БСП: Символ на управлението на ГЕРБ ще са хората-факли

Не управлявахте като граждани с отговорност и задължения, а като богопомазани в своя реалност. "Калинката" без диплома се превърна в символ на кадровата политика на ГЕРБ, а символ на управлението - ще са хората-факли.

Обратно в новината

Коментари - БСП: Символ на управлението на ГЕРБ ще са хората-факли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да видим и като никой не иде да гласува ...

За руският ВСЕ още не съм сигурен, но БЪЛГАРСКИЯТ ЦИРК може да се каже, че е наистина най-големият в светът! Особено ако завлече ЕС в бездната, към която той и без това е тръгнал! Особено ще се ИЗКЕФЯ, ако помогнем и за извисяването на "братският американски цирк"!

БСп ,СДС,Гербаджии,обирджии,не се ли насукахте с кръвта народна.Нямата ли страх от съда божи ?

Следните лица, премиери на България и са били граждани на СССР : 1.Георги Димитров -Тарабата - гражданин на СССР (Вечна му памят де) 2. Васил Коларов - гражданин на СССР 3. Вълко Червенков -гражданин на СССР 4.Гриша Филипов - гражданин на СССР 5. Андрей Луканов -гражданин на СССР 6. Съслето - гражданин на СССР и Украйна Първия президент на Р България - Петър Младенов - гражданин на СССР Това и в банановите републики не е било.............

трябва да бъде наказана!Хората факли бяха символ на управлението на БСП-по тяхна пряка вина изгоряха като факли 10 души във влака за Кардам,а те мълчаха и се правеха на "паднали от луната",както казва Манолова!Тези 1-2 самозапалвания нвмат нищо общо с ГЕРБ,а с мизерията ,до която ги доведоха досегашните 20 годишни управления на комунистите!Световната икономическа криза,беше естествената причина,ГЕРБ, да не постигне това,което имаше капацитета да постигне!Но БСП,направи заменки с които ощети същите тези хора с 20 млрд.лв.,а сега се правят на "ни лук яли,ни лук мирисали!"Да видно е:ГЕРБ има висок морал,сравнен с комунистите!

ГЕРБ никога НЕ Е ИМАЛ НИКАКЪВ КАПАЦИТЕТ освен за КРАДЕНЕТО! И не само ГЕРБ, а ЦЯЛАТА УПРАВЛЯВАЩА ПАСМИНА!

То щото ако се беше случило някъде до софия и бяха изгорели с9офианци, тогава щеше да е трагедия и три дена на траур щеше да има. Пък нали е Добрич-кой му пука за нас нещастните аборигени. Тука зимата е супер люта всяка година ама не сме в новините-то да не е да падне 20 санта сняг в софия. Земетресенията от към морето са все над или около 5 по рихтер ама виж земетресението в перник е апокалипсис .... Така си е география.... само софия е важна щот там са 2/3 от избирателите -другите да мрат

Символ на управлението на БСП,ще са хилядите кражби и измами!

Да, бе, да! Дамо дето и след като дойде новото правителство хората продължиха да се палят! Интересно кой посла килима за да се случи това? 23 години!!! Не 4!

"Символ на управлението на ГЕРБ ще са хората-факли" ДА!!! Петият случай на самозапалил се е 40-годишна жена от Пловдив, която отново от МВР беше обявена за луда...

Никой не иска да те лъже, че това в момента е хубаво!!! Казвам, че БСП има ОСНОВЕН ПРИНОС към днешното състояние на нещата И Е НАГЛО ДА СОЧАТ С ПРЪСТ, КОГОТО И ДА БИЛО ЗА ВИНОВНИК!!! ТЕ СА ЕДНИ ПРЕСТЪПНИЦИ, КОИТО НЕ БИВА ДА ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС!!!!! Ако прочетеш по- горе, ще видиш, какво съм писала за ГЕРБ, за които едва ли ще гласувам!!! Истината е, че в момента няма някой, за когото бих гласувала!!!!!!! :( А това, че защитаваш по един или друг начин БСП ми говори много за това какво дребно човече с малки потребности си, щом считаш, че тогава ни е било добре!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Нима мислиш, че ГЕРБ не са клонинг на БСП???

Добре, де. Символът на ГЕРБ - Хора Факли, а вас Г-да от ляво какъв да е символът,м? Рози? без хора или може би Бузлуджа, Белене, Скравена...кажете, де.

Още ли има глупаци, които вярват, че ГЕРБ са виновни и всичко това е заради тяхното 4 годишно управление? Хората, ние сме виновни за всичко, и ако още чакате на някой има да си чакате!

Не само ГЕРБ а ЦЯЛАТА УПРАВЛЯВАЩА ПАСМИНА! Но скоро идва денят на СТРАШНИЯТ СЪД! Никой да не си мисли ,че се е разминало! НЕ Е, ВЕРВАЙТЕ МИ!

Другото име на средната класа е 'буржоазия'. Прави си сметка сам доколко е имало такава.

ленин, ленин! .. само БСП! ...- Ами това означавало "Борисов Става Премиер!"

Ако има желаещи за "китайски фенери" , да минат покрай мен да им кажа как се прави!

Уважаеми, определението Ви за социализъм противоречи на действителността. В нея социализмът е обществено устройство от две съставки. Първата е общество на присвоили властта обществени паразити, а втората е аморфна маса от подчинените й граждани, чиито общества в хода на социалистическото развитие се смазват - унищожават се от управляващото общество. В историческото си развитие управляващото общество самопрецежда членовете чрез самооценяване по принос към паразитизма. Членовете му, по главния показател за човек - "човещина", в хода на соцразвитието се израждат до човекоподобни животни. В подчинената съставка, човеците са лишени от самостоятелно управление на собствения си живот. Както виждате, моят, по Вашему, "повърхностен микс" има значителна дълбочина и широчина. Той не е "някакъв", а е смъртоносен за социализма. Затова съм антисоциалист.

Шапка Ви свалям за изказването!!!! Особено силни овации за тази част от изказването Ви:"Членовете му, по главния показател за човек - "човещина", в хода на... още соцразвитието се израждат до човекоподобни животни."

Благодаря Ви за подкрепата и се надявам да е искрена. Споделяното от мен тук е от фактите в действителността, а не от приписван й смисъл и нечий замисъл. Допълвам написаното от мен - нечовешкото в социализма е както израждането на паразитите в човекоподобни животни, така и унищожаването на различните общества на човеците в държавата и държавите, с което паразитите отнемат от човеците възможността да управляват живота си. Това е същността на социализма. Затова хората трябва да го унищожат, преди той да е унищожил и Човечеството, и човешкия род. Няма много време, но ще бъде.

Жалки отродия на БКП, не пипайте с мръсните си ръце паметта на хората-факли! Те горяха, защото вие не получихте възмездие за предателската си политика!

Герберските изчадия може да не поумняха, обаче БСП изчадията зверски изнагляват. Приличат ми на Костов по време на тройната коалиция. Жалки и с отчаяни напъни популизъм за да влезнат.

Най-големият грях на Борисов не е криминалното му минало, а това, че през последните 3.5 години даде възможност на финансови менгелета да си правят социално-икономически експерименти с населението на България. Появата на хора-факли през последния месец, нещо невиждано след Освобождението от турско иго, е само част от цената на проведените експерименти.

Води ни партио,води ни ти знаеш ,единствена,накъде! Надолу,надолу,надолу в студените бездни.Донякъде ни доведе с твоите,лъжи,популизъм и заблуди.Взема всичко каквото можа,през целият преход до днес.Създаде си партии/сателити ДПС,Атака СДС/групировки,кръгове които напълниха и препълниха Вашите джобове.Построихте си замъци у нас и по света,създадохте охолен живот за поколения напред.Вашата алчност и лакомия е безпределна.Ние оставаме тук в нашата страна,за да спасяваме малкото,което ни оставихме.Колкото искате плюите правителството на Бойко/заслужава си ,защото не Ви даде от парите на ЕС,а има неблагоразумието да ги влага във видни неща.Нашата памет не е изветряла и помни години назад,избити без съд и присъда хиляди,лежали в лагерите Белене,Скравена хиляди,забрана за излизане от България в кап.страни на всички освен на Вашите бащи и Вас,следене поголовно и "СТЕНИТЕ ИМАХА УШИ"и какво ли още не.Сега питайте ,защо сме на този хал.Не може години наред да рушиш,да крадеш и да искаш някой с магическа пръчка да оправи всичко за нищо време.Народа се събуди и дано проумее,кой ни докара до тук,а Вие гледайте да не се задавите от пари,богатства охолство!

За съжаление има мн.хора, които мечтаят за онова време, в което храната беше с купони, имахме режим на тока, банани вкусвахме ЕВЕНТУАЛНО само на Нова Година!!! И всичко това говори колко "добре" сме живяли по време на социализма, когато всички бяхме еднакво бедни и нещастни и само социалистическия елит си живееше живота!!! Да не забравяме, че нямахме право да пътуваме в чужбина, а само до други мизерни държави, управлявани от социалисти!!! Но тези, които мечтаят да живеят такъв живот отново, са скотове, които по бай Тошево време, я баща им е бил кмет, я някоя друга благинка са имали и понеже сега се изискват някакви качества, (за да живееш добре),които те не притежават, реват и съжаляват и всеки път с надежда гласуват за БСП, белким се върне онова време, когато всичко ставаше с връзки!!! Тях не ги интересува България и нейния просперитет, не ги интересува как са облечени-те са лишени от вкус, те не се интересуват дали ще пътуват в чужбина- тъй като нямат нужда да опознават света, защото са, като жаба, живееща в кладенец, на която късчето небе, което вижда, е напълно достатъчно!!!! Тях ги интересува да се домогнат до дребните облаги на онова време- да мухлясват натъмно и насигурно в кладенеца!Тях не ги интересува колко хора са били избити в лагерите, защото най- вероятно си мислят, че са си го заслужили !!!

НО и сегашният строй не е демокрация, а още по-зло извращение на онзи строй! Защото за доста хора няма банани изобщо (дори и по нова година), а и мръзнат. Освен това вместо безплатно здравеопазване безработните задлъжняват всеки месец на здравната каса, чиито услуги така и не могат да ползват. Безработицата е колосална и хората се палят... от хубаво! Има и още... И ако някой ми беше казал на митингите 89та и 90та, че се боря за това, нямаше да му повярвам! Сега се чувствам излъган, защото властта и тогава, и досега е в ръцете на едни и същи хора - тогава поне официално бяха обявявани да се знаят кои са! Сега са под прикритие... Проблемите ни като нация са, че сме разединени и все се опитваме да разрушим старото, вместо да надграждаме новото върху него! Омраза и спасяване поединично -това са нашите характеристики!

Познавам МНОГО хора в България, които работят и са добре.

Никой не казва, че сега сме "цъфнали и вързали", както се казва- (бяха допуснати груби грешки от правителството на ГЕРБ и това ще им се отрази на предстоящите избори!) Казвам към какво НИКОГА не бива да се връщаме- към наглеците БСП, които са ОСНОВНА ПРИЧИНА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИ-никое правителство не може да се сравнява с тях по нанесени на държавата щети!!!!!!!!!! Иначе, за да излезем от политическата и икономическа криза, трябва да си търсим правата по интелигентен начин- трябва да сме нащрек и да изискваме прозрачност на големите сделки, касаещи националните ни интереси! НАЙ- ВАЖНОТО, КОЕТО ТР.ДА СЕ ИЗИСКВА, Е ПОЛИТИЦИТЕ, УЛИЧЕНИ В ПРЕСТЪПНИ СДЕЛКИ С НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ И ДРУГИ КРУПНИ ДАЛАВЕРИ, ДА БЪДАТ ВКАРАНИ В ЗАТВОРА+КОНФИСКАЦИЯ НА НЕЗАКОННО ПРИДОБИТОТО- ИНАЧЕ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕТЕНДИРА, ЧЕ СМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА!!!

А сега връзките изобщо не вървят,може би едва ли не малко вероятно.Стига сте писали глупости бе.

С връзки стават НЯКОИ неща и сега и това е проблем в целия свят, НО, ако си живял(а) по онова време, защото аз съм(!!!), тогава ще разбереш за какво иде реч- не можеш да си купиш кола без връзки(а, ако имаш и се развали, не можеш да я поправиш без връзки), не можеш да си купиш апартамент без връзки, не можеш да учиш в елитно училище без връзки- мога да продължавам, но списъка е БЕЗКРАЕН- и мога да обобщя, че без връзки не можеш дори служебната работа да си свършиш, а камо ли личната!!! Това предполага да възпиташ един подмазвачески характер, ако искаш да прогресираш, а понякога дори да оживееш(когато си станал мишена на ДС)!!! Е, ако това-да бъдеш блюдолизец и подмазвач- на някои им се отдава отръки, то на останалите(в това число и аз) не ни се отдава!!! Искаме нормален живот, в който не ни се налага да зависим от нечие благоволение!!!

От къде разбра,че плача по миналото.Напротив .Не желая Татовото време,достатъчно дълго време съм живяла в него,но не искам повече тези които са наследници на онези да ме лъжат.Доста години от живота ми отнеха и заблуждаваха.Вие ако искате чакайте.

Щом не плачеш по миналото, защо взимаш отношение към написаното от мен?! То е само за тези, които гласуват за БСП и винаги това са правели откак им е дадено право на избор!!! Звучиш като "гузен негонен бяга"!

Във връзка със самозапалванията: Днес Дир публикува статия и видео, откъдето става ясно, че на Пламен Горанов му е диктувано какво да говори по време на протеста (в частта срещу ТИМ). Този, който му диктува е един от лидерите на протестите във Варна. Минути по-късно, дир изтриха въпросната статия. Всеки да си прави изводите...

всичко което имаме го дължиме на БСП.Всички други са крадци и мошеници

Евала голям шегаджия си. Но "хумора" ти ми идва малко черен на фона на самозапалванията в последно време.

Защо,роднини ли сте?

По-скоро всичко, което НЯМАМЕ дължим на БКП и БСП.

я си тегли и ти кибрита та по бързо да намалявате

Защо ли си мисля, че по скоро ще теглим КИБРИТА на целият управляващ ЕЛИТ! И ако НИЕ не го направим, ще го направи СИВАТА МАФИЯ, тази дето все още не сте я предвидили в отчета! Ще започне да обира посред бял ден банки, магазини, транспорти и лични жилища на така нареченият елит!

А пък аз викам, че го дължим на робите от Строителни войски.

ейй червен боклук ,не ми ползвай инициалите на името..защото го мърсиш ЯСНО!!!дзадник..

МАРШ НЕЩАСТНИКО В ДУПКАТА

ТОЯ ОТ СНИМКАТА ЩО НЕ СЕ ЗАПАЛИ ТА ДРУГАРЧЕТАТА МУ ДА МОГАТ С ПЪЛНО ПРАВО ДА ПЛЮЯТ ПО ГЕРБ

Заработи ги ЗА СЕБЕ СИ! И си плати данъка!

червените курви претендират за невинна девственост. ваща мама разбоиническа, вие ограбихте балгарiя и европеиските фондове и докарахте народа до пална мизерiя, а сега обвинявате други за това. тази партiя е антибалгарска както дсп, за това са саюзници и затова трябва да се забранят.

Като ги гледам поддръжниците на БСП-ДПС ,какви глупости пишат тук,като малките деца,само заяждания и плюене. Нищо смислено,тоя бил такъв,онзи онакъв! Никой не предлага програма за излизане от кризата,ама те и това иска,да сме във вечна криза,младото поколение да бяга на запад,а те да се докопат до властта благодарение на стадата от неграмотни цигани и скрерозирали бабички. След като вземат властта,точно тези малоумници ,които останат,могат да ги управляват ,както си искат и да продължават да крадат,без някой да им прави проблем. Над 2 милиона българи напуснаха България при тяхното управление,явно не са живели добре и при тях. Вместо да се опитват да помогнат да се излезе от тинята,те само плюят и искат власт. Те не искат България да излезе от блатото,а напротив,да се удави ,ако може,само и само да пълнят дебелите си задници после. Никога повече народа няма да позволи тези да се върнат на власт,никога! И не само ,че няма да се върнат на власт,но и всички които са участвали в разграбването ще влизат в затвора,няма да се спрем пред нищо,докато не ги видим тези боклуци как гният зад решетките!!!

КРАЖБИТЕ, КРАЖБИТЕ и пак КРАЖБИТЕ! Спрем ли КРАЖБИТЕ, мълниеносно ще дръпнем НАПРЕД и НАГОРЕ!!!

Може , но питам се колко от вас тогава ще са живи за да пишат по форумите!

А ти мислиш че си написал нещо много умно ли?

не си спомням да съм казал, че съм вещо лице...

Честно казано, не предпочитам нито едните, нито другите, нито третите (като В.Златев, ТИМ...), които никога не са демонстрирали партийна привързаност. Всички са "верни" единствено на собствените си интереси и всички предават България и българската нация.

В Пловдив дали имаше клиника за шизофрени*и..?!

Господа, и ГЕРБ, и БСП са социалистически партии по същество. С въвеждане на по-силен ред в държавата, ГЕРБ измества БСП от държавните механизми. От механизмите на гражданските предпочитания БСП, нежелаеща да защити обикновените граждани, се самоизмества. Тя е все - по - нежелана и все - по - излишна втора соц-партия. Само партийните й слуги могат да разчитат на нея и тя само на тях може да разчита. Нито самоподпалването на неустойчиви и човешки по-слаби граждани, нито обявяването им за "символи", могат да спрат отпадането на БСП от живота на хората. Непотребна им е.

Защо, ти от някоя комунистическа партия ли си? Афиширай се, дай ни алтернатива!

Уважаеми IQ146, антисоциалистически партии и съюзи у нас няма, а цел на комунистическите партии по света е социализъм, т.е. те са социалистически, та съм срещу им. Алтернатива, т.е. друга възможност за развитие, както Вие искате, не желая да им давам. Изказвам възгледите си - друго "афиширане" ми е ненужно. И да е нужно на Вас, а това е малко вероятно, на мен ми е ненужно да се нагаждам към чужди ми определения за "обществена" принадлежност - антисоциалист съм. От уважение към човека, се обръщам и към противник на "Ви"...

Наистина е най-слабият тоя парламент. Най-продажния и най-нечистоплътния.

Абе всички са от един кенеф. Какво ги сравняваш кое било по-рядко, пък кое по миризливо...

krassikat@

Дали са всички маскари, отговорът е в ДЕЛАТА! Бая работа отметнаха ГЕРБ за България. Е, в тия авгиеви обори, колкото и да отметнеш, все ще ти се струва малко, но ако се замислиш, ще бъдеш поразен! Колко МНОГО НАПРАВИ ГЕРБ ЗА БЪЛГАРИЯ!

Съфорумци, имаме нова маймунка слязла от клона, но не счупила още опашката си!

Съвсем по герберски неясни и непонятни квалификации. Точно тъмно червените отрочета на бившите членове на ЦК на БКП са в партия ГЕРБ. Болшинството са с непрекъснато членство в БКП, деца и внуци на партизани, членове и активни деятели на РЕМС, потомци на агенти на ДС и НС, деца на посланици от правителството на ТЖ. БСП се оформиха като социалисти доста успешно, но за ГЕРБ е под въпрос как от комунисти ще станат демократи - поне до сега не показаха такива намерения, а от комунисти отиват към червени капиталисти, което е много тревожно и опасно!!!

човек, който прави реплика на себе си - това е нов симтом за шизофре*ия

Друг симптом за шизофрения на скачащия по дърветата дивак маугли, е че като си напише невероятно умния пост си цъка и плюсче. Пълна шизофррения.

КОЛКО ПО-ДОБРА ЩЕШЕ ДА Е БЪЛГАРИЯ БЕЗ КОМУНИСТИ, КРЪСТЕНИ - СОЦИАЛИСТИ. 12МАЙ2013Г ДА ИЗМЕТЕМ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ОТ БЪЛГАРИЯ.

Да изметем всички, носещи отговорност за "прехода" и тогава да правим избори. Щото червените пенсии, депесарския башибозук, сините зомбита, герберските бандите, два милиона сигани и най-вече ЦИК. Ще докарат същите престъпни идиоти във властта.

Много правилно. Те всичките са едно и също котило.

България действително би била по-добра без комунисти и техните наследници, децата им, днешните мафиоти, както и без комунисти, мутирали в сто други партии. Мутатнтите също са комунисти, включая и герберистите.

А, бе то навремето имаше един лозунг "Кой не скача е червен" - Скачахме ли? скачахме. Изгонихме ли ги? тцъ. Е, пак ли да скачаме, бре? Не ща, щото вече с болни колена и ходя при д-р Ливайн. Кой е млад, той да подскача, па може и да успеят.

ТРЕПЕРЕТЕ ГЕРБЕРИСТИ НИЕ ИДВАМЕ

Да не си забравиш вазелина! Ще ти трябва на и след изборите.

Пак ли ще крадете

КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ

човек, който прави реплика на себе си - това е нов симтом за шизофре*ия

Хората факли и инсталацията на която чешкия евреин изобрази политическата карта на България като турски клекала със сини и червени тръби са символ на управлението на т.нар. политическа класа, а всъщност най-долна пасмина, през последните 23г. Тези години са наричани "преход", но по същество са национална катастрофа вследствие на геноцид над етническите българи по всякакви начини. Към инсталацията на чехаднес, можем да добавим и един гербер, цъфнал от едно от клекалата. Единствени, които имат интерес от запазването на това кенефно статукво са глистите в него - политиканите от съществуващите политически партии. МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ са единствената крачка, към излизане от кенефното ни настояще. ПРАВО НА ОТЗОВАВАНЕ НА ДЕПУТАТИТЕ ОТ ТЕХНИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ ЗАБРАНА ЗА ПОЛИТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ НА ПАРТИИТЕ ОТ Т.НАР. "ПРЕХОД" СЪД ЗА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА НАЦИОНАЛНАТА КАТАСТРОФА

Посранко си ти естествено. Както всички гербави лайнари, ем нагли ем неграмотни, ем прости, ем искат и да управляват. Свърши мутри не разбрахте ли? Бегом марш по бързата процедурка към наровете.

като те гледам каква си дъра крана, за нищо не ста*аш

Как може да са такива нагли тези комунисти.... нямам думи... популисти мизерни

а герб са ваш продукт. Продукт на бкп/бсп като всички партии, партийки и месии в скапания и разложен булгаристан, за какво точно виеш боклук мръсен

Минусите ще ти ги наслагат по-късно,че сега са в обедна почивка младите другари :)

23 години демокрация, 23 години КРАЖБИ. Политиката в България е на заден план(ако изобщо я има). Политиката, по-точно подлъгващите обществото разговори на политически теми, ляво-дясно и други подобни бла-бла, са предназначени да прикриват обществено известната тайна, че ВСИЧКИ са във властта, за да забогатяват. "Учи мама, да не работиш" и "Преклонена главица сабя не я сече" са еманация на стремежа с минимум усилия да се постигне максимум лична изгода. А най-лесно просперитет и благосъстояние се постига, когато се КРАДЕ от събраните пари наготово. От кюпа-бюджета и всички останали обществени фондове, а също и ПРИВАТИЗАЦИЯТА! Тия 23 години, в една бедна страна, посттоталитарна, политиците главно СТАВАХА БОГАТИ и между другото, за да замажат очите на не дотам будното и неопитно в демократичните финтове общество, правеха някакви политически салтоморталета, за да симулират някаква политика. Е, няма как хем те да стават милионери, а и мултимилионери, хем държавата да се развива! За развитие трябват пари! А парите са в джобовете на партизаните! Леви гласуват за ултрадесни закони, а десни са в ролята на популисти левичари от 19 век. Политолозите вече са в будна кома - не могат да обяснят ЗАЩО ТОВА И ЗАЩО ОНОВА. Оценявайки ги от позицията на някакви политики. Няма политики в България, има само КРАЖБА и то ЯКА. ЗА ТОВА, ЗА КРАЖБА СЕ ВЛИЗА ВЪВ ВЛАСТТА! ВЪВ ВСИЧКИ ПАРТИИ ПАРТИЗАНИ ОБИРДЖИИ!!! Като оценявате от тази позиция случващото се в политиката в България, всичко става КРИСТАЛНО ЯСНО И ЛОГИЧНО! Разбират ли т.нар. политолози и социолози? FOLLOW THE MONEY! Това е България днес! Бай Ганю е жив и най-често срещан сред политиците! Докато ПОЛИТИКАТА не започне да предхожда КЕЛЕПИРА, ние на добро няма да отидем!!!

23 и 4 от тях, герперас!

Дори през 1997 имаше светлина в тунела,понеже заводите работеха/съществуваха/,беше въпрос на време и политика да се съвземем.Разликата с този момент е очевадна,няма работа,няма пари,политиката не може да се справи,затова се и покри в лицето на правителството,толкова е просто....решението,че ми е чудно как не можете да се сетите: Трябва да се вземат откраднатите пари от народа под формата на ерп та,телекомпании,авиокомпании,приватизирани заводи и т.н,т.е национализация

Уважаеми ludacros, искрено съжалявам, че ви противореча. Това, което наричате "национализация" е одържавяване на откраднатото. Одържавяването не връща ограбеното на ограбените. Те няма да спрат да са ограбени, нито да са ограбвани. Явно замисълът Ви е да има единствен - държавата, а не много грабители. Неизпълним е. Държава - единствен грабител не е имало никога, сега няма, и не може да има.

.........ХОРАТА ГО ПРАВЯТ ОТ БЛАГОДАРНОСТ КЪМ ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЛИ БЪЛГАРИЯ, ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 23 г . "ПАТРИОТИ "......

разликата е в светлинни години

moket1

Вижте в Youtube видеото "Истината за Пламен Горанов!". Да не се окаже накрая вярна хипотезата, че друг е драснал клечката.

Луканов - около 10 месеца Виденов - около 1,5 година Станишев - 4 години Общо: 6,5-7 години. Това от 23 години прави около 30%.

БСП участва в управлението и при Любен Беров и Димитър Попов, което е още близо три години. Да не говорим, че царя и ДПС са също от техния отбор и макар и на книга да се водят други партии прокарват политиката на БСП и пазят интересите им.

Може ли да е СОЦИАЛНА ПАРТИЯ, ръководители на която са ПРЕСТЪПНИЦИ като Р. Овч. и Георги Гергов! ДОКАЗАНИ КРАДЦИ!

IQ, какво ще правиш след като ти прекратят трудовия договор след 12 май 2013 г?!

Ще духа супата след 12-ти.