Касапница в концертната зала ”Батаклан” в Париж

Представител на френската полиция съобщи, че 127 души са загинали в парижката концертна зала "Батаклан", където нападатели взеха заложници.

Обратно в новината

Коментари - Касапница в концертната зала ”Батаклан” в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Викторе, МАСАКА не е касапница - никой не е заклан! Кървава баня и масово убииство е достатъчно, но не и КАСАПНИЦА!

Лошо и май,по-лошо ще става.Така е като всички лидери от ЕС действат под диктовката на САЩ.Аз не мога да разбера,защо Европа трябва да играе по свирката на Америка?То е все едно аз да давам акъл на комшията,как да живее и кого да приема в дома си?САЩ дават своите нареждания ръководейки се от техните интереси и с цел дестабилизиране на Европа.Обаче тия които получават нарежданията не си ли дават сметка,че някои нареждания от САЩ ,че е в наш ущърб?

Европа и САЩ сме едно цяло.Путин е луд.А ти си още по луд щом му еярваш или си мислиш, че някой ще ти повярва. САЩ и Европа са лидерите в света. Путин и ИД са изродите!

Не, единственият изрод си ти. Такива като теб са проводници на глупостта и тероризма.

Хора, не се зомбирайте така! Няма добри в тази игра! ВСИЧКИ СА ТЪПИ И ЗЛИ! И САЩ и ЕВРОПА, и РУСИЯ!!! ТОЧНО ЗАТОВА СВЕТЪТ ЩЕ СЕ САМОУНИЩОЖИ - ОТ АЛЧНОСТ И СВЕЩЕНА ТЪПОТА!!!

Ела на преглед. Явно си заразен от "цветница"...революция.

Нали ги пуснахте хиляди без документи. Сега ходете ги търсете. Кога е било да пресечеш граница без документи.

абе какви заложници?? имали ли са искания терористите?? това си е било касапница не заложническа криза

Имало ли е в България през 1876г Баташко клане? От кои е направено? Историята днес дава взаимно изключващи се данни! След време еврогейовете и толерастите, пишещи историята, ще заявят, че на 13октомври2015г в Батаклан не е станало кой знае какво, нали?

ЕВРОПЕЙСКИТЕ РАДИКАЛИ ЗА "ДЕМОКРАЦИЯ" САМИ СИ ОТГЛЕДАХА УБИЙЦИТЕ ДЖИХАДИСТИ В ТЕХНИТЕ СТРАНИ,ДАВАЙКИ ИМ ПРАВА И ПАСПОРТИ С ПРЕДИМСТВА, ЗА КОИТО ЕДИН НАШ ЕМИГРАНТ НЕ МОЖЕ И ДА СЪНУВА ! СЕГА - СКЪРБЕЛИ...?! Е И ...КАКВО ОТ ТОВА...!!!

Само дето истинските виновници пак остават на сухо...

надявам се Русия да срине сирия ислямска държава.... атакаа! владо действай, какво чакаш, покажи им на джихадистите какво може руската армия!

Глупаци, Сирия няма нищо общо с Исламската държава, ИД с помощта на САЩ и ЕС избиха в Сирия хиляди невинни хора, никога в историята не са разрушавани толкова християнски храмове и джамии, колкото в Сирия. Гледайте новини, в Сирия убиват и едните, и другите. В Сирия повече от половината население са ХРИСТИЯНИ.

Щеше да се случи, случва се и ще се случва! Малко по-рано от моите предвиждания - очаквах такива брутални удари около коледните празници. Както и да е. Европа (особенно западна), е време да научи своя урок - радикалният ислям не подлежи на интеграция, претопяване, превъзпитание. Важен урок! Дали шейтаните-главорези са сегашни или второ, трето поколение, не е важно. Важното е и изводът е такъв - Всички европейски правителства да си извадят главите от бетона и да започнат да мислят, да действат за прочистване на континента от всякакви отрепки и кръвожадни, отмъстителни, жестоки твари.

Щом сега така се представиха, може да си извадиш извода как ще е по коледа . . . . Терористите в Европа вече са стотици хиляди !

В момента Европа е жалка картинка. Щом само седмина (някъде чух, че били осем) успяха да натръшкат над стотина човека, не ми се мисли, ако двадесетина шейтани се развихрят...ужас! Картината ще е апокалиптична.

а на Европейското във Франция какви неща ше се случват... добре че не се класирахме... да живее петев, попов и компания

Започна се ! Това е само началото. Меркел май и тя взе да рони крокодилски сълзи, но не дава сигнал за спиране на потока от терористи . . . .

Франция не е християнска държава, това е родината на секуларизма тъпаци. Там населението е поне 70% от атеисти. Тези атентати нямат нищо общо с религията, ограмотете се малко преди да пишете патетичните си изблици за шибаната ви християнска Европа.

ТА КОЙ СКОРО КРИТИКУВАШЕ БЪЛГАРИЯ В ЕДНИ АНГЛИЙСКИ ВЕСТНИЦИ,ЧЕ СМЕ ОКАЗАЛИ УЖ НАСИЛИЕ ВЪРХУ 100-тина БЕЖАНЦИ, "ЧЕСТНО ПРЕМИНАЛИ" ПРЕЗ СТРАНАТА НИ ??? ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЛИБЕРАЛНИ РАДИКАЛИCTИ НИ НАБУТАХА В КАЛТА НА ИСЛЯМСКИТЕ РАДИКАЛИCTИ !!!

разбира се всички бежанци са терористи? Е ако беше така досега Европа нямаше да я има. Логиката ти е много смешна.

Не се смей, когато на съседа ти къщата гори. Това е само началото. Няма бежанци. Има нелегално проникващи на територията на европа джихадисти. Европа все още я има защото терористите все още смятат че са малко за да им е сигурна победата. Като с помощта на такива като теб се натъпчем с още определен брой джихадисти, ще последва и сигнала за всеобщо нападение. . . .ако разбира се това в концертната зала не е сигнала. Надали ще са толкова търпеливи да чакат с години.

Тарамбукииии!

У НАС И В ЕВРОПА НЯМАТ МЯСТО МЮСЮЛМАНИ,АЗИАТЦИ И НЕГРИ, ПРЕБИВАВАНЕТО ИМ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАБРАНЕНО. ЕВРОПА ТРЯБВА ДА БЪДЕ БЯЛА И ХРИСТИЯНСКА.

деер

Това движение е забранено в ЕС!

TIREX

тя залата с много изразително име... не че ми е жал...

Не си ли вкарахме и ние потенциални терористи???Бог да пази България!

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ВЪРНЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ В ЕВРОПА!!! СТИГАМЕ СМЕ ГИ СЪЖАЛЯВА ЛИ!!! ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ЕВРОПА ДО ПРЕДИ ТРИ ГОДИНА-СПОКОЕН И СИГУРЕН!!!

Застрелян при опит за бягство, това е истината.

Спомнете си кой създаде муджахидините, прераснали след това в Алкайда и в последствие в ИД.Та същия този е и прекия виновник за събитията в Париж.

Нито за миг не съм изпитал съмнение че Путин е виновен! Щерката го потвърждава.

Сега да треперят дойчовците!Там колко ли терористи са отишли!!!

На всички става ясно коя дама ще се изправи във Франция и ще покаже среден пръст на Меркел. Името и е Марин. Холанд да тропне едно хорце с Меркел и да бяга докъто не е заиграла гилотината

Шарлитата дали не се наакаха от страх в редакцията си ?

valentor

къде , казвате, се случило? в полицейска Франция ли ?

Аз мисля че всичко е подготвено от Кремъл(както атентатите в България) заради карикатурата на френския вестник за руския самолет.Само руснаците имат интерес да няма демократичен европейски съюз.

Това е най-тъпото изказване което съм чел. Ти май си напълно изкукал или са ти промили мозъка, ако изобщо си имал такъв някога.

ами чети коментарите на путеноидите и виж как се радват тогава ме коментирай.

Жалко за убитите Французите имат късмет че терористите бяха неопитни Само на стадиона 7 човека с калашници можеха да убият много повече Можеха да подгонят тълпата към тези изходи които са предварително заминирани Останалите пък сами щяха да се изпотъпчат Като се замисля почва да ме страх да ходя по стадиони и концерти

.... след 20-ина години , като стигнеш христова възраст , с други очи ще гледаш света. АК да внесеш на стадион ?!?! - това да не е пиратка ТРИ ГРЪМА

ПОКАНАТА И РАЗГРАДЕНИТЕ ВИ ДВОРОВЕ ДОВЕДОХА ДО НАХЛУВАНЕ НА КРАДЦИ И УБИЙЦИ !!!!!!ВАНГА КАЗА СТУДЕНА ЕВРОПА ДРЪЖТЕ СЕ ЗА РУСИЯ ....САМО ТЯ ЩЕ ОСТАНЕ .....!!!!! АЙДЕ ВЯРВАЙТЕ ОЩЕ НА САЩ ПОСРЕЩАТЕ НАТО ТО ЩЕ ВИ ПАЗИ ??????? ДА АМА НЕ !!!! СМЪРТТА ЗА ЕВРОПА НАБЛИЖАВА ???????

Защо не си споменал Путин? Да се държим за пардесюто му :) Ще ти намалят възнаграждението, а ти само на това разчиташ!

Не забеляза ли че терористите отново са с руски оръжия. Злобар. Как очакваш да обичат твоя руководитель в Кремъл като се радвате на такова нещастие...

Ако установят, че на рамата на автомата в едно малко кръгче има числото 10, значи автомата сме го произвели ние в завод 10. Има също Румънско, Албанско и Полско производство на същото оръжие, но са с други цифрички . . .

Мигрантите не са проблемът, те са катализаторът за началото на религиозния терор в Европа. Инфилтрацията на христянска Европа от мюсюлмани е факт от поне 2 поколения насам. И съдбата на християните е предопредлена - те постепенно ще стават малцинство. Не само че нищо няма да се направи за спасение от претопяването на християнското и атеистично население на Европа, но напротив - едни други извратени уродски християни ще се възпозват от ситуацията да сложат чипове на населението за контрол на живота им, от местоположение та до степен на контрол на мислите им. Та в заключение - все още в Европа е добре ...

Pesh0

Гледам си запознат с религиите , може ли да те попитам , след като душите на терористите , отиват веднага в рая , с 40 девици и всички екстри . Къде отиват душите , на избитите християни ?

Само невежите цитират 40 девици, всъщност са 72. Да не вземеш да се стресираш от по-голямото количество ...

Тези терористи към коя категория спадат според критериите на евроГЕЙовете и техните началници от ФАЩ? Умерени, полумерени или супер умерени?

И сега ако не затворите границите , бай Оланд и баба Меркел хората ще ви линчуват. Трябва ли да стане подобен атентат за да спрете да се правите на хуманисти към аборигените.

ЕС да продължава да приема гнусните сирийци :)

Не са сирийци, а "интегрирани" араби във Франция! Това е истината. Поколение млади хора, озлобени на Франция и целия свят!

Радио Франс Енфо съобщава, че в района на стадиона е открито и обезвредено самоделно взривно устройство, направено с газова бутилка за битови нужди. Търсенето на други експлозиви продължава.

Адът има едно име. Ноември . Всичко е планирано от болните мозъци във фашистка Америка с цел дестабилизация на Европа и принуждаване на богатите европейци и капитали да бягат в Америка ,която по този начин ще си реши икономическата криза ..същото се е случило през ВСВ ,следствие на "голямата депресия" в САЩ.

Долен руснак.

само дето америка в момента е далече от икономическа криза, не случаино износът им е наи голям в света..друг е този които иска разпадане на европа и тои е на изток и няма да пожали средства нито народа си

Да не сте посмели да кажете нещо лошо. Трябва да сме толерантни.

Бог да прости клетниците! От къде се взеха тези фанатизирани ислямисти? Сислямизирани Ирак, Афганистан, Либия, Йемен, Сирия? Защо се появиха те? Защото държавите им бяха разрушени, настана анархия, младите не виждат перспектива, обръщат се към радикалния ислям, нямат работа, разчитат на "мръсна работа" за да оцелеят. Финансират ги американски, английски, еврейски и саудитски организации (зад които стоят самите държави). Кутията на Пандора бе отворена от САЩ, всички си мълчиме, ЕС е щатска подлога. Идва Видов ден, за жалост плащат обикновените хорица, и тук ще дойде терора! Бог да ни пази!

Френското разузнаване се е опасявало, че французи, върнали се от Сирия или поддържащи връзка с други джихадисти могат да извършат нападения във Франция. По официални данни през октомври над 500 французи са били в Сирия и Ирак, за да се бият на страната на ИД. 250 са се върнали оттам, а 750 са изразили желание да се присъединят към джихадистката групировка. Убити са около 150 французи, които са се били в редиците на ИД. Е, и? Какво от това? Къде са тези 250, които са се върнали? А тези 750 ? Това са близо 1000 терористи!!!!!!!

Сеага остава хуманистите от шарли да публикуват предната гротеска.

Единствения начин да спре всичко е да клъцнат интернета в световен мащаб. И накаря да извадят алтернативното гориво, да се приключи с петрола и да останат арабеските само с лошия въздух от безмислено бликащите фонтани петрол...

това е война

Къде е сега ония естонско-американски чичка да размаха пръст на Бг че сме убили 1 емигрант маймуна на границата.

Глабалните проблеми и глобална криза са необходими на строителите на новият вавилон за да могат да имат повод да дадат официален статут на световното правiтелство е в сянка и да наложат световна луциферианска мизантропска диктатура. Такива са изкуствено създаденият и поддържаn от тях тероризъм, мита за глабалното затопляне благодарение на промишлеността и транспорта, кoйто се лее като из ведро от световните източниците за масова дезинфромация. Затопляне ще има за което сме предупредени в Библията, но е свързано с греха и е Божие наказание. За малките деца стана очевидно че ЕС е капан за европейците и че в Европа марионетките на криминалният капитал създават изкуствени условия за междуетически и междурелигиозен конфлик, защото този конфликт им е необходим за обединението на света в бунта срещу Бог. Отнемат се свободи и права на гражданите в името на толерантността и разрушаване на имунната системна на обществото. Тези лунатици искат да узаконят беззаконието и да направят обществото толерантно към него за душевен конфорт. Те са като удавници които доброволно са избрали греха защото са слаби егоистични безволеви личности с робска психика, неуважаващи правото на свободен избор на хората, дадено им от Бог за да са свободни личности и да могат да обичат истински, защото само свободният човек може да обича истински. Те искат да наложат свята суетна воля чрез беззаконие. Водени са от греховни страсти и желаят да повлекат със себе си максимален брой хора в гаената поради егоизмът им и завистта им към спасението на свободните по дух към които ипитват страх. Наблюдаваме кулминацията на библейскиет събития преди свършекът. Божият Син каза: Дерзайте, аз победих света. Умните и честните ще разберат.

"Върви подире ми!" Ев. И. 21:19

А нашият глупак, безродника Борисов, сам се натиска да приемаме тази пасмина!Бог да прости невинните хора и това става във Франция, а ако решат да го направят у нас, жална ни майка, кой ще ги спре, дюнерите ли!?

докога ще говорите че не знаето кой и защо е тези антентати ПУТИН ли създаде БИН ЛАДЕН (КАК ТАКА УМРЯ ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО ВИДЯ !!! И ЗАЩО Е ХВЪРЛЕН ВЪВ ВОДАТА - А ВОДОЛАЗИ НЯМАДИ ИТОВАЕ МАРИАСКАТА ПАДИНА !!! КОЙ СА ТЕЗИ ОТ УМЕРИТЕ УБИИЦИ ! ГОВОРИТЕ ЧЕ ИМА СТРАНА КОЯТО ГИ ПРОИЗВЕЖДА - НОКАЗВАТЕ КОЯ Е ТЯ !!! КАК МОЖЕ БОДИГАРДЕН ДА УПРАВЛЯВА СТРАНА КОЯТО ПОТЪВА ИКОНОМИЧЕСКИ С ВСЕКИ ИЗМИНАТ ДЕН - РОВОРЕТЕ ИСТИНАТА

Такава каша ти е в главата, че си забравил да споменеш Сорос, Обама, Нато и баба Яга на метлата!

Ванчо, пий една зелева чорба. Помага срещу препиване.

Нека всеки един българин застане пред съда на съвеста си и да си отговори на въпроса. Ареста на ВОЛЕН СИДЕРОВ ли е проблема на България или защита на нашите граници. Защото, ако утре и нашите деца бъдат избити като пилци, както това става в Париж, ще ни дойде акъла, но ще бъде късно. ДОЛУ РЪЦЕТЕ ОТ ВОЛЕН, ПРЕДАТЕЛИ. Приятен ден.

НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДАТЕЛ ВОЛЕН СИДЕРОВ В ЗАТВОРА! ТАМ МУ Е МЯСТОТО!!!!

И защо изтрихте поста ми, бе национални герберастки подлоги?!Защото написах, че Волен в момента не ни е най-големият проблем, а безотговорното правителство на ГЕРБ и малоумника президент!!!

Фани млъкни, бе!!! Неадекватен си като беловласото джудже, което защитаваш.

Саддам и Кадафи държаха тази сган в железен юмрук и не им даваха да си вдигнат носа А сега да ни е честита демокрацията

И като ги държаха пак имаше Локърби!С повече жертви от днес!

Знаеш ли че не е напълно доказана вината на либиецът Абдел Басет ал Меграхи, който беше осъден след сравнително бързо производство. И до сега има съмнения за намеса на ЦРУ

Toni

Какъв е този Бог, който те кара да убиваш така жестоко?

Болен свят , брат ! Пълен с празноглави отрепки и политически марионетки !!!

Такива проблеми се решават само по един начин. Европа чака новия си герой. Време е.

Адолф имаше за съюзници точно тази сган - мюфтията на Йерусалим беше говорител по радио Берлин. Адолф се бореше срещу единствените, които могат да се справят със сганта. Ако не им пречи глупавата Европа.

Приемайте ги мигрантите с отворени обятия и очаквайте поредните зверства! Докато границите не се затворят и по тях не се стреля на месо, проблема няма да се реши. А баба Меркел как ще се оправя, не ми е ясно.

продължава с непремерените си думи към арабите. На тази няма ли кой да й залепи лепенка на устата! По думите й само малък брой хора може да подлежат на депортиране. "Страните по външните граници на ЕС не би трябвало да носят повече от своя дял от товара, но и не бива да носят по-малко от своя справедлив дял". Коя е тя, че ще определя за цяла Европа кое е справедливо и кое не??????? Защо се е захванала с Балканите, а не си оправи кашата в собствения дом! Изкукуригала жена, която е яхнала целия ЕС!

Истинското лице на "мирния ислям"