Коментари - Париж е потресен: Тригодишно момиченце бе открито мъртво в пералня в дома му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като прочетох 20ти район и нещата станаха ясни.там французи няма.

Почти сигурно са някои от "новите" французи... Няма страшно, Макрон ще си внесе други

От малки ги учат да третират женската стока като боклук, който трябва да бъде изпран.

Прочети това което си написал, осмисли го и осъзнай ти на какво си научен. Не си много по различен от талибан.

Нищо нереално няма, дори е твърде често да се пъхат в пералнята котки и стопаните да не се усещат навреме.. Проверявайте си пералните, трагедията е неописуема.

На мой приятел котката се беше скрила и съответно умряла в пералнята. Вероятно някой е затворил капака по погрешка и подле е напуснал стаята. Така се е случила и тази трагедия.

Никога не съм си помисляла за такова нещо... може би защото нашта котка никога не е влизала в пералнята! Но това нещо наистина е вероятно и много ужасно, ако се случи!

Моля ,преди да изразявате ,,великото “ си мнение,научете се как да пишете… след като сте толкова ,,знаещи” нама да ви е толкова трудно …колко прост народ…

Няма *

В Париж по улиците са само черни вече

Да, и какво от това? Пречат ли ти?

Като почнат да ебат и колят наред, друга песен ще пееш

Мир на праха на детенцето... Но... В този район, и въобще в Париж и в големите градове, Марсилия, Бордо, Тулуза, Лион..., над 40% от населението са араби, негри, латиноси и всякакви други народности, но не и оригинални французи. Франция вече е изправена пред огромен проблем, защото тези национални общности са капсулирани, живеят в свой мир, свои правила, свой морал, свои закони и не допускат никаква асоциация и интеграция... До десетина, най-много двайсетина, години, Франция ще е с над 50% чуждо население. Между другото, в съседна Велика Британия, 2022 бе първата година с повече цеетнокожи родени деца, от семейства на пришълци от цял свят, а не англичани... В Германия Фрау Меркел докара с нейното welcome над 6 млн ислямисти за последните 7-8 години..., а сега се чуди как да ги върне обратно, но това е вече невъзможно... Стара Европа загива тихо, но не кротко, както вече се вижда от редица терористични актове от тези "мирни" гости... И перспективата е още по-мрачна...

Щото ганьовците сте много хубави.

Имам много съмнения за инцидента!!! Една пералня,дори и най - модерната не може да завърти в барабана повече от 10- 12 кг.пране ,а едно тригодишно дете е поне 12- 14 кг. или ако са го завъртяли в пералнята, там не трябва да има и един парцал ,защото НЯМА ДА ТРЪГНЕ !!! Така ,че стига спекулации ,а детенцето е било убито по друг начин!!! Какъв, следствието ще каже !!! Но ,изпран в пералнята: НЕ!!

Никъде не пише че детето е било въртяно или "прано". Напротив пише че няма признаци за насилие. Това ме кара да мисля че преди да коментираш си чел(а) само заглавието. Ной-вероятно смъртта е настъпила в следствие на задушаване. Варианта който първо ми хрумва е че децата са си играли и някое от братчетата или сестричетата му го е затворило в пералнята след което е излезело от помещението и се е заплеснало.

Моля, научете пунктуационните правила:)

прехода от клоните на банана до пералнята е труден и иска жертви!

Крайно расистко и грешно граматично

Съгласен съм с идеята ви, само да вметна, че банана по принцип е трева, а не дърво и няма клони, а само стебло и листа.

А се чудя що в упътването на микровелето пише да не се суши вътре котката а в това за колата пише да не се пият течностите. А то имало защо явно.

За съжаление е истински случай от американска фльорца която първо я е изкъпала и после сложила в микровълновата да се суши ...

Аз саморъчно съм вадил от пералната машина 3-годишния си внук, който беше влязъл в нея кой знае защо. После семейно обсъждахме евентуалните му идеи, но след самото изваждане му четох конско, пошляпвайки го тук-там за акцент на поученията си. Повече не е влизал там, въпреки големия си интерес към машината и в покой, и при работа.

Тук+там си го пошляпвал,бе,педофил?!К'ви като ти е внук...

Слава богу всичко е минало без произшествия.Малките деца не разбират като влезнат в пералнята какво са направили,но малко кютек си требва за да заработи страха в тех и да се осъзнаят,че влизането в пералнята е довело до боя им.

Щом е от "многодетно смейство", значи е мангало-арапче. Това при тия е хитър метод за ограничаването на популацията им от скакалци...

Се замислих, представяте ли се какво ще им е на бурятите, като се приберат от Украйна с откраднатите перални, колко бурятчета ще дадат фира изпрани от тьотките.

като гъз по пладне.. След среща с бай Ставри..

Бай Ставри е педал-пандел

Няма страшно, не им дават да си ги носят в къщи. Дивите азиатски орки ги меткат наобратно след малка пренастройка на чипа. Понеже свършили ракетите още през март, казаха от британското разузнаване. И така воините на светлината останаха на тъмно. Сега с ужас чакат да не дойдат и калмиките, които много крадяли бойлери. А с техните чипове тъпите азитски орки управлявали хиперзвуковите си ядрени ракети. Така казаха от британското разузнаване.

Нямаш си на представа колко си прав: каквото казва MI-6 или MI - 16 e истината и само истината. Също както със Садам и неговите оръжия за масови поражения.

Не позна! Там ток НЯМА! Дори и соларки. ...Въртят барабана с манивела и ...ще го видят.

Френски мангали. Тук се палят , там перат

То дори и да е влязло само в пералнята, няма как само да я е затворило. Ако не е била затворена що тогава е умряло от само себе си. Може да е получило "животоспасяваща" имунизация наскоро.

Не взимай лекарства, отровни са, не ходи и на лекар! Резултатът е ясен, 10% шанс да доживееш 50 години!

с трите бустера да те видим колко ще доживееш... :)

Руските служби по хибридна война разпространяват системно дезинформация относно мерките срещу новия вирус. Основната им цел руските партии в България да спечелят повече гласове, но освен това отказът от спазване на мерките води до повече жертви.

Дали детето не е играело на криеница и се е скрило само в пералнята,но въздуха е свършил и да е тропало не са го чули.

Възможно е просто да е влязло вътре и батко му да е цъкнал копчето, ама... Някой отговорен възрастен нещо?!? Преди да завалят минусите само да кажа: смайващо голям брой котки умират именно в перални - скриват се в дрехите, а домакинята просто пуска програмата...

Жената беше ми скрила бутилката с ракия в барабана на пералнята, щот беше ми се отворила глътката и щях да я пресуша цялата. Забравила, че я сложила там, след 2 дни пуска да пере и пералнята взе да блъска, да чука, сякаш има вътре тухла. Кво да я правиш, жена е това. И да я биеш не помага, щот бий магаре, по магаре става.

Сандо, ти си велик простак!

И това в 21 век в страна члена на ЕС и НАТО? Тц, тц...

цигани - източноевропейски или африкански, това е сигурно

Утепалисаго щото нямат пари да го гледат

Въх кви неща ставали на Запад

Напоследък правят пералните (най-често с комбинирана сушилня) с много големи врати, и до 7-10кг, нищо чудно детето да се е навряло вътре и да не го забележат. Въпреки това е много странно. А може и да е инсценировка.

Асане,ша го мием ли чаавето,или ново ща го праим?

Пак цигани?

Да ги наречем .. евроатлантици.

Евроатлантиците са егати изродите.

Бах таа пералня, колко кг и събира бярабана?