държава в ес.И нишо не се променя.герп,депс,бсп-крадеца вика дръжте крадеца.Докато няма наказуемост, все така ще е.То за убийство на пътя дават 2 г условно.Баси смешната съдебна система.

Вие сте оркестър, в който никой не може да свири на инструмента си, а ако опита, диригентът го бие през пръстите. Диригентът свири едновременно на всички инструменти, но крайно фалшиво, защото нищо не разбира от музика. Но това не му пречи да ръкомаха и да се пъчи като пуяк.

Да, вярно, оркестър от корумпирани крадци и мошеници !

свиркаджиите в оркестъра сте много