Коментари - Папата сложи шлем на индиански вожд и се извини на коренното население в Канада (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И защо само в Канада!?Индианци е имало в цяла Америка!"Демократите" им е-ха мамата,сега са погнали нас!

Дали е лицемерен или не вие не може за кажете..но това което е направено срещу индианциете в южна и северна америка е голям грях..

ЛИЦЕМЕР!!!

Нещо много важно.Мюсюлманите,не трябва да гласуват ,ако не знаят български и само ако имат български паспорт/не два-турски и български/.Мюсюлманите са "вълци в овчи кожи".Ердоган, показа карта в която България е ВИЛАЕТ на Турция.Това ни докара мюсюлманката Херо Мустафа и просто Киро.Поправям се, грешките към мюсюлманството са от 10-.11.1989г..Виновни са всички Правителства-етническа партия/ДПС/няма в целия свят в Парламента,на другите страни.

ЛИЦЕМЕР!!!Прилича на лицемерието на ДПС, ДБ, Герб, СДС,БКП/БСП .Лицемерието на Католическата църква е най-добре описана в книгата от1963 г ,изд. Плисто Г. Данов:"ПИРАТЪТ-ПАПА"от Александър ПАРАДИСИС.Пикателят е известен грък.Цялата книга е написана въз основа на факти и документи.Просто Киро,не е чел книги,и затова ни сюрпрезираше с куролация, алагро, лепсис.Просто Киро,беше постоянно на спявка при кюрдката, мюсюлманка ,лютеранка Херо Мустафа,като навреди много на България и ни скара с Русия.Има някаква успоредност между Папата и просто Киро-добре лъжат и двамата.

ЛИЦЕМЕР!!!Прилича на лицемерието на ДПС, ДБ, Герб, СДС,БКП/БСП .Лицемерието на Католическата църква е най-добре описана в книгата от1963 г ,изд. Плисто Г. Данов:"ПИРАТЪТ-ПАПА"от Александър ПАРАДИСИС.Пикателят е известен грък.Цялата книга е написана въз основа на факти и документи.Просто Киро,не е чел книги,и затова ни сюрпрезираше с куролация, алагро, лепсис.Просто Киро,беше постоянно на спявка при кюрдката, мюсюлманка ,лютеранка Херо Мустафа,като навреди много на България и ни скара с Русия.Има някаква успоредност между Папата и просто Киро-добре лъжат и двамата.

Смешник! Поразително е, че това продължило до 1996!

Лицемер

Да докажат, че не са секта. Това, което разкрива папа Франциск напоследък, едва ли е било напълно незнайно за Йоан Павел Втори и другите папи.

да докаже и киро кагебиста че не е от сектата на кгб и да признае папата.

На киро аз ще му плащам неизвитите ръце, само за тази година имам да доплащам 700 лв парно, за догодина каквото кажат, ако въобще имат какво да предложат.

"Много от децата са били обект на издевателства, изнасилвания и недохранване в интернати, които са функционирали между 1831-ва и 1996-та година," до 1996 година!!!!!!!! Демократична Канада.

Няма за какво да им се извинява папата. Коренното население на Канада за нищо на света не би сменило битието си днес, за оновак оето щеше да е ако не беше колонизацията. Католическата църква не може да отстъпва от позицията си, че християнизирането на другите народи е нещо добро за тях. Освен това кога някоя друга религия се е извинила на някого за нещо си? Цвялата Севррна Африка е била християнска. Дори е била цвета на християнския свят. извинение , нещо? няма нужда, нали?

Много правилно казано

Може да е била христианска, но едва ли е била именно католическа. По-скоро православна, фатална грешка, няма индулгенция, няма пазарлък.

Май че цялото ти писание е без всялакъв ,,СЕНС,,

А защо трябва да сменят каквото и да било?!? Заради твоят кеф ли ? И кой ти каза, че християнството е нещо добро за тях ?!? Аман от дебили!

Клоун. Те така се "извини" и за Константинопол и войната му срещу Православието. Не може да се "извиниш" за такива работи! Може само да се покаеш и да искаш прошка и то след като се отречеш от антиправославното римокатолическо лъжеучение.

А Русия кога извинение за отнетите земи на якути, ненци, чукчи, евенки и още десетки народи?

На практика САЩ се превърнаха в продължение на ирокезите. Демокрацията им е по-близо са до ирокезите ,от колкото до древен Рим , за каквито се мислят.

Баси маскарада . Типичен евроатлантизъм .Извинявайте не бяхме ние...................

Те май ги избиха всичките!

И защо специално християните трябва вечно за всичко да се извиняват? Мюсюлманите защо не са се извинили все още за 900+ години издевателства довели до смъртта на повече хора от колкото през двете световни войни взети заедно? Хем няма извинение хем томахавката отдавна е заровена!?!? Само съучастие? Поне като ще се извинява да бъде честен и да не замазва положението с измишльотини! Църкавата носи еднакво вина за асимилациите както властите на Канада и Америка. След като именно ученията на църкавата са че има само един бог и Всички трябва да се прекланият само пред него. Пък и това извинение какво ще оправи? Ще върне ли земите им, културата и отнетите животи?

Да си чувал някой мюсулманин да обвонява друг,че е расист?! Да си чувал някой черен да прави същото на друг черен,да си чувал някой евреин да обвинява друг евреин за нещо такова!!! Това са отговори,не въпроси. Християните в Еропа са утки,и ъзолизци,но християнството в европа е обречено вече. Латинска америка и Русия са тези които ще го подържат. А това с папата си е порно лицемерие......

Католическите свещеници са банда педофили, затова католическата църква трябва да се забрани.

Папата сложи /на нечия глава/ или си сложи /на собствената глава/?

Той си го турна.

Ще ги приобщават. Те са си местното население. Не може да има прошка за такива неща, особено с лицемерните им клишета за демокрация, човешки права и бла бла.

Същото трябва да направи и Путин. Да дойде и да целува ръка на Кирил Петков и да иска прошка от българите за 140 годишно руско робство.

Аман от Цървули. Феса ли си искаш!?!

Не, феса ние сме го свалили на Шипка, когато сме спечелили и войната на руснаците. Те че са некадърни и не са успели да си вземат проливите е друга тема. Искаме извинение за всичкото зло, което са ни сторили от Съединението насам.

Ме е цървул, а промит мозък

на борсата Дружба веднъж един циганин ми каза: Бате, да ходите на руснаците ръка да им целувате, щото ако ги нямаше тях, сега "Аго", щеше да ми викаш. Та тъй с целуването.

Брех къв начетен циганин си срещнал. Ама 1919 Османската империя така или иначе се разпада. А пък за Русия войната 1878 е едва втората Руско Турска война от 12 войни общо, в която успяват да стигнат близо до Цариград. Успяват защото нашите опълченци удържат Шипка, та руснаците да си коригират изначално объркани те военни планове. Та така - не са черно-бели нещата и не е ясно кой на кого какво трябва да целува. Само за продажниците е ясно - те целуват - на Изток, на Запад, без значение, те си искат да се кланят на някой.

Алооу, дебил! Не нужно да се гордееш с това!

Като в онзи стар виц- Е, с индианците се получи малко неудобно..

Изми ли краката на Винету, или поне да го е целунал трижди?

Те вече са ги изклали, какво да се извинява...

Чудесно! Сега чакаме кралицата-мумия да се извини на половината свят за същите зверства...

Изглежда че за направата на индианския шлем са ползвани патрончета от NERF

При тази суша и с тези пера, може да изтантцува танца за дъжд, белким се разхладим малко :)

Човешката история реално приключва в момента, в който стара Европа прави съдбоносната грешка да допусне създаването на САЩ: защитена от океан самостоятелна колония от престъпници и психопати, отритнати от цивилизацията. Това позволява на ционистите, чиято цел от хилядолетия е белия геноцид, да получат собствена "държава" и терористична база, от която вече трети век безнаказано унищожават Бяла Европа. Последните години вече и неграмотните глупаци могат да видят, че докато САЩ съществува, Европа е обречена.

Католическата църква е готова на чудеса за пари, влияние и да не я закачат за всички злини, които е творила по целия свят с векове. Тоя и перо отзад ще си бодне.

А репарации кога? Подсказка - милионите от ЕС не към шайката на Зеленски, а към коренното население на америка!

От тая вечер може да си сложи и вибратор ВГЗ, да е в крак с модата на швестерската шарка и да се извини за това че е жив още... Швул нещастен!!!

Идиот!

Доколкото си спомням вождовете сами са предлагали дъщерите си на богоподобните гости от гостоприемство и възхищение.

от филмите става ясно каква е самата истина

Да не би цар Иван Шишман да не е дал сестра си Кера Тамара за жена на султан Мурад 1-ви?

Дълбоко лицемерие....... От това "извинение", умрелите няма да възкръстнат... Унижение отдавна са почи нали.... Реабилитация няма и няма да има! Историята е за това, да ни напомня!

Аржентино-испански боклук-чифут!Вамоир ватикански!

мизерии, избиваш цялото коренно население и изведнъж получаваш само едно безмислено "извинявай". Ташак!

От няколко десетилетия индианците в Канада не плащат такси, бензинът е на съвсем други цени за тях и имат задължителни бройки гарантирани за тях в най-престижните специалности в университетите. Това е само част от мерките на извинение. Разбира се никой не може да върне назад направеното зло.

да попитам само - колко индианци си видял в университетите. Имам преки наблюдения, че са изключително толерирани административно и финансово и те много добре се възползват от ситуацията. Точно като циганите у нас (нямам нищо против и едните, и другите!!!)

Една дума тук - лицемерие

Догодина в Украйна

Днес сте на терен в Украйна, вчера бяхте в Афганистан, Ирак и т.н и т.н.

Клоунът ще върне ли убите индианци от белите и ще им върнат ли земите? Да си завре перата отзад!

Религията и в днешно време политиката са донесли най-големите злини на човечеството! Жалкото е, че има плиткоумни хора, които още вярват.... Всъщност и политиката и религията са привилегия на простите и изостанали народи...

вярно е, анти-Христовата религия и анти-Христова политика са причините за най-големите злини.

Всъщност неверието и липсата на страх божии. За това челната класация по жестокост и избити заема комунистческия атеизъм.