Париж затъна в боклук заради стачките, туристите снимат камари от отпадъци (снимки)

Тексасецът Мартин Руис пък се оплаква от миризмата. "Това е отвратително", казва той

Обратно в новината

Коментари - Париж затъна в боклук заради стачките, туристите снимат камари от отпадъци (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

блядовете още се пенявят под тази статия! а бе крепостни, франция е лидер в световния туризъм с 90 000 000 туристи годишно! а в необятната кочина никой не ходи!

Направо им съчуствам като знам в София какво беше по едно време!

На Французите - ТАКА СЕ ПРАВИ докато не умекнат дебелите и твърди глави на "политиците " ПЪРВЕНЮТА ! Хората РАБОТЯТ и си плащат за всичко а едни НАГЛИ КЪРЛЕЖИ налазили системата ги експолоатират до последно , само за да могат да крадат и живеят на чужд гръб ! НЯМА политическа система която може да издържи на натиска на един обединен народ ! България отдавна можеше да стане БЯЛА държава , но нали сме МЪРША и всеки се спасява по единично и хитрее затпова вечно ще сме последни навсякъде и във всичко ! Не реагираме на нищо , и затова едни и същи ни грабят и продават като крепостни селяни на чужди господари - Българина ако има смелостта на Французите отдавна щеше да живее в РАЯ , ама НЪЦ !!!!

Какво означава "евала" на български? Я преведи, турчеещ циганино.

ФРАНЦИЯ ,ЕВРОПЕЙСКИ КЕНЕФ ! СМРАД, БОЛЕСТИ,НАРКОМАНИЯ ! МАКРОН , ЕВРОПЕЙСКИЯТ ЛИДЕР :)) !

Кеееф!

Целият ЕС затъва в боклук

И по зле ще става!

Да разберат, че презираните и нископлатените хора от чистотата са едни от най-важните хора в градовете. Да им смърди, да има плъхове!

Стават за барикади.

РОМАНТИЧНИЯ, ЦЕНТЪРА НА ЗАПАДНАТА КУЛТУРА, С КАФЕНЕТАТА И БИСТРАТА, С ЛЪСКАВИТЕ ВИТРИНИ, ПАРКОВЕ И ВЕЛИЧЕСТВЕНИ КАТЕДРАЛИ. ТОЙ ОТДАВНА Е ЕДНА КЛОАКА! ГЛОБАЛИСТКОТО ЗЛО РАЗРУШАВА БАВНО И МЕТОДИЧНО НАШИЯТ СВЯТ, А НИЕ МУ ГО ПОЗВОЛЯВАМЕ И СЕГА, СЛЕД КАТО ТО Е ОСВЕТЕНО И РАЗОБЛИЧЕНО!

В София е така без стачка! Но, ако ше изхвърляме боклуците, трябва да започнем от Парламента!

Париж отдавна е една кочина и няма нищо общо с онзи старият Париж който познавате от филмите. Перманентно е заринат с боклуци , смрад и воня. Хората по улиците 65% са някакви амуджи и чалми, а вечер цялата централна част се превръща в клошарско гето от кашони, колиби и катуни - свърталище на цялата световна измет. Франция е превзета от вътре и вече не е на французите, а на гастарбайтерите и пришълците от бившите френски колонии. Това е жалката истина!

Протестите в Париж срещу пенсионната реформа продължават дори в момента: xDZmcAN2KA0 (лайв във тубата).

Изглежда като София в най-чистите й дни!?

Каков казва Дейвид Айк . Проблем - предложение - Решение Създава се проблем, на който се търси решение и хоп от някъде изниква решението. Виртуални пари и гарантиран социален минимум. Всички доволни и по сценарий в матрицата.

И от матрицата - хоп в космоса. Бай Мъск ще изстрелва безплатно към Марс всички желаещи и нежелаещи. И на планетата Земя ще останем само най-печените и най-коравите и най чок отворените. :-)

Все пак да не забравяме, че във Франция милиони негри и мюсюлман,и нахлули от Северна Африка, нито работят, нито учат. Тези "хора" обаче искат пари и ги получават чрез престъпления и социални помощи. За тази цел трябва да има от кого да крадат и кой да ги издъжа. Затова белите фанцузи ще работят докато пукнат. А после, само Господ знае. Все пак искате мултикутурализъм и го получавате, само че гротескно изкривено.

смешко, франция е: 67 750 000 население 94 % са французи има 4 000 000 мигранти 94 .8% християни, мюслитата са 3.2% юдеите 1.1% а в любимата ти рассия е : 145 000 000 индивида от които рассияни 100 000 000 индивида! 45 000 000 са не руские 21 % са мюслита

да пишеш минуси на чисълца, които всеки нормален човек може да провери за по малко от минута, е признак на россолюбски кретенизъм!

Точно така. Санкции ли???? Че запада сам се закопа.

Все пак хората правят държавите и затова Франция започва да заприличва на Африка.

По- мръсна и неугледна е София и без стачки.

гледам россолюбските скапаняци яко сте се напънали! като мухи на лайно ето ви статистика за януари 2023г франция са я посетили 14 441 българи, 2 139 от тях служебно , другите на екскурзия! рассия са я посетили .....173 българчета, всичките служебно! е, къде е голямата памойка, бе крепостни смотани та никой не иска да ходи там доброволно?!

А САЩ? Щото за Русия и САЩ се искат визи. За Франсуа митерандия - не.

_stankow

Да, точно сега намерихте да сравнявате. Ами че всякакъв бизнес е забранен с Русия, забранени са банковите операции, война е. Сега ли да е пикът на туризма ? Хората не ходят, защото не е хубаво, или защото им е забранено ? А защо им е забранено, ако е толкова лошо, че никой не иска да ходи ? И като не ходят българи в Русия, кой губи ? :)

Какво общо има тук Русия? Статията е за Париж?

ми общото съм го написал бе! россолюбците сте я налазили тази статия като мухи лайно, та за това!

Господине, понеже пак намесвате лошите Руснаци, само да ви кажа, че Москва е еталон за чистота, Париж за кочина, нещата отдавна не са това което бяха. Разбира се вие никога не сте бил в Москва, като повечето евро-атланти на НПО заплатки, затова се изказвайте за кочини като София, Факултето, Столипиново и други клоаки създадени от наши сънародници. В добавка Северна България е по-зле от Донбас след бомбардировките, ама на кой му пука!?

ПОСЕТИЛИ СМЕ ГИ ПРЕДИ ТВОЙТА СТАТИСТИКА, И РУСИЯ, И ФРАНЦИЯ! ТИ ОЧЕВИДНО НЕ СИ И ПАПАГАЛСТВАШ! РУСИЯ Е ИМПЕРИЯ, СЪЩО КАТО ФРАНЦИЯ, С ИМПЕРСКО МИНАЛО, С ОГРОМНО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО! ИЗВИНЯВАЙ, ЧЕ ТИ ГОВОРЯ КАТО НА ЧОВЕК!

Мечтаната от соросоидите-евроатлантици цивилизована Европа.

аааааа,не е така,аз като всеки умен русофил си мечтая за великая Раша,за Мацква и Салинград, да живее матушка Россия и руский мир на всегдаааааа

Там стана по-зле от Столипиново ...

Циганите там станаха повече от циганите в Столипеново.

Поначало Париж е много много мръсен град. В метрото мирише отвратително, а крайните им квартали са заринати с боклуци. И това не е от вчера и от днеска.

Къде не е така.Покажи ми град без баклюк

АКО ОТИДЕШ ПЕША ОТ ГАРАТА ДО ЦЕНТЪРА, ЩЕ СЕ СМАХНЕШ! АРАБИН ДО АРАБИН, НЕГЪР ДО НЕГЪР! ВСИЧКИ НА ТРОТОАРИТЕ, НЕ РАБОТЯТ НИЩО, САМО ВЪРТЯТ ДРЕБНИ ДАЛАВЕРКИ!

Става все по смешно по света и у нас. Французите ще ги гърбят до 65 години, нема да им се размине. Българите как ги гърбят вече над 30 години със пенсионните реформи.

И до 100 ще работят! Все някой трябва да изхранва негърската и мюсюлманската сган превзела Гейропа.

Как е сороспята? “Запада си живее висок стандарт и не усеща кризата” а? На моята улица е като аптека сравнено с тоя помиярник на снимката…

Снимките няма как да възпроизведат смрадта на тъмнокож пикоч в метрото

Що твоя пикоч да не е от злато

и за съжаление по обясними причини през последните 30-40 години целият прехвален запад е една кочина с все по бедно и неграмотно население. А това е само началото му.

Един американски водещ разказваше за Сан Франциско - "световната столица на ла....". Някакъв милиардер решил да дари на града обществена тоалетна, която да построи изцяло за своя сметка. Щяло да струва 1.5 милиона долара. Обаче от общината му казали, че освен тия 1.5 милиона, трябват и още 1.2 милиона за всевъзможни бюрократични разходи - разрешителни, одобряване на проекта и т.н.

Конкретно в Сан Франциско имат около 400 обществени тоалетни, което е налудничаво малко. Целият град е опикан и осран. Този проблем е от десетилетия. А тази тоалетна за 1,7 милиона я направиха и след 3 дни се счупи.

Много хубави снимки. Илюстрират прекрасния свободен свят - мечта на нашенските евроатлантици.

Това е невъзможно, сигурно снимките са фотошопирани. Париж е люлката на свободата и демокрацията.

И на любовта.... А любовта ухае на рози, а не на евро-атлантически либерално демократични ценности

Като подминем първата снимка това което се вижда на следващите снимки е съвсем типично за България - без да имаме стачки и протести. Просто назначените с "държавни поръчки" фирми за "чистота" толкова си вършат работата.

Франсетата да не се помайват, а да вадят гилотините от мазетата.

Чудо голямо! В Париж е пълно с негри, да дресират няколко да им чостят. Да са поне с нещо полезни на обществото.

Точно това са направили. Но сега стачкуват....

Къде си виждал, негър да работи бе?

Париж се връща към историческата си същност. Като изключим 20-ти век и началото на 21-ви, градът винаги е бил кочина. Просто сега прасетата, които цапат са внесени, а не местни.