Мъж се самоуби, скачайки от моста Пон Ньоф в Париж

35-годишен мъж намери смъртта си през нощта в сряда срещу четвъртък, като скочи от прочутия мост Пон Ньоф в центъра на Париж по време на Празника на музиката.

Обратно в новината

Коментари - Мъж се самоуби, скачайки от моста Пон Ньоф в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо за Аллах казал ли е? Да знаем дали да му пазим девици или да ги почваме.

Не мисля, че се е самоубил умишлено. Просто нелепо стечение на обстоятелствата.

Какво, като е скочил ? През това време, на места, ограбвани в миналото от французи, англичани и белгийци са заклани поне 1000 души, но за тях няма място в новините. Напоследък стана много модерна борбата с "фалшивите новини". Да се разбира, всички новини, които не са одобрени, като политически коректни. Малко късно, но все пак настъпи "1984"-та на Оруел. Честит ви Нов Световен ред !

Статията е непълна. Изрязано е: В същото време в Душанбе, в хотел Таджикистан мъж падна от пърия етаж - отървал се с леки наранявания, а във Виетнам, в градчето Фан Тиет кон ритнал колоездач.

най-вероятно е българин или блъснат от друг българин .

Мурзилка от Самарканд. Скочил е от кеф, че се е отървал от руската кочина.

значи, (според джурналиста) ако не беше "скочил доброволно", човекът щеше да бъде спасен?!??!? Абе, хора, кой им дава дипломи на тези?

Скочил е да се разхлади и е получил инфаркт във водата. Не е бътнат във водата против волята си. Цветно ли да ти го нарисуват, за да го разбереш?

Човекът е решил да се разхлади в реката.

ФРАНСЕТАТА ИНФОРМИРАНИ ЛИ СА КАТАДНЕВНО ЗА НАШИТЕ ИНЦИДЕНТИ?! ЗАПЪЛНИХТЕ НОВИНИТЕ ПАК С ГЛУПОСТИ!!!

У Всевеликата Евразийска Путинщина самоубийствата през 2016 са нарастнали с 60% (Уполномоченный при президенте России по правам ребенка Анна Кузнецова заявила, что в 2016 году произошел рост числа самоубийств в России почти на 60%, передает РИА Новости) Разочарование от Н.В. Хунйло?

А у Булгаристан , как са самоубийствата

Flat rate.

С изчезването на червените кхмери

Мъжът не е самоубиец, а това което съобщиха по радиото тук (Париж) е че е скочил и е получил инфа.кт във водата. Тук температурата снощи бе 36 градуса ( 23ч) и се предполага, че е скочил да се разхлади. Видях снощи доста припадащи хора.. жегата бе непоносима и наъ-вече от силното замърсяване на въздуха!! Днес има забрана дори за движепие на някои МПС та в Пориж

Изоставате с темповете, с които публикувате новини за убийства, самоубийства, катастрофи и природни бедствия. Толкова много държави и медии - търсете и разширявайте обхвата за набиране на все по-шокиращи новини. Че нещо позападате като информационна агенция!

И кво, живота си е бил негов, нали?!

Тъпаци има всякакви. Навсякъде. Нас това какво ни грее? Поддържаме умело извора на самоубийствената отрицателна енергия извираща от този хибриден сайт?

и по света ли самоубийствата започнахме да следим? Малко са ни нашите.

??? в путлерстан няма ли самоубийства дир.ру ???