България влиза с 50 000 евро във фонд на ЕС за бежанците

МВнР ще даде 50 000 евро за създаване на Спешен доверителен фонд на ЕС за справяне с първопричините на незаконната миграция.

Обратно в новината

Коментари - България влиза с 50 000 евро във фонд на ЕС за бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"...е да има стабилност и справяне с първопричините за незаконната миграция." Да се събират пари за "стабилност" - Коя "стабилност" !?!?! Първопричините за незаконната миграция са войните. Значи трябва да се пратят войски по суша от ЕС за да прекратят възможно най-бързо тези войни,а не да се финансира някъв си фонд от който не се знае какво ще се получи.

ЕС,затова ли ни приехте така великодушно ?Да ни цоцате?Е,докога,бе ?Искаме да излезем от подлярския ви съюз!То не бяха изисквания за ПРАВИ КРАСТАВИЦИ,да не ядем шкембе,ракия да не си правим,да си унищожим АРМИЯТА!!!Айде и да приемем тая ПАПЛАЧ! А сега и да плащаме за ПЪРВОПРИЧините бай ТОШО,виждаш ли отнякъде колко сме ЖАЛКИ

ДА ЗАБРАНЯТ БОТЕВ - ПАТРИОТ Е , ДУША ДАВА, НО НЕ СВОЙТА ДУША БРАТЯ, А ДУШАТА НА НАРОДА ! ТОЧКА ПО ВЪПРОСА .

ПЪРВОПРИЧИНИТЕ ЗА ВСИЧКО СА КРАДЦИТЕ .......................... В ПАРЛАМЕНТА ........... ЗАБЕЛЯЗВА СЕ ОКОНЧАНИЕТО - МЕНТА

Това е пародия.... България ще дава пари за бежанци, а по селата хората мизерстват и гладуват. Много повече емигранти има в САЩ и никой не им е дал и НЯМА да им даде един долар. Борисов да се осъзнае, да каже НЕ!

Започва се едно безкрайно даване..... Ердоган ще иска все повече, а срещу това какво гарантира и може ли да му се вярва? Ама няма да иска само пари

Аз нямам вина за тази бежанска криза, не искам от моите данъци да се дават пари. Евреи, турци усари, саудити, западно-европейци да плащат и да си правят каквито искат фондове с техните си пари, те са богати държави и " сТари демокрации" . Не проявявам никаква съпричастност или толерантност към никоя държава...

И аз не се чувствам виновен за мигранти и не искам нищо да давам.

Нелепо е например да се мисли, че г-н Борисов не знае колко струва месечната издръжка на един бежанец, дори да е под 600 лева по неговите думи. Но при средна пенсия малко над 300 лева в края на миналата година и праг на бедността 286 лева, и аз не бих рискувал да кажа публично колко пари се дават за един бежанец, ако сумата е дори с 5 лева над посочената пенсия.Странно да те питат за Доклада на Европейската комисия, за корупцията, за съдебната реформа и за сравнение на България с Румъния, а ти да обясняваш за усвояването и в същия момент да теглиш заеми като за световно.

Предатели, български деца умират от грип, а Вие ще давате пари за "бежанците"! Вместо да се погледне къде куца здравната ни система, ние ще подпомагаме тия дето идват да ни ликвидират постепенно. Но може би това е целта? По-добре с тези пари да се вдигне висока ограда по границата и за нас проблемът ще е решен.

значи за българите,дори които внасят осигуровки няма нищо,дори здравеопазване за ЕС има. Хайде давайте минуси пиещи кретени тук. Защото ако имае мъже в тази държава, щеше да има и народ

Интересен казус ! Първопричината за талибанското нашествие е злоумишленото разпалване на конфликти в горещите части на планетата от страна на нато т.е. на уса. Печалбата на гореспоментите е в милиарди. Откъде накъде всички ние ще им плащаме за да си озаптят главорезите ?!!!! Парадокс или поредния грабеж в стил " хазарска примка " .....

по изминатия път от БЕЛГИЯ! Състав на белгийска делегация: Пиер де Кубертен - ВАЛОНЕЦ, Ван Гаал - ФЛАМАНДЕЦ; Мемед ал ХАСАН - БЕЛГИЕЦ!!!!

ЕС публикува статистика за регистрираните пришълци през 2015г. Общият им брой е 997125. От тях сирийците са 251655... Въпроси? А за спиране на ИРАНЦИТЕ, ИРАКЧАНИТЕ, АФГАНИСТАНЦИТЕ - И ЕРДОГАН, и танте ШМЪРКЕЛ ДУМИЧКА НЕ ОБЕЛВАТ!!

ЕС за януари месец и ДЕФИЦИТ ОТ 12 МИЛИАРДА ЕВРО! А си спомнете и как нямаше пари да плаща едновременно за СТАРИЯ И НОВИЯ ПРОГРАМЕН ПЕРИОД. Преди да плъзнат навляците..

Пари се пускат, само където има масови размирици и престъпност. Ще предложа на баба ми да организира пенсионерите на България за пуч. Всеки да хваща вилата и мотиката и на лагер пред парламента. И колкото повече им дадат, толкова по голям пуч, за още. Ако трябва да правят цирк, да повлекат и по някое правнуче за да подчертаят решимостта си да постигнат човешко отношение от прихватизаторите на държавата им.

ЕС прилича на оркестъра на "Титаник", който свиреше до последно на палубата, докато корабът потъваше в Атлантическия океан, заяви италианският премиер.

За българите, изработили тези пари-ги няма, а за мръсните платени резаняци ще ги дадат!! Какво още иска този глупав народ, колко гаври още е готов да изтърпи от БЪЛГАРОУБИЕЦА И ГРОБ!?!?

избирателите на ГЕРБ са доста великодушни нали всичките са мултибогаташи и раздават ли раздават на бедните си съграждани няма ли да дадат някое късче за прехрана ?

ЕВРО, дето ЕС ни определи да даваме за ТУРЦИЯ. Те тихомълком вече са преведени. Без да се прави ПР на БАЦЕ.. Щото тук ммного икономично го дава. За фонда на Ютнкер със 100 хиляди са лизна по килимчето. И ЮНКЕР ни делна ТЕСЛАТА с газ от Северен поток 2 по тръбата от АВСТРИЯ за БЪЛГАРИЯ. Вместо от България за Австрия. А тръба до ръбчето му БАЛКАН - ЙОК!!

НА МВнР, ПРЕМИЕРЪТ Е ОБЕЩАЛ ДА СЪБЕРЕ ДОБРОВОЛНИ ПОМОЩИ, ЧРЕЗ НАП ОТ ВСИЧКИ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ ДАНЪКОПЛАТЦИ ! МЕРКЕЛ Е ОБЕЩАЛА ДА СИ НАПРАВИ СЕЛФИ С ПРЕМИЕРА , ПОДКРЕПЯЙКИ ИНИЦИАТИВАТА МУ !

СЛЕДВА ОФИЦИАЛЕН ОБЯД ; СЛЕД ОБЯДА ЩЕ БЪДАТ ОБСЪДЕНИ СЪБИТИЯТА ОТ РОМАНА "ВИНЕТУ"

Председателят на парламентарната комисия по външна политика Джема Грозданова обясни, че става въпрос за доброволна вноска за учредяване на фонд на ЕС, следващите вноски ще се определят от България според нейните възможности. Имаше предложение да участваме с 3 млн. евро, за да имаме право на глас, но сега ще участваме с минимална вноска от 50 хиляди евро, добави тя. ГЕРБ ОСТАВКА КРАДЦИ!!!!!!!!

Трябва да интегрираш бежанците.

За тези, които още не са разбрали, Европа се нуждае от милиони бежанци, защото континента застарява и опустява, самият папа каза че Европа е като бездетна жена, все повече пенсионери, все по малко детска глъч, регионът все повече заприличва на гробище, гробищата по големи от градовете. В следващото десетилетие Европа ще се нуждае от 5 милиона млади труженици, а пристигащите бежанци са едва 1-2 милиона, крайно недостатъчно за да съживят умиращият континент.

Започвай да правиш деца и отивай Папата да те гали по главата...

са заприиждали!!! Що не си прочетеш за успеха на програмите на Фолкваген и Мерцедес за обучение за бежанците. НЯМА КАНДИДАТИ!!

на неразбиращия! то , и той е толкова работник щом "мисли" така !!!

...в Европа не идва работна ръка, а навлеци, които са разбрали за щедрите социални програми и тичат към богатите страни. Защо, според теб, не искат да останат в България? Изобщо не познават живота тук и едва ли някой ги е запознал с нашите проблеми. Знаят къде е дебелият комат от сънародниците си, които са успели да се внедрят. ЕС трябва да е наясно, че е в огромна грешка, иначе ще загине.

За раждане ще раждат по 5-6 деца сирийките, ама не ги чакай да работят. Не са научени, някои не могат на собствения си език да пишат, един си кажа по тв-то, дошли сме да живеем! Справка-атентаторите от Париж-родени в Белгия и Франция, безработни, аут от системата и следва радикализация. Ще пламне Европа и ние ще станем малцинство, ако това искат Меркел и папата-планът е задействан.

ПАРИТЕ СА СЪБРАНИ ОТ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА МВнР ! ХОРАТА СА ЗАДЕЛИЛИ ОТ КОМАНДИРОВКИ, ЗАКУСКИ И ОБЕДИ ! ХВАЛА НА ТАКВИЗ СЛУЖИТЕЛИ :-)

каква ирония - да плащаш за да се самоунищожиш

Защо не кажете Гърците, че ще трябва да плащат последствия от нечии войни, за да видите какъв протест ще спретнат?

Браво! За надбавки и поне малко повишение на пенсиите ни пари не се намират, но за онези, заради които скоро ще се страхуваме да излизаме от домовете си вечер, има! Срам и позор!

Питай ДРОГАРИТЕ как източиха сребърният фонд от времето на Социализма!!!! Стига си гледал настрани!!!

2 МИЛИАРДА ОТ ЗДРАВНИТЕ ВНОСКИ НА БЪЛГАРИТЕ, ИЗПАПКАНИ ОТ ДЯНКОФФФ ПОМНИМ... И напъните му да УПРАВЛЯВА И СРЕБЪРНИЯ ФОНД през 2009-2013-та

Настоявам преди да се дават каквито и да било пари, да бъде обяснено защо Европа трябва да бъде напълнена с азиатци и африканци? Ако преди век тези континенти са се развили благодарение на работещите там европейци, какво ще даде това чуждо на бита и културата ни население, на нас, че трябва и да плащаме за престоя му. За интегриране не може да се говори - животът доказа, че то е невъзможно.

Съвкупния дълг на Либия и Ирак,който ние опростихме великодушно,нали сме демократи, беше към /грубо/ 4 милиарда долара. Може да се каже,че сме дали най-много за бежанците от всички държави,защото с унищожението на тези страни освен,че загубихме пазарите си,не си поискахме и сметката. Ама да не си помислите,че САЩ командва България и оказва натиск върху нас по подобни въпоси? Нищо подобно- ние сме наистина независими,хахаха!

ЕС ЩЕШЕ ДА НИ ДАВА ПАРИ ЗА БЕЖАНЦИТЕ,А СЕГА СЕ РАЗБРА,ЧЕ НИЕ ТРЯБВА ДА ДАВАМЕ.А ЗАЩО ЕС НЕ ДАВА НА ГОРКИТЕ БЕДНИ БЪЛГАРИ.ЕНЕРГИЙНИ И ДРУГИ ПОМОЩИ В БЪЛГАРИЯ СЕ ДАВАТ ТОЧНО И САМО НА ХОРА ,КОИТО НЯМАТ ГРАМ ЗАСЛУГА,ЗА ДА ГИ ПОЛУЧАВАТ И СА ПО-БОГАТИ ОТ ОТ НЕ СОЦЗИАЛНО СЛАБИТЕ.

Хубаво е че България ще подпомогне бежанците, но първо България трябваше да помисли за СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД - за пенсионерите, за безработните българи, които не получават помощи за отопление защото имат достойнство. Българската държава е мащеха за собствения си народ.

Първопричините са разпалваните войни! А кога България ще създаде фонд за собствения си народ?

Ей като този, хилещият се рапон дето бе активен през 1997ма и 2014та!!!! Ако имаше СЪД, сега сапуна щеше да вдига в затвора!!!

Лелеее, само 50 хиляди Евро? То само Мургина източи 1 милиард!!! Ама друго си е като е за олигарсите!!! Иначе за добра кауза ако може 5 лева от хазната!!!

Къде виде добра коуза?

Със сигурност не при чалгарите от село!!!!

Той е трол,и за пари вижда добра кауза. Не може докато бг народ се топи да се раздават кинти на тези,за да се плодят на макс.

Тия дето преследваха Кадафито да плащат. Ако си беше Кадафи, сега немаше да плащаме

Я някой да обясни че нещо не ми е ясно....Каква точно ще е файдата за нас ако Ирина Бокова стане Генерален секретар на ООН ???

Mmmm Покер или Сварка

А ОНИЯ ГАДОВЕ АМЕРИКАНЦИТЕ,ДЕТО РАЗБУТАХА ЦЕЛИЯ СВЯТ-С КОЛКО ЩЕ УЧАСТВАТ???

хауса в Северна Африка беше създаден умишлено от САЩ, защо сега Европа ще дава пари за нещо за което не е отговорна, пари да дават САЩ, не само да създават несигурност и да изнасят военни конфликти