Нови трусове в Перник. Учени: Можеше да е много по-зле

Силното земетресение тази нощ причини много материални щети, но се размина без жертви. Обстановката в страната постопенно се нормализира. Държавата има ресурс за ликвидация на щетите, заяви вицепремиерът Симеон Дянков пред журналисти.

Обратно в новината

Коментари - Нови трусове в Перник. Учени: Можеше да е много по-зле | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

olele

"Нови трусове в Перник. Учени: Можеше да е много по-зле".........(оптимистично)то тепърва ще става по-зле ! :)

здравеите!има ли такова нещо?какув вълкан,сега пук?всч.добро! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Както се бяхме разбрали -- сбрахме се Всички в комшулука Вчера вечерта . И се получи Разговор . Между Всички . А Днес -- всичко, за което Разговаряхме, замина за Общината с копие до кака-Ни Кристалина .( , също както се Разбрахме Всички )

Поредното земетресение отново ни отрезви и показа, че сме слаби, тленни и зависими от стихията. Увлечени в партизански братоубийствени кромоли, от алчност, завист и мръсотии, оглупели и опростели, ние, българите , очевидно даваме повод на природата да ни шамароса и отрезви. Вместо да си стегнем държавата, да я организираме и направим сигурна, под властта на приходящи мутри и печалбари сме забравили основното- нашият дом България тъне в разруха. Затова - освестете се, очовечете се и си върнете единственото, което имате - вашата Родина.

Какво конкретно бихте посъветвали мен-лично да Направя ?

"Той бил събуден от премиера 2-3 минути след земетресението, а проверката на последствията е започнала веднага." Добре бееее, земетресението не го е събудило, но обаждането на "премиера" го е събудило?!?!?!?!?!? Нямам идея кое ме дразни повече, това, че дир бг пише дирижирано, или наглостта с която е било съобщено, че така е станало! СРАМ!!!

ТЕЗИ ТРУСОВЕ СА ОТ СЪБУЖДАЩИЯ СЕ ВУЛКАН ПОД ВИТОША!!! Кога ли ще изригне?

дано си прав,дано и да е скоро,скоро,стига вече господ е бил българин,време е да накаже това мързеливо и крадливо племе

нека тази нощ поспинкаме,успех на всички

sa6ko82

А ти да не очакваш в телевизиите да ти да държат дежурен сеизмолог и дежурни екипи та кат стане земетръс да се вкючат с извънредни новини на момента?

Kalin

Толкова е ниско нивото на българските журналисти че нямам думи.Гледах БТВ и 1 че земетресение имаше имаше но да правят от мухата слон е гадно.Да ползват страховете на хора за да постигнат квоти е гадно.Никакво чувство за отговорност за реално отразяване на събитието за нагнетяване на искуствен страх това е гадно мръсно.Толкова бездарни медии имаме че е отчайващо.Бил съм свидетел на еврапейски медии които са отразявали трагедии в европа разликата е от небето до земята.Срам ме е че има такива медии които спекулират с притесненията на хората за да си дигнат рейтинга.Това е безотговорно това е мръсно отвратен съм.

zosha_@

в живота и в природата е така - възхода на едни е за сметка на падението на други. есента ще е определяща за нови земетресения. проблемът са именно тези съседни разломи. очевидно е че те също трябва да изпуснат напрежението.не би било неочаквано и ако вранча се събуди. дано да е по-леко!

Ти порно ли гледа до 3 часа...хиххихи

В 3.05 часа Сашо Диков спря порно програмата по канал 3 и започна да дава информация , че има земетресение и от къде е и как е. Така, че колкото ипротивен да ми е не мога да призная, че само той и не за първи път реагира адекватно

след като вземат 5 деца на родители, че нямали пари да ги издаржат и даржявата ще ги иждаржa, вместо да даде парите ще има още бедствя.

Браво на Бареков,който първи излъчи на живо ситуацията в страната,а другите медии спаха.Но пък един охилен мъж от БАН чак в 5 часа смеейки се каза какво се е случило.Добре,че кмета на София ги събуди.

Е и какво от това като Бареков е съобщил първи. Това е земетресение. Нищо по-нормално за тази планета. На 10-12 км отдолу бушува огън към има-няма 6,000 км в диаметър. Просто трябва спокойно да се държим и най-вече един към друг, което е най-големия проблем на народа на Булгаристан :)

Kalin

стига лъгал бареков часове след това реагира дир бг бяха първи!!!

след като го събудил примиера започнали да посрещат рамо до рамо вторичните трусове....

..абе чест му прави!

Жалко, че не са ги посрещали глава в глава

Тоя във ваната ли спи та е трябвало да го събужда Бойковеца?