Париж срещу Тръмп: Вашингтон не може да диктува отношенията ни с Иран

Франция поддържа подписа си под ядрената сделка от 2015 г., също както другите подписали, освен САЩ, каза външният министър Льо Дриан

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Жан-Ив льо Дрисан! То като те шибкат дълго време, не е грехота от време на време да събереш кураж и да направиш "пръц!".

Може, неможе - те искат да станат единствени господари на света и да подчинят икономически и политически всички държави да зависят само и единствено от техните решения.

Русия да всее раздор между съюзниците в НАТО, тя няма да успее и ще запада все повече, докато я стигне съдбата на Съветския съюз. Последната добра новина е, че Дания отказва трасе на Северен поток 2. Това означава, че всички пари до тук са на вятъра и за ушанките идва гладна зима

хайде бе ,трасето не минава през акваторията на Дания,ще има забавяне,което ще коства 600 милиона евро на европейската икономика ,и всичко това,заради пиндоса БАЙДЪН,който държи газопреносната мрежа на Украйна

САЩ не могат да доктуват на Франция какви да си отношенията й с Иран, но диктуват отношенията й с Русия.

е нищо повече освен едно джудже-мнетчия

Французите са най-противната нация

Не случайно се казва френска любов. През 1940 франсетата са я прилагали на германците, сега се канят да обслужат и аятоласите.

И сега Тръмп ще си премести... печема от единия крачол в другия. Тоя път от Франс Прес явно сме преписали.

Всичко ще си дойде на мястото. То не остана. Краят на оранжевия се вижда. Голяма част от подкрепилите го не го харесват и няма да гласуват за него. Разследват го за сума ти неща. Последно съд в Калифорния иска Тръмпича да си обяви платените данъци. Запънал е краката, обжалва. Дали ще се окаже, че няма платени данъци щот няма печалби?

Що се не таковаш отзад бе либераст смотан

Либераст не съм със сигурност. Реалист съм. Такава е действителността. Тръмпича е мошеник. Много лъга и сега хората са недоволни. Не увеличи работните места. Не се вдигна заплащането. Черните са си все толкова нагли и висят на бюджета. Не спря обамакеъра както обеща-черните са все още на маркет плейса. Добре поне, че ни освободи от задължителното плащане. Увеличи дълга много. Започна търговска война с Китай, наложи мита и скочиха цените. Сега плащаме повече. Американските компании нищо не правят сами. Работят с китай и Русия. Наложи санкции на Русия. Паркът, една от компаниите за които работя и има договори с военните купува Руски титан от Канада на по-висока цена от преди. Акционерите са недоволни, мениджърите също, на работниците заплатата хич пък няма да мръдне. Дори не се индексира с инфлационния процент тая година. Тръмпича е кофти. Доста неща прецака. Форкложъра 2018 във Флорида беше 30% повече от 2017. Сега 2019 е 50% повече от 2018. Цените на имотите паднаха с 20% за последната година/6-2018 до 6-2019. Просто не го бива. Има разследване срещу дъщеря му и зет му. Имат заем към банка надвишаващ възможностите на бизнеса им. Хората се тревожат. Как ще бъде върнат, с влияние ли? За сега спира и пречи на разследвания, но това е Америка. След 5 години няма да може да пречи. Ако е невинен ОК, не е ли си изгаря. Либералите не ги бива и са войнолюбци. Ама пък Тръмпича грам не го бива. Американци да го наричат палячо. Изчезнаха стикерите от броните на колите. Няма Тръмп, заминава си, едвам го чакат.

Баси свободните съчинения...

Абе и аз му чета глупостите, просто незнам от къде ги е мислил. Нищо вярно не е написал тъпака. Тръмп ще го преизберат догодина, вече даже и демократите се премириха че ще загубят.

2020-та ще останете много разочарован. Ме се пробвайте в анализите, защото хоч ви няма. :-)

Французите подцениха Хитлер и го отнесоха. Сега пак го играят самонадеяно, иранците може и да добър народ, но не и аятоласите.

френсккото лайно макрон скоро ще бъде изритан от жълтите жилетки

Това как помага на борбата с режима в Иран ?

А как помага на режима в Франция и Щатите?

А защо някой трябва да се бори? Защо щатите трябва да вземат еднолични решения от името на всички останали? Кой ги упълномощи? Аз не съм а ти?

SirBob

Идиотите са се самоупълномощили. Както винаги.

Макрон ако е взел пари от арабите за да ги пусне да правят ядрени оръжия, трябва французите да го утрепят както убиха Луй 16 на гилотината. После Франция стана Империя , два - пъти по- голяма от САЩ и бяха завзели половина Африка и част от Азия до 1960 г.

Ако французите го утрепят, то няма да е за да стават империя. Макрон е пионка на глобалния елит, французите както и повечето други нации нямат глас в тази игра. Ако го махнат ще им сложат друг, който да ги манипулира по-елегантно. Глобален проблем може да се реши само с глобални усилия.

Нещата са по-дълбоки. Франция е само актьор в случая. Това е звучен неолиберален шамар за Тръмп. Не за друго, просто искат да го вкарат в релсите. Може да разиграва някакъв примитивен неофашизъм за простолюдието, стига да не се бърка и пречи на голямата игра.

Усеща се ЕС .Ние имаме достйнство не може повече исраел и кученцето му фащ Да диктуват външната политика на СТАРА ЕВРОПА КОЯТО Е ОТКРИЛА САМО ПРЕДИ 240Г. ДНЕШНА америка за света