Депутатите се върнаха на работа след ваканцията

Депутатите отново са на работа след повече от месец лятна ваканция. В 13 часа днес започна извънредно заседание на Народното събрание, в което всички партии излязоха със свои декларации и изведоха като приоритет повишаването на доходите.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите се върнаха на работа след ваканцията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да внимават да не се преуморят

депутатите "отново са на работа",това звучи цинично.

С нови дрешки и подобрена визия,но със същите тъпи мутри и алчно изражение.

С поотънели джобове, които предстои да напълнят отново, нали !

и от първия ден ги сложиха да опонират на всеки недолюбещ герб, гледам доста активни са днес, годо, модо и другите бок..луци, здраво са се заели със задачата да унизят и обидят матриaла..

Разкарайте циганите от бюджетната хранилка и ще можете да вдигате пенсии и заплати с поне 100 %. Друг път няма и го знаете : )

` A циганките? Кога ще работят? Или- само да раждат... ?

В случая Станишев е прав.Министерството на земеделието е планирало да разпродаде 154000 декара държавна земя.Средна гора вече е отдадена под наем.Това е една от малките планини в България.Ловци и туристи ги гонят от там.Същата съдба очаква и Стара планина.Посягат по тоя начин на планините,които са за всички,а не за определени хора.

Кой е този "пенсий" и с какво се занимава?

Повече от месец са си чесали езиците по безплатни трапези, ето дойде време да покажат какво са си говорили през отпуската! Браво на "парла"ментетата.

ако не е заради изборите това увеличение на пенсийте ,докажете го , увеличете ги не със 7,6%а с 13%не давайте коледнидобавки от 150лв а дайте 250лв ,дайте по 130лв коменсаций заради инфлацията и тогава ще повярваме че всичко това не е ПРЕДКОЛЕДНО ама наистина ще повярваме

А не искаш ли десетократно или стократно увеличение ? Да искаш е най-лесната работа. Задай си въпроса ОТКЪДЕ ЩЕ ДОЙДАТ ПАРИТЕ ?

от здравите наркоканали на боко-тиквата .. ако не вярваш- прочети сам- просто пусни търсачката на bivol - влез в пурвия саит-tam дет пише саит за независима юрналистика -и седни прочети малко по обстоино всичко................

Все пак ,,най-убедителен" е товариш Станишев. Любимата му поза е поза ЩРАУС - главата в пясъка, а всичко друго се вижда от всякъде. При това издава зловонни звуци и шумотевица примесена с малко членоразделна реч. Ако случайно се появи Доган, Сергей плавно преминава в поза ПАРТЕР, издавайки нежни, призивни звуци... и т.н. Ако обаче се появи ББ, Серьожката веднага ляга по гръб в поза ТУШ и обявява, че е победител. От десетина години Бойко му прилага всевъзможни хватки и го рефлрктира условно. Когато опасността премине соц. лидерът се връща към началните пози.

ГЛУПОСТИ! НИКАКВИ ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ. ГЕРБЕРОИДИТЕ ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ И ДА УДАРЯТ ДЪНОТО . САМО ТАКА ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТИЯ ГНИДИ.

Ще останем още 3-4 мандата за да изградим една нова България. Ще останем за да дадем шанс на умните, работливите и кадърни хора да изкарват пари и да живеят добре. А глупавите, мързеливите и неудачниците , ще си останат плачещи по форумите сополковци.

вЕрваш ли си на това което казваш? Нали всички гербери са пред очите ми. На теб ли да вярвам или на това какво виждам? Пълен провал сте!

ГЕРБ е единствената партия която мисли за народа. Доказателството за това са построените от 2009г. насам МАГИСТРАЛИ, СПОРТНИТЕ ЗАЛИ, МЕТРОСТАНЦИИТЕ, УЧИЛИЩАТА, ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ, ПАРКОВЕТЕ, ГРАДИНКИТЕ И ПРЕЧИСТВАТЕЛНИТЕ СТАНЦИИ

Описаното от теб не е толкова важно. Действително важното е, че ГЕРБ вади сивата икономика на светло. Това означава плащане на данъците и еднакви правила. Това са признаците на ДЪРЖАВНОСТ.

ох какво плащане на данъци- о каква икономика о какъв цъфтеж.... тия смотаняци продължават да се самозалъгват , че правят нещо... да се смее ли човек или да плаче- пълни откачалки- само обещания и демaгогия- а налице системно обедняване и глад- но интересно народе докoга ще чакаме -а няма да се вдигнем и да изметем помията и боклука от родината ни..- с колко ли още хвалби ще се посипят тия нещастници...

На следващите избори съм за Атака и пълна подкрепа на Волен Сидеров! Да му мислят другите.

Интересно на какво се надяват тези от другите партии - абе вие не разбрахте ли, че сме в най-мафиотската държава.... тук само мутри, купуват и продават всичко, че едни9 избори ли не ни показаха как се купуват- последните бяха демонстрация на живо, какво повече може д аочакваме, явно не ни е стигнал тоталитаризма по време на социализма, след като си мислим, че някой нещо прави в тази държава освен д акраде. Не зная, кой какво вижда, но аз виждам само затлачена икономика, и кражби на управляващите ни мутри, нищо не се прави за обикновения човек, така че едни избори нищо няма д апроменят дори и сега, трябва д аизрастнем интелектуално, но това няма да се случи, защо изпъдиха интелигентните хора от страната.... явно останахме само отрепки!!!!

Темата е изключително важна и всички участници във форума са доста амбицирани за да доказват правотата си.Защо ми се струва че се мъчат да изкарат всичко само в бяло и черно.За тези които се опитват да критикуват сегашното правителство не е ли ясно че то е несравнимо по добро от тройната коалициа.И сега може да се краде както винаги се е крало но се и прави нещо което до сега не е правено.А тройната коалиция почти нищо не правеше а само крадеше при това нагло и арогантно.Нещо да ви говори за случая батко и братко или пък хидроинжинера Доган с милионният хонорар.Това ли ще бъде алтернативата на сегашното правителство.Без заблуда - народа никога няма да го позволи.Ако желаете мога да ви предрека кой ще бъде наследника на Бойко след още един мандат.Ще бъде жена - досетете се коя.

И ще ми кажеш ли какво "правят"? магистралите ли- това са Европроекти, икономика ли - те само крадат и са оставили всичко на самотек, образование ли- като орязват парите и т.н. Само едно е ясно - те смачкаха по типично муренски прийом и опозицията в парламента, купиха ги евтино и ги смачкаха, затова и няма и никаква опозиция, само едно ято грачещи глупаци заслепени от статуквото си....... Няма оправия- това е диагнозата!! Трябва революция, но ние само чакаме раволюцията, а тя няма д ани намери сама!!!

Честно... все едно описа управлението на тройната лапавица! Там не само, че крадаха, ами и нищо не построиха - освен хотели, да не говорим колко раздадоха на свои и какви луди заменки направиха! Няма по-крадливи от комунисите...

От коментарите по - долу , виждам , че в България имало много гладни хора. Горивата им високи, тока им скъп, храните скъпи. Не са скъпи - малки са ви заплатите, защото са ви малки мозъците и сте свикнали да сте на държавна хранилка. Когато, трябва да изкарвате парите си сами идват тежки времена, така , че не мрънкайте а работете, мизерници с мизерниците и форумни плачковци.

Преходът от комунизъм към кукувизъм личи е изпълнен. Едни си ''ку-ку"- каме, а други ни махат къде от правителствени самолети, къде от парламентарни автомобили, къде от умора да прибират или за да се раздвижат. Тъжно или не, но единствения начин да се подобри нещо в България е наистина налудничавата идея да се изредим всички семейства с по един представител в Парламента. Нямаше да е така, ако можеше да забраним на семействата на хората във властта да живеят, почиват, учат и се лекуват в чужбина. Без служебни автомобили и да седят и гледат какво са сътворили.

Българина все някой трябва да го оправя. Пенсията му да вдигнат, заплатата му да вдигнат, да се уреди на топло местенце, ако може да не работи, да стиска кълки пред началника и да е в сивия сектор но да не плаща осигуровки (после пенсията била ниска) , да е по-близо до жена си да не би някой да се закача с нея на работното място, някой друг да му създава работа вместо той да е предприемчив и да създава работа все неща характерни за посткомунизма. Всеки сам се оправя, недей да търсиш робота там където живееш, а живей където има работа, все иска някой да го оправя, а като оправят жена му реве.

неадекватен коментар.

Коментара му е адекватен, но не си го разбрал, защото така ти изнася. Такива като теб са мързеливи, некадърни и плачещи по форумите. После цените са ви високи. Високи са за дребните и мижитурките.

Остроумия без реална основа на тъпи многогодишни паразити! Всички т.н. "депутати" са изтръпнали от напрежение, дали ще ги има след няколко месеца в любимата зала на НС. Единствената печеливша перспектива е "да опазим Дянков"! Намира ли някой разлика м-у Волен, Станишев, Местан или Мартин Д.? Всичките гладни и незадоволени! Да не говорим за "партиите-отпадъците" извън Парламента! Рев, вой и амбиции! Споко Гербери - не съм един от вас, но за сега сте единствени!

Защо никой от вас не смее да запита къде отиват милионите от златните находища в Крумовгради Челопеч? Безобразието на чуждите инвеститори достига такива невиждани за скромна България размери, че след като извличат милиони долари в злато и други благородни метали, след като взимат находището почти без пари, след като не плащат на държавата ни нито лев, наглите ирландци дори обявяват в някои от книжата си, че заплащали на българските миньори заплати в размер от по 5 000 паунда!

БСП=СПИН и ДПС=СПИН Все им се привижа власт. Явно много осиромашаха ( за техните стандарти разбира се) душичките, че започнаха да халюцинират, но скоро няма да им се отвори парашута на тез БЕЗСКРУПУЛНИ ХАЙДУЦИ.

Не знам и недоумявам защо все такива ни набутват в листите да избираме. От всяка градинска пейка в междублоково пространство могат да се намерят хора, които по нищо няма да се различават в говоренето, а може да се окажат по-съвестни при гасуванията. Прокламации на бивши отрядни и дружинни председатели не спираме и след 22 години да слушаме.

така или иначе всичко ще свърши на 12 12 2012

А не е ли на 20 12 2012?

В България няма конкуренция, цели 16 страни в ЕС имат по-ниска надбавка на бензина , а нас ни морат с високите цени на горивото и от там на всичко.Дерат до 10 кожи от всички ни и се прикриват като шушумиги.

Абе какви надбавки, погледнете движението на долара, барела и се убедете, че вече става въпрос за монополно определяне на цената от производителя.

Всичките мърлъовци, които официално не са на власт, вият по една и съща свирка като дрънкат невъзможни искания, представляващи евтин популизъм във връзка с предстоящата предизборна кампания 2013, защото са умрели от глад милите и треперкат да се доберат до кокала

А ти какъв си бре, извънземен, не те интересува нищо, това са народни представители и опозиция, която за това е там да дебне и изважда кирливите ризи на правителството.Защо замълчаха за правителсвения самолет, защо мълчат за Мишо Бирата айде не наядоха се с власт Гербери тарикати.

Да живее ГЕРБ!!! Вън социалистите от парламента!!! Вън от България мързеливци!!!

Ловът на шарани в гьола Белене уж приключи, но започва затварянето на обещания в буркани за зимнина, с която властта да избута до пролетта, хранейки избирателите с надежди

е тоа Сидеров съвсем се изхвърли- егати популиста. А иначе 300 лв мин пенсия и 500 лв минимална заплата са си напълно реални числа

Реални са, ама ще ни се наложи да спреме да се осигуряваме на 220 лева и да спреме да криеме данъци, иначе няма да има кой да ги плаща тези реални пенсии..

Левите са против продаването на държавна земя на НИСКИ цени, десните са загрижени за високата безработица и всички вкупом някак си са против увеличението на заплатите и пенсиите. Защо?

Много са 240 броя депутати.По колко ни излиза на година всеки , може ли някои да пресметне.Освен тях да си ходят и половината агенции, между впрочем това беше идея на г-н Дянков, замълча се защо ?Да се разтуря и БЕХ , той пък за какво ни е .

По една т.в.хората с малки пенсии почнаха да се обаждат,че пенсиите им на практика вместо с 5 лв ги увеличили само с 3 лв.Ако това наричат увеличение на минимални пенсии властимащите,значи те не говорят истината.

Факт е, че хората всеки път очакват Месията да ги оправи. Нямам идея колко време още ще мине, докато разберат, че те трябва да оправят държавата, а не обратното.

Па малко ли енергийни помощи не раздадаха Герберастите? Основни бенифициенти са Ангел Семерджиев, ЧЕЗ, Топлофекация, ЕВН, ЕнергоПро, Софийска вода, Цветелина Борисова, Мутрата Бориславов, знайни енергетици с фотоволтаици от всички партии там в парламенто.

Какво от това.

Ако искат ГЕРБ да останат парламентарна политическа сила и да не последват съдбата на НДСВ,трябва незабавно правителството да подаде оставка и да бъдат насрочени парламентарни избори.

Нема да стане.

ЛИЗАЧИ ГЕРБЕРНИ,ЧЕ ЛИЖЕТЕ ,ЛИЖЕТЕ,НО ИЗПРАВЕТЕ СЕ В КРЪСТА И ПОГЛЕДНЕТЕ ЦЕНИТЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЙТЕ,ВЛЕЗТЕ В ХРАНИТЕЛНИ МАГАЗИНИ,ПОГЛЕДНЕТЕ ЕЛЕКТРОМЕРИТЕ СИ!!МНОГО СТЕ СМЕШНИ С ЖАЛКИТЕ СИ АРГУМЕНТИ!!НАРОДА ОБЕЩАНИЯ И ДЪЛГОВЕ НЕ ЯДЕ!!БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА СМЯНА НА ПАРТИЙНАТА СИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ,ПОНЕ ТОВА ГО МОЖЕТЕ ДО СЪВЪРШЕНСТВО!!

Теб Майка ти да не те е родила във кола,че те интересува толкова цените на бензина,имаш пари караш,нямаш пари не караш,имаш пари ползваш ток,нямаш не ползваш,а за ядене ще си правиш сметка.Ето сега във центъра със новите цени на синя зона вече е добре,който има пари паркира който не на метрото на БОЙКО.

ТОЯ ПЪК ТИ ЛУД ЛИ СИ БЕ, В 21 ДА СТОЯ БЕЗ ТОК ЛИ БЕ, ИЛИ ДА НЕ СИ КАРАМ КОЛАТА а МОЖЕ БИ НЕ ТРЯБВА И ДА ЯМ ЗАРАБИ НЕКАВИ СИ ТАМ, БАЛЪЦИ КАТО ТЕБ

Бареков е станал шеф на всички телевизии с изключение на една, по която валят само снежинки. А Венелина Гочева главен редактор на всички вестници. Протекъл е възродителен (никой не смее да го нарече възмутителен) процес в интернет и всички, сайтове, блогове и прочие са преименувани в link

БРЦК

Това версно ли е? : Фискален резерв 31.07.2009 -> 7 710.5 млн лв., 31.07.2012 -> 7 780.9 млн. лв. (данни БНБ). Дълг 2009 -> 22% от БВП, 2012 -> 16% БВП. Имайки предвид кризата, може да сравниш изменението на работната заплата и цените на държавите в Балканския регион в процентно отношение от 2009 и 2012 (по добре изключи Гърция, там е ясно положението).

Заеми, облигации и пр. дългове

Няма да стане вашта мръсници с мръсниците, три години ни тормозехте и гладувахме и сега ни залъгвате с повишение на доходите в близко / изборно / бъдеще! Боклуци!

Не вдигнаха данъците,но вдигнаха цените,оттам-акциза и ДДС са по-големи,за да пълнят хазната!Така плащаме всички-щем нещем!

хммм.. да не би да идат избори, че турското мекере сийдеров пак се е разшавал с лудориите си...

Не разбрах точно къде са се върнали депутатите.Ако това,което вършат е наистина работа,може и да е работно място.Но при коефицент на полезност нула,дълбоко се съмнявам.

Ти вероятно си някакъв недорасляк и ти е простено да си неинформиран. Но когато тръгваш да защитаваш мутрите които ни управляват с демагогия и брутална лъжа се поинтересувай дали тезата ти не е смешна. За сведение Станишев може да бъде обвиняван в какви ли не грехове, но по отношение на пенсиите всички лизачи на мутрата трябва да мълчат. През неговия мандат пенсиите всяка година се индексираха с поне 10%, като в края на мандата сумарното увеличение за четирите години беше около 45%. А всяка година преди коледа пенсионерите получаваха коледни добавки които бяха достатъчни да посрещнат Нова година като нормални хора. Тогава бонуси сигурно са получавали и в министерствата, но на кой ли му е пукало след като е имало за всички. А сега попитай баба си тя колко пари е получила за Нова година и сравни с бонусите раздадени от "ББ и ко" на своите хора.

Чакай бе защо ме обиждаш? Нещо си объркал коментара! Аз съм на твоя страна, ха-ха-ха!

Човече, моя коментар е точно под твоя и се отнася не за теб, а за онова недорасло дете АЗ, което е готово да се унижи, но да плюе в стила на Вожда си по предишната власт. Ако си се почувствал засегнат ти се извинявам.

2021 г. Края на света, не се е състоял, защото Бойко го е спрял. Четвърти юли е отменен като празник в Америка и се празнува рождения ден на Бойко. Американските президенти, започват всяка своя реч с My Fellow Bulgarians. Денят на Благодарността е преименуван в Денят на Сигурността. ГЕРБ, е спечелил четвъртия си мандат. Борисов е едновременно премиер, президент, кмет на София, Пловдив , Варна и Бургас. Може и на Злокучене. Също така е и главен прокурор, председател на Народното събрание, омбудсман, директор на Народния театър, Патриарх, централен нападател на Герберовските пантери и още произволно избрани длъжности.

защо отновоооо...

"Бившият премиер изтъкна, че изведнъж всички са заговорили за увеличаване на заплатите " Присмял се хърбел на щърбел.Нали точно той-Станишев-вдигна пенсиите в навечерието на изборите.С чужда пита помен прави.Вместо да си гледа спинозната партия тръгнал да критикува това което най умее.

Абе защо не си гледате работата бе! БСП изпълниха всичко, което бе заложено в тяхната програма за мандата си! И щом като са били такива крадци тогава два пъти повече се нахъсвам да гласувам за тях, защото при това положение те големи специалисти във всичко са бе - хем крадат, хем ежегодно увеличават доходите, хем коледни дават, хем безработицата бе що годе нормална, хем милиарди левове резерв оставиха! А тези - опоскаха резерва и ни лев за нито една прослойка на обществото! Слепи ли сте, глухи ли сте или си приказвате, колкото да не заспите!

Не знам само,при кое правителство на БСП или на ГЕРБ имаше отвличания и рязане на уши. Престъпността намаля благодарение на БОЙКО И ЦЕЦО.

Главен секретар на МВР по време на отвличанията и рязанията на уши беше Бойко Борисов. Коментар по случая?

А ти когато говориш за престъпност не забравяй, че когато твоите любимци ББ в качеството си на Главен секретар на МВР и ЦЦ в качеството си на носач на шлифера на ББ бяха оторизирани да се борят с престъпността се извършиха около 150 поръчкови убийства и нито едно не беше разкрито. Не знам защо- може да е от липса на компетентност, но може и да е умишлено. Избери си сам, но този факт още ни тежи като държава. Любимеца ти си направи снимки с труповете на всички убити през този период, но убийците не се уплашиха и не се предадоха.

Браво, браво другарю! Само така! Единствено БСП може да оправи както трябва българския народ. Както виждам и вие сте доста загорял и с нетърпение чакате новото оправяне.

Като си толкова компетентен по милиардите които остави тройната ламя защо не пишеш че тези пари са за изплащане на неща които комунистите се направиха на ударени и не ги платиха през своя мандат.Към 31.10.2008г фискалният резерв беше12.1 млрд.лв. а към края на 2008-8.4 млрд.лв.За три години са платени лихви за АЕЦ Белене30 милиона лв:1.2 МЛРД.ЛВ за лихви по теглени кредити от комунистите:1 млрд.лв за пенсии които същите вдигнаха в навечерието на изборите:80 милиона лв. за неизплатени разходи за водното огледало на Кърджали.И ще ми се правиш на отвратен.Бъди отвратен от твоите господари които ти плащат да пишеш такива дезинформациони постове.

Смяташ, смяташ, а на края не казваш резултата какъв е. Да чуем колко останаха след като приспадна плащанията?

Абе вие като сте некомпетентни защо изобщо се включвате в коментарите. Управлението на една държава се приема както с активите, така и с пасивите. Бате ви Бойко харчи с широка нога милиардите фискален и здравен резерв, и то противоконституционно, както се оказа, но за задълженията държавата не поема отговорност. Откъде накъде бе! На Бойко кой ще му поеме задълженията по договорите като се измете от властта? Това управление трябва да бъде дадено на съд за престъпно бездействие, с което ощетява държавата, с неизплащането на задълженията се трупат лихви, които те трябва да платят от техните джобове! А нещо да кажеш за държавния рекет, който Дянков съвсем спокойно си поиска от фирмите, за да им плати задълженията? Писна ми от такива пионки като вас!

Към АЗ - когато критикуваш бъди поне малко обективен...правилно ти отговаря "ОТВРАТЕН" може всичко да им се преписва но имаше поне социална политика...въпреки спирачките които се правеха от някой партии...какво да кажем за три години ГЕРБ обрече на геноцид пенсионерите ...безработицата се увеличи... цените скочиха нагоре....идват избори и само се говори за увеличение...но на практика какво...нула...аман от лъжи...и драскачи подръжници на ГЕРБ...ставате жалки и смешни...