ИД пое отговорност за атентата, заплаши Франция

Ислямска държава пое оговорност за атентата в Париж и заплаши Франция с нападения, ако бомбардировките срещу джихадистките бойци не бъдат прекратени.

Обратно в новината

Коментари - ИД пое отговорност за атентата, заплаши Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не подкрепям Исляма, защото там всичко е кръв, вендета... жените нямат никакви права, а децата ги орисват от малки, кое на кого да бъде. В Християнската ни религия - има една изключително важна заповед, от общо 10-те божи заповеди, където си е казано - Не Убивай! БезУсловно! А в тяхната религия, всичко е замазано... колят се... защото е така написано. Извадки от Корана. 5. 31. И не убивайте децата си поради страх от бедност! Ние храним и тях, и вас. Убиването им е голям грях. 7. 33. И не убивайте човек - Аллах е възбранил това, освен по право! А който бъде убит с гнет, Ние даваме власт на неговия наследник, но да не прекалява в убиването! На него се дава подкрепа. ... ??? какво ще рече - по право бе?... убиват невинни хора, до десето коляно, защото им е разрешено все пак, така може би? И наследника да не прекалява все пак - с Убиването?! Как бре? И, как се тълкува "Прекалил" - до колко човека? /Седмата заповед съдържа т. нар. закон на талиона, позволяващ възмездие по справедливост (за неверници, за убийци)./

всички хора по цял свят трябва да се обеденим и да решим как да сложим краи на тероризма.

Ами ако са КУРДИ

След като е ясно вече,че поне 2% от бежанците,не са бежанци,а са тръгнали на война с тъпите,наивни европейци,как да ни накарат да ги приемаме с отворени обятия? Явно тези хора и децата им са от друг свят,не се интегрират! Ако не те,децата им после ще ни взривяват,това се видя във Франция! Най- после да прогледнат ония хрантутници в Брюксел! Иначе народа ще ги помете! Европа за европейците!

При атентата в черквата Света Неделя загиват 134 души, ранените са 500, повечето от които умират от раните си. # Следователно: ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ ТЕРОРИСТИ са в БКП (БСП) и са ОБУЧЕНИ и ФИНАНСИРАНИ от МОСКВА . . . а СТАНИЩЕВ СЕ ИЗВИНИ САМО на МЕСТАН и любовно ГО целуна в устата . . .

Тоя пък? Къде отиде на майната си с това?

Крайно време е Волен да нахлуе в Сирия...

Сега отговорът трябва да е следният: засилен експорт на напалмови молитвени килимчета. Хеликоптерите с напалмови снаряди приближават, а отдолу малките брадати хлебарчици се щурат като обезумели, но няма къде да се скрият...Красота!

Защо атентаторите не гърмят по бежански лагери?

защото там са боиците на османското присъствие

и така. 'войната' за мюслитата значела да избиват мирните хора. а когато някой снаряд гръмне до 'мирни граждани' в Сирия се надава вой до небето. ако се води война незачитаща нищо, мюслитата ще бъдат изтрити за 2 дена, но трябва решителност за това. както няма правила при една ядрена война - и тогава никой не мисли за 'мирните граждани', а единствено как най-бързо да се приключи всичко.

"ух" = "рибешка супа" (рус.) в момента чуждестранният легион прави супа от френскоговорящи мюслита из цяла франция... ух по француском будет...

С тези атентатори може де справи само Израел. След трагедията през 1978г в Мюнхен техните агенти успяха да ликвидират всички отговорни за атентата над спортистите. Даже имаше и филм за събитията. Интересно, че всички организатори на атентата живееха в европейски столици в разкош. Тогава нашата комунистическа пасмина едва ли не издигна на пиедестал атентаторите. Сега внуците на тази пасмина правят същото. Готови са да се съюзят с най-долнопробните убийци, които са против запада. Много странно, при положение, че всички или почти всички от техните главатари отдавна живеят на запад....

Ти наясно ли си, че официално бойци на ИД се лекуват в израелски болници? Кажи ми точно как Израел ще направят нещо. А че САЩ им изпращат оръжия? (Нищо, че се извиниха и казаха, че било "грешка" в координацията и мрежата и повече нямало да се повтори)...

Израел лекува терористите със СМЪРТ...

какви САЩ бе,каква франция--ще трябва най ново оръжие--по ДНК да ги разпознава и чисти--това са идиоти за които всичко познато досега бледнее--трябва да ги очистят до крак , та ако ще да са и бебета и бременни жени.

А вчера наивно се оставяхте на лъжите на афганистанците, че ги биели и рекетирали в България. По-рано ни наричахте най-консервативния народ в Европа, защото се обявихме в защита на граничния полицай, застрелят с рекуширал куршум някякъв афганец. Сега видяхте ли, единият от атентаторите е влязъл преди месец през Гърция. Не е ли българският наръд най-мъдрия народ? Не е ли Орбан най-мъдрия политик на Европа?

Войната за ислямизирането на Европа е в ход и има вече нови измерения! Време е САЩ да престанат само да говорят, а да започнат ефективни действия срещу ИД. За повече от година не направи нищо! Русия показа на всички, какви ефективни и радикални действия трябва да се предприемат. Европейските държави трябва да са единни срещу тероризма. Най-искрени съболезнования на Франция и французите за жертвите. Съжалявам, че обикновени граждани платиха с живота си за масовото безконтролно приемане на бежанците / ислямисти/ от управляващите в ЕС, което налагат и на България. Неща за които многократно съм писал!

Сега ги чакаме на Червения.. да бутат кубетата на " Василия Блажени"!

Абе боклуци безродни. Как може на фона на такова нещастие за нормалните хора ( На политиците може и да им е през... ), ти и такива като теб да ръсите само простотии? Ти семейство нямаш ли бе? Нали знаеш, че всичко се връща?

Защо французите се подиграха с религиозен идол?могат да критикуват религията,но не да изписват карикатури на идола на едни доста притивни хора.За онези журналисти -чикиджии,сега плащат обикновени граждани.Е да тези,които не са защитени.Няма да плати посланика им я.

И ЯВНО Я НАМЕРИХА :) ЗАЩО ЗАПАДА НЕ РАЗРЕШАВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ АРАБСКА ДЪРЖАВА, КОЯТО ДА НЕ ИМ Е ПОДВЛАСТНА???

комунист и мюсюлманин е все едно 1925г в църквата света неделя от комунистически атентат загиват 150 българи, а 500 са ранени от общо 1000 човека

А колко хора загиват в Първата и Втората световни войни, които не са предизвикани от комунисти, а от капиталисти?

Тъпи! Тези бежанци бягат точно от същите тези терористи от ИД!

ИД към Франция: Ще изпитвате страх, когато ходите на пазар Франция към ИД: От мъртъвци не се страхуваме!

Съветските военни учебни заведения подготвиха десетки хиляди идеологически мотивирани арабски терористи! Ето и резултата!

В голяма грешка сте, уважаеми, в същата посока работеха и западните секретни служби. Реултата, обаче както се вижда, ще е върху нашите глави.

БРЦК

С тези варвари може да се разбереш САМО по варварски ! За всеки атантатор да се бутнат по 2 джамии и на тяхно място - карикатура на мохамед ! И мюсулманската общност да заклейми дружно терористите - иначе да се смята ,че ги подкрепят!

Ако следваме логиката. Франция би следвало да наложи извънредно положение за две седмици, претърсвания, арести, отделяне на рисковите ла*на (като ония, дето хвърляха камъни по катедралата) в концлагери - без телефони, без нищо. Изчистване от директните заплахи и въдворяване в лагери на по-малко рисковите. На новодошлите брадати мераклии за заселване - в лагери и последваща експулсация в Сирия или от където са казали, че идват. Същевременно Френския чуждестранен легион, десантните им части, флота, барабар със самолетоносача им и други ударни подразделения се насочват към окупираните от ИДиотите земи и ги изкореняват от там. Пълна подкрепа за борещите се с ИДиотите и политика на изгорената земя спрямо съучастниците им. И когато и последния брадат ИД пърч бъде набит на кол, чак тогава френската армия и флот може да се прибере у дома. Това би трябвало да стане, но няма да стане, защото реално целия сценарий е насочен за унищожаване на Европа и дори да има рестриктивни мерки очаквам по-скоро заграбилите властта толерасти да ги използват за разправа с опонентите си, а не с реалната заплаха.

А какво ще правим с нашите "умерени"? Те нали знаеш, че не трябва да ги закачаме, че обама ще бие през пръстите...

Ти българин ли си или от ония, дето разчитат друг да мисли вместо тях? "Използвай въображението си." Има достатъчно места да изчезнат безследно, особено ония брадатите поддръжници на ИД в мангалската махала в Пазарджик.

Искаме бежанци,искаме мюсюлмани,искаме Меркел!

М.мка им и орки! Няма ли кой да им метне по една бомба и да ги изтреби всички..Нека баба Меркел продължава да ги събира и ще става свидетел на това ежедневно..докато не ни затрият!

Малоумниците и пимбян код на опастност да обяват ще им кажа ,,късно е либе за китка,, сега ще видите либерастията и толерастията докъде водят. Оттук нататък тези гниди нямат изкореняване. Ачервените си кодове си ги заврете отзад

"Батаклан" - звучи ми като Баташкото клане. Да пази Бог!

Великите сили разрешат, Израел сам ще им е.е майката, ама..? Макар че половината евреи са руски евреи !Ама... няма и няма?

който плаща хорото той и го води ! днес едни утре други !!! а зад океана го направиха но със сценарии и изпълнител в едно лице и СНН ВОДЕШЕ ДИРЕКТНО ПРЕДАВАНЕ но с 17 сек задържане и ако си спомняте първите кадри каточели самолета излиза от другата страна но след това видио изчезна !и колко гърла искат да имат ???? нима не ясно кой и защо го прави !!!

НЯМА НИЩО ЗА ЧУДЕНЕ !ДАНИ БИ АЗ ДА ИЗПРАЩАМ МИГРАНТИВ ЕС (а трябвада са 20 млн и а растът с геометричнска прогресия)

и сухопътни операции от Русия , САЩ, Франция, Великобритания!Да се избие до крак тая циганска измет! После да има нов Парижки договор! Поне за 50 години решава нещата!

Нещо не виждам коментари от щерев и другата изродска идилска паплач?сигурно празнуват с пилаф и шербет и екзалтирано се провикват АЛЛАХ АКБАР-кво ли не правят парите!!!!!!!!!!!!!!!

За това пък се вижда русофилската паплач.Един въпрос към вас -какъв е ефектът от едномесечните бомбандировки на руснаците срещу ИД.Отговорът е - НИКАКЪВ. Путин я свърши като кравата с опашката си.Сега се кефите на френската трагедия,но ще ви видя каква песен ще запеете,когато изродите джехадисти сринат Кремъл.

Урод си ти, не човек. В цялото нещастие на хората, пак за Путин говориш

Франция към ИД :От тук нататък ще акате в бурканче и ще пишкате на звънче ,ще ви се наложии да си назначите персонална леячка на куршуми против уплах .

Де да беше така ! не , не е това май. ИД казва на Франсетата, те ще се съобразяват и ще са под домашен арест .

ДОБРЕ Е, ЧЕ ТУКА, В БЪЛГАРИЯ, НЯМА ТАКИВА ЕКСТРЕМИСТКИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА, САМО ЗАЩОТО НЕ СИ СЪГЛАСЕН СЪС СЪСЕДА, ЗАЩОТО ГО СЧИТАШ НЕ ПО ТВОЯТА КУЛТУРА, УБЕЖДЕНИЯ И НАТРАПЧИВОСТ

ИМАМ ТРИМА СЪСЕДИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОЛЗВАТ МАФИЯТА ТОПЛОФИКАЦИЯ И КОЙТО НЕ Е СЪГЛАСЕН С ТЯХ Е "АНТИКОМУНИСТ"

както писа някой по-долу са имали древна цивилизация, но преди ислямизирането. 7-10 век са били водеща наука, а Европа- изостаналост! Ислямизацията обаче обръща нещата на 180 градуса! Сега те са още в Средновековието като порядки! Няма значение парите, някои са богати заради петрола, но са си същите диваци!Срещу тия изроди- единно и безкомпромисно, Русия-НАТО! Те са заплаха, а не просто някакъв конюктурен интерес! И не някои- всичките са такива!

Aз да те поправя че нямаш достатъчни познания . Aрабите - Eмеви които създават своя държава на сегашните земи на İSPANİYA са донесли исляма в Eвропа през 765година ,тяхното господство трае 275 години, като Aндулуската държава на Eмевите със своите познания по астрономия ,физика и математика стана пионер на Pенесанса в Eвропа . Tочно Eмевите имат първият в Eвропа медицински факултет в град Kордоба (İSPANİYA)... където са се лекували Eвропе-ските крале и държавни чиновници.

не е вярно на предния коментар?

колкото богомилите бяха предвестник на Реформацията, а цар Ивайло- първото антифеодално въстание в Европа!

Интересно защо терористите не са стреляли по АМЕРИКАНЦИТЕ на сцената, а по публиката? Нали уж Америка им е на-злостния враг?!

да не са им искали лични карти? Айде, стига с тъпа пропаганда!

Концертът е бил на известна американска група. Толкоз известна че е имало аншлаг. А посланието е към Франция. Въпросът е защо? Нали американски дрон уж е унищожил ИГ лидери? Франция е унищожила само лагер за подготовка на бойци.

Стрелят ама по публиката НЕ по американската група?????която за разлика от публиката макар и на една сцена с терористите си е непокътната???

Жалки са французите, мине не мине и убиват по няколко. Мъжете им са се изпедерасили а тези които не са, са по жени, вместо да въведат ред в страната си. Що не отидат там няколко фена на БГ футболни клубове или БГ мутри да им помогнат.

Европа си затваряше очите и се правеше на глуха за геноцида над Донбас от украинските нацита. Сега я чакат терор и масови убийства от ислямските джихадисти, финансирани и организирани от същите сили, които "демократизираха" Украйна.

измислица, долна лъжа! Русия причини това на Украйна, а европейските п...и зяпаха!Агресор -Русия, Европа- безмълвен съучастник!Обама- маймуна вкарана в Белия дом!

Иракските въоръжени сили са заловили израелски полковник от бригадата Голани заедно с други терористи от Ислямска държава, разкри иракски командващ офицер в четвъртък /22 октомври/. Народните въоръжени сили са пленили израелски полковник, заяви в четвъртък офицер от иракските Народни мобилизационни сили. Ционисткият офицер е със звание полковник и е участвал в терористичните операции на джихадистка групировка от Ислямска държава в Ирак и Левант /ISIL/, добави той. Като подчерта, че пленникът е бил арестуван заедно с група други терористи от ИДИЛ, офицерът заяви, че името на израелския полковник е Юси Елон Шахак, има звание полковник в бригадата Голани от армията на ционисткия режим и притежава личен военен номер Re34356578765az231434. Той каза, че понастоящем компетентните иракски органи разпитват израелския полковник, за да бъдат установени причините да се сражава в сили на Ислямска държава, както и относно присъствието на други ционистки офицери в редиците на терористите от Ислямска държава. Иракските сили за сигурност съобщиха, че заловеният полковник вече е направил шокиращи признания. Няколко талибани от ISIL, задържани през последната една година бяха признали, че израелски агенти от МОСАД и от други израелски шпионски и разузнавателни служби участват на първата линия на атаките на Ислямска държава в Ирак, включително и при превземането на Мосул през лятото на 2014 г., но досега не беше задържан нито един израелски агент с военно звание. Политически и военни експерти заявиха за Фарс Нюз Ейджънси, че залавянето на израелския полковник ще се отрази много сериозно върху военната стратегия на Ирак занапред вкл. и върху партньорските отношения със съюзниците на Израел..

Иракската армия беше заловила израелски и американски съветници в щаб на ИД, плюс това Ал Багдади си е говорел на английски с някакви хора според очевидци.

+++++, това го съобщиха в непродажни медии, но напълно заинтересовани от това истината да излезе на бял свят !(инфото е от около 2 седмици)

Юдейчето да го шибат на почивка, неговите иракси братовчеди и диви кюрди...тези хорица самозвани и самозабравили се са виновни за много проблеми ...

Има нещо символично в това- американски дрон унищожи Джихади Джон а отмъщават на Франция. Може би французите трябва да се замислят дали случайно не са използвани ?

Сега тези тъпи глави от ЕС разбраха ли какво има сред т.н. бежанци? И защо повечето са все млади мъже на по 25 години? Как мислите това дали са бежанци?

ще ни съди историята ако не помогнем и настаним мигрантите,ще ни тъжи на съвеста. слава бога расистите се броят на пръсти.

да , това е пример за борба с цензурата(и не само с родната)!да се разбира обратното на написаното !!

Като през втората световна война спасява България около 50 000 евреи, та що? Сега са ни толкова благодарни, че въобще не ни имат за хора. В Израел разрушават българските паметници. А пък от арабите каква благодарност да чакаме? Като във Франция ли?

То не става само с милосърдие. Трябва и организация. Ако се опиташ да помогнеш на някой в нужда, а той поиска да му отстъпиш къщата си, не е нормално. Бежанците не искат просто помощ. Искат парите си, а не храна. Не искат да живеят на места, далече от центровете на големите градове. Не одобряват други религии освен исляма и много други претенции. Е това не са бежанци, а завоеватели.

За първи път се радвам, че България е икономически изостанала - никакви ислямски утрепки не искат да стоят тук.

те ни превъзхождат по култура и акъл,затова не искат да останат тук,обидно им е.

Превъзхождат ни да затова се опасват с бомби и убиват невинни хора!Точно нас ще ни превъзхождат по култура една от най-старите нации,в сравнение с нас са като аборигени!

Ти имал ли си работа с арабин? пожелавам ти да нямаш.

Предпочитаме да сме ''прости'' ама ЖИВИ защото от акълиите еврогейски подлоги на сащ видяхме какво направиха - разбуниха един цивилизован развиващ се арабски свят за да насаждат своите ''ценности'' дето пет пари не струват ама са ценности на забогатяването им разврата и лъжата,

ние не сме мишена, не сме световна новина. Това е добре за нас! А и тук няма голям град, като Париж , Лондон, Ню Йорк, Москва...Едно хубаво нещо!

Тия тъпи арабоцигани тепърва има да разбират с кого си имат работа и колко свирепи могат да бъдат белите хора когато се налага, ако и да предпочитат да не бъдат такива.

Те много добре знаят, колко са свирепи французи, испанци, англичани и холандци, защото те са клали наред в колониите бащите и майките им.

Защо да не са избирани законно? Сигурно ли е, че трябва да вярваме на медиите, както например се твърдеше за не знам какви оръжия в Ирак, а накрая се оказа, че щатското разузнаване се е доверило прекалено на чужди източници, които са го заблудили?

мигрантите нямат общо с терористите,те от терора бягат. да не допуснем ксенофобски гласове ,европа е демократична,българия да опази мигрантите.

Много далече от бежански лагер живееш явно.... Или се криеш като мишле под леглото щом се стъмни!