Тръмп иска от Пентагона военен парад във Вашингтон

От Белия дом заявиха, че президентът Доналд Тръмп е наредил на Пентагона да организира военен парад във Вашингтон, предаде Асошиейтед прес, цитирани от Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп иска от Пентагона военен парад във Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп иска от Пентагона военен парад във Вашингтон, който да затъмни военния парад на Червения площад в Москва.

Айдеее, почнаха да си мерят... танковете с Русия. Това добре, ама да не влязат тези пушкала в действие, че като гледам накъде вървят нещата, хич не ми става весело...

а защо ли статията за парадите завършва с воината в афганистан ? това е друга тема за която трябва да се пише отделно.

о твърде закъсняла информация. тръмп беше впечатлен от парада в париж при посещението си във франция миналата година. още тогава в речта си заяви тези си намерения. дори идеята му е по случаи 4 юли да има подходящи военни паради в големите градове на америка.

Тролчетата почнаха и чужд nic name да ползват. А инак манията за величие на болшевиките не е от днес. Не сте оригинални.

До Ивайло Йорданов 07.02.2018 11:53 Ивайло, моля, сети се, че светът не е от вчера, нали така??? И че разните ритуали са ги измислили едни хора, чиито умствени възможности просто са несравними и с твоите, и с моите -те са писали историята, ние с тебе я четем. Та същата история съветва, вместо да пишем и творим идиотизме, да гледаме какво са правили те, великите. Сети се, че някой е дал този акъл на Тръмп, щото той не е от "занаята", а нужда има. Каква е нуждата - намери и прочети анализите на висшите щатски военни преди и след Коледа и ще се светнеш. Започни от Дънфорд.

преди да правят парад американците трябва да поканят женския батальон за гражданска отбрана на Китай да им покаже как се марширува!Има клип в тубата -вижте го!Много трябва да се постараят американците за да стигнат нивото на китайците и руснаците !

гей парад ли ще прави тръмп

Не се сражават пряко със силни армии, защото не могат. Не се състезават на военно-спортни състезания, защото са на ясно с възможностите си. Никога не правят спаринг, защото ги е страх. С какъв акъл, ще правят военен парад? Това нито им е традиция, нито могат да го организират. След това хората ще изпопадат от смях.

Напротив-американците има какво да покажат...Техника имат, и парад ще организират. Но на тях им куца"човешкият материал". Няма кой да воюва. Те гледат с тяхното оръжие все някой друг да гърми. И закономерно в една конвенционална война с равностоен противник ще бъдат победени. Глупак е този, който мисли че работата няма да опре до калашник. Другият вариант е да затрият всички, барабар със себе си... И следващият парад дабъде...с бойни колесници! След има-няма 100 000 години!

И Тръмп реши да избива комплекси, като останалите лидери на държави където се провеждат паради. Комплексарщината няма край!

нали трябва да си премерят патките

Или ядрените бутони, ракетите....

марша на Будьони или химна на Мулен Руж?

манифестация за 1 май пред мавзолея. викайте бакърдбика да почва да го строи - срок 29 април

Ей тия американци да не видят нещо от руснаците. Не може ли заедно да го правят на площада Кремъл. Така по евтино ще и излезе. Да попитам ние европейците кога ще почваме с наш парад. Китайците нека гледат нек се учат, ако искат нека и те заповядат където пожелаят

Китайците си правят военен парад

Ще бъде тъжно и смешно да гледаш ,как трансексуални и травестити се опитват да набиват крак и как танковете им се палят в движение ! Освен това не си спомням Фашистка Америка някъде -някого да е победила..!?? /през ВСВ Япония беше разгромена едва когато се включи Съветската армия / . За 45 милиарда на година в Афганистан ...Много пъти съм писал ,че няма по-страшна корупция по света от тази във Фашистка Америка ! Целият военен бюджет на Русия беше намален от 60 милиарда на 43 за тази година при продължаваща модернизация в армията ,учения ,участие в Сирия ,безплатни жилища,много добри заплати и куп социални придобивки за военните и техните семейства...

Реплика от филма "Коса" (по памет): "Във Виетнам бели изпращат черни да се бият срещу жълти в името на земя, която са откраднали от червените".

А сега да видим кой колко индианци е избил та избити са милиони индиански народи . А може би ще видим и надписи всеки американец колко е длъжник към хазната . А ако има надписи Демокрация и равенство направо ще умра от смях та това са си комунистически лозунги - като онези който е незнайно къде е размахвалТапетения Ментак Педофила на Демикрацията у нас разбира се ,че за ментака Плевнелиев става дума .

Такаа.... я чакай малко, че нещо от теб ме напушва повече смях от колкото от тази новина.... Войната в Афганистан им струва по 45 милиарда долара на година.... води се вече 17 години (765 милиарда до тук) не е приключила и няма изгледи скоро да приключи..... и то предвид факта, че Афганистан нито имат армия като армия, нито имат технолигичната мощ на Русия, а за ядрено оръжие даже и в инетрнет не са чели щото нямат интернет.... та .... каква война с Русия? Всеки паднал Руски самолет струва на ответната страна около 20 милиарда долара (питай Турците ако не вярваш)... За паради в Москва, са си мечтали много хора (Хитлер, Наполеон....) ама както ни учи историята там паради прави само руската армия.... Сега да не почнете да ми говорите пък за паради на руската армия във Вашингтон.. почти толкова е възможно колкото и американски парад в Москва! Параритет се нарича това.. и на него се дължи сравнително мирното време, в което живеем!

Нямат вече хляб /20 трилиона дълг/, та ще наблегнат на зрелищата.

Едвам се дотътрих до клавиатурата :)) Търкалям се от смях :)) Бай Дончо как мисли че ще въздейства на обикновения американец- парад на негрите? :)))

Аааа, тая новина изтрепа рибата! Джендърите в отделно каре ли ще маршируват, или заедно с всички, но в розови кители?! Или може би на платформите си от гей-парадите?! Искам да видя тоя цирк!!!! Краварите могат ли изобщо да маршируват и да държат колона, редица?! Някой ако знае да каже, аз не съм виждала такава гледка от филма "Коса" - ама там си беше художествен образ, постановка на холивудските майстори, а в реалната армия как е?!

Тоя мегаломан се чуди какво да прави белким залъже още някой че са ''велика''страна:((( Интересно ми е защо не казва нищо за парадите в Русия дето са от толкова години ами се е хванал за френския????

И нито дума за грандиозния успех на Space X?

ще вземат ли руски офицери като консултанти.ИМАТ МНОГО ДОБЪР ОПИТ.

Не вярвам,че могат да докарат толкова много крави и кравари,че гледката да е много впечатляваща.

Пак се сещам за стар виц от соца."При вас повечето пара отива за свирката , а не към буталата"Тръмп ще надува свирката на пропагандата.

Хм, парад в антикомунистическа "Кравария" ???? Не може да бъде !!!