Коментари - Българин, източвал банкови данни в Италия, разкри ”занаята” | dnes.dir.bg
назад

Българин, източвал банкови данни в Италия, разкри ”занаята”

Български крадец на данни от италиански банкови карти разкри тайните на своя "занаят" пред италианската програма "Хиените", пише изданието "Блиц куотидиано", цитирано от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Българин, източвал банкови данни в Италия, разкри ”занаята” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За да може всички да не се срамуват и да са грамотни българи давам жокер за знания ISO7816 - това е стандарта за запис на магнитната лента на кредитна карта. Като попитате чичо Гугъл за този стандарт - той ше ви научи, как се четат и как се записват данни на пласики, а с каква цел ще ги ползвате - си е ваша работа.

Ето ти гордост :) " О, неразумни юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин.."

Слухът е важен, СЛУХЪТ. Другото са подробности. Майсторите могат да свирят на всичко. Това е много добра идея - инструментал на два пръста. Каква е разликата между банкомат и пиано? Все са клавиши.

jizast

Е, нищо не сте казали пак. Как точно се справят с картите с чип, за тези с магнитен запис ясно и пин кода може да се налучка. Нищо не са разкрили от "занаята"

Кой си издава занаята? И то за без пари?

чип картите използват ДЕС като на ГСМ.

jizast

Ами и ДЕС да е, колко хора могат да го разбият?. Ама дали не е 3ДЕС или пък АЕС?

Глупости на търкалета. Направо да се върнем в разменно-бартерен принцип, за да не ти откраднат нищо. То ти кой знае колко можеш да заработиш въобще.

И ний сме дали нещо на света!

Съобразно Данните - то аслъ Ясно като бял ден Защо 'наште' командировани Го отнасят. ... Ама ако просто се Изкаже в Пряк текст как/къде/откъде/защо се 'раждат' тези 'бизнес практики' - Това би било Песен !

От 45 има 1 наш.

Бихте ли пояснили ?

С такива хора България ще излезне от кризата.Всеки хакер като се върне в БГ да си харчи откраднатите пари от цял свят и тук им дадем амнистия.

Най-тъпото обяснение за пин и звук. ПО цял свят банкоматите на всяка цифра имат един и същ звук. ама пак сте се оакали Дир-а

Не знам как е по цял свят, но тук в БГ всяка цифра има различен звук !

Не е вярно, еднакъв е.

Бах тоя банкомат, дето по звука се определя пин кода! Да не е довоенно производство?

Италианците пак са назад.Откогаааа банкоматите не издават различни тонове при натискане на клавишите.

А що си мислиш, че записват пйюканията издавани от банкомата?! Те записват щраканията на клавишите.. всеки клавиш издава различен звук при натискане и при добър запис и прослушване може да се налучка кода.

Ние италианците не се занимаваме с престъпни деяния.

Преди 24 години десните в България обявиха пълна свобода на инициативата за забогатяване. Не чрез труд, а чрез мошенничества. От което се взползваха мутрите, циганите и отрепките. Днес да си българин означава едно - крадец. Престъпник, гнил човеч, баласт на Европа. Десните са основните виновници - при сциализма нямаше такива типове като описания в сайта мошенник. Нали? Десница и крадци са едно и също. Кухи, празни хора, в чиито кратени се въртят само ходове от криминалната хроника. С такива отиваме по дяволите.

Така искате да ви приемат хората, затова такива ставате. Българите никога не се подкрепяте, затова ви определят за "гнил човеч"

... и преди и сега БСП/ДС е мафия!!!!

Преди 24 години нямаше банкомати бе ЛЕВАК. С Правец 8 - толкова. Кражби нямаше.

Сега поне хората знаят за какво крадат. Преди 24 години си крадяха чистачките.

глупости ... и импресии за сайта