Борисов: Излязохме виновни, че сме издействали 200 млн. лв.

Очаква се България да получи в пълен размер средствата от ЕС за справяне с миграционния натиск, заяви премиерът в оставка Бойко Борисов на заседанието на МС.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Излязохме виновни, че сме издействали 200 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма лошо ДА СЕ ВЗЕМАТ ЕДНИ ПАРИ. Но ТРЯБВАТ СПЕШНИ МЕРКИ за СПИРАНЕ, РЕПАТРИРАНЕ, РАЗУБЕЖДАВАНЕ НА МИГРАНТИТЕ...

Когато изкуфялата баба каза идвайте се понесоха тълпи от Бангла деж, Авганистан и Нигерия към Европа поканени на по добър живот. Всички прости хора виждаха заплахата от друговерците, тогава пожарникара къде беше и каза ли нещо против изкуфялата бабичка. Сега взима пари за да ги държи в България.Който ги е канил да си ги взима и без това там искат да ходят.

Ха, пощенския гълъб на Ердоган, невестата от Симитли изпълзя след нокаута от шамара, който получи на изборите за президент!

Що за олигофрен е бил премиер на съвременна България ! Всеки знае, че безплатен обяд няма, явно на този тъпанар някой трявба да му обясни за какво са му дали пари, които той смята че е 'издействал'... Но се чудя наистина ли избирателите са гласували за такъв дето 'издейства' или с фалшификация герб са спечелили изборите. Май по-скоро второто, защото едва ли имащите избирателни права са толкова тъпи

А Великия Бойко планира ли бежански лагер в Банкя, в близост до самия него, под зоркия му поглед ???

Тази тиква няма ли съветници да му кажат,че 160 милиона евро правят 320 милиона лева.Щото тези 160 милиона евро ги дъвчеше като дъвчащи бонбони.Мутрата си е мутра.

Е добре де как да не го наречеш с истинското му име- ТЪПИГЬОЗ ТА ДРЪНКА.Нито едно от изреченията му имат някакъв смисъл сами по себе си, дори и целия текст да се прочете пак не се разбира за какво говори това нещо-ПОЖАРНИКАР В ОСТАВКА.Уж беше за референдума, уж всички ДУПЕТАТИ от ГРОБ вкупом щяха да подкрепят в парламента резултатите от референдума а сега излиза, че същия този референдум ще унищожи държавата.ЛЪЖЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦ, БЕЗЛИЧНИК, ПЪЗЛЬООООООО.Гащите ти треперят от страх щото идва видов ден.Наакал си се вече от страх и се омитай щото ще осмърдиш всичко около себе си.Марш в Банкя ТИКВО НЕДОЗРЯЛА.

Бойко,понеже си човек от народа ще ти кажа,бадева пари никой не дава!!България се превръща в гето,а ти се хвалиш!!! Не си честен,много грехове имаш към народа!! Ще го осъзнаеш,но много време ще мине!!!

вече са ни по сметките и чакаме и другите..

като са взели парите редно е да пазят границите и да са сигурни че ше успеят.Защо тогава Митов призовава за план Б? Явно ще ревем за още пари. Лакомията няма граници. ЕЕЕЕ никъде я няма тая да получаваш пари без да свършиш нещо.

Тоя момък Борисов е много увреден , вероятно е бил бит по главата като малък!И тъй като е бил малтретиран , сега той наказва нас с непрекъснатите тъпотии които твори !Но ...като чуе.." ПАРИ" , направо пощурява и откача ....много е болен тоя момък , много !Краде от лекарства на децата , от Здравната каса бе отмъкнал милиарди , от пенсиите краде ...от всичко, от магистрали , асфалт и чакъл , от фондове и цели банки ограбва...УЖАС!

Шило

Бойко, виновен си! Виновен си, че ходиш по гайдата на Меркел. Виновен си, че не укрепи границата, виновен си, че не взе пример от Вишеградската четворка. Виновен си!

Защо се прави на утрепан тоя в оставката?Не ти щем парите за бежанци бре ей , ПРОДАЖНИКООО!Това пари за икономиката ли са? Пари за децата ни?Пари за пенсионерите ли са ?Кой взима пари за да си внася ЗАРАЗА в къщата ? Знаеш ли кой ?Глупака само взима такива мангизи и тоя----- който ще ги краде!

Виновин си: Населението иска недопускане на пришълци през Турската,Гръцката граница(даже и затварянето и).Той 'не' та 'не' - пазела се достатъчно и засили охраната на Сръбската и Румънската граница да не избягат мигрантите на запад. Населението иска затваряне на бежанските лагери(в които са настанени мигранти),а той проси пари от ЕС-то да прави бежански центрове(в които пак ще са мигранти) вместо да ги екстрадира. Виновен си че вместо да водиш политика на прогонване на мигрантите,ти водиш политика на заселването им.

СЪВЕСТТА ЗАЩО скриха на каква цена се отпускат тези пари? Да скриеш истината да се правиш на герой. Каква арогантност какво двуличие. Лъжите ИМ нямат край! Ще им ръкопляскаме ли? Да на изборите!

ЖАЛКИ ПРЕДАТЕЛИ.Герб сами са предложили създаването на нови бежански центрове това личи от отговора даден на Йотова от ЕС част от който писменно беше цитиран.Видяхме"ОГРОООМНИТЕ" УСИЛИЯ да предадете българия.

Време е т.н. "герб" да бъде забранен и цялата му ръководна шайка да бъде пратена в затвора! На остров Белене!

май си 40 годишен социалист!!!

тикво,тикво,злобен и завислив индивид си,спри да лъжеш че сретан е дал на един циганин от магсуда 20 лева за главата ти,толкова струваш

Свободата не е за милионери -селяндури.Свободата е да можеш да промениш света около себе си.Парите вършат добра работа стига да не си потомствен цървул.Едни мошенници излъгаха други мошенници.Нарцисизмът ги превърна в смешници,които ни изпратиха в Нищото.Време е да разберат,че ние вече не сме същите,че не им вярваме и искаме да се измитат...

Егати прошляка, да не използвам друго определение. Ако границата се пазеше както трябва и е по закон, тези пари изобщо не ни трябваха.И този защо си мисли , че в един момент нашите европейски "приятели " нямя да кажат: Абе, дадохме ви едни пари , я вижте да се погрижите за пришълците или ни ги върнете"

Предпочитаме да не го вземате тези пари, но да не ни пълните Държавата с тези мигранти. ЕС да си задържат и парите и мигрантите.

Абе,ПОМИЯР БАНКЯНСКИ,взе парите,за да ОКРАДЕШ ПРИПАДАЩА ТА ТИ се част,а с другите,да Ни НАСАЧИШ тия боклуци,а ???ЧУМАТА ДА ЗАТРИЕ,ЦЕЛИЯ ТИ РОД,МУТРО !!!

Все толкова нагъл е тоя тип, колкото е бил винаги, ама вече е със свита перушина. До вчера се биеше в гърдите за 160млн ЕВРО, а днес след показаните от Йотова документи говори за 200млн ЛЕВА.

Чукча пак е писател а не читател а? 200 милиона са дошли. Чакат останалите до 160 миллиана евро.

ако под "за справяне с миграционния натиск" имате предвид да ги настаним, да ги обгрижваме и да им плащаме помощи - да, виновни сте

Хич не ме интересува колко милиона са взели от ЕС. Всички тези пари потъват в джобовете на политиците и техните фирми. До обикновения човек не достига и един цент.

...неволята "да дойде" няма да да "да докара повече" от 16 млрд. дългове.

Истината е,че политическата класа идеално я устройва да има бежанци у нас.Едно,че полувават пари от ЕС,второ че бежанците се явяват субект за създаване на ксенофобия,напрежение и отклоняване на общественото внимание.Чудесна предпоставка да се яви някой спасител и да ни оправи.

Забавно: Бъдещата вице, май ще е активната в това "семейство"! Само една йена може да направи един мъж истински генерал! Хахаха, Йотова да си стяга по добре педикюра, че ще трябват нокти за пагони!

Тоз направо си я опраска държавата и сега хленчи , че не бил получил достатъчно благодарности за това.

Виновин си,как да не си виновен. Искаш пари за бежанци и струиш центрове за бежанци,а през границата нахлуват мигранти. Ще видим какво ще настаниш в тези центрове - новите пришълци ли,'бежанците' върнати от Меркел ли, или и от 2-та вида. Вместо да търсиш пари за довършване на оградата, построяване на втора и мини м/у 2-те си тръгнал да молиш за пари за да гледкаме неизвестни пришълци.

Наистина, Германия прави в момента всичко възможно да ограничи щетите. Една от стъпките е да върне около 100.000 мигранти по Дъблинския регламент. Счита се, че 20-30.000 от тях са регистрирани в България. Много от тях имат и получен статут на бежанци (допреди 1-2 години на всеки, декларирал, че е от Сирия, Ирак или Афганистан му се даваше автоматично убежище у нас), т.е. ние сме длъжни да ги приемем...

Кой докара този тъп маймун за Премиера ! Да си го вземе обратно в Зоомагазина , тук и за чеп за зеле не става , Тъпунгер Тиквен!

И има хора, които му се кълнат във вярност на този боклук!

Какво си издействал ве боклук? Нали си подписал да приемем още много бежанци а парите да ги усвоят "наши" фирми! Всичко лъсва и престъпниците се активизираха защото са дали пари, но вече нямат гръб в твое лице!

Ей, тиква боклук мутра малоумна! Дали има по-тъпа картуна в световната "политика"?

Със сигурност НЕ.

Това безочливо недоразумение упорито отказва да разбере, че въпроса не е в "докарването на пари" на всяка цена, а в последователно отстояване на национална политика, което ние не видяхме - и при ББ - 1, и при ББ - 2!!!

БОКО ,ВИНОВЕН СИ ЧЕ ДОПУСНА ТАЗИ АЗИАТСКА ПАПЛАЧ НА НАША ТЕРИТОРИЯ! АКО БЕ НАПРАВИЛ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИЕМАНЕ НА ТЕЗИ ТВАРИ,ХОРАТА ЩЯХА НА 100% ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ! АМА НАЛИ БАБА МЕРКЕЛ ТРЯБВА ДА СЛУШАШ..ЗА ДА ЛАПНЕШ ОЩЕ ЕВРОПАРИЦИ! ЗАТОВА ХОРАТА ТЕ СВАЛИХА! ЗАРАДИ АРАБЕЛИТЕ И ПОДКУПНАТА ТИ ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА! ФАКТ!

Ей Изрод не искам Дира да ме закрият , но знай желая ти да ти се случи най -лошото в живота на теб и твоето семейство , ИЗРОД !

Онзи ден си мислех, че Тиквата е поел голям риск! Защото като е карал джип, собственост на горско стопанство и ако е нарушил нещо по закона за движение по пътищата и ако го снима камера или спре някой обикновен полицай и му вземе книжката, как ще си кара бронираната Лада - Нива без книжка! Трябва да пътува с автобус или влак, като онзи простак, финландския ли, норвежкия премиер ли беше!

а този нахален мафиот изглеждаму е достаудобно дасе прави на инфантил, Остава им малко време и серазсипахада крадат като за световно

Г-н Борисов, стига с това аз и ние издествахме, направихме! За да получава България седите на тези кресла, а ако не можете, както направихте - пускате си молбата и сбогом!!!! То вземете пример от Гърция как се прави, пък после се тупайте какво сте издействали, някакви 200 милиона срещу 100-на милиарда. Къде е разликата- познайте от пръв път!

Конфузът дойде след тиражирано от медиите изказване на германския канцлер Ангела Меркел, че на лидерската среща на ЕС България сама е предложила разкриването на център за регистрация на мигранти на нейна територия. 25 септември,2015год. Спомняте ли си този скандал?! И неубедителните обяснения след това за грешка в превода?

То винаги ще се намери някой, който да е виновен за нещо от правителството в оставка.

Другари сега да ви обясня за какво са тия милиони.Те са за новите лагри за мигранти които лично меркел ше ни върне тия месеци.Някаде около 40 000 -100 000 които ние така услужливо сме ресистрирали и взели отпечатъци.

Бойко,та 200 милиона ЛЕВА,са към 102 милиона ЕВРО,а не 160 милиона!Та не разбрах какво е излъгала Нинова?!

Борисов, махай се бе .... Спри се с тези лъжливи простотии

Какво си "издействал" бе, дебел? Тези пари да не ги дават от Брюксел случайно за "мили очи", а? Да не би да са за нови лагери за пришълци, за които да сме "длъжни" да се грижим!? Едва ли са за брутално бедните български пенсионери, на които предвиждаш да вдигнеш пенсиите с "колосалните" 2%, ама друг път /догодина/! Май не казваш истината до край, дебел!

ИЗДЕЙСТВАЛИ........,ПО ВЕРОЯТНО ............УКРАЛИ!!!!!

"... сме издействали над 200 милиона лева - вече са ни по сметките и чакаме и другите." Става ли ви ясно, ако парите вече са по сметките, какво чакаме? Кои са другите? Българи ли са, цигани ли са, араби ли са? Или други пари чакаме? Какви са тези другите пари? От къде са?

Боци, на колко годинки стана отрочето на първата ти Калинка- не ли време да влезе в затвора момата, че да си излежи полагаемото и се наказание? Или, всяко чудо за три дни?

а СРЕЩУ КАКВО са получени парите. Искаме да знаем какво точно е поискано и обещано, разбира се, от тия глупендери. За разлика от Меркел ние не казваме "добре дошли" на талибаните, а настояваме да се махат бързо. Независимо от сумата, която дават да бъдат държани тука.