Кубрат Пулев: Депутатите не работят, накрая ще вляза в НС

Боксьорът Кубрат Пулев се възмути, че депутатите не работят, а само се обвиняват един друг, и се закани накрая да отиде в парламента и да им го каже лично.

Обратно в новината

Коментари - Кубрат Пулев: Депутатите не работят, накрая ще вляза в НС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ама като какъв ?

Като боксъор :))

Още някога Ботев го е казал-за това тежко положение на народа единствено революция за да се избави от тежкото положение.

Влизай братле, викнете и Багата от Щатите, Митю Крика от Лондон, вземете Киро Скалата и Очите като оздравее напълно, па каквото сабя покаже и честта майко юнашка!

Не се отваряй много, че те в парламента са се с по - дебели вратове от теб. Ще те смажат, все пак цял народ ги храни, а те лапат ли лапат.

ееее, направете го поне кмет на софия де, ко като падна от украинеца кличко

Те много като теб са влизали и излизали. Не сравняваѝ спорта с политиката. Нещата са много различни. То и Симеон дойде ,ама само да си върне имотите ,защото нямяше какво да яде в Испания.

Айде, Кобрата - президент, президент!!! Когато котката спи, мишките пируват. Когато държавността е в упадък, циркът е в подем. Ако Кобрата е българския Майк Тайсън, то не си спомням американския да е съветвал Конгреса. Или да е тръгнал да влиза в него. Но ние сме в България, тук държава няма и всякакви шоумени ("Едно ферари с цвят червен"), спортисти ("Продължаваме напред") и други "извесни" лица започват да изземват функциите й. Не знам за парламента, но ако Кобрата реши да се кандидатира за президент, може и до балотаж да го докара. Предствете си държва, в която решенията на държавно ниво се взимат от Слави Трифонов, Николай Бареков, Стойчков, Кобрата, Стефка Костадинова, Нешка Робева и т.н. А някои не харесваха Плевнелиев?

Плевнелиев, Плевнелиев...Интелигентен, ама няма излъчване бе. Президентът трябва да е мъжкарче, да има вид на изглед, нали разбираш. Някои хора просто никак не им отива да се появяват публично.

Аман от тъпи прости българи !!

Sm3hurk0

Шампионе, тези в парламента са оглушали и се съмнявам, че ще те чуят ! ...НО, ако им тропнеш по едно кроше, може и да се усетят и влезнат в час. Ще имаш ли сила да посъветваш 240 пъти, нашите 240 депутата ?

След 1989година превърнахме народния представител в професия / и то каква?/ и резултатът е налице: държавата и народът изчезва...

Ще конструирам нов тъпомер. На сегашния скалата не стига....

То май е най-добре Пулев като отиде в парламента не да им приказва на онези селски тарикати, ами да ги понабие. Защото те от дума не разбират... Тъй де!

Този смешнорий иска в парламента също да продава наркотици, това да не ти е студентски град? кубрате остани си боксьор и дилър.

Прав е Кубрат! Може ли, в продължение на 6 седмици да работиш по 1 час на ден и да получаваш над 3000 лева?! Та то тая работа била много сладка. Направо сме за ГИНЕС с нея. Слушах вчера депутат от ГЕРБ, който обясняваше, че не е важно колко се стои в Парламента, а какво е свършено. Че е така, така е. Обаче, не ви ли се струва, че тази постановка е доста "византийска"?!

мохамеданите са мнозинство, те са за герб, така че не се пени, мнозина вече много работи говорят против бсп. а може и да са прави, дано биби не им разрешава на тия 239 да крадат депутати, че виждаме, всички депутати, областни, кметове , демек политици от 30 много са крали и сега си узаконяват всичко-къщи на запад, хотели, ресторанти, земи, евро, роб си се родил, вие си знаете , кои, които не крадоха през соца, и роби си остават тези и през демокрацията. Късмет. С кеф да си харчат всичко откраднато от гърба с честен труд и много пот на чело от отруденият народ. от работа в бг гърбав ставаш, но не и богат. само с далавери можеш да прогресираш, но и трябва зад теб както мнозина ги има дебел гръб. нищо не може да направи човека без хора, без гръб, дори и работа в булгаристан не можеш да започнеш, а каму ли нещо повече.

Ами това му е кариерата - след бокса отива в парламента. И Сега питекантропите там не са малко.

го кажи на Нинова. Откакто се конституира новото НС, не е млъкнала и не е спряла да прави скандал след скандал.

Очевадно е,че пак избрахме от трите най дългото!

Трябва да има и спортисти в тоя парламент. Освен, че има всякаква друга паплач там, трябва да има спортисти, защото спортът винаги е бил важен за България! Успех Кобра!

Те за това взимат заплати бе Кобра, да се държат като недоносчета и дебили, не, че не са. Влез в една детска градина, там 2-3 годишните са по - интелигентни от тези олигофрени в парламента.

То и без това си малоумен колкото половината от тях. Може и да се разберете.

Абе Калпак, какво ще направиш като влезеш в парламента ? ГЕРБ няма да станат повече !

Подготвя се за края на спортната си кариера.

Разгеле! Тогава наистина ще си имаме Сульо и Пульо в Парламента!

Нашият парлама Паралиямент работи здраво. Ето, днес например всички изработиха по една Декларация, по 3 протеста, 4 оправдания, а някои дори зададоха въпрос ... за да проявят фасон. Просто е толкова възвишено, че вие не можете да го разберете! Но и не е важно. Плащайте си редовно и мълчете.

като свърши там, ако може после да прескочи и до министерския съвет, съда, нап, топлофикация и т.н.

Пулев, влизай в Парламентата и ги почвай : ляв- прав, ляв - прав. Сутрин обед и вечер. Ти и без това за професионален бокс не ставаш вече, поне за бияч може да се пробваш.

НЕ ДА СИ ГУБИ ВРЕМЕТО ДА ИМ ГОВОРИ, А НАПРАВО ДА ПОЧНЕ ДА ГИ НОКАУТИРА!!!

Ще влезеш ти, ама депутатите не са беззащитни, насреща ти - питбула...

кажи им го, но по внимателно, без счупени зъби щото те са нежни души и лекораними...само по един шут в г..за им стига.

Да влиза и да почва да млати,млати,млати...

Аз пък му предлагам да им изпее народната песен "Изкарай Гано ГОВЕДАТА ... наще и още Вашите "... Браво на Кобрата! !!

Знаете ли, стана чудо! Завиха сирените и даже някои коли спряха, а шофьорите им излязоха от колите и застанаха прави. Да почетем загиналите за тази държава, дето псуваме както ни падне. Ей, май има шанс за нас, а..?

Закво се разбучаха сирените, надуха ми главата по обяд.

а ми те те будят, но ти само си се събудил! ако можеш да ме разбереш де!

ДВУПРЪСТОЧЕЛИ В ПАРЛАМЕНТА ЕДИН ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ ЗАБЕЛЕЖИ.

Тоя за кой се помисли ? Ясно е, че се слага на Бате Бойко, нали на него дължи спортния си център(земята).

Кобрата е талантлив боксьор, но ще му е трудно да проведе ''среща'' с 240 депутати от един път така че може на 9-10 пъти да посети парламента и да се среща с група от 20-ина депутати.

То само той липсва там ...

Както казва г -н Стефан Данаилов , /по памет/, какво ви става г-да Депутати, като се качите на трибуната на НС! Пощраклявате и се забравяте в своето обяснение за противника! Битки ли водите помежду си пред камерите, а след това спокойно и заедно си кльопате кюфтеата! Стига битки приятели водете ни по пътя на разбирателството и просперитета! За това ви избрахме ,а не да се дърляте за наша сметка и да си гласувате само единодушно повишенията на заплатата си и да покачвате изкуствено нивото средната заплата България!? На вас трябва да се плаща за успешно приет краен продукт, като участието ви в комисии и подкомисии трябва да бъде безплатно, защото не сте частни консултанти, а това ви е работата!

Каквито си ги изберете, такива ще ви управляват. Изроди избирате, изроди ви управляват.

Аз ти предлагам, като влезеш, да не говориш, а просто да се развъртиш. Ей така, за кеф на българите:)

Трудно ще му бъде да размаже мутрите на всичките.

Само тоя МОЗЪК ни липсваше. Някои наистина си вярват, че като им се произнася често името в медиите вече стават за всичко. Но демокрацията по български търпи и тънанарите.

Грешиш Кубрате, хората работят неуморно, но само за себе си...

става, пра'имете даже премиер веднага, а Бай Х*й става президент .... убийствен тандем

Ми, влез, то там всеки може да влезе. И кво от тва?

Влез! Що пък да не влезеш. Ще те изберем, само се кандидатирай! На Слави номера с референдума ако мине, хептен по лесно ще става! Така де! Толкова интелектуални инвалиди сме си избрали в Парламента, че още един няма да се отрази особено! Тъкмо ще си дойде на мястото! Пък после и чалтаджийката може да вкараш, че само такава май нямаме още. Да ви пее на ушенце....

ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ много скромен е този волен беднотия депутатска заплата Във Фейсбук бе изпусната волно или неволно информация от член на екипа на Волен Сидеров, че Волен Сидеров снощи е бил в супер лускозния хотел Риц Карлтън в Москва. Като снощи е разпускал в бара на последния етаж в лукс-хотела. Най евтината стая в хотел Риц Карлтън за летния сезон е 1036 долара.

във всички случаи пулев ще бъде много по полезен в парламента от примати като гърневски.

не разбирам тази нашен5981ска логика, защо след като имаме един примат трябва да насърчаваме и друг. Не е ли по правилно и двамата да пътуват.

Аз влизам отзад без да питам

... чакам те, до орхидеята съм...

ко шъ вляваш, влявай, щото следващият мач шъ та вкара в друг филм!

Кобра, по-добре, не се занимавай с депутатите ни. Дори да влезеш с чисти помисли и цели, политиката винаги ще ти донесе само негативи, и винаги думите ти ще бъдат преиначени,а приципите ти потъпкани. Занимавай се с това, в което си добър и продължавай да ни носиш радост и утеха! Поне, покрай теб и другите ни спортисти да си отвлечем вниманието от тежката действителност. Жив и здрав!

да ама парата ги бие яко власт,пари,мъже,жени всичко в изобилие ОТГОВОРНОСТ Н И К А К В А

Именно, покварата е голяма и неминуема.