ЕП ще пита Мария Габриел как ЕК ще ни пази от фалшиви новини

Две комисии на Европейския парламент - по култура и по промишленост, изследвания и енергетика, ще изслушат на 20 юни кандидата ни за еврокомисар Мария Габриел.

Обратно в новината

Коментари - ЕП ще пита Мария Габриел как ЕК ще ни пази от фалшиви новини | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"КАКВО Е ИСКАЛ ДА КАЖЕ АВТОРА"???ТАКА СЕ НАЛАГА ЦЕНЗУРА И СЕ ПРЕИНАЧАВА РЕАЛНОСТТА!!!ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ИМА ПРАВО САМ ДА ПРЕДЦЕНЯВА КОЯ ИНФОРМАЦИЯ Е ВЯРНА И КОЯ НЕ!!!В ЕВРОПА СЕ ЗАБЕЛЯЗВА ОПИТ ЗА НАЛАГАНЕ НА ПЪЛЗЯЩА ДИКТАТУРА!!!

А дали ще я питат, защо е на видно място в документа на Отровено общество - Брюксел, озаглавен "Наши верни съюзници в Европейския парламент 2014 - 2019 г.?

Те всичките изкарали по неколко курса невро-лингвистично програмиране (циганска хипноза) и с по един камион лингвисти да им натъманяват изказванията и тръгнали да ми говорЪт за фейкнюз... А тая нема да я коментирам хич

Тази не знам дали знае дори какво е цифра, ще я правят "еврокомисар по цифровизацията". Вече и без това навсякъде се бърка и на числата викат цифри. Да не говорим, че и самото понятие цифровизация не е много вярно, а е голяма абстракция. Тъй наречените фалшиви новини, трудно могат да ги спрат, още повече ако идват от официалните власти. За примера в Ютубето може да търсите: Syria chemical attack false flag или накрая fake news. А част от тези фалшиви новини се пускат например по СНН. По-скоро страни много се страхуват от истината и затова се чудят как да ограничат интернета. Повечето тук без съмнение щяха да ни обявят за тролове и ботове (програмни скриптове).

Набутая се някакви олигофренчета за по едни 30 000 € на месец да ми го играят на толерасти , педерасти и разни други расти. Гадното ми е , че и мене ме набутая , ама не у еврата , а у правите краставици , кривината на бананите , играчките на прасетата , музиката на кокошките и тем подобни простотии.

Що ви мамичката на е*а и ЕП-то и ЕК-то и тотал ЕС-то.

новината, че тиквата изнася пи-ч-ки като мисирки фалшива ли е ?

''ЕП ще пита Мария Габриел как ЕК ще ни пази от фалшиви новини'' Като спре да излъчва новини.

Жена която се е омъжила по сметка едва ли ще е от полза за държавата . Трябва първо да бъде проверена ; Има ли тя самата акъл , за да дава акъл на нещастните ни медиии ?

Ми то навремето журналистите ги учиха да търсят оригинални документи, да цитират поне два независими един от друг източници, кръстосани проверки и т.н.... А сега новинарите вместо да ни информират правят пърформанси;)

В ЕК да не намекват за "Министерство на Информацията", като във филма "Бразилия" на Тери Гилиъм. През 1986 година ми направи много силно впечатление този филм. Тогава си мислехме, че социалистическото общество прилича на това във филма. Като се позамисля всички общества приличат на него, но тогава не можехме да го разберем и си унищожихме държавата. Но ЕП и ЕК са на прав път! Успешно ще разсипят ЕС по този начин. Браво!

Министерство на Истината - 1984 и Оруел! Демократите са новите комунисти!!

Ще извършва орална дегустация на семенна течност от всички източници на новини и ако вкусът се различава от характерния за юдо масонското племе ще я обявявя за фалшива.Това със сигурност поне го умее.

каква е тази жена и с какво е заслужила да е там?

Знае на чия флигорна да духа.

Интернет цензура в стил Китайската Комунистическа Партия - това е желанието на "демократите" от ЕС! естествено, стадото е така приспано, че вече свободата не е сред ценностите, за които би дало живота си - важното е, бежанците да са сити и сексуално задоволени чрез безнаказано изнасилване на бели европейки, повечето малки момиченца!!

Първо. ЕК да публикува подробно и пълно на страницата си за какво става дума в договорите като СЕТА и ТТИП. Второ. Публикациите онлайн в Дира и прочее източници на новини да цитират източниците на информация, а не като американските медии - анонимни информатори с високи позиции. Пък останалото е наше задължение да решим кой ни мъти мозъците.

Всички еврогейски медии се занимават с разпространение на фалшиви новини и манипулация ,но сега еврогейците са решили да влязат и в ролята на ментори и да определят ,кое е "истина" и кое "лъжа" !?

Тази тъпа калинка на Боко ли ще питат ? Те се събраха само боклуци в ЕК , хвани Юнкер та удари на боко боклука ! Мразя ви изроди , дано стане преврат или революция в България че да я почистим от вас !

Пресен пример за фалшива новина от евродебилите : Роумингът пада ! Ама друг път :))) Уловките са толкова много , че свят ми се изви . Повечето изисквания са абсолютно малоумни ! Внимавайте , хора ! Пък и как си представяте точно тия да тръгнат срещу мощния картел на мобилните обирджии :)

Фалшиви, фалшиви, колко да са фалшиви? От предизборните обещания на патрЕотите, Герб и останалата политическа паплач не са по-фалшиви. От тях кой ще ни пази?

eто само две от истинските новини днес, които са забранени за електората в мутристан: Вацлав Хавел призовава за напускане на лъжесъюза и насилствената ислямизация. Кметицата на рим призова за стопиране на заселването с мохамедани.

Вацлав Хавел ?!?!?! Кой Вацлав Хавел ... който почина на 18.12.2011 г. ... той ли .... и казваш на 15.06.2017 има "истинска новина" "забранена" ... абе поне проверявайте какво пишете, че ставате същите като някои "не зависисми" медии ... шушлеци ...

ЕК няма каква да я пита, а чисто и просто трябва да я изрита. Аман от калинки! Омъжиха я за французин и тя вече се мисли, че е г-жа Саркози!

Тя може и да мисли? Впечатляващо!

Аз знам как. Обезателно трябва да се създаде специална "Европейска Комисия На Истината", като в Хитлерова Германия.

Юнкер си избира младо неопитно момиче, отдавна загубило връзката си с България. Без собствена позиция и жизнен опит и гарантирано няма да му прави проблеми. Казва го на Борисов. Борисов го одобрява. Нататък никому неизвестни процедури и готово - имаме "български" еврокомисар. И това ако е демокрация, и това ако е изборност, и това ако е представителност ... Че то и Пеевски така почти стана председател на ДАНС. Този казал на онзи, онзи ги натиснал онези, всичко законно. Само че не мина номерът. Е, сега ще мине.

Всички новини, които са носочени против ЕК, сиреч против Партията, ще бъдат обявени за ФАЛШИВИ! Елемантарно Уотсън ...

Счита ли се за фалшива новина, ако се разпространява от СНН ? Защото има не един и два случая на издънки там.

Единственият начин ек да ни опази от фалшиви новини е да се саморазпусне ;)))) Еврейският съюз - също ! БУЛекзит !

Пртосто и гениално! ЕК ще ни пази от фалшиви новини като сама ги разпостранява. Както досега.

Кой ще определя кои НОВИНИ са лъжа и кои не?

Който е на власт...като едно времеее

ЕП ще пита Мария Габриел каква е на Мария Силвестър - братовчедка или стринка.

а тя ще им отговори ли или пак само ще мяука отново

Ясно как - с още по-фалшиви, с каквито и без това не са спрели да ни заливат, от заливане с помия хората станаха специалисти в плуването сред смрадта на мизерния си живот.

аз се чудех откъде наште се научили едни и същи билети да правят на изпитите пък то ейго на.....кво са подготвили за личната ни невстичка там....

Намерили какво да е питат, тя е пенкилер калинка,зубри и помни какво ще се хареса на т.н. комисии, поне няма ли да дават препитването по БНТ да се посмеем малко. Фейкнюз са факнюз, ами какво ще каже за кибер атаките и кибер войната, да попита Плевналиев той е разбирач, ставаше и за комисар по темата, а и заплатат му щеше да бъде 10 пъти по голяма от президентската. Намерили ресор за марчето, от нея нищо не зависи, а всеки ден хакват сайтове и имейли на световни о-ии и лидери,така че и каквото каже ще е вярно.

Ха ха ЦК на ЕК се опитва да сложи наморник на интернет но няма да успеят истината винаги излиза и неможе да се купи ни с пари ни с много пари.След като медиите по света са на 99.99 % на някого и там се пускат най "истинските " новини сега се стремят подобни да бъдат пускани и силно цензурирани и в интернет.Сакън да не разбират хората на къде ги водят еврозелките и англосаксонците а те хората все по вече се събуждат и все по малко гледат и слушат медиите им !

Тая първо да види как герберасите да ги спре да пускат фалшиви новини пък тохаз и другаде може да го направи..За сега само ще си гушка мангизи и ще тиражира фалшиви лъжливи новини колко много рабора е ''свършила''

ЕП налага цензура!! Това е пълно безобразие!! Ние искаме непрекъснато да извира информация за това колко е гадно в България, как всички ровим по кофите, и как преди сме живели богато и свободно, е сега са ни го отнели... Искаме да сме постоянно информирани какво става в гнусния еврогейски съюз и как са се разплули до един. Да има новини за всички хамерикански конспирациии престъпление, за кемтрейлс и за климатични оръжия.... И още, българският народ е толкова поробен, унизен и беден, защото гадните империалисти изсмукват всичко... сто хиляди тона злато на година и трилиони долари...И най-накрая искаме да знаем кога братушките ще ни освободят...

Това означава да забранят водещите западни медии. Ройтерс ще бъде забранен, ББС, СНН и всички останали. Явно, този закон ще се използва за цензура и точно обратното: ще забранят Истината и ще искат до авропейските овце да достигат само подходящите новини. Забравете демокрацията, да живее диктатурата, това значи този закон.

Очаквам скоро и директиви за това "Как да го правим с жената" ....

ти как се оправяш жената без директива ?! Какъв си ти европеец ?! Взимай мерки докато време , че ще ни изкл. от ЕС заради теб !

Ама вие и нарушение ли правите щом със жена ще го правите което според еврогейските ценности не е редно...

и на кривите краставици, да не се забравя! И еврокомисар в министерството на истината, и агенция на истинската истина и НПО на единствената истина. Истината е единствения проблем, дето имаме и той се решава като копираме единствено CNN. Това е истинската демокрация! Другото е фалшива демокрация.

Става много лесно :) Забранявате лицевата книга :) 99% от фалшивите новини идват от там !

Уффф взимам по някой биткойн за да списвам новинки за блица, уикенд и дир-а... Сега какво ще ме храни. Аз съм завършил джурналистика. събирам новости и за Никиту Лузанова, За Гала... Представил съм на типичната бг джузналистика... сега ще мре от глъд

Всички новини който доказват истината за корупцията на управниците ни и тези в Евро съюза, да се обявяват за фалшиви новини и да им бъде наложена най строга присъда от закона!

ЕП приема все такива безумни закони. И това като онова за формата и дължината на краставиците. Много интересно как ще спрат преписването на фалшивите новини на CNN например. Няма как.

Ха така, зарадвайте чичо Оруел и спретнете едно "Министерство на Истината",ама с всичките му бакии и инфраструктура. С ясни критерии за истината и какво става с тия,дето са извън спецификациите. Баш както си е в духа на Демокрацията, Общоевропейските и Демократични Ценности! Тук,слава Богу, нашата честна, образована и неподкупна журналиЗтика вече търчи пред вятъра.

1984