Папата изрази безпокойство за Сирия

Папа Франциск призова днес световните лидери да възобновят усилията за мир в Сирия.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Папа Франциск, при цялото ми уважение към църквата и към теб, не мога да не изразя мнението си : голям клатикур си. При три разрушени държави- Ирак, Авганистан, Либия видя ли нещо по-добро да е последвало за народите им след намесата на САЩ и пуделчето им Англия???? Степента на безпокойство в пресвещената ти кратуна не надвишава моето безпокойство да не скъсам гумата , когато правя секс с непозната... Айде Fuck off лицемери ...!

реакцията на папата идва тъкмо навреме, за да не кажа, че дори леко изпреварва събитията. не стана много ясно в каква степен е обезпокоен. колкото бе обезпокоен от някои "неприятни инциденти" с подрастващи, човешки същества или малко по-малко..

папата е от латинска америка и много добре знае кои е праведния краино време е да отлъчи меи и тръмп от църквата защото те са на тъмната страна

да ги отлъчи, но Тръмп и Мей едва ли са католици.

когато българите са знаели че земята е кръгла, католиците още не са знаели че е плоска :))). и са горили хората заради това.

изцяло подържам мнението на папата излишна демонстрация на имперска мощ достигаща до истерия в крайно неподходящ момент и с крайно не обоснована отправна точка