Париж ще поръча 2000 дрона камикадзе, част от които ще бъдат дадени на Украйна

Безпилотните апарати са ключови за осъществяването на операции и ще могат да допълват оръдията "Сезар"

Обратно в новината

Коментари - Париж ще поръча 2000 дрона камикадзе, част от които ще бъдат дадени на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макарончо май иска да яде топоришката и той ,тези франсета защо го търпят още

макаронъ не е виждал война, само е чел зъ вуйна, ни знае какво е?!! ни знае какво значи идно цялу село дъ гу нямъъъ, зъщоту всички съ избити, бляядеееееццц, как можи дъ искъж намесъ и подвеждъне към вуйна веее, гадец, ... блядец бабоеб, как его не стъйднъ, ... Ганьба тобі, ........

_stankow

То добре, но на водещата снимка не е показан "дрон-камикадзе". Показан е тежък витлов ударен дрон. От класа на "Байрактар". Който клас се провали напълно на бойното поле в Украйна. Понеже е голям, бавноходен, неманеврен и нисколетящ се оказа лесна цел за армейската противовъздушна отбрана. Просто играчка за обучение на ПВО разчетите. "Байрактарите" бяха наполовина свалени, другата половина тихомълком изчезна. Други дронове се настаниха малко по-добре в техните ниши - "камикадзе" от класа "Ланцет", разузнавателните самолетен тип, от типа "Орлан", тежките граждански от типа "Баба Яга", самоделните ФПВ, витловите с далечно действие, тип "Шахид" и други. Особено добре се проявиха морските дронове камикадзе от типа "Магура". Още много години ще се експериментира и ще се търсят подходящите решения.

Не ти се сърдя, това, че не знаеш нищо за конфликта е типично за панелния Ганьо.

Какво лицемерие, 2000 дрона да убиват руснаци. За така наречените приятели на Украйна дали убиват украинци или руснаци е едно и също. Те ще направят всичко възможно тази война да продължава за да могат да откраднат възможно най много украинци, най вече майки с деца за да могат да си оправят демографският проблем. А ние пак гледаме глупаво отстрани, за нас само от Африка и Азия.

Не е член на НАТО , нито на ЕС. Какво правят там войски на нато и на ЕС. Затова ли станахме членове на НАТО, за да пращаме децата си на война, заради кефа на някой откачен гей.!!!!!!! Като Франция и по точно някой смотаняк имат желание да се бият с Русия да ходи, съвсем друго е ако е нападната страна на алианса.....Ема да си гледа подготовката за олимпиадата, пенсионната реформа и решава проблемите на фермерите

И защо дронове? Франция вече е пълна с камикадзета. Да ги пратят тях направо.

Даааа и кой ще ръководи дроновете щото Украинците на фронта вече са кът ??????????

Макрончо, след поражението на Напалеоновите миндили се появили т.н. "машерита" - опърпаните ,пребити, франсета умирайки от студ и глад просели: "Ма шер же вуле манже". Е ти поне си до мухлясалата путка на баба си има какво да ядеш!!!

След глобалното затопляне има повече шансове, палачинката се обърна.

Усещам, че ще има Т90-Прорийв на парада за 9 май в Париж по Шан Зели Зе. Ама те гейовете ще си направят друго правителство във Виши ...

Както е казал другаря Алеко: имат бол пари - дават.

И 10000хиляди да дадете пак ще бъдете изхвърлени от Африка,и няма да ограбвате африканските народи.

Французите са били запитани: Ама вие сериозно ли искате да воювате с Русия безумци такива. Участа ви ще е същата като на дребното на ръст джудже-наполеон, който е страдал заради ръстът си и е имал огромен Комплекс за Малоценност като е компенсирал това шизофренно състояние с опит за завладяване на света. Същия като Хитлер. Та участта на Наполеон както знаем е Пълен Погром. Между другото преди няколко години заблудени франски пилоти бяха кацнали в частна собственост на Българска територия, бяха бити и ядоха голям пердах.

Парашутисти, пилоти все там, важното е че ядоха бой

Бой като шкембе в дувар

Ами войните на светлината и тях ще продадат както продадоха и оръдията на руснаците. Франсетата по този начин правят добър трансвер на технологии.

Макрончо, това не ти е на баба ти мухлясалата путка да я ближеш като Байдън сладолед!!!

Франция цъфнала, та вързала! Ама така е когато те управлява евротолераст! Интересът на собствения ти народ е на заден план пред американския. Честита Баба Марта на всички!

Та се сещам що на сифилиса и викат френска болест.....

Това прави ли от ленин французин?