Уволниха директорката на парк ”Българка”

Директорът на Природен парк "Българка" Мая Радева е уволнена. Това става седмица след като подаде сигнал за финансови злоупотреби на заместника си Али Алиев.

Обратно в новината

Коментари - Уволниха директорката на парк ”Българка” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Директорката на парк "Българка Мая Радева е член на Асоциация на парковете в България, с председател Тома Белев. Досега всички поръчки, свързани с плановете за управление на парк "Българка, са печелени от обединения, свързани с Тома Белев. Общо спечелените поръчки от съпружеския тандем Весела Кавръкова-Тома Белев от парк "Българка е почти 900 000 лева.

ДПС Движение за Пари и Служби

ма,тоя торчин го знам,он е за у панделата а уволняват свестня човек.не се ли манат мрасните комуняги и мана.ите нищо добро не ни чака...

БСП в Габрово са върло против него. Не е само въпрос на комуняги.

Сега се очаква паркът да се преименува от "Българка" на "Ханъмка". Червената сган е пагубна за майка България. Дано по-скоро останат само лош спомен от миналото.

"Срещу назначението се обявиха и от БСП-Габрово..."

Ама назначението е факт!

Боко може да е тиква, мъ не допусна Парк "Българка" да стане турски! Гответе се за фесове! На позитано 20 мазетата са вече препълнени, специална поръчка, със Сърп и Чук! Почват да се раздават от 1-ви август! Та и ще обрязват безплатно, под предтекст, че всеки православен трябва да е обрязан като Христос!

Грешите ГЕРБ имат големи интереси в Парка и там им трябва човек като Алиев. Не съм ни за едните, ни за другите, на природата не ѝ пука за партиите..

Ще видя какво мога да направя за този парк. Като начало ще му сменим името, той трябва да се казва джуревка, след като директора му е джуревц.

ей резаци мръсни малко ви остана

Мандатоносител на това българофобско правителство е БСП. Виждате как позволяват една турска партия да си развява байрака. БСП работи за ограбване и ДПС-изация на България. Дойдат ли на власт, всъщност почва да управлява Доган.

Тук сте прав. Ама и ГЕРБ са същата стока, само се правят.

Ще огорчите местан ага с непремерените ли писания.

тия от бсп тотално са изперкали да продължават така.

Ами те скоро и паркът ще уволнят поне по следните причини: Името му е много старо и с неизяснен произход Не не достатъчно бетониран и асфалтиран * По него ходят неорганизирано (сякаш не са в Еропата) разни животни и субекти. .... Абе, пълна анархия са това парковете! Само бетон и стъкло ги оправя. Прозрачност без граници! Да!

Само задължително гласуване, за да бъдат изметени тези гнусни чалми.

НЕ може ДА ИМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ !!!! КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ГО ПОЗВОЛЯВА !!!!!НЕ ПИПАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА --- ТЯ ВСЕ ОЩЕ ИМА НЕЩО БЪЛГАРСКО !

Явно без кръв тия гадни лайнари, които завзеха властта и безчинстват вече месеци наред, няма да се махнат! Махайте се бе, боклуци мръсни! Нищо смислено не сте в състояние да направите, само погроми след вас !!!!! ОСТАВКА !

Апетитът за власт на ДПС расте в геометрична прогресия!!! За тях съществува политически чадър, а не закони! Имат си право агите - държавата България не е тяхна, тя е просто обект на изгода,интереси и печалба!

Верно. И нашите не са стока, но както тези са особено безчувствени и враждебни към всичко българско.

АКО НЕ Е БСП, ЩЕ Е ГЕРБ- Р.БЛОК .ББЦ СИНИ БЕНБЕНИ ЗЕЛЕНИ и др. др ?? ВСИЧКИ СА С ТЯХ ИЗМЪКВАНЕ НЯМА !!!!! А СЕГА И БАРЕКОВ ЛЪЖЕ !!!

ДОКОГА, ДРАГИ БЪЛГАРИ НЯМА ДА ГЛАСУВАТЕ ДОКАТО дпс СТАНЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА ЛИ? Вече и много кириакстефчовци членуват в тази партия предимно с надежда че ще им подхвърлят някое кокалче. Коалиция с ДПС така преди векове балканските владетели са спомогнали завладяването на полуострова от турците.

МАФИЯ !!!!!!!!!! Ченгасарско-депесарска и бесепарска мафия !!!!!! Крадци и разбойници са тия турци - не падат по-долу от ма......те !

В една поговорка беше казано "Не е луд този, който яде зелника, а който му го дава". Е, всичко това се случва и ще продължава да се случва, докато има антинародни "български" партии, които само за едната власт ни продават и даже подаряват на една шепа хора с чуждо самосъзнание

да изгоним тази измет сас оръжие тене признават нисхто друго винаги ощетени са когато КРАдат БЕЗ ОРЪЖИЕ НЯМА ДАСЕ РАЗМИНЕ ОРЪЖИЕТО Е НАИ МИРНИЯ ПРОТЕСТ НА ДНЕШНО ВРЕМЕ ДОГАН ДА НАПУСКА САРАИТЕ И КЪМ АНАДОЛА ДА ХОДИ

ЗАКОН ЗА ЗАБРАНА НА Д П С И ВСЯКАКВИ НЕГОВИ ИЗМЕНЕНИЯ ДОГАН САС МЕСТАН СЪД И ДО Ж И ВОТ БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА ТОВА Е НАВСЯКАДЕ В БЪЛГАРИЯ .КАК ТАКА КРАДОХА 25 ГОД И ИЗВЕДНЪЖ ПАК ВАЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС АКО ИСКАТ ДА НЯМА ОТНОВО ТАКЪВ БЕГОМ ОТКЪДЕТО СТЕ ДОШЛИ Б ОК ЛУ ЦИ НЕЩАСТНИ САМО АК47 ЗА ВАС ЛИ4НО ЗА ВСЕКИ ЕДИН

Вие си говорете и протестирайте - Алиев ДеПеСерски си остава с парите, защото МВР и Прокуратурата са над тези неща и извършителят неизвестен им е добър познат, ако се наложи да позамажат скандал.

ТУРЦИ И ЦИГАНЕ НИ УПРАВЛЯВАТ, А НИЕ ГЛЕДАМЕ КАТО ОВЦИ. ШАНТАВ НАРОД СМЕ. И ПА ША ГЛАСУВАМЕ ЗА ТИА НЕГОДНИЦИ. ДРЪВОТО ТРЕБВА ДА ИГРАА ВЕЧЕ...

Vitomir

бесило за такива хора, независимо от коя партия са. Омръзна ми само да ме крадат и да са над закона.

Откакто свят светува, все мазното отгоре плува...

Отгоре плува и лай.......то

И двамата сте прави ,а най-отгоре -мазното такова.

Имат солиден кадрови потенциал и скоро ще бъдат най-силната УПРАВЛЯВАЩА ПАРТИЯ ! Могъществото на лидра им в сянка е признато от самия Вожд ББ. Скоро парка ще се казва АфериМ

Pesh0

Али Алиев ли ще е новия директор на парк Българка

Един честен човек ще се намери в колониална България, и другите ще ми отсекат главата, разбира се.....

Пепелянките преди умиране жилят най-силно.

Защо ли, защо ли .... не се учудвам въобще на тази новина ... ! Дерзайте буклуци !!!!

..да заведе дело и да гони истината докрай ,чак до европейските институции!Късмет и кураж!

Pesh0

Ако е работила честно на заплата , от къде пари за правосъдие ?

Простотията е повсеместна. Всякакви идиоти - крадливи, безскрупулни и без образование заемат шефски постове и тъпчат знаещите и можещите. Както в държавния, така и в частния сектор

Замириса на изгоряло. Крайно време е турската етническа партия водена от руски ченгета да отиде в небитието.

Някаква дпс зам минист-ка сменила шефовете на НДК.Някакъв стоянович- неин началник отменил заповедта й.Тя го предупредила да не се обажда от коневръза и заповедта останала в сила.Това вярно ли е?

Тази Мая Радева как ще злепоставя един далавераджия и то ч ръководството на управляваща партия? Това, че е освободена е нищо, трябва да бъде осъдена и да лежи 25 години в затвора за да знаят другите, че кражбите не трябва да се оиказват. Нищо, че е създател на парка - на вън, защото кражбата е национална стратегия на БСП и ДПс. защо е подала сигнал в Агенцията по горите за финансови злоупотреби на заместника Али Алиев, та нали това министерство се ръководи от най-големите крадци.

Ако при шефовете на бсп е останал някой сравнително нормален и мислещ човек, някой, който уважава законите и обича България незабавно трябва да отправи ПУБЛИЧНО запитване към местан и да поиска отговор дали тамошната прокуратура е клекнала или работи по финансовите нарушения.Иначе господадругари фалшиви социалисти за нищо не ставате!

това незаконосъобразно уволнение не само в България ,но и в ЕС .Непременно да осветли нарушенията,злоупотребите ,репресията върху експертите ,на заместника й от ДПС,който е и с фирма ,което е конфликт на интереси ,и дори е длъжник на НАП ,

В парк БЪЛГАРКА за шеф слагат АЛИЕВ. И какво? Сигурно паркът предстои да се преименува КАДЪНА. Свършиха ли българите?

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ с поне 100 лева глоба.......................и ДПС отиват в политическото небитие!!! Това е спасението за България!

Много често мнението ми съвпада с Вашето , НО ! Ако "братовчеда" не отиде да гласува как ще му вземеш 100-те лева? Ако отиде ,как ще го "овардиш" да не си продаде гласа? Според мен - строг закон/която партия купува- извън закона и "разтуряне на седянката" ,а ако не отидеш да гласуваш и си на помощи- без тях,защото не се чувстваш гражданин на страната./.

Тази кви ги разправя ве ,харчат в този парк 11милиона европейски пари и бюджета им за за администрация 5000лв,сигурно са назначени на половин работен ден там ,ама никой не казва колко процента от тези милиони е комисионата,не и е чиста работата ама нали я е замествал Али можем смело да плюем турчина ,нашта не може да е крала ,ама хич не може ,даже съм сигурен ,че са открили нейни злоупотреби и за това са и били шута

Задължителни избори за всички! Сега! Веднага!

Aмa тaзи кaквa е, че се пише зa нея? Туркиня ли е, цигaнкa ли е еврейкa ли е? Пък и кaкво ще зaщитaвa, бългaрски нaц.пaрк. Брей че нaглост, тaзи рaя и гои нямaт срaм . Откъде нaкъде

Правителството е вече пътник, който не може да бъде спрян. Появи се нещо,което мнозина мислеха, че е отминало. БСП напук на здравия разум чрез свои рускопоклонни депутати са решили да се откажат от декларация за Възродителния процес. Явно Кремъл е дал кураж на тези хора, които не си дават сметка, че Туция ще използва всеки повод, за да унищожи България като инсценира конфликтна ситуация и плати на хора да се бунтуват. Политиката на тези хора от БСП заслужава строго осъждане и линч от цялото общество, ако не искаме да си изгубим държавата. Вече е повече от ясно, че БСП е разцепена партия, която ще се смалява още повече, защото няма елементарно възпитание и морал. Но трябва да се покаже, че БСП с такива хора няма и не може да има авторитет в обществото. Толкова голяма глупост от слугински мащаб мислех, че само ДПС могат, но се оказа, че БСП ги надминаха!

В катран и ....

нима в австраля няма демокраця там гласуването е задалжително

И избори веднага!!! Парламентарни, общински и всякакви. И без числа на бюлетините, че тези дето не могат да четат на български - да не гласуват.

kokok

Те числата са на арабски, но Лая Манолова може за следващите избори да измисли да е с римски цифри ... голЕм смЕх ще падне, но в Европа, а на нас тук ... Докато не ги изринем, няма да има оправия!

Беззаконието на полуграмотните активисти на ДПС се конкурира единственно с това на мутрата Борисов. Естественно, никой не може да се мери по беззаконие със Свети Цецо Шлифера, но има време - ГЕРБ напира отново да потопи страната в ужаса на един тоталитарен режим, в който ортак ще са им турците...

зарежи ги тия стотинки дето ти ги плащат за пост , дай си мейла и адреса , ще ти дам по добре платена работа !!!!

Хa, че то в горите половинaтa сa турчоля или с подобно корумпирaно съзнaние. Рушвет все пaк е турскa думa. Корупциятa и подкупносттa сa ни внос от гърци/визaнтийци и потвърдени от турско робство.

ДПС управлява и корумпираните кадри на тази издънка на ДС управляват всичко в България. А ние сме мишки, дето си седим в къщи и пишем по форумите. Това е истината и тя боли.

Не си съвсем прав, някой пишат от чужбина. ;) Те са взели отговорността за своя живот в своите си ръце.

Пишат от чужбина като Ботев от Румъния, но няма да се върнат със своята чета.

Башибозуци и яничари крадат българските земи и гори.

Уродливите плодове на уродливата любов между турци и комуняги.