Изборите в столичния квартал ”Младост” скараха депутатите

Гласуването на изборите за президент, на референдума и за кмет на район “Младост“ в София ще се проведе в една секция. Решението предизвика скандал в НС.

Обратно в новината

Коментари - Изборите в столичния квартал ”Младост” скараха депутатите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вторият по важност закон след Конституцията бил Изборният кодекс. Колко мило. Каква загриженост. А на тия мили хора да им светва случайно, че задължителните избори са точно погазване на Конституцията? То че няма да се произнесе Конституционният съд - хората с най-големите държавни заплати в България - няма, ама законотворците като си лялят, поне малко срама да имат. Защото те този Изборен кодекс го подмятат както си искат, променят го всяка година и все нещо не им достига, за да го променят така, както искат гражданите. Лицемери.

А какво да кажем ние в Овча купел - стария квартал. В Младост поне явно живеят активни, умни хора, борят се и протестират, Тук е пълно мъртвило, застрояват се реките, като коритата им се бетонират за сметка на данъкоплатците до ширина 2 метра, за да се даде площ на строителите, унищожава се де що има зелено. И всичко си трае - стар софийски квартал и тъпи шопи.

Младост трябва да се преименува на Демократична кочина. Просто не заслужава хубавото си име.

голям колкото Добрич? Добрич 1944 население 30 000 1989 население 140 000 2016 население 70 000

В нашият магазин, като се струпат повече клиенти, се отварят и повече каси! Какъв им е проблема в една секция, вместо една стаичка за гласуване да сложат две? А те - две опашки!?

Ама че тъпа аналогия!

магизините с касите са само от веригите .Кой е твоя магазин ако не е тайна????

"Ако върху бюлетината на ръка е изписано "МАМКА ВИ!, ВАЩА МАЙКА..." или нещо друго, включващо думата "майка", това ще се отчита като глас за Цецка Цачева".....

Гениално! +100

Хората от Младост да идат да видят Левски във Варна и да знаят какво ги чака. Как най-добрия квартал за 10 години става лайнория. Презастроено, няма място за паркиране, разбити тротоари, няма въздух, всички гаражи са магазинчета и т.н и т.н. Ако искат пък да си траят, че да сравняваме после. А относно изборите - могат даже да запишат в закона кой е победителя (победителката) директно. Не за 5, не за 2 по 5, а за 500 години напред. Вечен президент, като при комунизЪма.

като при комунизЪма Няма да видят - от чистите улици, мити всяка вечер, цветни алеи, до фонтанчета с вода до детските площадки. Вместо това - една голяма демократична кочина.

е, да, ама "успешна " кметица?!

Васка от коя партия е?

АБВ

Добре де - не можеше ли в този изборен закон да се запише, че президент е слабата ракия цуца парцуца и то за 10 години напред, гроб е единствената партия, а право на достоен живот и мнение има само г-н бащицата. Така проблемите с референдума отпадат. Изборите стават ненужни, пести се време и пари. Само дето вместо червено знаме и червена партийна секретарка леля ци цуца ще вее синьо знаме и ище е синя партийна секретарка. Нещо като ново ОФ ще има. В него реформаторите признават ръководната роля на бащицата и крадливата му и некадърна пасмина , а в замяна получават за вечно ползване примерно 4 министерства ама без право да назначават негробари в тях.

Всеки от кандидатите да каже предизборната си тактика 1 ще има ли парк Въртополо в останалата възможност за него 2 ще има ли парк Сто години София в целия му вид 3 ще има ли парк Източен в останалата възможност за него Зад Хита също щеше да има парк но тази възможност вече не съществува. Кандидат кметовете да бъдат так любезни да споменат какво планират и има ли възможност да се направят защото за обещания сме слушали зелената част да се свива постоянно. а да няма отговор ще ги има ли и ще останат ли предвижда ли се да не се застрояват .Предвид че тези места остават почти единствените незастроени какво се планира за тях/

някак си не разбрах сравнението на парвенюто Д. Кирилов на Младост със Сталинград

Без този европейски съюз,и Нато,Българите бихме,300 пъти по добре,и сега нямаше да имаме и тези Хиляти Бежанци,които след време ще започнат да изнасилват Българските жени,защото ей така им се било кеф на пацата.

Вие или сте много неграмотен човек, или сте пълен глупак. Нито ЕС, нито НАТО, нико която и де е странична сила няма отношение към поведението и възпитанието на българина, който откато съществува тази държава по манталитет е неграмотен, мързелив, завистлив и в болшинствто си тъп поради горе-изредените причини. Робското съзнание е дълбока част от гена на българина. Него все някой трябва да го управлява - преди Тодор Живков, сега Бойко Борисов, после не се знае - следващия месия. И все някой друг е крив - типчно мислене за посредствения българин, който няма никаква представа за себе, а само си въобразява фантасмагории. Вземете да учите - езици, науки, вероизповедание, каквото искате и почнете да мислите с главата си.

както е тръгнало човека става скот а не обратното

" Робското съзнануе = не съди за другите по себе си. Не всички са като тебе

В България всички закони, наредби, правилници и пр. се правят по същия начин, както сега идиотизмите с Изборния кодекс. Нормативен документ, пълен с противоречия и недомислици, нямащ нищо общо с останалата нормативна уредба, на всичко отгоре променян по сто пъти в годината, всяка промяна изисква месеци труд от по-долните нива на администрацията да приведат своите разпоредби по него, докато те свършат това или пак има промяна или изобщо го отменят и т.н.БЕЗУМИЯ. Закони се сменян непрекъснато по кефа на някого и за интересите на някого без изобщо да се отчита че промяната веднага влиза в противоречие с поне сто други закона, да не говорим с нормативна уредба по общините. Ако се стигне до съд по някакъв казус, всеки съд решава каквото си иска, защото в тази нормативна джунгла какво и да направиш, не се знае прав ли си, крив ли си. На всеки за всичко може да се повдигне обвинение или да се оправдае за всичко, защото няма ясни закони и правила. И накрая хората питат - " Защо обикновените чиновници не работят ефективно? " Е как да стане, като колкото повече работиш, толкова повече разбираш, че всичко е безсмислено и накрая все си виновен за нещо. УЖАС И БЕЗУМИЕ.

разкарайте съпругите на псевдовоенните от общината. Пансион за съпруги на военни направихте общината. Преназначете и разкарайте "калинките", обявете конкурс за всички длъжности. Мацките са на график кафе-цигара-разговори ала бала.... ГЕРБ ще ви оправи...

Такива измами правеше предишната кметица на Младост от ГЕРБ, такава корупция, а сега пак искат мръсните гадове да сложат свой там - само и само да не изпуснат кокала :(

ГЕРБ = ГРОБ това и децата го знаят вече ... който твърди обратното е малоумен !!!

А,кога ще има Национален Референдум,и дали да има ''BG-EXID''i ot NATO???

Га Бай Ставри направи да ти цъфнат налъмите в Централния Софийски, бегай за опорни точки, мурзилкаж! Шефовете ти от Минправды не би следвало по никакъв начин да ти зачитат този коментар за бройка, не само защото не е по темата, а защото е откровено тъп и разкриващ те като нескопосан трол. Чудя се как изобщо все още те търпят, ти си срам за мурзилската гилдия, срам за целия човешки, пардон, Путински род!

Куре,что пушиш?

Кво ти виновен Путин,клошарю?Ебати демократи-европейци-едни избори нямат ресурси да организинират!Клошарю,аре,-свинете,като теб-под земята и отгоре!

Докато в х-л Радисън не отседне някой фен на Василий Зайцев, тази държава няма да започне да се оправя;-).

И върхът на безумието е да се строят тези небостъргачи на мястото на Деница точно след като бе изградено метрото и построен като хората булеварда отгоре. А иначе от обещаното "спасяване" на дърветата, които растяха пред Деница всичко остана обещание - преместиха ги, зарязаха ги и те съответно изсъхнаха.

Д. Кирилов трябва да ограничи публичните си прояви, защото 2003-07 г. беше общински съветник от БСП и би трябвало да се притеснява от "бояджийството% си.

Тиквата чрез своя лакей президента на Тенис Федерацията Стефан Цветков- Цъфа искат да дадат на турците от Гаранти Коза да строят в Младост мега хотел. Затова КОЗА е киха пари чрез спонсорство на тенис турнира в София и направи Цветков главен съдия на Истанбул Коза Опън

И докато чакаме да си изберем нов кмет в Младост, продължава "усвояването" на градинката пред общината - след незнайно чие кафене сега се строи незнайно чия лавка!

има ли социология кой води на изборите за кмет"

В Младост не трябва да позволяваме да се строи безразборно - поредния план на Фъндъкова и сие, е да позволи на мястото на бившия магазин Деница - 30 етажно строителство. Решението за това ще бъде взето в петък. По ПУП / подробен устройствен план / на Младост приет 2009 г. в този район е заложено 2-3 етажно строителство.

За да мога да вървя, там където слънцето ме орява, трябва и не трябва. Мислиш си че това е истината. Мога и още. Младост - старост, мързел и милост . Аз съм българче и силна майка мен ме е родила. Да си плащаме членският внос.

??? Добре ли си ?

то и сгеа за служебния кмет изникна ново строителство.Тая година е пика на строителството.Новите предизвикателства пред новия кмет ще сазащото всичко с изключение на малко се застрои напълно.Всичко над новия Лидл се застрои буквално за месеци.Последния е от преди дни.Остава още едно малко местенце там и часста от Въртополо която беше отделена е напълно застроено .